Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Τα ξαναλέω μπας και μπορέσει κάποιος να βγάλει άκρη με τα πειράματά μου ... . είχα την JVB από εδώ και χρησιμοποίησα fuguroot από τον post του τυχεράκια... Σήμερα έβαλα απευθείας την JVH από εδώ και μόνο αυτό. Το κινητό σε σχέση με πριν τρώει κάτι ψιλοκολληματάκια .... Έκδοση KERNEL 2.6.35.7-I900XWJVH-CL184813root@DELL101#2 <----Αυτό σημαίνει πως είμαι root ή οχι??? Ενώ γράφει root έβαλα τον root explorer και μόλις πήγα να βάλω τα npsmobex και drexe αρχεία μου βγάζει ένα μήνυμα πως δεν είμαι root... Εν τω μεταξύ τα αρχεία είναι ήδη μέσα στον φάκελο /bin παρόλα αυτά όμως όταν το συνδέω στο kies βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση! Τελικά όλα τα themes εκτός εκείνο το κόκκινο θέλουν deodexed? Τα μπλεξα για τα καλά λέω... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Τα ξαναλέω μπας και μπορέσει κάποιος να βγάλει άκρη με τα πειράματά μου ... . είχα την JVB από εδώ και χρησιμοποίησα fuguroot από τον post του τυχεράκια... Σήμερα έβαλα απευθείας την JVH από εδώ και μόνο αυτό. Το κινητό σε σχέση με πριν τρώει κάτι ψιλοκολληματάκια .... Έκδοση KERNEL 2.6.35.7-I900XWJVH-CL184813root@DELL101#2 <----Αυτό σημαίνει πως είμαι root ή οχι??? Ενώ γράφει root έβαλα τον root explorer και μόλις πήγα να βάλω τα npsmobex και drexe αρχεία μου βγάζει ένα μήνυμα πως δεν είμαι root... Εν τω μεταξύ τα αρχεία είναι ήδη μέσα στον φάκελο /bin παρόλα αυτά όμως όταν το συνδέω στο kies βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση! Τελικά όλα τα themes εκτός εκείνο το κόκκινο θέλουν deodexed? Τα μπλεξα για τα καλά λέω... Δεν εισαι root.Αφου φλασαρες αλλη ρομ πρεπει να ξανα κανεις root!Εκανες hard reset πριν φλασαρεις?? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Δεν εισαι root.Αφου φλασαρες αλλη ρομ πρεπει να ξανα κανεις root!Εκανες hard reset πριν φλασαρεις?? Hard Reset όχι. Ποτέ δεν είχα κάνει γιατί ποτέ δεν θυμόμουν που βρίσκεται... Αλλά έκανα όλα τα wipe 2 και 3 φορές. Αλλά το κόλλημα με το kies πάλι που μπορεί να οφείλεται? Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Τα ξαναλέω μπας και μπορέσει κάποιος να βγάλει άκρη με τα πειράματά μου ... . είχα την JVB από εδώ και χρησιμοποίησα fuguroot από τον post του τυχεράκια... Σήμερα έβαλα απευθείας την JVH από εδώ και μόνο αυτό. Το κινητό σε σχέση με πριν τρώει κάτι ψιλοκολληματάκια .... Έκδοση KERNEL 2.6.35.7-I900XWJVH-CL184813root@DELL101#2 <----Αυτό σημαίνει πως είμαι root ή οχι??? Ενώ γράφει root έβαλα τον root explorer και μόλις πήγα να βάλω τα npsmobex και drexe αρχεία μου βγάζει ένα μήνυμα πως δεν είμαι root... Εν τω μεταξύ τα αρχεία είναι ήδη μέσα στον φάκελο /bin παρόλα αυτά όμως όταν το συνδέω στο kies βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση! Τελικά όλα τα themes εκτός εκείνο το κόκκινο θέλουν deodexed? Τα μπλεξα για τα καλά λέω... Δεν είσαι root, απλά. Το root εκεί που λες δεν έχει καμία σχέση με το αν η συσκευή είναι rooted ή όχι, είναι απλά ο χρήστης που έκανε compile τον kernel, που ήταν o root, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν θες να γίνεις root ξαναβάζεις fuguroot κτλ κτλ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Hard Reset όχι. Ποτέ δεν είχα κάνει γιατί ποτέ δεν θυμόμουν που βρίσκεται... Αλλά έκανα όλα τα wipe 2 και 3 φορές. Αλλά το κόλλημα με το kies πάλι που μπορεί να οφείλεται? Το κιες που κολλαει τωρα τη προβλημα εχεις με το κιες και γιατι χρησιμοποιείς ακομα το κιες??? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Το κιες που κολλαει τωρα τη προβλημα εχεις με το κιες?? Unable to connect to GT-I9000. Failed to retreive device information. Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Unable to connect to GT-I9000. Failed to retreive device information. Μηπως εχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμο σφαλματων?Δοκιμασε να κατεβασεις την τελευταια εκδοση απο το site της samsung! Υ.Γ. Αν θελεις την γνωμη μου μην ασχολεισαι καθολου με αυτο το προγραμμα... Edited May 9, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδάκια μια ερώτηση κρίσεως: Αν τύχει να θελήσω να γίνω unroot πώς θα το κάνω; 'Εμαθα να κάνω root και unroot στο παρελθόν εύκολα με το superoneclick. Τώρα που τα πράγματα άλλαξαν πώς θα ξεγίνω root; Έχω βάλει την 2.3.3 την JVH και έκανα και root σύμφωνα με τον οδηγό του Τυχεράκια μέσω φλασαρίσματος με odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδάκια μια ερώτηση κρίσεως: Αν τύχει να θελήσω να γίνω unroot πώς θα το κάνω; 'Εμαθα να κάνω root και unroot στο παρελθόν εύκολα με το superoneclick. Τώρα που τα πράγματα άλλαξαν πώς θα ξεγίνω root; Έχω βάλει την 2.3.3 την JVH και έκανα και root σύμφωνα με τον οδηγό του Τυχεράκια μέσω φλασαρίσματος με odin. Απλά με adb σβήνεις το su, το superuser app, και το busybox. Στο Samsung είναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά γιατί να το κάνεις; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 καλημέρα. Αγόρασα και εγώ το Galaxy S από το OPEN365. Πως μπορώ να μάθω αν η ROM του είναι "αυθεντική" ή το κινητό είναι φλασαρισμένο; Πήρα το επίσημο service αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Αρνούνται να μου δώσουν κάποιον τεχνικό στο τηλέφωνο και μου λεν να στείλω φαξ με την απόδειξη αγοράς για να τσεκάρουν το IMEI μέσω αντιπροσωπείας Πηγαινε σε παρακαλω στον dialer και χτυπα *#1234# και πες μας τι γραφει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ελληνικο swype στην jvh με stock kernel και αρα ΟΧΙ cwm υπαρχει τροπος να βαλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ελληνικο swype στην jvh με stock kernel και αρα ΟΧΙ cwm υπαρχει τροπος να βαλουμε? Root explorer κοιτα τις οδηγιες νομιζω λεει τον τροπο αναλυτικα ο τυχερακιας. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Ελληνικο swype στην jvh με stock kernel και αρα ΟΧΙ cwm υπαρχει τροπος να βαλουμε? Όπως λέει στους Οδηγούς για νέους χρήστες. Φυσικά πρέπει να είσαι root πρώτα. Edited May 9, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδιά έγραψα πριν για την darky και το voodoo kernel, αλλά μετά απο λίγο είχα μεγάλο πρόβλημα, συνεχόμενα reboots, δεν έφτιαχνε. Έβαλα gingercriskelo που πάλι έχει supercurio JVH kernel, και όλα οκ. Πολύ πολύ καλή rom, τελικά ο darky βιάστηκε για άλλη μια φορά. Μάλλον η 10.5 θα είναι καλή...Ως τότε γεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Απλά με adb σβήνεις το su, το superuser app, και το busybox. Στο Samsung είναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά γιατί να το κάνεις; Α, τόσο απλά; Μάλλον δεν θα το κάνω, απλά ήθελα να το ξέρω και αυτό. Σ' ευχαριστώ πολύ αγόρι μου, να είσαι καλά, μας έχεις σώσει! Πρέπει να σε πάρουν στη Samsung Hellas να μας σώσεις! Και το πληκτρολόγιο της HTC πραγματικά πολύ βολικό, θυμήθηκα τα παλιά που είχα HTC Diamond και συγκινήθηκα. Το πληκτρολόγιο της Samsung είναι πολύ ελλιπές και δύσχρηστο σε σύγκριση με αυτό. Edited May 9, 2011 by rishi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ευχαριστω, το εκανα και ολα οκ. Εκτος απο το bug που εχει το swype στην 2.3 με το τελικο ς που δε δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 παιδια καλησπέρα το σκ εκανα root στο κινητο για ενα πολυ συγκεκριμενο λογο...ενω στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου συνδεομαι κανονικα και όλα μια χαρα....στο γραφειο εχω συνδεθει μονο μια φορα και απο τοτε κολλαει σε "obtaining ip address" ειχα βρει θεωρητικά μια λυση την παρακάτω 2- root the device 3- remove the dhcp list file , rm /data/misc/dhcp/dhcp_list 4- restart the device and reconnect, it will work. πραγματι βρηκα και εσβησα το dhcp_list αλλα το προβλημα δεν λυθηκε Υπηρχαν και καποιες πιο ευκολες λυσεις τυπου προσπαθησε να συνδεθεις μεσω allshare και παιρνει ip αλλα τιποτα... το τελευταίο που βρηκα αλλά δεν ξερω πως και αν πρεπει να το κάνω ειναι το παρακάτω Problem: Obtaining IP Address Also Known As 01:35:42.634 Error dhcpcd 1082 /system/etc/dhcpcd/dhcpcd-run-hooks: Permission denied Solution: Flash with CWM this file -> DOWNLOAD (http://www.multiupload.com/KNAKSYPE17) works on both CWM's - tested on JVB but should work on other FW's... το βρηκα εδω...http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-849858.html μπορει παρακαλω καποιος να βοηθησει, δεν ξερω ουτε τι ακριβως cmw ουτε flash κτλ...μπορει κανεις να φτιαξει καποιον οδηγό ή υπαρχει κατι που προτεινετε? το κινητο εχει τα παρακατω pda: i9000xwjs8 phone: i9000xxjpy csc:i9000oxxjs5 build info: 2011.03 ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Παιδιά έγραψα πριν για την darky και το voodoo kernel, αλλά μετά απο λίγο είχα μεγάλο πρόβλημα, συνεχόμενα reboots, δεν έφτιαχνε. Έβαλα gingercriskelo που πάλι έχει supercurio JVH kernel, και όλα οκ. Πολύ πολύ καλή rom, τελικά ο darky βιάστηκε για άλλη μια φορά. Μάλλον η 10.5 θα είναι καλή...Ως τότε γεια σας. εισαι ευχαριστημένος με την gingercriskelo ?? Υπαρχει κατι που να σε χαλασε....? γιατι και μενα μου αρεσε παρα πολυ οταν την εβαλα...:) διαβαζω βεβαια κατι παραπονα για την μπροστινή καμερα και κατι τετοια.... υπαρχει θεμα εδω....? προσεξες κατι...? Στη πρώτη σελίδα του criskelo έχει το stock theme για JVB, και ορίστε και ένα link απο ένα post σήμερα για stock theme στην JVH: http://www.multiupload.com/ILGS4UVMP1 σε ευχαριστω φιλε για το λινκ παω να το δοκιμασω..:) Edited May 9, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) παιδια καλησπέρα το σκ εκανα root στο κινητο για ενα πολυ συγκεκριμενο λογο...ενω στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου συνδεομαι κανονικα και όλα μια χαρα....στο γραφειο εχω συνδεθει μονο μια φορα και απο τοτε κολλαει σε "obtaining ip address" ειχα βρει θεωρητικά μια λυση την παρακάτω 2- root the device 3- remove the dhcp list file , rm /data/misc/dhcp/dhcp_list 4- restart the device and reconnect, it will work. πραγματι βρηκα και εσβησα το dhcp_list αλλα το προβλημα δεν λυθηκε Υπηρχαν και καποιες πιο ευκολες λυσεις τυπου προσπαθησε να συνδεθεις μεσω allshare και παιρνει ip αλλα τιποτα... το τελευταίο που βρηκα αλλά δεν ξερω πως και αν πρεπει να το κάνω ειναι το παρακάτω Problem: Obtaining IP Address Also Known As 01:35:42.634 Error dhcpcd 1082 /system/etc/dhcpcd/dhcpcd-run-hooks: Permission denied Solution: Flash with CWM this file -> DOWNLOAD (http://www.multiupload.com/KNAKSYPE17) works on both CWM's - tested on JVB but should work on other FW's... το βρηκα εδω...http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-849858.html μπορει παρακαλω καποιος να βοηθησει, δεν ξερω ουτε τι ακριβως cmw ουτε flash κτλ...μπορει κανεις να φτιαξει καποιον οδηγό ή υπαρχει κατι που προτεινετε? το κινητο εχει τα παρακατω pda: i9000xwjs8 phone: i9000xxjpy csc:i9000oxxjs5 build info: 2011.03 ευχαριστώ... Πώς έχεις κάνει root? Το αρχειάκι που παραθέτεις απλά αλλάζει τα permissions σε έναν φάκελο, είναι πολύ εύκολο να γίνει με root explorer, δε χρειάζεσαι CWM αν δεν έχεις. Πήγαινε στο /system/etc με το root explorer, και βρες το φάκελο dhcpcd .Kοίτα από κάτω δίπλα στην ημερομηνία, πρέπει να λέει rwxr-xr-x . Το ίδιο ακριβώς πρέπει να λέει και στο φάκελο μέσα του, τον dhcpcd-hooks. Aν είναι έτσι ήδη, αυτό κάνει το αρχειάκι, και δε θα αλλάξει τίποτα αν το βάλεις. Αν δεν είναι έτσι, γράψε εδώ να σου πω πώς θα το αλλάξεις χωρίς CWM. Στο μεταξύ, με τον ίδιο τρόπο που έσβησες το dhcp_list, βρες και σβήσε το /data/wifi/bcm_supp.conf . (Θα πρέπει να ξαναβάλεις τα passwords αλλά υποθέτω τα ξέρεις) Κάνε reboot και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς. Edited May 9, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Πώς έχεις κάνει root? Το αρχειάκι που παραθέτεις απλά αλλάζει τα permissions σε έναν φάκελο, είναι πολύ εύκολο να γίνει με root explorer, δε χρειάζεσαι CWM αν δεν έχεις. Πήγαινε στο /system/etc με το root explorer, και βρες το φάκελο dhcpcd .Kοίτα από κάτω δίπλα στην ημερομηνία, πρέπει να λέει rwxr-xr-x . Το ίδιο ακριβώς πρέπει να λέει και στο φάκελο μέσα του, τον dhcpcd-hooks. Aν είναι έτσι ήδη, αυτό κάνει το αρχειάκι, και δε θα αλλάξει τίποτα αν το βάλεις. Αν δεν είναι έτσι, γράψε εδώ να σου πω πώς θα το αλλάξεις χωρίς CWM. Στο μεταξύ, με τον ίδιο τρόπο που έσβησες το dhcp_list, βρες και σβήσε το /data/wifi/bcm_supp.conf . (Θα πρέπει να ξαναβάλεις τα passwords αλλά υποθέτω τα ξέρεις) Κάνε reboot και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς. o φακελος dhcp εχει rwxrwx--x μεσα δεν εχει φακελο dhcpcd-hooks εχει dhcpcd-eth0.lease με r--------- και dnsmasq με rw-r-r-- αυτο το root explorer που μπορω να το βρω (στο market δεν υπαρχει...) δυστηχως εφυγα απο το γραφειο και θα πρεπει να το δοκιμασω αυριο παρολα αυτα root εκανα με το oneclick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 o φακελος dhcp εχει rwxrwx--x μεσα δεν εχει φακελο dhcpcd-hooks εχει dhcpcd-eth0.lease με r--------- και dnsmasq με rw-r-r-- αυτο το root explorer που μπορω να το βρω (στο market δεν υπαρχει...) δυστηχως εφυγα απο το γραφειο και θα πρεπει να το δοκιμασω αυριο παρολα αυτα root εκανα με το oneclick Please διάβασε πιο προσεκτικά τις οδηγίες... Δε σου είπα να βρεις τον φάκελο /data/misc/dhcp/ που βρήκες, σου είπα να βρεις τον /system/etc/dhcpcd/ . Kαμία σχέση η μία τοποθεσία με την άλλη. Ο root explorer είναι εφαρμογή επί πληρωμή, πρέπει να βάλεις market enabler για να μπορείς να τη βρεις στο market. Aν όχι, γίνεται και με adb, αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Εναλλακτικά, ένας άλλος file manager που εξελίσσεται και μπορεί να δει τους root φακέλους αν και δεν έχει φτάσει ακόμα τον root explorer, είναι ο File Expert, αυτόν λογικά μπορείς να τον βρεις στο market. (Για να δεις root πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Please διάβασε πιο προσεκτικά τις οδηγίες... Δε σου είπα να βρεις τον φάκελο /data/misc/dhcp/ που βρήκες, σου είπα να βρεις τον /system/etc/dhcpcd/ . Kαμία σχέση η μία τοποθεσία με την άλλη. Ο root explorer είναι εφαρμογή επί πληρωμή, πρέπει να βάλεις market enabler για να μπορείς να τη βρεις στο market. Aν όχι, γίνεται και με adb, αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Εναλλακτικά, ένας άλλος file manager που εξελίσσεται και μπορεί να δει τους root φακέλους αν και δεν έχει φτάσει ακόμα τον root explorer, είναι ο File Expert, αυτόν λογικά μπορείς να τον βρεις στο market. (Για να δεις root πρέπει να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής). σορυ κακτημενη ταχυτητα... οι δυο φακελοι γραφουν το ιδιο... αρα λογικα ουτε αυτο θα λυσει το προβλημα σκεφτεσαι καμμια αλλη λυση? προς το παρον βλεπω τα αρχεια με τον Super Manager να εγκαταστησω καλυτερα τον file expert? αυριο στο γραφειο θα δοκιμασω να σβησω και το αλλο αρχειο που ειπες... μεγαλο σπασιμο παντως απορω πως δεν εχει αναφερθει εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Παιδιά έγραψα πριν για την darky και το voodoo kernel, αλλά μετά απο λίγο είχα μεγάλο πρόβλημα, συνεχόμενα reboots, δεν έφτιαχνε. Έβαλα gingercriskelo που πάλι έχει supercurio JVH kernel, και όλα οκ. Πολύ πολύ καλή rom, τελικά ο darky βιάστηκε για άλλη μια φορά. Μάλλον η 10.5 θα είναι καλή...Ως τότε γεια σας. Με εβγαλες απο απιστευτη ταλαιπωρία.Σημερα ετοιμαζομουν να φλασαρω darky γιατι εχω καποια σοβαρα προβληματα με την simply αλλα θα περιμενω κι αλλο...! Edited May 9, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 σορυ κακτημενη ταχυτητα... οι δυο φακελοι γραφουν το ιδιο... αρα λογικα ουτε αυτο θα λυσει το προβλημα σκεφτεσαι καμμια αλλη λυση? προς το παρον βλεπω τα αρχεια με τον Super Manager να εγκαταστησω καλυτερα τον file expert? αυριο στο γραφειο θα δοκιμασω να σβησω και το αλλο αρχειο που ειπες... μεγαλο σπασιμο παντως απορω πως δεν εχει αναφερθει εδω... Γιατί στο γραφείο; Απλά σβήστο με τον super manager που έχεις. Όταν λες ότι οι 2ο φάκελοι γράφουν το ίδιο, τί εννοείς; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 @gup 2 ερωτήσεις που μπορεί να σε σώσουν από πολύ κόπο... 1ον μήπως το ρουτερ σου είναι sisco; 2ον να φανταστώ έχεις δοκιμάσει να ανοιγκλείσεις το ρουτερ έτσι; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts