Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλημέρα Πάρη και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτές είναι πειραγμένες ελάχιστα ώστε να δέχονται themes η κάνω λάθος? Γιατί νομίζω έτσι είχα διαβάσει κάπου. Και στην περίπτωσή μου που έχω JVB με fuguroot, περνάω απλά από πάνω την JVH που ανάφερες ή πρέπει να κάνω κι άλλες ενέργειες πριν? Το hard reset οεο από που γίνεται? Μια φορά το βρήκα και από τότε πάλι το ψάχνω... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλημέρα στην παρέα. Τελικά όποτε ποστάρω είναι για πληροφορίες μου φαίνεται... Θα ήθελα να μάθω το εξείς. Για να βάλω άλλα themes... βρήκα κάποια που πραγματικά μαρέσουν από το xda τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Λέω να βάλω την JVH αλλά θέλω themes... είδα ότι πρέπει να βάλω de odex (μη πειραγμένη) αλλά δεν βρίσκω στο xda ... Κάποια βοήθεια μήπως? Και σχετικά με τα πληκτρολόγια .... εγώ που θέλω ελληνικό samsung keyboard τι πρέπει να κάνω? Διάβασα πάλι τις προηγούμενες σελίδες αλλά νομίζω πως ψιλο χάθηκα ολίγον τι .... Ευχαριστώ! Ο developer αυτού του theme Red Gingerbread ισχυρίζεται ότι είναι και για odexed JVH. Δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε και δεν εγγυούμαι για την απόδοσή του, απλά τσέκαρε το αν δεν θες να πας σε deodexed JVH. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 καλημέρα. Αγόρασα και εγώ το Galaxy S από το OPEN365. Πως μπορώ να μάθω αν η ROM του είναι "αυθεντική" ή το κινητό είναι φλασαρισμένο; Πήρα το επίσημο service αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Αρνούνται να μου δώσουν κάποιον τεχνικό στο τηλέφωνο και μου λεν να στείλω φαξ με την απόδειξη αγοράς για να τσεκάρουν το IMEI μέσω αντιπροσωπείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ο developer αυτού του theme Red Gingerbread ισχυρίζεται ότι είναι και για odexed JVH. Δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε και δεν εγγυούμαι για την απόδοσή του, απλά τσέκαρε το αν δεν θες να πας σε deodexed JVH. Το έβαλα εγώ παίζει κανονικά δεν λέει και πολλά ομως είναι ακόμη σε μπετα στάδιο ..το ερώτημα μου είναι άλλο εμένα ..αν θέλω να το βγάλω τι κάνω ρε παιδιά ; υπάρχει τροπος ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ίσως αν βρεις κανένα stock theme, ή να βάλεις κανένα καλύτερο (sansation, honeycomb). Λοιπόν η darky παιδιά έχει ακόμα dark core 2.2 kernel, ο οποίος είναι JVB based. Ο supercurio όμως έχει όπως ξέρετε ήδη αλλάξει βάση, σε JVH. Επομένως το aura λογικά μου έκανε κόλλημα με τον dark core. Λογικά σύντομα εφόσον στηρίζεται στον voodoo, θα βγάλουν κανέναν 2.3 πάνω σε JVH. Πάντως έβαλα τον supercurio JVH και δοκίμασα το aura, δοκίμασα να μετακινώ γρήγορα τον χάρτη σε 3D και δεν κόλλησε. Ο criskelo επίσης πρέπει να έχι βάλει τον supercurio kernel. Γιατί ο Ultimate είχε πρόβλημα το οποίο λύθηκε σήμερα νομίζω. Μέχρι τώρα οι μόνοι JVH based kernels είναι ο supecurio και ο Ultimate (DamianGTO) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Oρίστε: http://www.multiupload.com/UY8DXQWXE7 Σε ευχαριστώ :) Τελικά έβαλα την stock JVH ...έπρεπε πρώτα να κάνω unroot? Γιατί έτσι όπως την έβαλα ... μου έβγαλε ένα safe mode στο πρώτο άνοιγμα αλλά μετά όλα ok... και όπως φαίνεται είμαι ακόμα root :o Edited May 9, 2011 by Leoniums Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Καλημέρα Πάρη και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτές είναι πειραγμένες ελάχιστα ώστε να δέχονται themes η κάνω λάθος? Γιατί νομίζω έτσι είχα διαβάσει κάπου. Και στην περίπτωσή μου που έχω JVB με fuguroot, περνάω απλά από πάνω την JVH που ανάφερες ή πρέπει να κάνω κι άλλες ενέργειες πριν? Το hard reset οεο από που γίνεται? Μια φορά το βρήκα και από τότε πάλι το ψάχνω...Nαι ειναι stock ουσιαστικα αλλα χωρις περιορισμους και μπορεις να τις κανεις οτι θελεις.Κοιτα,αν εχεις σκοπο να βαλεις JVH (που στο προτεινω γιατι ειναι καλυτερη απο την JVB) η θα βαλεις αυτην που εχει για φλσαρισμα μεσω odin η αυτη που εχει για φλασαρισμα μεσω cwm (clockwork mod recovery) το οποιο εσυ αυτην την στιγμη δεν εχεις.Θα σου προτεινω την πρωτη μεθοδο,μεσω odin,οποτε στην περιπτωση αυτη να βαλεις και pit ωστε να γινει και repartition κατα το φλασαρισμα και δεν θα εχεις προβληματα.Ετσι οπως εισαι θα σου προτεινα να κανεις το hard reset μεσω των ρυθμισεων του τηλεφωνου, ρυθμισεις->απορρητο->επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πατωντας την επιλογη αυτη θα σε ρωτησει αν θελεις να γινει και διαμορφωση της εσωτερικης sd,θα το τικαρεις να γινει και αυτο και εισαι κομπλε.;) Edited May 9, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Nαι ειναι stock ουσιαστικα αλλα χωρις περιορισμους και μπορεις να τις κανεις οτι θελεις.Κοιτα,αν εχεις σκοπο να βαλεις JVH (που στο προτεινω γιατι ειναι καλυτερη απο την JVB) η θα βαλεις αυτην που εχει για φλσαρισμα μεσω odin η αυτη που εχει για φλασαρισμα μεσω cwm (clockwork mod recovery) το οποιο εσυ αυτην την στιγμη δεν εχεις.Θα σου προτεινω την πρωτη μεθοδο,μεσω odin,οποτε στην περιπτωση αυτη να βαλεις και pit ωστε να γινει και repartition κατα το φλασαρισμα και δεν θα εχεις προβληματα.Ετσι οπως εισαι θα σου προτεινα να κανεις το hard reset μεσω των ρυθμισεων του τηλεφωνου, ρυθμισεις->απορρητο->επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πατωντας την επιλογη αυτη θα σε ρωτησει αν θελεις να γινει και διαμορφωση της εσωτερικης sd,θα το τικαρεις να γινει και αυτο και εισαι κομπλε.;) Δεν είδα πουθενά εάν έχουνε προβλήματα ... οπότε τι λες να κάνω? Stock ή deodex όσο για το root που είχα και έβαλα την άλλη από πάνω... τρέχει τπτ? Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Σε ευχαριστώ :) Τελικά έβαλα την stock JVH ...έπρεπε πρώτα να κάνω unroot? Γιατί έτσι όπως την έβαλα ... μου έβγαλε ένα safe mode στο πρώτο άνοιγμα αλλά μετά όλα ok... και όπως φαίνεται είμαι ακόμα root :o Ποιά JVH έβαλες; Από πού; link. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Οποιος απο σας εχει περασει την JVH απο μπαταρια πως παει? Εχει ακομα αυτο το ενοχλητικο προβλημα με το android OS που σου τρωει την μπαταρια σε 8 ωρες σε αναμονη η εχει διορθωθει?Η αυτονομια της JVH ειναι απλα αψογη!!!Οταν λες εαν εχει ακομη <εκεινο το ενοχλητικο προβλημα...> εννοεις για την jvb?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Οποιος απο σας εχει περασει την JVH απο μπαταρια πως παει? Εχει ακομα αυτο το ενοχλητικο προβλημα με το android OS που σου τρωει την μπαταρια σε 8 ωρες σε αναμονη η εχει διορθωθει? δεν ξερω φιλε τι εννοεις ακριβως αλλα η αυτονομια της jvh ειναι παρα πολυ καλη!!! και στην jvb δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα...μια χαρα ηταν κι εκει :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Το έβαλα εγώ παίζει κανονικά δεν λέει και πολλά ομως είναι ακόμη σε μπετα στάδιο ..το ερώτημα μου είναι άλλο εμένα ..αν θέλω να το βγάλω τι κάνω ρε παιδιά ; υπάρχει τροπος ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Στη πρώτη σελίδα του criskelo έχει το stock theme για JVB, και ορίστε και ένα link απο ένα post σήμερα για stock theme στην JVH: http://www.multiupload.com/ILGS4UVMP1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Έβαλα κι εγώ stock JVH... Πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikos_n Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλημέρα και απο εμένα.Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω γιατί εχω λίγο "μπερδευτεί" είναι το εξής:Εχω περασμένη την stock JVB και το CF-root kernel του Chainfire.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να περαστεί στις εφαρμογές ενα πρόγραμμα με όνομα Tweak manager v1.20 με κάποιες απο τις επιλογές του "τικαρισμένες"....Αυτό θεωρείτε lagfix και αν ναι πως το απεμπλέκω?...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Η τελευταια nightly της cyanogenmod λενε πως εχει 720 video recording και η μπαταρια τα παει μια χαρα... Ειμαστε ολο και πιο κοντα Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλημέρα και απο εμένα.Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω γιατί εχω λίγο "μπερδευτεί" είναι το εξής:Εχω περασμένη την stock JVB και το CF-root kernel του Chainfire.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να περαστεί στις εφαρμογές ενα πρόγραμμα με όνομα Tweak manager v1.20 με κάποιες απο τις επιλογές του "τικαρισμένες"....Αυτό θεωρείτε lagfix και αν ναι πως το απεμπλέκω?...:):)Oχι,δεν εχει καμια σχεση με lagfix αυτο και μην ασχολεισαι καθολου μαζι του. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ποιά JVH έβαλες; Από πού; link. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901 Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikos_n Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Οπότε ξαναφλασάρω άνετα χωρίς να απενεργοποιήσω κάτι.....Ευχαριστώ πολύ..!!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ενώ τελικά δείχνει πως είμαι Root τελικά δεν είμαι ... wth Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ενώ τελικά δείχνει πως είμαι Root τελικά δεν είμαι ... wth Τι σου δειχνει οτι εισαι root?? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ενώ τελικά δείχνει πως είμαι Root τελικά δεν είμαι ... wth Έχεις εικονίδιο στις εφαρμογές "superuser"; Αν ναι ΑΠΛΑ είσαι ροοτ... Αν το πρόβλημα σου είναι σε κάποια εφαρμογή (πχ το titanium backup) τότε κατέβασε το busybox (απο την καρτέλα "προβλήματα" του titanium backup ή και απο το μάρκετ) και μάλλον θα διορθωθεί! Πάντως καλό είναι αν μπορείς να γράφεις περισσότερα στοιχεία να μπορούμε και εμείς να καταλάβουμε (τώρα μαντεύουμε:lol:)... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Τα ξαναλέω μπας και μπορέσει κάποιος να βγάλει άκρη με τα πειράματά μου ... . είχα την JVB από εδώ και χρησιμοποίησα fuguroot από τον post του τυχεράκια... Σήμερα έβαλα απευθείας την JVH από εδώ και μόνο αυτό. Το κινητό σε σχέση με πριν τρώει κάτι ψιλοκολληματάκια .... Έκδοση KERNEL 2.6.35.7-I900XWJVH-CL184813root@DELL101#2 <----Αυτό σημαίνει πως είμαι root ή οχι??? Ενώ γράφει root έβαλα τον root explorer και μόλις πήγα να βάλω τα npsmobex και drexe αρχεία μου βγάζει ένα μήνυμα πως δεν είμαι root... Εν τω μεταξύ τα αρχεία είναι ήδη μέσα στον φάκελο /bin παρόλα αυτά όμως όταν το συνδέω στο kies βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση! Τελικά όλα τα themes εκτός εκείνο το κόκκινο θέλουν deodexed? Τα μπλεξα για τα καλά λέω... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Τα ξαναλέω μπας και μπορέσει κάποιος να βγάλει άκρη με τα πειράματά μου ... . είχα την JVB από εδώ και χρησιμοποίησα fuguroot από τον post του τυχεράκια... Σήμερα έβαλα απευθείας την JVH από εδώ και μόνο αυτό. Το κινητό σε σχέση με πριν τρώει κάτι ψιλοκολληματάκια .... Έκδοση KERNEL 2.6.35.7-I900XWJVH-CL184813root@DELL101#2 <----Αυτό σημαίνει πως είμαι root ή οχι??? Ενώ γράφει root έβαλα τον root explorer και μόλις πήγα να βάλω τα npsmobex και drexe αρχεία μου βγάζει ένα μήνυμα πως δεν είμαι root... Εν τω μεταξύ τα αρχεία είναι ήδη μέσα στον φάκελο /bin παρόλα αυτά όμως όταν το συνδέω στο kies βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση! Τελικά όλα τα themes εκτός εκείνο το κόκκινο θέλουν deodexed? Τα μπλεξα για τα καλά λέω... Δεν εισαι root.Αφου φλασαρες αλλη ρομ πρεπει να ξανα κανεις root!Εκανες hard reset πριν φλασαρεις?? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Δεν εισαι root.Αφου φλασαρες αλλη ρομ πρεπει να ξανα κανεις root!Εκανες hard reset πριν φλασαρεις?? Hard Reset όχι. Ποτέ δεν είχα κάνει γιατί ποτέ δεν θυμόμουν που βρίσκεται... Αλλά έκανα όλα τα wipe 2 και 3 φορές. Αλλά το κόλλημα με το kies πάλι που μπορεί να οφείλεται? Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Τα ξαναλέω μπας και μπορέσει κάποιος να βγάλει άκρη με τα πειράματά μου ... . είχα την JVB από εδώ και χρησιμοποίησα fuguroot από τον post του τυχεράκια... Σήμερα έβαλα απευθείας την JVH από εδώ και μόνο αυτό. Το κινητό σε σχέση με πριν τρώει κάτι ψιλοκολληματάκια .... Έκδοση KERNEL 2.6.35.7-I900XWJVH-CL184813root@DELL101#2 <----Αυτό σημαίνει πως είμαι root ή οχι??? Ενώ γράφει root έβαλα τον root explorer και μόλις πήγα να βάλω τα npsmobex και drexe αρχεία μου βγάζει ένα μήνυμα πως δεν είμαι root... Εν τω μεταξύ τα αρχεία είναι ήδη μέσα στον φάκελο /bin παρόλα αυτά όμως όταν το συνδέω στο kies βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση! Τελικά όλα τα themes εκτός εκείνο το κόκκινο θέλουν deodexed? Τα μπλεξα για τα καλά λέω... Δεν είσαι root, απλά. Το root εκεί που λες δεν έχει καμία σχέση με το αν η συσκευή είναι rooted ή όχι, είναι απλά ο χρήστης που έκανε compile τον kernel, που ήταν o root, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν θες να γίνεις root ξαναβάζεις fuguroot κτλ κτλ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts