fanispan Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ΦΙΛΕ Tyxerakias να σε ευχαριστήσω για την απαντήσει και θέλω μια χαρεί…. αν μπορείς να μου δόσεις ένα λινκ ώστε να κατεβάσω απευθείας το Το διαδεδομένο CF-root kernel που έχεις στιν πρώτη σελίδα Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S και οδηγίες πώς θα το Κάνο … γιατί με βάζει σε αυτήν την σελίδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 και δεν ξέρω πιο από όλα να κατεβάσω … δεν έχω ξανά φλασαρι και είμαι λίγο άσχετος με το φλασαρισμα .. Απλός ειμαι άσχετος με αγγλικά δεν την κατέχω την γλώσσα…. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ΦΙΛΕ Tyxerakias να σε ευχαριστήσω για την απαντήσει και θέλω μια χαρεί…. αν μπορείς να μου δόσεις ένα λινκ ώστε να κατεβάσω απευθείας το Το διαδεδομένο CF-root kernel που έχεις στιν πρώτη σελίδα Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S και οδηγίες πώς θα το Κάνο … γιατί με βάζει σε αυτήν την σελίδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 και δεν ξέρω πιο από όλα να κατεβάσω … δεν έχω ξανά φλασαρι και είμαι λίγο άσχετος με το φλασαρισμα .. Απλός ειμαι άσχετος με αγγλικά δεν την κατέχω την γλώσσα…. Είναι αρκετά κάτω στη σελίδα με τα links...ΕΔΩ για να τον κατεβάσεις απευθείας να σε γλιτώσω τον κόπο... Αυτός είναι kernel για 2.3.3 roms (OXI για 2.2.1-ΠΡΟΣΟΧΗ) βασισμένες στην XWJVΒ! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 τώρα έχω την darky's 10 rc6 με kernel darky's 2.2. γινετε δλδ να βάλω απο ελληνικο πληκτρολόγιο? Με ποια rom πανω??Ναι γινεται κοιτα τους οδηγους του τυχερακια αλλα κατι μου λεει οτι εχεις κανει λαθος... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 pda : i9000xwjvb phone : i9000xxjvk csc : i9000neejv3 έχω κάνει κάτι λάθος? darky's 10 rc6 , kernel dark core 2.2 το αρχειο samkeybgb.zip που είναι το ελληνικο πληκτρολογιο το βάζω στην εσωτερική μνημη και κάνω update from zip. απο recovery mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 pda : i9000xwjvb phone : i9000xxjvk csc : i9000neejv3 έχω κάνει κάτι λάθος? darky's 10 rc6 , kernel dark core 2.2 το αρχειο samkeybgb.zip που είναι το ελληνικο πληκτρολογιο το βάζω στην εσωτερική μνημη και κάνω update from zip. απο recovery mode? Όχι, από CWM recovery. Αν η dark core έχει CWM ok, αλλά αν όταν μπεις recovery δεις πάνω recovery 3e, δε γίνεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 γραφει πανω cwm dark core recovery v3.0.2.8x γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 @tyxerakias ή 'οποιος άλλος καλος σαμαρείτης μηπως έχεις swype με ελληνικα για περασμα απο cwm σε gingerbread rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 @tyxerakias ή 'οποιος άλλος καλος σαμαρείτης μηπως έχεις swype με ελληνικα για περασμα απο cwm σε gingerbread rom?? Εδώ (thanks goes to "tyxerakias") Αλλά σε ενημερώνω (αν διάβασες και μερικές σελίδες πριν θα το διάβασες) οτι υπάρχει πρόβλημα με το "ς" σε όλες τις gingerbread rom (προβλήματα που ΔΕΝ υπάρχουν στις 2.2.1 και δεν οφείλονται στο Swype).:) Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 έχω την 2.2.1 rom στο galaxy s. Θέλω να βάλω μια costum rom αλλα θέλω να έχει ελληνικο samsumg πληκτρολογια καθως έχω μάθει στο 3Χ4 απο παλία. Έχεται να μου προτείνεται και μια rom και κανένα kernel. pda : i9000xwjvb phone : i9000xxjvk csc : i9000neejv3 έχω κάνει κάτι λάθος? darky's 10 rc6 , kernel dark core 2.2 το αρχειο samkeybgb.zip που είναι το ελληνικο πληκτρολογιο το βάζω στην εσωτερική μνημη και κάνω update from zip. απο recovery mode? Αρα δεν εχεις την 2.2.1 που μου ειπες στην αρχη!:confused:Οποτε ακυρο για την darky 9.5. Ναι sd και μετα απο cwm update. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 πως γίνετε όταν βάζουμε φάκελο στην επιφανεια εργασιας πχ παιχνιδια να μην φαινετε αυτο το γκρι χρώμα του φακέλου άλλα τις εφαρμογες που έχει μέσα σε πολυ μικρά εικονίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 πως γίνετε όταν βάζουμε φάκελο στην επιφανεια εργασιας πχ παιχνιδια να μην φαινετε αυτο το γκρι χρώμα του φακέλου άλλα τις εφαρμογες που έχει μέσα σε πολυ μικρά εικονίδια? Αυτό που θες το κάνει ο Go Launcher EX και στο app grid και στις homescreens σου! Είναι θέμα launcher δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καποιο καλο παιδακι να μου κανει upload το apk του youtube απο deodexed stock η καποια custom JVB? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εγω εχω stock jvb πως ξερω αν ειναι deodexed για να σου το κανω upload? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εγω εχω stock jvb πως ξερω αν ειναι deodexed για να σου το κανω upload?Σε ευχαριστω αλλα δεν πρεπει να ειναι deodexed η δικη σου,θα το ηξερες γιατι θα επρεπε να την ειχες κατεβασει εξειδικευμενα απο την λιστα του Ramad στο xda. Σε ευχαριστω ομως.:happy: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καποιο καλο παιδακι να μου κανει upload το apk του youtube απο deodexed stock η καποια custom JVB? http://www.multiupload.com/I2P7GPO8B2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Τι πλεονεκτημα εχει η deodexed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 http://www.multiupload.com/I2P7GPO8B2Σε ευχαριστω!!Εχω πει κι αλλες φορες οτι αν εχεις φιλους στο myphone δεν μασας πουθενα :lol: Τι πλεονεκτημα εχει η deodexed?Η stock deodexed εχει το πλεονεκτημα της σταθερης και καλης λειτουργιας της official γιατι ειναι stock και συναμα το οτι μπορεις να την κανεις οτι θελεις,δηλαδη μια stock rom που μπορεις να της περασεις θεματα,εικονιδια διαφορες μοντιες κλπ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδια υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα στον bootloader της 2.1 και της 2.2? Εγω εχω αυτον της 2.1 σε 2.2.1 rom,καθως δεν εχω αναβαθμισει ποτε μια 2.2 μεσω kies. Παιζει να υπαρχει καποιο προβλημα? Και κατι αλλο, η cyanogenmod θελει 2.2 bootloader ή ειναι η ιδεα μου? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδια υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα στον bootloader της 2.1 και της 2.2? Εγω εχω αυτον της 2.1 σε 2.2.1 rom,καθως δεν εχω αναβαθμισει ποτε μια 2.2 μεσω kies. Παιζει να υπαρχει καποιο προβλημα? Και κατι αλλο, η cyanogenmod θελει 2.2 bootloader ή ειναι η ιδεα μου? πως εχεις αναβαθμιστει? ποιες ρομ εχεις περασει? που το ξερεις οτι δεν εχεις τους bootloaders της 2.2? νομιζω οτι η cm τους θελει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 πως εχεις αναβαθμιστει? ποιες ρομ εχεις περασει? που το ξερεις οτι δεν εχεις τους bootloaders της 2.2? νομιζω οτι η cm τους θελει Το ξερω γιατι δεν εχω περασει official 2.2 ή εστω 2.2 με bootloaders μεσω odin Αυτο που κανω ειναι clean install 2.1 μσω odin και μετα custom 2.2.1(οτι λενε δλδ οι πιο πολλοι οδηγοι) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το ξερω γιατι δεν εχω περασει official 2.2 ή εστω 2.2 με bootloaders μεσω odin Αυτο που κανω ειναι clean install 2.1 μσω odin και μετα custom 2.2.1(οτι λενε δλδ οι πιο πολλοι οδηγοι) Aν περασες καποια στιγμη την JPU 2.2.1 τοτε δεν εχεις πια 2.1 bootloaders. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 συγκεκριμένα darky's 9.5. Πέρασα και Dark Core 1.4 οπότε βελτιώθηκε και κάπως η μπαταρία (μπορώ να βγάλω 1 μέρα :happy: ). Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το multitasking. είναι θέμα των minfree settings που έχει ο νταρκυ, κατέβασε autokiller και άλλαξε τις 3 τελευταίες τιμές με 60/65/92 θα είσαι πολύ καλύτερα έχω την 2.2.1 rom στο galaxy s. Θέλω να βάλω μια costum rom αλλα θέλω να έχει ελληνικο samsumg πληκτρολογια καθως έχω μάθει στο 3Χ4 απο παλία. Έχεται να μου προτείνεται και μια rom και κανένα kernel. σχεδόν όλες οι 2.2.1 ρομς έχουνε ελληνικά, η darky 9.5 σίγουρα έχει Καποιο καλο παιδακι να μου κανει upload το apk του youtube απο deodexed stock η καποια custom JVB? πάρη γιατί ζορίζεσαι ; market enabler --> T-Mobile(US) και κατεβάζεις όλες τις εφαρμογές της google, gmail/youtube/gmaps/gearth κτλπ Παιδια υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα στον bootloader της 2.1 και της 2.2? Εγω εχω αυτον της 2.1 σε 2.2.1 rom,καθως δεν εχω αναβαθμισει ποτε μια 2.2 μεσω kies. Παιζει να υπαρχει καποιο προβλημα? Και κατι αλλο, η cyanogenmod θελει 2.2 bootloader ή ειναι η ιδεα μου? Το ξερω γιατι δεν εχω περασει official 2.2 ή εστω 2.2 με bootloaders μεσω odin Αυτο που κανω ειναι clean install 2.1 μσω odin και μετα custom 2.2.1(οτι λενε δλδ οι πιο πολλοι οδηγοι) 1ον η Cyanogenmod δεν θέλει bootloader της 2.3.3 ! αν έχεις της 2.1/2.2 δεν παίζει ρόλο, αλλά καλύτερα να βάλεις κάποια 2.3.3 που είναι λιγότερο broken 2ον αυτός ο τρόπος που γράφεις είναι αρχαίος :O , απλά περνάς κάποιον speedmod κερνελ και φλασάρεις όποια ρομ θέλεις πλέον(με προυπόθεση να έχεις κάνει wipe data/cache/dalvik/factory reset) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Φιλέ tyxerakia ..... και φιλέ coolgreek... σας ευχάριστο και τους δυο για τη μεγάλη βοήθεια που μου δώσατε… .. το έκανα και πλέον είναι root.. Τώρα το κινητό Έχει τρία αρχεία το superruser το cwm και το tweaks … υπάρχει κάτι άλλο να κανό στο κινητό!!! Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) πάρη γιατί ζορίζεσαι ; market enabler --> T-Mobile(US) και κατεβάζεις όλες τις εφαρμογές της google, gmail/youtube/gmaps/gearth κτλπ :lol::lol: Δε ζοριζομαι ρε Αλεκο,απλα με αυτες τις 2.3.3 εχω κουφαθει εντελως!!Αν αλλαξεις το csc της με αυτο της jva σου βγαζει μεν επιπλεον εφαρμογη το barcode scaner αλλα χανεται το youtube.Μπαινοντας στο μαρκετ τωρα μαζι με τα αλλα update βλεπω οτι μου κανει update και στο youtube το οποιο ομως συνεχιζει να μη φαινεται πουθενα λες και ειναι η εφαρμογη φαντασμα.Ψαχνω στο system/app και βλεπω το youtube.apk να ειναι εκει αλλα για καποιο λογο να μην εμφανιζεται στις εφαρμογες.Ζητησα λοιπον το apk της εφαρμογης απο deodexed για να το κανω μια αντικατασταση με το δικο μου να δω τι παιζει και πραγματι μολις εκανα overwrite το αρχικο με αυτο που εκανε upload ο @flik μου εβγαλε την εφαρμογη κανονικοτατα.Οι δοκιμες και τα φλασαρισματα που εχω κανει με την ginger ειναι το κατι αλλο και καθε φορα ολα και κατι ανακαλυπτω,μιλαμε για πολυ περιεργες καταστασεις :blink: Edited May 5, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Φιλέ tyxerakia ..... και φιλέ coolgreek... σας ευχάριστο και τους δυο για τη μεγάλη βοήθεια που μου δώσατε… .. το έκανα και πλέον είναι root.. Τώρα το κινητό Έχει τρία αρχεία το superruser το cwm και το tweaks … υπάρχει κάτι άλλο να κανό στο κινητό!!! Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ Αν υπάρχει:blink:;;; Και τι δεν υπάρχει:p! Οτι θέλεις το κάνεις πλέον, περνάς custom rom απο cwm (όπως πχ την juwe 4.2 για την οποία έχω πλήρη οδηγό- βλ. υπογραφή), lagfix και κάνεις πολλές δοκιμές. Μπορείς απο την άλλη να αφήσεις το κινητό ως έχει και να το ευχαριστηθείς. Συνιστώ πάντως να περάσεις καμιά custom, αν δοκιμάσεις μια δύσκολα ξαναγυρίζεις (άλλωστε έχεις κάνει ήδη τα περισσότερα βήματα- απλά μένει πλέον να φλασάρεις μια απο cwm και είσαι έτοιμος!). Αλλά στο ξαναλέω είναι εσύ το τι θέλεις:lol:!!! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts