Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, μπορει να μου πει καποιος αν ξερει φυσικα.. Ανοιγω το wifi ξεκιναει να ψαχνει και μετα απο δευτερολεπτα κλεινει το wifi και με πεταει στο menu..Δεν το εχω πειραξει καθολου το κινητο root και τα λοιπα..Να δοκιμασω να του κανω root και να περασω καμια 2.2 ?

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, μπορει να μου πει καποιος αν ξερει φυσικα.. Ανοιγω το wifi ξεκιναει να ψαχνει και μετα απο δευτερολεπτα κλεινει το wifi και με πεταει στο menu..Δεν το εχω πειραξει καθολου το κινητο root και τα λοιπα..Να δοκιμασω να του κανω root και να περασω καμια 2.2 ?

με reboot δεν φτιαχνει τιποτα?

τη 2.1 εχεις???

μπορεις να δοκιμασεις να του κανεις hard reset, απο τo recovery mode, wipe data

αυτο να ξερεις ομως οτι θα σου διαγραψει ολα τα δεδομενα που ειναι στη μνημη του κινητου...

αν θες να φλασαρεις βαλε τη 2.2.1 js8 για την οποια θα βρεις οδηγιες στην πρωτη σελιδα, δεν χρειαζεται να το κανεις root πρωτα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

!?!?? με 2.1 είσαι ; :)

εννοείται οτι θα βάλεις 2.2, αν θες βάλτη μέσω KIES αλλιώς διάβασε οδηγούς και βάλε την JS8(2.2.1) που είναι απείρως ανώτερη !

Επίσης μην ξεχάσεις πριν ξεκινήσεις την διαδικασία να κάνεις backup οτι χρειάζεσαι και να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Αυτό είναι ένα παλιό bug, κοίτα στο πρώτο μήνυμα, λύνεται ΜΟΝΟ με root, ή με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (με επαναφορά θα χάσεις όλα σου τα δεδομένα)... αν και θα συμφωνήσω με τα παιδιά, φύγε από τη 2.1, κρίμα είναι :)

- Alex

Παρατηρώ ένα θέμα από τότε που έβαλα Juwe 3 - 3.1 - 3.2 ...

Έχω πολλές επαφές , γύρω στις 3.000. Όλες είναι επαφές gmail.

Όμως στην αναζήτηση μερικές δεν μου τις εμφανίζει. Μέσα στον κατάλογο υπάρχουν φυσικά.

π.χ. πατάω ΠΑΠΑΔ και μου εμφανίζει 30ριά , αλλά όχι τον Παπαδόπουλο Κυριάκο. Όσο για κεφαλαία/μικρά στην αναζήτηση μου εμφανίζει και κάποια με μικρά , απλά όχι όλα.

Έχει κανείς παρατηρήσει κάτι παρόμοιο ;

Τώρα σκέφτομαι να ακυρώσω τον συγχρονισμό και να τον ξανακάνω από την αρχή.

Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Απλα σαν ιδεα μηπως το πρωτο γραμμα ειναι αγγλικο?Και σου εμφανιζει μονο το ελληνικο αν γραφεις με ελληνικα...

π.χ. Κωστας Kωστας στο δευτερο εχω αγγλικο K .Νομιζω πως ειναι casesensitive!

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Γεια σας παιδια θελω να σας ρωτησω κατι.Εχω την εκδοση 2.2.1 jpy.Αξιζει να περασω την JS8??Υπαρχει καμια διαφορα???

(Το galaxy s εχω απλα στελνω απο μια φιλη γιατι δν ειμαι σπιτι)

Edited by maroulinaki

Γεια σας παιδια θελω να σας ρωτησω κατι.Εχω την εκδοση 2.2.1 jpy.Αξιζει να περασω την JS8??Υπαρχει καμια διαφορα???

(Το galaxy s εχω απλα στελνω απο μια φιλη γιατι δν ειμαι σπιτι)

αν έχεις εμπειρία με το θέμα και δεν βαριέσαι αξίζει, αλλιώς κάτσε εκεί που είσαι οι διαφορές δεν είναι τεράστιες :)

αν έχεις εμπειρία με το θέμα και δεν βαριέσαι αξίζει, αλλιώς κάτσε εκεί που είσαι οι διαφορές δεν είναι τεράστιες :)

Ναι δεν υπαρχει προβλημα εχω φλασαρει πολλες φορες απλα να ρωτησω κ κατι αλλο...Πριν προχωρησω στο φλασαρισμα πρεπει να κανω κ ενα hard resset πρωτα η δν χρειαζεται???Επισης repartation δεν τικαρω απο οτι διαβασα σωστα???

Ναι δεν υπαρχει προβλημα εχω φλασαρει πολλες φορες απλα να ρωτησω κ κατι αλλο...Πριν προχωρησω στο φλασαρισμα πρεπει να κανω κ ενα hard resset πρωτα η δν χρειαζεται???Επισης repartation δεν τικαρω απο οτι διαβασα σωστα???

Ναι κάνεις ένα hard reset πρώτα αφού έχεις κάνει τα backups, repartition δεν χρειάζεται αν έχεις το .512 pit. :)

Ναι κάνεις ένα hard reset πρώτα αφού έχεις κάνει τα backups, repartition δεν χρειάζεται αν έχεις το .512 pit. :)

Λογικα αυτο δεν θα εχω αφου εχω την jpy μεσα???Κ αν το κανω με repartition θα γινει τπτ???Επειδη το εχω παραφορτωσει το κινητο μηπως ειναι καλυτερα να το κανω γι αυτο λεω...

Λογικα αυτο δεν θα εχω αφου εχω την jpy μεσα???Κ αν το κανω με repartition θα γινει τπτ???Επειδη το εχω παραφορτωσει το κινητο μηπως ειναι καλυτερα να το κανω γι αυτο λεω...

κάντο με repartion άφοβα, υπάρχουν θεωρίες οτι είναι κακό αλλά και πάλι αυτό είναι για αυτούς που φλασάρουν 2-3 φορές την μέρα... :)

Δεν χρειάζεται... Αλλωστε συνιστάτε το full wipe ΠΡΙΝ το φλασάρισμα (απο την κλήση πατάς *2767*3855#- ΠΡΟΣΟΧΗ: κάνε full backup καταλόγους φωτογραφίες και τα πάντα πριν κάνεις, επίσης αφαίρεση την εξωτερική SD κάρτα) το οποίο σβήνει τα πάντα!

Είναι πολύ καλύτερη η js8 πάντως απο την jpy :)

Βασίλης!

Δεν χρειάζεται... Αλλωστε συνιστάτε το full wipe ΠΡΙΝ το φλασάρισμα (απο την κλήση πατάς *2767*3855#- ΠΡΟΣΟΧΗ: κάνε full backup καταλόγους φωτογραφίες και τα πάντα πριν κάνεις, επίσης αφαίρεση την εξωτερική SD κάρτα) το οποίο σβήνει τα πάντα!

Είναι πολύ καλύτερη η js8 πάντως απο την jpy :)

με αυτον τον κωδικο σβηνονται και ολα οσα εχει η εσωτερικη sd

με αυτον τον κωδικο σβηνονται και ολα οσα εχει η εσωτερικη sd

Τι διαφορα εχει απο το hard resset δηλ???Κ το hard resset δεν τα σβηνει ολα???Μπερδευτηκα λιγο...

Τι διαφορα εχει απο το hard resset δηλ???Κ το hard resset δεν τα σβηνει ολα???Μπερδευτηκα λιγο...[/QUO

Λαθος διατυπωση ξεχασα τα ερωτιματικα ????

σβηνοντε ολα με αυτο τον κωδικο????

Τι διαφορα εχει απο το hard resset δηλ???Κ το hard resset δεν τα σβηνει ολα???Μπερδευτηκα λιγο...[/QUO

Λαθος διατυπωση ξεχασα τα ερωτιματικα ????

σβηνοντε ολα με αυτο τον κωδικο????

Ναι, σβήνονται όλα...είναι factory reset και format μαζί 2σε1! Αλλά προσοχή σβήνονται όλα.ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ πρώτα αφαιρούμε την εξωτερική κάρτα μνήμης (αν έχουμε). Και φουλ μπακαπ πρώτα, και επαφές και όλα οπως είναι απαραίτητο ούτως η άλλως άλλωστε).

Φυσικά δεν χρειάζεται και είναι επιλογή του καθενός αν θα το κάνει... Ότι αλλο χρειαστεί εδώ είμαστε !

Βασίλης!

απλά να αναφέρω κάτι κουφό που το είδα για πρώτη φορά σήμερα..

έχω την cyanogen και φλάσαρα έναν kernel ειδικά για αυτή με voodoo sound/coulor κτλπ

τέλοσπάντων σε κάποια φάση κλείνω το κινητό το ανοίγω και λέω μα γιατί δεν ανοίγει

Παιδιά μπήκε στην boot screen χωρίς το κλασικό "Samsung Gt-i9000"

Πόσο broken μπορεί να είναι το κινητό σε κλίμακα από 1 μέχρι 10 ;

by the way... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1031265

very cool....

edit

not so cool....

Edited by saliez

Καλησπερα.περασα την juwe 3.2 και δεν μου ανοιγει ο root explorer ειναι θεμα rom?

Προσεξα επισης οτι οταν πηγαινω στην διαχειρ.εργασιων με ολεσ της εφαρμογες κλειστες η ram παιζει πανω απο 210mb/329mb ενω πριν που ειχα την darky 9.5 ηταν συνεχεια απο 150mb/329mb.ετσι ειναι το φυσιολογικο η εκανα κατι λαθος?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπερα.περασα την juwe 3.2 και δεν μου ανοιγει ο root explorer ειναι θεμα rom?

Προσεξα επισης οτι οταν πηγαινω στην διαχειρ.εργασιων με ολεσ της εφαρμογες κλειστες η ram παιζει πανω απο 210mb/329mb ενω πριν που ειχα την darky 9.5 ηταν συνεχεια απο 150mb/329mb.ετσι ειναι το φυσιολογικο η εκανα κατι λαθος?

Το ανέφεραν το πρόβλημα στο ποστ του juwe και αν θυμάμαι καλά λύθηκε με update της εφαρμογής...για το δεύτερο ναι είναι φυσιολογικό,η διαχείρηση μνήμης έχει ακόμα θέμα, λόγω του ότι ακόμα η ginger είναι σε beta κατάσταση

Αντώνης

να ρωτησω κατι...?

περασες την Juwe's Smart Edition *v3.2?

αυτη ειναι η καινουργια εκδοση ετσι....?(βγηκε χθες η κανω λαθος...?)

με τα ελληνικα ειναι ολα οκ.....?

να ρωτησω κατι...?

Α ναι για πες μας, γιατί ρώτησα και εκεί για το αν έχει swype ελληνικό

Αντώνης

να ρωτησω κατι...?

Δεν ξερω ποτε βγηκε φιλε μου.χτθες την περασα εγω.απο ελληνικα εχει παντου.

να ρωτησω κατι...?

Ναι η καινούρια είναι και βγήκε προχθές

Αντώνης

Δεν ξερω ποτε βγηκε φιλε μου.χτθες την περασα εγω.απο ελληνικα εχει παντου.

δεν ειχες την προηγουμενη για να μας πεις εντυπώσεις ετσι....?

:)

κυριως για την μπαταρια...

οκ απλα καπου ειχα διαβασει κατι για ελληνικα στο πληκτρολόγιο...

οποτε ολα οκ...

λεω να την περασω αμα ειναι και εγω σημερα....(παει το χερι μονο του λεμεεεεε:lol:)

• The topic was unlocked