saliez Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 μπηκα μεσα και διαβασα καποια πραματα και ειδικα διαβασα τους οδηγους για να βαλω την 2.2 και δεν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια το εκανα ροοτ και ladfix με την 2.1 που εχω απλα εχω μπερδευτει λιγο με τις χωρες με τις καθυστερισεις και γενικα για καποια πραματα που με απογοητευσε η ανδοιδ και λεω μηπως κανω λαθος δηλαδη ουσιαστικα στην ios δεν εχει καμοια διαφορα να το παρεις unoficial έχε υπόψη σου οτι όταν με το καλό βγει η "official" στην ελλάδα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βγαλεις το lagfix το ροοτ δεν παίζει ρόλο. Δεν φταίει το ανδροιδ για τις καθυστερήσεις, η samsung φταίει :) αυτό για την ιος που λες δεν το κατάλαβα Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos278 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 έχε υπόψη σου οτι όταν με το καλό βγει η "official" στην ελλάδα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βγαλεις το lagfix το ροοτ δεν παίζει ρόλο. Δεν φταίει το ανδροιδ για τις καθυστερήσεις, η samsung φταίει :) αυτό για την ιος που λες δεν το κατάλαβα ναι για το πρωτο το ξερω και ευχαριστω για την ios θελω να πω οτι η την παρεις επισημα η ανεπισημα το ιδιο κανει ενω εδω διαβασα οτι χανεις την εγγυηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ναι για το πρωτο το ξερω και ευχαριστω για την ios θελω να πω οτι η την παρεις επισημα η ανεπισημα το ιδιο κανει ενω εδω διαβασα οτι χανεις την εγγυηση σου υποθέτω οτι άμα πάρουν χαμπάρι οτι έχεις παίξει με το κινητό σου την χάνεις ναι αλλά αμα το βγάλεις ρουτ/λαγκφιξ δεν νομίζω να το καταλάβουνε :) διατηρώ τις αμφιβολίες μου βέβαια γιατί ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα για να χρειαστώ την εγγύηση Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) για να συνεχισει να εχει εγγυηση το κινητο σου ;) γιατι δε μπορεις μετα να περασεις την επισημη αν χρειαστει ποτε η εγγυηση του κινητου σου?το λεω αυτο γιατι οταν την χρειαστηκα αυτο εκανα και το ρουτ πρεπει να βγει αν χρειαστει εγγυηση Edited November 27, 2010 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 γιατι δε μπορεις μετα να περασεις την επισημη αν χρειαστει ποτε η εγγυηση του κινητου σου?το λεω αυτο γιατι οταν την χρειαστηκα αυτο εκανα και το ρουτ πρεπει να βγει αν χρειαστει εγγυηση το ρουτ χανεται αμα περασεις νεα ρομ... ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 γιατι δε μπορεις μετα να περασεις την επισημη αν χρειαστει ποτε η εγγυηση του κινητου σου?το λεω αυτο γιατι οταν την χρειαστηκα αυτο εκανα και το ρουτ πρεπει να βγει αν χρειαστει εγγυηση εσενα ευτυχως σου εκατσε καλα και ησουν σε θεση να του περασεις την επισημη. τι να πει ομως και ο παναγιωτης που στα καλα καθουμενα του πεθανε το κινητο με customized froyo rom επανω? δεν μπορουσε να κανει τιποτα. οτι αλχημια μπορεις να φανταστεις δοκιμασαμε μπας και το επαναφερουμε αλλα τιποτα. εφυγε με ανεπισημη ρομ για service. ας ελπισουμε να μην το παρουν χαμπαρι και να παν ολα καλα με την εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Επισημαίνω την εξής αξιοπερίεργη συμπεριφορά του κινητού μου: 1. Με την επίσημη 2.1 rom: - Η μπαταρία βαστούσε πάνω από 1 ημέρα έως σχεδόν 2 ημέρες αναλόγως της χρήσης. 2. Μετά την εγκατάσταση froyo 2.2 (Darky's 4.1 speedmod version με το recommended ext4 lagfix): 2.1 Όσο η απόδοση ήταν super χωρίς lags κλπ: - Την πρώτη φορά η μπαταρία βάστηξε 1,5 ημέρα, δηλ αρκετά καλά. - Τις επόμενες πέντε-έξι φορές η μπαταρία βάστηξε μόλις 15-18 ώρες ...και άρχησα να ανησυχώ. Εν συνεχεία δοκίμασα το bump charge που πρότεινε ο tyxerakias, δηλ πλήρη φόρτιση μπαταρίας, σβήσιμο κινητού, φόρτιση εκ νέου για κανά λεπτό έως ότου δείξει 100%, άνοιγμα κινητού, σβήσιμο κινητού, ξανά φόρτιση. 2.2 Μετά από λίγο καιρό η απόδοση άρχισε να πέφτει και το κινητό να εμφανίζει lags: - Τις τελευταίες 3-4 φορές η μπαταρία βαστάει και πάλι πάνω από 1 ημέρα έως σχεδόν 2 ημέρες αναλόγως της χρήσης. - Έλεγξα με μέθοδο 3 κουμπιών από clockwork mod (cwm) το lagfix και διαπίστωσα ότι παραμένει ext4. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: - Όταν το κινητό έτρεχε super η μπαταρία στέγνωνε σε 15 ώρες. - Όταν το κινητό εμφανίζει lags η μπαταρία αντέχει αρκετά πάνω από 24 ώρες. - Πάντα με ίδιες εφαρμογές και ίδια χρήση κινητού. Α) Πως το εξηγείτε? Τι να συμβαίνει? Β) Λέτε να έχει σχέση με τον kernel που θέλει αντικατάσταση? Μπορεί κάποιος να γράψεο οδηγό επί αυτού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) υποθέτω οτι άμα πάρουν χαμπάρι οτι έχεις παίξει με το κινητό σου την χάνεις ναι αλλά αμα το βγάλεις ρουτ/λαγκφιξ δεν νομίζω να το καταλάβουνε :) διατηρώ τις αμφιβολίες μου βέβαια γιατί ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα για να χρειαστώ την εγγύηση Εαν στειλεις το κινητο για service και βρουν οτιδηποτε υποδηλωνει πειραγμα του λογισμικου (φυσικα το root και εννοειται η custom ROM το υποδηλωνουν) η εγγυηση αυτοματως εξαφανιζεται. Αρα λοιπον οποιος φιλος αναγκαστει να στειλει το κινητο στο service πρεπει να βγαλει το root και να περασει μια official ROM. Αν τωρα πεσει ολη η γκαντεμια του κοσμου σαν κεραμυδα στο κεφαλι του οπως στην περιπτωση μου και το κινητο απλα πεθανει, τοτε προσευχη και ελπιδα να ειναι τα πραγματα οπως μου ειπε ο Κωστας (Te_salat), συμφωνα με τον οποιο για να τεσταρουν οποιοδηποτε κινητο πριν κανουν οτιδηποτε, περναν με εργοστασιακη μεθοδο δικο τους firmware που να ειναι "καθαρο" (απο εφαρμογες, multimedia κλπ). Αυτο γινεται πριν κανουν οτιδηποτε αλλο ωστε η συσκευη να μπορει να ελεγχθει καλυτερα. Αν οντως γινει ετσι τοτε λογικα δεν θα δουν ποτε οτι κατι μεσα στο κινητο εχει "πειραχτει" και η εγγυηση ισχυει κανονικα. Επαναλαμβανω δεν ξερω τι ισχυει σιγουρα απλα μεταφερω λεγομενα του Te_salat που ειναι μια αξιοπιστη πηγη. Το τι θα γινει στην περιπτωση μου θα σας το πω μολις θα με παρουν τηλ απο το service (ελπιζω μεσα στην βδομαδα). Edited November 28, 2010 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolobaras Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 απ'ότι εχω καταλαβει το lagfix κανει το τηλεφωνο να πηγενει πιο γρηγορα ε? δν βρικα πουθενα οδηγο για την εγκατασταση του!! δεν εχω καταλαβει τι ειναι το 3e recovery(εχω διαβασει στην πρωτη σελιδα αλλα δεν...) και γιατι να το κανω 2e recovery? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 lagfix= μετατροπη του δισκου σε αλλη μορφη ωστε να τρεχει ποιο γρηγορα 2e recovery =το παλιο συστημα που υπηρχε στο εκλαιρ ωστε χρησιμοποιοντας το 3ε να μπορουμε να αλλαξουμε διαφορα στο κντ μας οπως να περασουμε custom themes-roms κλπ επεισης δε εισαι υποχρεωμενος να κανεις τα παραπανω εξαλου ειναι με δικη σου ευθυνη ολα τα βηματα και modifications παντως με τπτ δε μπορω να βαλω το 2ε στο φρογιο καμια ιδεα καποιος?εκανα οτι ακριβως λεει ο οδηγος του τυχερακια στην 1η σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 lagfix= μετατροπη του δισκου σε αλλη μορφη ωστε να τρεχει ποιο γρηγορα 2e recovery =το παλιο συστημα που υπηρχε στο εκλαιρ ωστε χρησιμοποιοντας το 3ε να μπορουμε να αλλαξουμε διαφορα στο κντ μας οπως να περασουμε custom themes-roms κλπ επεισης δε εισαι υποχρεωμενος να κανεις τα παραπανω εξαλου ειναι με δικη σου ευθυνη ολα τα βηματα και modifications παντως με τπτ δε μπορω να βαλω το 2ε στο φρογιο καμια ιδεα καποιος?εκανα οτι ακριβως λεει ο οδηγος του τυχερακια στην 1η σελιδα Με ποιά μέθοδο έβαλες το root? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 με αυτην που εχει μεσα το ζιπακι της φρογιο,δε θυμαμαι τωρα ειμαι μακρυα απο το νετμπουκ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Επισημαίνω την εξής αξιοπερίεργη συμπεριφορά του κινητού μου: 1. Με την επίσημη 2.1 rom: - Η μπαταρία βαστούσε πάνω από 1 ημέρα έως σχεδόν 2 ημέρες αναλόγως της χρήσης. 2. Μετά την εγκατάσταση froyo 2.2 (Darky's 4.1 speedmod version με το recommended ext4 lagfix): 2.1 Όσο η απόδοση ήταν super χωρίς lags κλπ: - Την πρώτη φορά η μπαταρία βάστηξε 1,5 ημέρα, δηλ αρκετά καλά. - Τις επόμενες πέντε-έξι φορές η μπαταρία βάστηξε μόλις 15-18 ώρες ...και άρχησα να ανησυχώ. Εν συνεχεία δοκίμασα το bump charge που πρότεινε ο tyxerakias, δηλ πλήρη φόρτιση μπαταρίας, σβήσιμο κινητού, φόρτιση εκ νέου για κανά λεπτό έως ότου δείξει 100%, άνοιγμα κινητού, σβήσιμο κινητού, ξανά φόρτιση. 2.2 Μετά από λίγο καιρό η απόδοση άρχισε να πέφτει και το κινητό να εμφανίζει lags: - Τις τελευταίες 3-4 φορές η μπαταρία βαστάει και πάλι πάνω από 1 ημέρα έως σχεδόν 2 ημέρες αναλόγως της χρήσης. - Έλεγξα με μέθοδο 3 κουμπιών από clockwork mod (cwm) το lagfix και διαπίστωσα ότι παραμένει ext4. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: - Όταν το κινητό έτρεχε super η μπαταρία στέγνωνε σε 15 ώρες. - Όταν το κινητό εμφανίζει lags η μπαταρία αντέχει αρκετά πάνω από 24 ώρες. - Πάντα με ίδιες εφαρμογές και ίδια χρήση κινητού. Α) Πως το εξηγείτε? Τι να συμβαίνει? Β) Λέτε να έχει σχέση με τον kernel που θέλει αντικατάσταση? Μπορεί κάποιος να γράψεο οδηγό επί αυτού? μια κουβεντα θα πω λογω πειρας απο το προηγουμενο μου android και τα πολλα φλασαρισματα που ειχα κανει..με αυτες τις custom rom το κινητο θα ειναι παντα <ποτε ο γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κ@λ@ς του πονει>,παντα θα υπαρχει ενας λογος να το ψαχνεται γιατι δεν τρεχει,γιατι κολαει γιατι,γιατι,γιατι!!!εργοστασιακη ρομ και ελαφριες κ ασφαλεις πινελιες παιδια γιατι μια ζωη στο προβλημα θα ειστε (γνωμη μου παντα και συγχωρεστε με για αυτα). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καλησπερα σας , εκανα στο τηλεφωνο μου ροοτ και περασα το ryanza oclf apo to market .... kanw to quadrant και μου βγαζει περιπου 2100 , αλλα δεν βλεπω σχεδον καμια διαφορα. εχω ενεργοποιηση το undo oneclicklagfix v2.2+ .... η μονη διαφορα ειναι πως μου ανοιγει πιο γρηγορα το παιχνιδι με τα παπακια.... ειναι φυσιολογικο αυτο η πρεπει να πειραξω και καμια ρυ8μιση ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 με αυτην που εχει μεσα το ζιπακι της φρογιο,δε θυμαμαι τωρα ειμαι μακρυα απο το νετμπουκ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ποιά είναι αυτή που έχει το ζιπάκι; ποιό ζιπάκι; Μήπως εννοείς την z4root? Ή το CF-Root? καλησπερα σας , εκανα στο τηλεφωνο μου ροοτ και περασα το ryanza oclf apo to market .... kanw to quadrant και μου βγαζει περιπου 2100 , αλλα δεν βλεπω σχεδον καμια διαφορα. εχω ενεργοποιηση το undo oneclicklagfix v2.2+ .... η μονη διαφορα ειναι πως μου ανοιγει πιο γρηγορα το παιχνιδι με τα παπακια.... ειναι φυσιολογικο αυτο η πρεπει να πειραξω και καμια ρυ8μιση ακομα? Είναι φυσιολογικό. Τί διαφορά περίμενες να δεις δηλαδή; Είχε πρόβλημα το τηλέφωνό σου πριν, ήταν αργό; Ποιό firmware έχεις; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Το ζ4 ρουτ εντωμεταξυ ο μονος λογος που το θελω ειναι για να αλλαξω κανα θεμα δε θα βαλω λαγκφιξ εξαλου μια χαρα το βλεπω σε μια μετρηση μου βγαλε 1006 quandrant και λεω να το αφησω καμια βδομαδα ειδωμεν Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) Το ζ4 ρουτ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ΟΚ... όταν πας στο pc σου, δοκίμασε τα παρακάτω... Μετακίνησε με τον root explorer το su και το busybox που είναι τώρα στο /system/bin, στο /system/xbin . (μάλλον θα πρέπει να το κάνεις mount r/w πρώτα). Όταν μετακινηθούν, και αφού έχεις mounted r/w τα /system, /system/bin και /system/xbin (το κουμπι πάνω δεξιά στο root explorer θα γράφει mount R/O), πάτα το κεντρικό κουμπί να βάλεις το root explorer στο background, και με έναν terminal emulator (ή το adb shell), γράψε: su ln -s /system/xbin/su /system/bin/su busybox --install -s /system/xbin reboot Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις αυτά που είπα στο πρώτο μήνυμα. (Recovery αρχείο στο /system/bin αφού μετονομάσεις το ήδη υπάρχον recovery αρχείο, Recovery φάκελος στο /system/xbin ). Aν τότε πετύχει, θα εξηγήσω γιατί, και θα γράψω και στον RyanZA. Edited November 28, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ΟΚ... όταν πας στο pc σου, δοκίμασε τα παρακάτω... Μετακίνησε με τον root explorer το su και το busybox που είναι τώρα στο /system/bin, στο /system/xbin . (μάλλον θα πρέπει να το κάνεις mount r/w πρώτα). Όταν μετακινηθούν, και αφού έχεις mounted r/w τα /system, /system/bin και /system/xbin (το κουμπι πάνω δεξιά στο root explorer θα γράφει mount R/O), πάτα το κεντρικό κουμπί να βάλεις το root explorer στο background, και με έναν terminal emulator (ή το adb shell), γράψε: su ln -s /system/xbin/su /system/bin/su busybox --install -s /system/xbin reboot Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις αυτά που είπα στο πρώτο μήνυμα. (Recovery αρχείο στο /system/bin αφού μετονομάσεις το ήδη υπάρχον recovery αρχείο, Recovery φάκελος στο /system/xbin ). Aν τότε πετύχει, θα εξηγήσω γιατί, και θα γράψω και στον RyanZA. μου βγαζει στο εμουλατορ in not found 4 γραμμες θα γραψω ακριβως?με το εντερ θα κατεβω γραμμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegha Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 έχει δοκιμάσει κανείς την bujp8; είναι ευχαριστημένος; Εγώ την έχω βάλει εδώ και τρεις μέρες αλλά δεν ξέρω κάτι με χαλάει. Βασικά με την ταχύτητα νομίζω ότι έχει αρκετά λαγκ και με τον internet explorer που έχει, κρασάρει μερικές φορές και είναι πάρα πολύ αργός σε κάποιες σελίδες (μάλλον σε αυτές που υποστηρίζουν flash) του έχω περάσει και τον autokiller, δεν έχω περάσει κάποιον task manager που να κλείνει μόνος του εφαρμογές, γιατί από ότι διάβασα δεν είναι και ότι καλύτερο. να πω ότι πριν φλασαρω είχα την επίσημη της vodafone δηλαδη eclair ,μιας και το είχα αγοράσει από vodafone, και απλά του είχα περάσει το oclf και task manager και το τηλέφωνο πήγαινε σφαίρα. σκέφτομαι μήπως έκανα βλάκια και βιαστικά να βάλω αυτή την rom και δεν περίμενα την official .αλλά και αυτή που έβαλα την δίνουν σαν official. δεν ξέρω έχω ψιλοαπογοητευτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 μου βγαζει στο εμουλατορ in not found 4 γραμμες θα γραψω ακριβως?με το εντερ θα κατεβω γραμμη? Που το γράφεις;; Το terminal emulator είναι app, για να το κάνεις αυτό το κινητό επάνω. Το κάνεις με adb στο pc σου? αν ναι, γράψε πρώτα adb shell, και μετά στο $ που θα εμφανιστεί βάλε τις 4 γραμμές (μετα την πρώτη θα γίνει #), με enter στο τερμα κάθε γραμμής. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) Που το γράφεις;; Το terminal emulator είναι app, για να το κάνεις αυτό το κινητό επάνω. Το κάνεις με adb στο pc σου? αν ναι, γράψε πρώτα adb shell, και μετά στο $ που θα εμφανιστεί βάλε τις 4 γραμμές (μετα την πρώτη θα γίνει #), με enter στο τερμα κάθε γραμμής. στο κντ το εκανα αλλα τωρα προεκυψε αλλο δε μου δινει αδεια το σουπεργιουζερ να μπω παλι στο συ ακυρο μου εδωσε τωρα Edited November 28, 2010 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) εχω την κανονικη eclair 2,1 δεν ειχε καποιο προβλημα το τηλεφωνο μου ... νομιζω πως με την εφαρμογη ryanza δεν 8α επρεπε το κινητο μου να ετρεχε καπως ετσι ? φαινετε το ποσο γρηγορο ειναι περιπου στο 5:05 Edited November 28, 2010 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 εχω την κανονικη eclair 2,1 δεν ειχε καποιο προβλημα το τηλεφωνο μου ... νομιζω πως με την εφαρμογη ryanza δεν 8α επρεπε το κινητο μου να ετρεχε καπως ετσι ? φαινετε το ποσο γρηγορο ειναι περιπου στο 5:05 το κντ σου τι σκορ εβγαζει πριν στην εφαρμογη που εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 πριν εβγαζε κοντα στο 850 και τωρα βγαζει περιπου 2100... δεν 8α επρεπε να ετρεχε πιο γρηγορα? δεν 8α επρεπε να εβλεπα εστω και μια μικρη διαφορα στην γρηγοραδα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 πριν εβγαζε κοντα στο 850 και τωρα βγαζει περιπου 2100... δεν 8α επρεπε να ετρεχε πιο γρηγορα? και φυσικα οχι το 2400 ειναι το μεγιστο με υπερχρονισμενο κερνελ στο φρογιο ποσο θες να παει? μια χαρα ειναι εκει το κντ σου μην αγχωνεσαι και τα νουμερα ειναι παντα υποκειμενικα αν εσυ το βλεπεις καλο δεν υπαρχει λογος καν για λαγκφιξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts