suspect21 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Παιδιά να ρωτήσω τι παραπάνω έχει η 2.3 από την 2.2.1; Αξίζει πραγματικά να μπει κανείς πάλι σε όλον αυτόν τον κόπο να ξαναστήσει το κινητό από την αρχή βάζοντάς την όταν βγει; Ή μήπως θα μπούμε στον κόπο μόνο και μόνο για να ξέρουμε ότι έχουμε την πιο καινούργια έκδοση στο κινητό μας; ενταξει δεν νομιζω οτι ειναι και τεραστιος κοπος το στησιμο τα παιρνεις ολα ενα back up με το my backpro και απλα φλασαρεις ενταξει μετα οι ρυθμισεις στη συσκευη 5 λεπτα υποθεση ειναι :) τελος παντων, σχετικα με την διαφορα εκτιμω οτι θα αξιζει η μεταβαση σε 2.3 απο οτι λεγεται ηδη οι leaked εκδοσεις ειναι αρκετα γρηγορες, πιο γρηγοες απο τις 2.2.1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 μπιλ, βγήκε update για την ρομ σου, μπορείς να το κάνεις σε οτα η θέλει ζιπάκι ; Παιδιά να ρωτήσω τι παραπάνω έχει η 2.3 από την 2.2.1; Αξίζει πραγματικά να μπει κανείς πάλι σε όλον αυτόν τον κόπο να ξαναστήσει το κινητό από την αρχή βάζοντάς την όταν βγει; Ή μήπως θα μπούμε στον κόπο μόνο και μόνο για να ξέρουμε ότι έχουμε την πιο καινούργια έκδοση στο κινητό μας; υπομονή 3 εβδομάδες, 2 για να βγει η επίσημη και 1 για να βγάλουνε σωστές custom Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 μπιλ, βγήκε update για την ρομ σου, μπορείς να το κάνεις σε οτα η θέλει ζιπάκι ; ναι τo ξερω, θελω να την δοκιμασω, αλλα ετσι και φλασαρω θα βαλω την jvk απο την βαρεμαρα μου με βλεπω να μενω σε αυτη καμποσο καιρο μεχρι να βγει πληρης miui :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Καλησπέρα πήρα ένα galaxy μεταχειρισμένο που έχει την darky9.5xwjs8 Κάθε φορά που κάνω κλήση μόλις απαντήσει ο συνομιλητής αυτόματα ξεκινά την εγγραφή της συνομιλίας Δοκίμασα μήπως και πατώ εγώ το rec αφήνοντας το τηλέφωνο από τα χέρια μου πριν απαντήσουν και πάλει τα ίδια γνωρίζει κάποιος πως γίνετε να το σταματήσω?? ευχαριστώ Κατέβασε αυτή την εφαρμογή που έχει το thread και μπορείς να το απενεργοποιήσεις απο εκεί, έτσι το είχα κάνει εγώ. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11613032&postcount=30 Aν δε δουλέψει το παραπάνω app, απλά φτιάξε 2 αρχεία στην /sdcard σου, ένα .norec_in κι ένα .norec_out . Δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος, απλά αρχίζει αυτόματα το recording σ'αυτή την έκδοση. Αν έχεις αυτά τα 2 αρχειάκια (με την τελεία μπροστά - απλά φτιάξτα στο notepad, μην αφήσεις το .txt στο τέλος), δεν αρχίζει αυτόματα (το ένα για incoming calls, το άλλο για outgoing) Αν είναι σχετικά καινούριο το apk που έχει ο Darky (δεν ξέρω ακριβώς ποιά έκδοση είναι γιατί δεν το έχω), θα δουλέψει το app που σου έγραψε ο flik οπότε θα είσαι ok. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αλέξανδρε μιας και είσαι online να σε ρωτήσω κάτι μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις, πάνω στο καλιμπράρισμα της μπαταρίας. Εγώ το καλιμπράρισμα δεν το κάνω όπως λέει ο stinger αλλά έτσι; Αποφόρτιση -- > Φόρτιση με κλειστό το κινητό -- > delete battery stats --> αποφόρτιση --> φόρτιση κανονικά και όλα κομπλέ όσα καλιμπραρίσματα έχω κάνει όταν έκανα delete τα στατς η αποφόρτιση διαρκούσε το πολύ 1-2 με το κινητό να παίζει πχ asphailt αλλά ακόμα και όταν το είχα κλειστό έχανε 20% σε 7-8 ώρες. Το θέμα είναι οτι τώρα η αποφόρτιση έχει διαρκέσει μία μερά χωρίς να το ζορίζω με κλασική χρήση μου και είναι στα επίπεδα περίπου των custom που χρησιμοποιούσα. base; jvk , doc rom 1.2 + 2560,4096,6144,17408,19456,23552 του autokiller δεν έχω κάνει κάτι άλλο και αναρωτιέμαι μήπως η διαδικασία του καλιμπραρίσματος είναι διαφορετική στην 2.3.3 ;; :ninja: υγ; anyways, εάν το φορτίσω και δεν δω τίποτα θρυλικες επιδόσεις στην μπαταρία θα υποθέσω οτι το sgs tools δεν έσβησε ποτέ τα στατς. <-- FAIL Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αλέξανδρε μιας και είσαι online να σε ρωτήσω κάτι μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις, πάνω στο καλιμπράρισμα της μπαταρίας. Εγώ το καλιμπράρισμα δεν το κάνω όπως λέει ο stinger αλλά έτσι; Αποφόρτιση -- > Φόρτιση με κλειστό το κινητό -- > delete battery stats --> αποφόρτιση --> φόρτιση κανονικά και όλα κομπλέ όσα καλιμπραρίσματα έχω κάνει όταν έκανα delete τα στατς η αποφόρτιση διαρκούσε το πολύ 1-2 με το κινητό να παίζει πχ asphailt αλλά ακόμα και όταν το είχα κλειστό έχανε 20% σε 7-8 ώρες. Το θέμα είναι οτι τώρα η αποφόρτιση έχει διαρκέσει μία μερά χωρίς να το ζορίζω με κλασική χρήση μου και είναι στα επίπεδα περίπου των custom που χρησιμοποιούσα. base; jvk , doc rom 1.2 + 2560,4096,6144,17408,19456,23552 του autokiller δεν έχω κάνει κάτι άλλο και αναρωτιέμαι μήπως η διαδικασία του καλιμπραρίσματος είναι διαφορετική στην 2.3.3 ;; :ninja: υγ; anyways, εάν το φορτίσω και δεν δω τίποτα θρυλικες επιδόσεις στην μπαταρία θα υποθέσω οτι το sgs tools δεν έσβησε ποτέ τα στατς. <-- FAIL Εύκολη απάντηση: Δεν ξέρω :) Πειραματίσου κι ότι ανακαλύψεις πες μας... αλλά πάντως να έχεις υπ'όψη ότι η πραγματική αυτονομία θα φανεί μετά από καμιά βδομάδα... όχι με τη μια. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αλεξ μετα απο ενα μπουκαλακι νιωθω ετοιμος να αρχισω να φλασαρω...Βρηκες ντιβανι τελικα??:ninja: Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Καλημέρα, θέλω να περάσω την 2.3.3 αύριο και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να σώσω την πρόοδο που έχω κάνει στα παιχνίδια που έχω; Όσες φορές περνούσα άλλη ρομ και ξαναεγκαθιστούσα τις σωζμένες εφαρμογές,ξεκινούσα απο το μηδέν ξανά:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Καλημέρα, θέλω να περάσω την 2.3.3 αύριο και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να σώσω την πρόοδο που έχω κάνει στα παιχνίδια που έχω; Όσες φορές περνούσα άλλη ρομ και ξαναεγκαθιστούσα τις σωζμένες εφαρμογές,ξεκινούσα απο το μηδέν ξανά:( Καλημερα,καταρχην titanium και βουρ για backup,ομως πολλα παιχνιδια συνηθως επωνυμα και μεγαλα (asphalt,need for speed,sandstorm,Hawx, κλπ),δημιουργουν φακελους στην εσωτερικη sd με τα απαραιτητα αρχεια,μεσα στα οποια αποθηκευουν τα επιπεδα που εχεις κανει,γι αυτο θα πρεπει να αντιγραψεις τους φακελους αυτους στον υπολοιστη σου και μολις βαλεις καινουρια ρομ τους ξαναντιγραφεις εκει που ηταν στην sd.Για παραδειγμα,το need for speed και πολλα αλλα που εχω,βαζουν φακελο στο android/data/ (θα τον ξεχωρισεις,θα εχει το ονομα του παιχνιδιου) ,παιχνιδια της gameloft παλι, δημιουργουν ενα φακελο απευθειας στην sd με το ονομα gameloft,αυτους τους φακελους αντιγραφεις και εισαι οκ. Edited April 2, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλημερα παιδες ακομα εχω προβλημα με το gps παρη ελα τσατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αλέξανδρε μιας και είσαι online να σε ρωτήσω κάτι μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις, πάνω στο καλιμπράρισμα της μπαταρίας. Εγώ το καλιμπράρισμα δεν το κάνω όπως λέει ο stinger αλλά έτσι; Αποφόρτιση -- > Φόρτιση με κλειστό το κινητό -- > delete battery stats --> αποφόρτιση --> φόρτιση κανονικά και όλα κομπλέ όσα καλιμπραρίσματα έχω κάνει όταν έκανα delete τα στατς η αποφόρτιση διαρκούσε το πολύ 1-2 με το κινητό να παίζει πχ asphailt αλλά ακόμα και όταν το είχα κλειστό έχανε 20% σε 7-8 ώρες. Το θέμα είναι οτι τώρα η αποφόρτιση έχει διαρκέσει μία μερά χωρίς να το ζορίζω με κλασική χρήση μου και είναι στα επίπεδα περίπου των custom που χρησιμοποιούσα. base; jvk , doc rom 1.2 + 2560,4096,6144,17408,19456,23552 του autokiller δεν έχω κάνει κάτι άλλο και αναρωτιέμαι μήπως η διαδικασία του καλιμπραρίσματος είναι διαφορετική στην 2.3.3 ;; :ninja: υγ; anyways, εάν το φορτίσω και δεν δω τίποτα θρυλικες επιδόσεις στην μπαταρία θα υποθέσω οτι το sgs tools δεν έσβησε ποτέ τα στατς. <-- FAIL saliez,εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τα πρωτα 10%(100-90) χανονται αρκετα πιο γρηγορα σε σχεση με την καταναλωση απο 80-70%(κτλ) Το γιατι γινεται δεν το ξερω,αλλα γινεται. Για αυτο πιστευω καποιοι αναφερουν οτι το βραδυ εχασαν 10% και αλλοι 1-2% Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tepes4 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Απλά εκπληκτική! Μάγκες, ελληνικό swype, ταχύτατη, ούτε ένα fc, όλες οι εφαρμογές restored Με το Titanium. Ταχύτατη!!! Και Μπαταρία, από πολύ καλή έως εξαιρετική. Try it μάγκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) τυχερουλη μου συνονοματε αν εισαι δω ελα τσαττττττ τεραστιο και απιστευτο προβλημα με το gps σε οτι ρομ εχω βαλει μεχρι στιγμης μεχρι jf5 εφτασα Edited April 2, 2011 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Παιδια από χθες με τη βοηθεια του Tyxerakia ειμαι με τη JVK με cf-root και περασμένο το swype του Αλεξανδρου! Όλα δουλεύουν τέλεια, και το swype δουλεύει επίσης μια χαρα! Μπράβο Αλεξ! Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 σχετικα με το gps προβλημα μου αν ξερει κανεις σας μπαινω στο τεστ πατωντας *#*#1472365#*#* και παταω μετα test application-h/w test-antenna test και βγαζει file create is fail ,file open is failed τι λετε να φταει μηπως επαθε τπτ η κεραια gps και παω για πλακετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) διεγραψε τα εντελως, κανε μια επανεκινηση, και μετα επανεφερετα σε 2 λεπτα με τον οδηγο που εχω φτιαξει στο Blog μου. http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Αντώνη ευχαριστώ πολύ αλλά δε καταλαβαίνει τίποτα!! :mad: Έκανα ό,τι γράφεις στον οδηγό σου κ καμία αλλαγή! Μέχρι και hard reset/factory reset έκανα και μετά πάλι και....τα ίδια! Τι περίεργο σκάλωμα έφαγε?? :cry: (άργησα να απαντήσω γιατί δοκίμαζα πράγματα...) Edited April 2, 2011 by femiros Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλημερα παιδες ακομα εχω προβλημα με το gps παρη ελα τσατ Αλεκο τωρα γυρισα,ελα μεσα στο chat Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλησπερα σας , μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω δωρεαν το spb mobile , πως 8α το περασω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Υπάρχει καπου οδηγός πως να περάσουμε την Juwe 3 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλησπερα σας , μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω δωρεαν το spb mobile , πως 8α το περασω ? δεν υπαρχει δωρεαν..google it :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλησπερα σας , μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω δωρεαν το spb mobile , πως 8α το περασω ? το να βρεις δωρεαν κατι το οποιο στοιχιζει σε λαθος φορουμ ρωτας φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλησπερα σας , μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω δωρεαν το spb mobile , πως 8α το περασω ? μπορεις να την κατεβασεις -->δωρεαν<--- (με δυνατοτητα επιστροφης χρηματων εαν δεν σου κανει) απο μαρκετ.....εγω την κατεβασα (αγορασα) την δοκιμασα ...δεν δουλεψε σε ginger και την επεστρεψα και πηρα τα χρηματα πισω..!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Υπάρχει καπου οδηγός πως να περάσουμε την Juwe 3 ?? Κοίτα στο πρώτο ποστ της rom του Sent from our Galaxy ... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Προσπαθω εδω και 3 μερες να περασω ubuntu με βαση αυτον τον οδηγο αλλα δεν γινεται. Ας το δοκιμασει καποιος να μου πει αν μπορει να τα τρεξει το δικο του Galaxy S http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=962023 φαινεται αρκετα ενδιαφερων... απο οτι διαβασα ομως στα σχολια αρκετοι εχουν προβλημα με την εγκατασταση θα το δοκιμασω σιγουρα καποια στιγμη :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Κοίτα στο πρώτο ποστ της rom του Sent from our Galaxy ... παιδια μετα απο σχεδον 2 μερες με juwe 3.0 εχω να πω οτι ειναι εκπληκτικη ΣΕ ΟΛΑ. Νομιζω οτι οντως ειναι η καλυτερη. Κ αν ενεργοποιησετε το lagfix που προσφερει τοτε πατε σε ενα σταθερο και γρηγορο συστημα. Αφοβα την προτεινω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964672 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts