TonyK Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Eβαλα το text wrapping και οντως κανει δουλεια!:) Κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω (αν βεβαια γνωριζει κανεις) ειναι αν το κανει και σε αλλους.....μπαινω στο fb και δεν μου εφανιζει τα τελευταια status και links παρα μονο ανακατεμενα και πολλες φορες ξεκιναει απο 2 ωρες πριν ,στο ενδιαμεσο των status,events κτλ πεταει ενα που λέει πριν 5 λεπτα και μετα συνεχιζει και δειχνει οτι εχει γινει 6 ωρες πιο πριν και πιο παλιες.Πως γκενεν αυτο ενω κανω most recent να μην τα εμφανιζει?:blink::lol: σε ποιο Link μπαινεις ακριβως ? μηπως στο touch.facebook.com ? Αν ναι, τοτε πανω αριστερα γραφει news feed. πατησε εκει πανω και θα αλλαξει σε live feed και θα εισαι σε live mode :). στην κανονικη εκδοση του facebook (facebook.com) αν θυμαμαι καλα, οταν πατας πανω στο recent posts, ενω φορτωνει, στην πραγματικοτητα σου δειχνει το news feed και οχι απο το νεοτερο στο παλιοτερο. γι'αυτο να χρησιμοποιεις το touch facebook που σου εγραψα πιο πριν. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 δεν εχω δει ακομη καποιον που να ειχε js8 και περασε στην 2.3 (εκτος αν κανω λαθος και δεν το προσεξα) για να μας πει διαφορες,μια και η js8 ειναι η πιο γρηγορη απο ολες τις 2.2.1 και με ενα gps που κλειδωνει ταχυτατα (κατα τη γνωμη μου η πιο ολοκληρωμενη 2.2.1). όντως η JS8 είναι η πιο γρήγορη και ολοκληρωμένη απο όλες τις 2.2.1 (τις είχα βάλει όλες:p) και το gps κλείδωνε πιο γρήγορα απο τις άλλες. anyway, θα κάνω το πειραματόζωο, :lol:θα περάσω σήμερα η αύριο αν βρω χρόνο την 2.3 και θα ποστάρω εντυπώσεις:) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Ρε παιδια να ρωτησω κατι μηπως γνωριζετε . Εχω περασει την gingerbread 2.3.3 stock και ενω ολα λειτουργουν αψογα το προβλημα μου ειναι οτι οταν εχω μια κληση η κανω εγω κληση ενω εγω ακουω αυτον που με καλεσε εκεινος δεν με ακουει . Παει το μυαλο κανενος τι μπορει να συμβαινει ? Εννοειται οτι μετα το φλασαρισμα εχω κανει hard reset και format . :wacko: Edit Μαλλον πρεπει να δημιουργουσε το προβλημα μια απο τις εφαρμογες all call recording -- missed call . Τις απεγκατεστησα και δουλευει ενταξει . Edited March 30, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Edit Μαλλον πρεπει να δημιουργουσε το προβλημα μια απο τις εφαρμογες all call recording -- missed call . Τις απεγκατεστησα και δουλευει ενταξει . ok :D αλλά για να ξέρεις όταν κάνεις φλασάρισμα το σωστό είναι πρώτα wipe data/cache και μετά install zip :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) ok :D αλλά για να ξέρεις όταν κάνεις φλασάρισμα το σωστό είναι πρώτα wipe data/cache και μετά install zip :p Και πριν και μετα κανω παντα :lol: Edited March 30, 2011 by potokis Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 μετά δεν έχει νόημα :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 όντως η JS8 είναι η πιο γρήγορη και ολοκληρωμένη απο όλες τις 2.2.1 (τις είχα βάλει όλες:p) και το gps κλείδωνε πιο γρήγορα απο τις άλλες. anyway, θα κάνω το πειραματόζωο, :lol:θα περάσω σήμερα η αύριο αν βρω χρόνο την 2.3 και θα ποστάρω εντυπώσεις:)αντε κανε το καλο να δουμε αντικειμενικες διαφορες αναμεσα σε αυτες τις δυο (θα φλασαρα κι εγω τωρα,στην πριζα ειμαι :p,αλλα φευγω ταξιδι σε λιγο και το αφηνω προς το παρων) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Για να δουμε και ποτε θα δουμε official αναβαθμιση μεσω ΚΙΕS... Εχω ενα που δεν ειναι δικο μου,οποτε δε πορω να περασω οτι θελω¨:) Συμφωνα με τη Samsung Sweden παμε για μεσα Απριλη για την πρωτη επισημη εκδοση...Για ναδουμε...Αν ερθει τοτε θα ειναι πολυ καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 λοιπον ετοιμαζομαι και εγω το βραδακι να βαλω την jvk :D εχω την darky 9.3 με ultimate τωρα, πολυ καλη, πολυ σταθερη (οχι πληρως) και πολυ γρηγορη το οτι δεν ειναι πληρως σταθερη το λεω απο την πλευρα οτι σχετικα συχνα τρωει φλασιες το τηλεφωνο και δεν ακουω τον αλλο οταν παιρνω τηλεφωνο και το προβλημα λυνεται με reboot οποτε για μενα απο οτι φαινεται επειδη δεν υπαρχει δυστυχως 100% stable custom rom (ξερω πολλα ζηταω :lol:) θα βαζω τις Deodexed, Zipaligned, Rooted stock roms του ramad και το πολυ πολυ θα δοκιμαζω διαφορους kernel :D πριν παω ομως στη Jvk θα περασω μια βολτα απο τη miui απο περιεργεια και μονο να δω τι λεει :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 λοιπον ετοιμαζομαι και εγω το βραδακι να βαλω την jvk :D εχω την darky 9.3 με ultimate τωρα, πολυ καλη, πολυ σταθερη (οχι πληρως) και πολυ γρηγορη το οτι δεν ειναι πληρως σταθερη το λεω απο την πλευρα οτι σχετικα συχνα τρωει φλασιες το τηλεφωνο και δεν ακουω τον αλλο οταν παιρνω τηλεφωνο και το προβλημα λυνεται με reboot οποτε για μενα απο οτι φαινεται επειδη δεν υπαρχει δυστυχως 100% stable custom rom (ξερω πολλα ζηταω :lol:) θα βαζω τις Deodexed, Zipaligned, Rooted stock roms του ramad και το πολυ πολυ θα δοκιμαζω διαφορους kernel :D πριν παω ομως στη Jvk θα περασω μια βολτα απο τη miui απο περιεργεια και μονο να δω τι λεει :) παίζει να φταίει ο κερνελ μπιλ, εγώ με voodoo + darky δεν είχα ΠΟΤΕ bugs που επηρεάζουν σοβαρά την χρήση του κινητού εάν βάλεις την miui μπορεί να κάτσεις και εκεί... γιαυτό πρόσεχε ! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 παίζει να φταίει ο κερνελ μπιλ, εγώ με voodoo + darky δεν είχα ΠΟΤΕ bugs που επηρεάζουν σοβαρά την χρήση του κινητού εάν βάλεις την miui μπορεί να κάτσεις και εκεί... γιαυτό πρόσεχε ! τωρα μου αναψες φωτιες... :devil: παω για αλλον κερνελ βλεπω για Super Optimized Kernel η Advanced Voodoo για την Miui πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος... :confused: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 titanium backup, my backup pro στους οδηγους μπροστα δεν υπαρχει οδηγος για lagfix μπορεις να βαλεις οποιονδηποτε κερνελ θες (speedmod, ultimate, voodoo, tegrak, voodoo advanced κα) και απο εκει κανεις το lagfix ειναι καλυτεροι τροποι απο το να το κανεις με το oclf πληροφοριες θα βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665 Τελικα φιλε μου ψαχνοντας το ελυσα το προβλημα μου και ηταν πολυ απλο αλλα μπερδευτηκα με τον οδηγο που εχει στην αρχη του θεματος. Kernel κλπ δεν αλλαξα, ουτε τη rom. Κατεβασα το z4root απο τους xda περασα την εφαρμογη στο κινητο και το εκανα root, μετα το OCLF δουλεψε κανονικοτατα και περασα καποια απο αυτα που ειχε μεσα και το lagfix v2 και εγιναν ολα κομπλε, το κινητο πλεον παει σφαιρα ευτυχως γιατι ειχα απελπιστει ασχημα με το ποσο αργο ηταν. Κριμα που η samsung το εχει χαντακωσει τοσο ασχημα, χωρις lagfix δεν δουλευεται για κανενα λογο. Μαλιστα ειχα δοκιμασει το quadrant πριν το lagfix και μου εδινε 925!!! Μετα το lagfix μου εβγαλε 1960 αν θυμαμι καλα, αλλα το σημαντικο ειναι το πλεον μπορω να το δουλεψω ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Τελικα φιλε μου ψαχνοντας το ελυσα το προβλημα μου και ηταν πολυ απλο αλλα μπερδευτηκα με τον οδηγο που εχει στην αρχη του θεματος. Kernel κλπ δεν αλλαξα, ουτε τη rom. Κατεβασα το z4root απο τους xda περασα την εφαρμογη στο κινητο και το εκανα root, μετα το OCLF δουλεψε κανονικοτατα και περασα καποια απο αυτα που ειχε μεσα και το lagfix v2 και εγιναν ολα κομπλε, το κινητο πλεον παει σφαιρα ευτυχως γιατι ειχα απελπιστει ασχημα με το ποσο αργο ηταν. Κριμα που η samsung το εχει χαντακωσει τοσο ασχημα, χωρις lagfix δεν δουλευεται για κανενα λογο. Μαλιστα ειχα δοκιμασει το quadrant πριν το lagfix και μου εδινε 925!!! Μετα το lagfix μου εβγαλε 1960 αν θυμαμι καλα, αλλα το σημαντικο ειναι το πλεον μπορω να το δουλεψω ανετα. βασικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που δεν βαζεις 2.2.1 οπου εχει κανονικα ελληνικα και ειναι και πολυ πιο γρηγορη, αφου ουτως η αλλως προς το παρων δεν καλυπτεσαι απο την εγγυηση με το root που του εκανες Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 βασικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που δεν βαζεις 2.2.1 οπου εχει κανονικα ελληνικα και ειναι και πολυ πιο γρηγορη, αφου ουτως η αλλως προς το παρων δεν καλυπτεσαι απο την εγγυηση με το root που του εκανες αυτό ακριβώς θα έγραφα και εγώ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 βασικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που δεν βαζεις 2.2.1 οπου εχει κανονικα ελληνικα και ειναι και πολυ πιο γρηγορη, αφου ουτως η αλλως προς το παρων δεν καλυπτεσαι απο την εγγυηση με το root που του εκανες Θα το κανω και αυτο καποια στιγμη, αλλα δεν θελω να μπλεξω και πολυ τα μπουτια μου. Ακομα το μαθαινω το κινητο και προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος αρκετα. Μπορω αν χρειαστει η εγγυηση να αντιστρεψω σχετικα ευκολα αυτα που εκανα. Αλλωστε απο οτι ειδα αναμενεται και επισημη 2.2.1 που απο οτι λενε δεν θα θελει lagfix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Θα το κανω και αυτο καποια στιγμη, αλλα δεν θελω να μπλεξω και πολυ τα μπουτια μου. Ακομα το μαθαινω το κινητο και προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος αρκετα. Μπορω αν χρειαστει η εγγυηση να αντιστρεψω σχετικα ευκολα αυτα που εκανα. Αλλωστε απο οτι ειδα αναμενεται και επισημη 2.2.1 που απο οτι λενε δεν θα θελει lagfix. αγαπητέ φεγγαροπερπατητή, αφού έκατσες και διάβασες περί lagfix δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος εφόσον έχεις τα 3 κουμπάκια να μην βάλεις την 2.2.1 Επίσημη ελληνική 2.2.1 ; από την εταιρεία που στο επίσημο site της έχει βιντεάκι που δεν δείχνει τίποτα και μάλιστα είναι από άλλο ανεπίσημο site ; Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω οτι γνωρίζουν την ύπαρξη της 2.2.1. edit; ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αναβάθμιση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα στο κινητό σας, όπως επαφές, μηνύματα, εικόνες και εφαρμογές που έχετε αποθηκεύσει. Εδώ δεν ξέρουνε οτι η αναβάθμιση δεν διαγράφει δεδομένα από το κινητό... από αυτούς τους τύπους περιμένεις ελληνική 2.2.1 ; i lol. Edited March 30, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Θα το κανω και αυτο καποια στιγμη, αλλα δεν θελω να μπλεξω και πολυ τα μπουτια μου. Ακομα το μαθαινω το κινητο και προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος αρκετα. Μπορω αν χρειαστει η εγγυηση να αντιστρεψω σχετικα ευκολα αυτα που εκανα. Αλλωστε απο οτι ειδα αναμενεται και επισημη 2.2.1 που απο οτι λενε δεν θα θελει lagfix. Οι καινούργιες 2.2.1 είναι αρκετά ταχύτερες σε θέμα ανάγνωσης/εγγραφής οπότε δεν θα χρειαστείς lagfix... Αυτό πιστεύω εγώ με τη 2.2.1 που έχω (js3)! Το lagfix μετά το κάνεις εύκολα παρολα αυτά αν θέλεις παίρνοντάς κάποιον κέρνελ. Επίσης περνώντας kernel αποκτάς cwm recovery (μέσω του οποίου μπορείς εύκολα να κάνεις και root και lagfix). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Θα το κανω και αυτο καποια στιγμη, αλλα δεν θελω να μπλεξω και πολυ τα μπουτια μου. Ακομα το μαθαινω το κινητο και προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος αρκετα. Μπορω αν χρειαστει η εγγυηση να αντιστρεψω σχετικα ευκολα αυτα που εκανα. Αλλωστε απο οτι ειδα αναμενεται και επισημη 2.2.1 που απο οτι λενε δεν θα θελει lagfix. το ιδιο ευκολα μπορεις να επιστρεψεις στην εγγυηση και απο τη 2.2.1 το αναμενεται ειναι σχετικο :lol: τελος παντων, οτι θες κανεις, απλα να ξερεις οτι συμβιβαζεσαι με τα λιγα :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Ρε παιδια ποια ειναι η τελευταια js8;Και απο που την κατεβαζουμε;:) Εχω βαλει την 2.3.3 αλλα βλεπω να μου τρωει πολυ μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Ρε παιδια ποια ειναι η τελευταια js8;Και απο που την κατεβαζουμε;:) δες τη πρωτη σελιδα... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 δες τη πρωτη σελιδα... Αυτη ειναι η τελευταια;Οκ ευχαριστω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εδω στο φορουμ το διαβασα καπου σαν φημη οτι θα βγει επισημα. Αν δεν βγει δεν πειραζει θα βαλω την cooked. Βασικα συνηθως κραταω τα κινητα μου εργοστασιακα εφοσον δουλευονται ευκολα για θεμα εγγυησης. Αφου εδω δεν συμβαινει αυτο θα την αλλαξω καποια στιγμη αλλα θελω πρωτα να το δω οπως ειναι. Δεν θελω να καταληξω και με κανα τουβλο για πεταμα. Τα 3 κουμπια απο οσο ειδα δουλευουν παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Πραγματικά έχω θυμώσει πολύ μετά από τα σχόλια των παιδιών για τον stock browser της jvk!Δε λέω η 2.3 είναι η καλύτερη rom μέχρι στιγμής και βελτιώθηκαν πολλά αλλά το ουσιαστικό πρόβλημα δεν λύθηκε.Καλά στη samsung τι κάνουν;Θα μου πείτε βάλε κανέναν άλλο browser όπως τον opera.Τον έχω ίδη βάλει και ναι δουλεύει τέλεια.Γιατί όμως τέτοια απαξίωση για τον browser από την samsung; Αν δεν υπήρχαν άλλες επιλογές πχ opera δηλαδή τι θα κάναμε;Τουλάχιστον με custom rom είναι καθόλου καλύτερα τα πράγματα;Ξέρω ότι το μεγαλοποιώ πολύ το θέμα αλλά έλεος πια. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 παιδια υπαρχει κανενα call recording για gingerbread? θελω ομως να επιλεγω εγω ποτε θα ηχογραφει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Πραγματικά έχω θυμώσει πολύ μετά από τα σχόλια των παιδιών για τον stock browser της jvk!Δε λέω η 2.3 είναι η καλύτερη rom μέχρι στιγμής και βελτιώθηκαν πολλά αλλά το ουσιαστικό πρόβλημα δεν λύθηκε.Καλά στη samsung τι κάνουν;Θα μου πείτε βάλε κανέναν άλλο browser όπως τον opera.Τον έχω ίδη βάλει και ναι δουλεύει τέλεια.Γιατί όμως τέτοια απαξίωση για τον browser από την samsung; Αν δεν υπήρχαν άλλες επιλογές πχ opera δηλαδή τι θα κάναμε;Τουλάχιστον με custom rom είναι καθόλου καλύτερα τα πράγματα;Ξέρω ότι το μεγαλοποιώ πολύ το θέμα αλλά έλεος πια. ενταξει ρε φιλε, δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα... εγω τον στοκ χρησιμοποιω και τωρα στη js5 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts