saliez Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Κακος δεν ειναι, αλλα το οτι καλυτερο υπαρχει δε με βρισκει συμφωνο. Οτι καλυτερο κατεμε ειναι η κουζινα του Doc και οντως πως γινεται να μην ειναι οτι καλυτερο μια προσωπικη rom στα μετρα του καθενος. darky > doc η darky είναι αρκετά ολοκληρωμένη και έχει και αυτή αρκετές επιλογές στο τι θες να βάλεις μέσα όχι τόσες σαν του doc βέβαια αλλά είναι σε καλό δρόμο. Την χρησιμοποιώ απο την 4.2 και έχω δοκιμάσει και τις official και μερικές doc. περί ορέξεως .. πάντα :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Και για μένα η darky είναι λίγο πιο γρήγορη, και κυρίως καλύτερο scrolling. Το πλεονέκτημα στη κουζίνα είναι κυρίως η επιλογή για το ποια apps θα περάσεις,αλλά αυτο εξίσου γρήγορα γινεται με σβησιμο των apks απο το zip της ρομ πριν το φλασάρισμα. Και το κάνω ακομα και για την doc,απλά εκεί εχεις λιγότερα να σβήσεις... Αρα darky απο μενα. Πλέον με speedmod. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Από voodoo σε speedmod και το αντίθετο καλό είναι να απενεργοποιείς τα lagfixes,γιατί έχουν ασυμβατότητες,απο speedmod σε speedmod ή απο voodoo σε voodoo κάνεις αλλαγή χωρίς να χρειάζεται. If you are using a loop lagfix like RyanZA's One Click Lagfix (OCLF), you *must* un-lagfix first. But if you are upgrading from another Universal Lagfix Kernel or Voodoo Froyo 5, you don't need to remove the lagfix. εγω το εκανα χωρις...τι να πω? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια καλησπερα ενω ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος με την δαρκυ συχνα μου κανει νερα το wifi το ανοιγω και αλλες φορες αναβοσβηνει συνεχια η μου πεταει απλα σφαλμα και χρειαζεται να κανω επανακινηση του τηλεφωνου για να φτιαξει καμια οδεα για την ακριβεια εχω την 9.1 και αυτα μου τα κανε απο την 8 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Υπάρχει τώρα, κοίτα στον Οδηγό του Stinger για τη μπαταρία.. το καινουργιο αρχειο φτιαχνει το bug που εχει η gallery...??:worry: το λεω επειδη πριν κανω το mod απο το sgs tools ειχα παρατηρει οτι η συλλογη κανει χρηση του αισθητηρα ολη την ωρα.. και ας μην εχεις την εφαρμογη ανοιχτη.. κατι το οποιο με την "συλλογη" απο το sgs tools δεν το εκανε... ενω τωρα με το καινουργιο αρχειο το παρατηρησα παλι......:worry: Edited February 8, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) το καινουργιο αρχειο φτιαχνει το bug που εχει η gallery...??:worry: το λεω επειδη πριν κανω το mod απο το sgs tools ειχα παρατηρει οτι η συλλογη κανει χρηση του αισθητηρα ολη την ωρα.. και ας μην εχεις την εφαρμογη ανοιχτη.. κατι το οποιο με την "συλλογη" απο το sgs tools δεν το εκανε... ενω τωρα με το καινουργιο αρχειο το παρατηρησα παλι......:worry: Ποιον αισθητηρα λες; Εγω παντως ουτε πριν ουτε μετα παρατηρησα κατι, τουλαχιστον οσον αφορα την μπαταρια και την καταναλωση. Edited February 8, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Ποιον αισθητηρα λες; Εγω παντως ουτε πριν ουτε μετα παρατηρησα κατι, τουλαχιστον οσον αφορα την μπαταρια και την καταναλωση. αν πατησεις *#*#4636#*#* και επιλεξεις ιστορικο μπαταριας -> χρηση αισθητηρα... η "συλογη" τον χρησιμοποιει ολη την ωρα. Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 η "συλογη" τον χρησιμοποιει ολη την ωρα. πιθανότατα και να ισχύει αυτό, εγώ αυτό που είχα παρατηρήσει με την gallery της js3 που χρησιμοποιούσα για κανα 2 βδομάδες είναι οτι είναι απίστευτα αργή στο να βγάλει τις φωτογραφίες και όλα αυτά με speedmod kernel με τα Recommended tweaks. οπότε μόνο και μόνο γι'αυτόν τον λόγο αξίζει να αλλάξει κανείς. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrorbladez Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 If you are using a loop lagfix like RyanZA's One Click Lagfix (OCLF), you *must* un-lagfix first. But if you are upgrading from another Universal Lagfix Kernel or Voodoo Froyo 5, you don't need to remove the lagfix. εγω το εκανα χωρις...τι να πω? ''Anyway...about the speedmod and voodoo...Ive been saying this for about a week or more now....it seems with tests Ive done that going from voodoo to speedmods doesn't cause problems...(or a much lower percentage)...coming from speedmod to voodoo and NOT disabling the lagfix and tweaks causes the phone to get stuck on the boot animation screen and just hangs and vibrates... I tested this a number of times with the results the same everytime. Switching from speedmod to voodoo and disabling the lagfix and tweaks and deleting the folder ect....seems to stop this problem....again...tested a number of times..'' Από xda. Επειδή έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα είπα οτι είπα παραπάνω :),προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα και καλό είναι να το ξέρουν τα παιδία εδώ ειδικά αμα είναι καινούρια στον κόσμο του flashing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Εγώ προκοπή από την μπαταρία πότε θα δω? Χρησημοποιώ τον Voodoo της 9.1 του δάρκυ κ μέσα σε 10 ώρες μου έχει πέσει στο 50%! Δε το λες και καλό... btw ακολουθώ πιστά τη βίβλο της μπαταρίας κ φωτεινότητα manual στο χαμηλότερο! Εξήγηση? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 καλημερα λοιπον το θεμα μπαταριας μου εχει ως εξης ακολουθωντας πιστα τον οδηγο του stinger εκτος απο το αυτοματο στο δικτυο αλλα με κλειστα data κλειστα τα παντα μονο αναμονη σε 1ωρα και 50 λεπτα εχασα 4% με μαγειρεμενη wipe js3 με jpy modem speedmod kernel 12u σε φορμαρισμενη πληρως καρτα sd περασμενη πανω σε jm2 για να γινει πληρως clean install μηπως τα χει παιξει η μπαταρια μου?τι προτεινετε να κανω γιατι βαρεθηκα να το φορτιζω εβγαλα και το system info που εκανε update καθε 5 δευτερα για να δω τι γινεται αλλα και παλι απ οτι φαινεται μια απο τα ιδια εχω Επεισης με το που αλλαξα τη galery βλεπω προβλημα στο 3g watchdog(ασχετο τελειως)δε μπορω να το ρυθμισω,ενω κατεβαινει κανει εγκατασταση παω για ρυθμιση παταω επομενο κοκορος μενει εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Παιδιά λίγη βοήθεια pls. Έχω JPY, έχω επαναφέρει recovery 2e και έχω εγκαταστήσει το CMW. ΟΜΩΣ κάθε φορά που μπαίνω σε CMW με τα τρία κουμπιά, έστω κι αν μετά απλά επιλέξω reboot, το κινητό διαλύεται, κάνει διαρκώς FC και τελικά αναγκάζομαι κάθε φορά να κάνω factory reset οπότε και επανέρχεται. Αν ξαναμπω CMW πάλι τα ίδια. Δοκίμασα το Fix Permissions απ' το ROM Manager, που λέει ότι διορθώνει τα FC αλλά τίποτα Καμία ιδέα τι έχει γίνει λάθος και τι πρέπει να κάνω? Edited February 8, 2011 by Morfie Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Παιδιά τη βοήθεια σας για μια (μια ακόμα βασικά:X) αρχάρια ερώτηση... Πως ξέρω αν έχω recovery 2e ή 3e; Έχω την js3 2.2.1 στοκ ρομ (με κέρνελ 12u speedmod) και στο recovery μου λέει: ClockworkMod Recovery 2.5.1.0 Speedmod ULFK (που απο ότι καταλαβαίνω το 2.5κλπ σημαίνει 2e ή κάνω λάθος; ). Δεν έχω κάνει τίποτε άλλο να βάλω το 2e (όπως λέει στην πρώτη σελίδα) μόνο την rom πέρασα με to odin και μετά το kernel (πάλι με odin). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Αν μπεις σε recovery mode με τα 3 κουμπιά, τι γράφει πάνω-πάνω? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παιδια μολις περασα την darky 9.2 και τo back button δεν δουλευει καθόλου, καμια ιδεα? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Αν μπεις σε recovery mode με τα 3 κουμπιά, τι γράφει πάνω-πάνω? μου λέει (επακριβώς): ClockworkMod Recovery 2.5.1.0 Speedmod ULFK αλλά αυτό είναι απο το speedmod kernel που πέρασα. Διαβάζοντας αρκετά υποθέτω οτι έχω το 3e (αφού πέρασα froyo 2.2.1 ρομ). Οπότε πήγα στην πρώτη σελίδα να κάνω τα βήματα για επαναφορά του 2e... Έχω το root explorer κάνω mount r/w το φάκελο κλπ, μετονομασία το recovery se recovery3e μου λέει επιτυχώς αλλά αν ξαναπάω τίποτε (δεν έχει γίνει μετονομασία- έχει μείνει recovery το αρχείο). Πάω να κάνω επικόλληση το καινούργιο πάνω απο το παλιό, με ρωτάει (αφού υπάρχει ήδη λόγω του ότι η μετονομασία δε δουλέυει) και κολλάει! 2 φορές το έκανα αναγκαστικό κλείσιμο. Τι κάνω λάθος; Δεν με θέλει το 2ε... παιδια μολις περασα την darky 9.2 και τo back button δεν δουλευει καθόλου, καμια ιδεα? Πέρασες τη σωστή έκδοση για galaxy s i9000 ή για captivate? Κι άλλοι είχαν τέτοια προβλήματα απο οτι διαβάζω και με ξαναπέρασμα διορθώθηκαν. Επίσης κάποιος είχε πει οτι το συναντούσε συνέχεια στην εγκατάσταση μέσω odin και πρότεινε μέσω ClockworkMod Recovery (που του διορθώθηκε). αυτά χωρίς να έχω darkys προσωπικά :ninja: -αν και ψήνομαι- λόγω των παραπάνω :rolleyes: προβλημάτων με το recovery 2e! Edited February 8, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) το περιεργο ειναι οτι μου εβγαλε στην εισαγωγικη οθονη sasmung i-897 πέρασα και το captivate fix αλλα τιποτα διορθωση...εχει βγαλει fix για οσους εκαναν τη δικη μου βλακεια... ξανα -διορθωση.... το αρχειο captivate defix του darky ειναι bad τι κανω? Edited February 8, 2011 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Γιατί δε φλασάρεις από την αρχή όπως σου είπε πιο πριν ο Άλεξ? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ok δουλεψε με το παραπάνω αρχειο μου το στειλαν με pm Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 μου λέει (επακριβώς): ClockworkMod Recovery 2.5.1.0 Speedmod ULFK αλλά αυτό είναι απο το speedmod kernel που πέρασα. Διαβάζοντας αρκετά υποθέτω οτι έχω το 3e (αφού πέρασα froyo 2.2.1 ρομ). Οπότε πήγα στην πρώτη σελίδα να κάνω τα βήματα για επαναφορά του 2e... Έχω το root explorer κάνω mount r/w το φάκελο κλπ, μετονομασία το recovery se recovery3e μου λέει επιτυχώς αλλά αν ξαναπάω τίποτε (δεν έχει γίνει μετονομασία- έχει μείνει recovery το αρχείο). Πάω να κάνω επικόλληση το καινούργιο πάνω απο το παλιό, με ρωτάει (αφού υπάρχει ήδη λόγω του ότι η μετονομασία δε δουλέυει) και κολλάει! 2 φορές το έκανα αναγκαστικό κλείσιμο. Τι κάνω λάθος; Δεν με θέλει το 2ε... Όχι δεν έχεις το 3e! Έχεις άλλο kernel που έχει περάσει το 2e και από πάνω CWM recovery απ'ευθείας, και τα 3 κουμπιά σε βγάζουν σε αυτό. Γιατί θες να περάσεις το 2e? Don't do it Phaedon, είναι άχρηστο σε σένα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Όχι δεν έχεις το 3e! Έχεις άλλο kernel που έχει περάσει το 2e και από πάνω CWM recovery απ'ευθείας, και τα 3 κουμπιά σε βγάζουν σε αυτό. Γιατί θες να περάσεις το 2e? Don't do it Phaedon, είναι άχρηστο σε σένα. Είμαι σε πειρασμό να βάλω την ρομ του darky (9.2) και απο οτι διαβάζω στο xda θέλει 2e... Απλά γιαυτό!!! Ειδάλλως δεν έχω κανένα θέμα/πρόβλημα... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetDeviL Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 τι προτείνετε darky 9.2 me voodoo kernel ή me speed mode?και κάτι άλλο πως κάνω sync τις επαφές,γιατί το κιες δεν βλέπει το κινητό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 έχω έκδοση firmware 2.2.1 έκδοση βασικού φάσματος XXJPY έκδοση kernel 2.6.32.9 hardcore@speedmod-k12u-500hz#112 και αριθμό κατασκευής FROYO.XWJS3 θα ήθελα να τροποποιήσω το περιβάλλον βασικής-καθημερινής χρήσης του κινητού μου, δηλαδή να βάλω το darky ή κάτι άλλο που να παραμετροποιεί το περιβάλλον χρήσης. Τι μου προτείνετε παιδιά και το κυριότερο πώς μπορώ να το εγκαταστήσω; Αξίζει τον κόπο η αλλαγή ή καλύτρεα να καθήσω στα αυγά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Είμαι σε πειρασμό να βάλω την ρομ του darky (9.2) και απο οτι διαβάζω στο xda θέλει 2e... Απλά γιαυτό!!! Ειδάλλως δεν έχω κανένα θέμα/πρόβλημα... και με speedmod μια χαρα περναει ο darky. είχα περάσει την 9.1 ετσι. απλα πετας το ζιπακι στην καρτα, μπαινεις στο recovery του speedmod και κανεις install zip from sd card η καπως έτσι. το ψάχνεις το εν λόγω ζιπακι και το εγκαθιστάς! Edited February 8, 2011 by paokaras45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Είμαι σε πειρασμό να βάλω την ρομ του darky (9.2) και απο οτι διαβάζω στο xda θέλει 2e... Απλά γιαυτό!!! Ειδάλλως δεν έχω κανένα θέμα/πρόβλημα... Nαι, το 2e το χρησιμοποιείς για να βάλεις το CWM, επειδή δέχεται ανυπόγραφα update.zip. Aφου ο kernel σου έχει ήδη το CWM, δε χρειάζεσαι το 2e καθόλου. Μπορείς να περάσεις ότι θες κατευθείαν από το cwm recovery, όπως είπε ο paokaras45 από πάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts