Tyxerakias Δημ. January 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Και εγώ την πάτησα άλλα επειδή είχε πρόβλημα η έκδοση του sgs tools που είχα κατεβάσει και δεν είχε την λίστα με τα scripts και δεν έκανε backup... έτσι έμεινα με το gallery του sgs tools (έχω την XWJPH)... πάλι καλά που δουλεύει χωρίς κολλήματα! Είναι η κανονική από το AOSP, και υποτίθεται έχει καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας... Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι νομίζω ότι δε δουλεύει για να διαλέξεις wallpaper για το galaxy... βγάζει κάθετο wallpaper. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Σε beta test η v7.6 με υποστηριξη K12K....Darkizoun....:p https://spreadsheets.google.com/ccc?key=t-yCPWaUEFmCYmZWnVCNoiw&authkey=CKXQ55QM#gid=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Οριστε τα αρχεια gallery3D.apk kai gallery3D.odex της JPY http://www.multiupload.com/8A4I835V3U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Βασικά δεν την πάτησα εγώ, δουλεύει μια χαρά το modded gallery και νομίζω μ'αρέσει και περισσότερο... έχει και embedded movie player :) αλλά θέλω το άλλο για λόγους backup... και να δοκίμασω κάτι με ένα background. Nαι Αντώνη νομίζω τα gallery3d.apk και odex θα είναι μια χαρά, αν φυσικά έχεις την JPY... ευχαριστώ! Ξέρεις κάτι, μέσα από το sgs tools έβαλα το βελτιωμένο gallery προχθές. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι πλέον το νέο αυτό gallery δεν με αφήνει να βάλω μια φωτογραφία δική μου όπως ήταν με το προηγούμενο gallery. Στο προηγούμενό μου έβγαζε δύο επιλογές. Να επιλέξω μια φώτο να μπεί η ίδια σε όλες τις οθόνες της αρχικής, και άλλη μια επιλογή να βάλω την φώτο να απλώνεται σε όλες τις οθόνες. Στο νέο gallery δυστυχώς έχει μόνο επιλογή να μπεί η ίδια φώτο σε όλες τις οθόνες και όχι να απλώνεται. Το έχετε παρατηρήσει αυτό εσείς ? Και επίσης ούτε σε μένα υπάρχει η επιλογή στα script για να κάνω restore το παλιο gallery. Αλέξανδρε μέσα στο φάκελο sgs tools έχει μέσα τα δύο αρχεία. Λογικά πρέπει να είναι η αρχική έκδοση gallery της jpy. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Αλέξανδρε εδώ είναι τα αρχεία που θέλεις : http://db.tt/Okm6Ugv http://db.tt/GYGpE6U Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Οριστε τα αρχεια gallery3D.apk kai gallery3D.odex της JPY http://www.multiupload.com/8A4I835V3U Nα'σαι καλά. Μόλις ανακάλυψα ότι όντως δεν είναι συμβατή με την lockscreen του γαλαξία η gallery3d του sgstools, οπότε θα ξαναπεράσω την αρχική. Ευχαριστώ για τα αρχεία! ΕDIT: OK, όλα καλά. Και ναι, είχα δίκιο για αυτή του SGSΤοοls, δεν αξίζει τελικά για το Galaxy S... εκτός αν η διαφορά στη μπαταρία είναι τεράστια, και έχουμε τελειώσει όλες τις ρυθμίσεις για wallpaper etc. Γύρισα στην μανίσια τώρα, ευχαριστώ παιδιά για την άμεση βοήθεια. Aντώνη, δε χρειάζεται κάποιο script, απλά αντίγραψε αυτά τα 2 αρχεία με τον root explorer μέσα στο /system/app ... αλλά αν θέλεις το script, ιδού: (βάλτο στο φάκελο sgstools μαζί με τα 2 αρχεία) Edited January 9, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αν έχει κάποιος τα αρχεία gallery3D.apk kai gallery3D.odex της XWJPH θα του ήμουν υπόχρεος :) Αν δοκιμάσω αυτά της XXJPY λέτε να υπάρξει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αν έχει κάποιος τα αρχεία gallery3D.apk kai gallery3D.odex της XWJPH θα του ήμουν υπόχρεος :) Αν δοκιμάσω αυτά της XXJPY λέτε να υπάρξει πρόβλημα; Δε θα σου δουλεύουν. Αν θέλεις στείλε μου τον φάκελο firmware της JPH και θα σου φτιάξω μια deodexed version.. αν και το πιό εύκολο θα ήταν κάποιος που έχει JPH και είναι rooted να σου δώσει τα αρχεία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 μπορω να δημιουργησω φακελους στο μενου?κι αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 μπορω να δημιουργησω φακελους στο μενου?κι αν ναι πως? Οχι. Ειναι android thingie. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Φλασαρα ενα theme πριν λιγο και η μπαταρια επεσε απο το 44% στο 27%!!! Αλλο παλι και αυτο! Παράθεση KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Παντως ο δακρυ πρεπει να κουραστηκε εχει να βγαλει νεα εκδοση κοντα πεντε μερες :P Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Εμ πως να μη μου φανεί εύκολο? Αφου τα έγραψες όλα βήμα-βήμα, αποκλείεται να έχει κάποιος απορία.. Δεν ξέρω πως το εννοείς το φλασάρισμα, το μόνο που θα κάνω είναι να βάλω την 2.2.1 με το Kies Registry Hack προγραμματάκι. Το συνιστούν και στο xda-developers να το έχεις, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση απότι είδα. Αυτό βοηθάει σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά, σωστά? Ναι θελησα να το γραψω οσο πιο αναλυτικο μπορουσα. Φλασαρισμα εννοω το περασμα καινουριας ρομ, κερνελ, mod κλπ. Περασε το καλυτερα με το kies patcher αν δεν εχεις εμπειρια με odin. Βοηθαει και σε αυτην την περιπτωση ναι, οπως και σε καθε αλλο πειραγμα. Αν δεν φλασαρες ακομα να σου υπενθυμισω πριν κανεις οτιδηποτε να βγαλεις το lagfix. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Φλασαρα ενα theme πριν λιγο και η μπαταρια επεσε απο το 44% στο 27%!!! Αλλο παλι και αυτο! Το προβλημα συνεχιζεται..Μετα απο καθε reboot χανω 4% μπαταρια..την καταπινει κανονικα!Με βλεπω να ξαναφλασαρω.. :( Παράθεση KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 μπορω να δημιουργησω φακελους στο μενου?κι αν ναι πως? Οχι. Ειναι android thingie. GoLauncher :) Φλασαρα ενα theme πριν λιγο και η μπαταρια επεσε απο το 44% στο 27%!!! Αλλο παλι και αυτο! Το προβλημα συνεχιζεται..Μετα απο καθε reboot χανω 4% μπαταρια..την καταπινει κανονικα!Με βλεπω να ξαναφλασαρω.. :( Εάν έχεις φλασάρει τώρα στα κοντά, δώστου λίγο χρόνο να κάνει 2-3 κύκλους φόρτισης !! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Κατεβασα το android system info και παρατηρησα πολλες ασχετες εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο (καποιες τις οποιες δεν ειχα ανοιξει ποτε μετα απο reboot του τηλεφωνου) και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εκει που δεν κανω τιποτα με το κινητο και απλα παρατηρω το cpu load, αυτες οι ασχετες εφαρμογες ξαφνικα τραβανε πορους απο τη cpu για 1-2 δευτερολεπτα (μεχρι και 10%). Πως μπορει να γινεται αυτο? Επισης η default εφαρμογη Task Manager, οποτε ανοιγω μια εφαρμογη, ανεβασει και αυτη το cpu load για μερικα δευτερολεπτα. Ειναι ασφαλες να το βγαλω? και σε εμενα το ιδιο συμβαινει....υπαρχει καποια λυση..ωστε να διακοπτουμε τις εφαρμογες αυτες να ενεργοποιουνται καθε φορα και να τρεχουν μετα απο καθε επανεκκινηση του κινητου//????:mad:...γιατι και task manager τις κλεινουν και αμεσως παλι επανακινουνται..??!?!??!?!:blink: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 και σε εμενα το ιδιο συμβαινει....υπαρχει καποια λυση..ωστε να διακοπτουμε τις εφαρμογες αυτες να ενεργοποιουνται καθε φορα και να τρεχουν μετα απο καθε επανεκκινηση του κινητου//????:mad:...γιατι και task manager τις κλεινουν και αμεσως παλι επανακινουνται..??!?!??!?!:blink: Autostarts στο market. Ειναι paid να ξερεις αλλα κανει αυτην ακριβως τη δουλεια. Προσοχη ποιες εφαρμογες θα απενεργοποιησεις γιατι εμδεχεται να προκαλεσουν προβληματα στη σωστη λειτουργια του κινητου. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Autostarts στο market. Ειναι paid να ξερεις αλλα κανει αυτην ακριβως τη δουλεια. Προσοχη ποιες εφαρμογες θα απενεργοποιησεις γιατι εμδεχεται να προκαλεσουν προβληματα στη σωστη λειτουργια του κινητου. ok ευχαριστω...το κατεβασα και αο οτι καταλαβα πρεπει να τις απενεργοποιησω απο τα 2 πρωτα μενου που εχει --->during startup και after strartup και widget updating...???......τελικα τις απενεργοποιει αλλα κολλαει τι autostarts...και πρεπει να το επανακινω και αυτο..??!?!?! Edited January 10, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Το προβλημα συνεχιζεται..Μετα απο καθε reboot χανω 4% μπαταρια..την καταπινει κανονικα!Με βλεπω να ξαναφλασαρω.. :( Εάν έχεις φλασάρει τώρα στα κοντά, δώστου λίγο χρόνο να κάνει 2-3 κύκλους φόρτισης !! Δεν υπαρχει περιπτωση να στρωσει,εχει γινει ζημια στο συστημα,κανε ενα hard reset και δοκιμασε το κι αν δεν...ξαναφλασαρισε,μην ταλαιπωρεισαι ασκοπα. Edited January 10, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 ok ευχαριστω...το κατεβασα και αο οτι καταλαβα πρεπει να τις απενεργοποιησω απο τα 2 πρωτα μενου που εχει --->during startup και after strartup και widget updating...???......τελικα τις απενεργοποιει αλλα κολλαει τι autostarts...και πρεπει να το επανακινω και αυτο..??!?!?! Κολλαει γιατι για να κανεις οτιδηποτε με την εφαρμογη πρεπει να εχεις τικαρει το debugging mode απο τις ρυθμισεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Κολλαει γιατι για να κανεις οτιδηποτε με την εφαρμογη πρεπει να εχεις τικαρει το debugging mode απο τις ρυθμισεις. ναι εχεις δικιο το βρηκα μετα..οκ..υχαριστω.!!;) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 κ εγω παιδες εχω θεμα με την 2.2.1 απιστευτη καταναλωση ειμαι στο 30% μετα απο 9.30 ωρες που το φορτισα , μου δειχνει οτι το 77% της καταναλωσης το εχει κανει η οθονη η οποια εχει ανοιξει για 35 λεπτα μονο αλλα αν παω στο κωδικο *#4626#*#* μου δειχνει οτι σε εκτελεση 21% και οθονη ενεργη 6,1% τι στο καλο γινεται? να ξαναφλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Παίδες ανακάλυψα πως με stock JPY δεν μπορεί με τπτ να κλειδώσει σε gps satellite.Ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά.Δοκίμασα να πειράξω το gps.conf ή αυτό το fix http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-fix-gps-on-samsung-galaxy-s-eclair-and-froyo/ Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό γίνεται με το gps αυτού του κινητού..Η ειρωνία είναι πως το καλύτερο performance το είχα με το eclair 2.1 που το αγόρασα. Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Παίδες ανακάλυψα πως με stock JPY δεν μπορεί με τπτ να κλειδώσει σε gps satellite.Ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά.Δοκίμασα να πειράξω το gps.conf ή αυτό το fix http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-fix-gps-on-samsung-galaxy-s-eclair-and-froyo/ Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό γίνεται με το gps αυτού του κινητού..Η ειρωνία είναι πως το καλύτερο performance το είχα με το eclair 2.1 που το αγόρασα. Stock JPY εμένα μου δουλεύει άψογα το GPS... και με fix (Όχι αυτό που αναφέρεις παραπάνω, το οποίο δεν κάνει τίποτα) και χωρίς. (με fix ίιιιισως να κλειδώνει λίγο πιο γρήγορα, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Πάντως δουλεύει μια χαρά. Μάλλον η συσκευή σου έχει πρόβλημα, ή δεν έκατσε καλά η JPY. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Stock JPY εμένα μου δουλεύει άψογα το GPS... και με fix και χωρίς. (με fix ίιιιισως να κλειδώνει λίγο πιο γρήγορα, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Πάντως δουλεύει μια χαρά. Μάλλον η συσκευή σου έχει πρόβλημα, ή δεν έκατσε καλά η JPY. H ίδια συσκευή είναι που με eclair κλείδωνε σε 5 second.Σήμερα περπατούσα μισή ώρα σε κεντρική πλατεία και δεν κατάφερε να κλειδώσει ούτε ένα δορυφόρο.Την JPY την έχω βάλει 2 φορές για αυτό τον λόγο και τώρα είναι pure,χωρίς custom kernels κτλ... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts