Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα.Παιδια εδω και καποιες μερες ετοιμαζω μια ρομ βασισμενη στην 2.3.4 JVR.......Ευχαριστω!και τα λεμε

Πολύ καλά νέα. Δυστυχώς αυτόν τον καιρό πνίγομαι, αλλά κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω σίγουυρα. Πάντως μπράβο και μόνο για την προσπάθεια:).

Υ.Γ. Μόλις την έχεις έτοιμη άνοιξε ένα νέο thread για να συζητάμε οτιδήποτε σχετικό με εντυπώσεις και προβλήματα της ρομ εκεί.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά..! Θα μπορούσατε να μου πείτε ο καθένας πια θεωρεί πιο γρήγορη ρομ για το Galaxy S ?

Έχω δοκιμάσει πολλές ... τώρα έχω την F1-GS2-V6-Signed (Wipe) επάνω στην JVP, είναι γρήγορη αλλά ελλιπείς σε εφαρμογές . ψάχνω μια ρομ με την οποία το Galaxy S θα πετάει και να είναι πλήρεις.!

Ευχαριστώ !

Γεια σας παιδιά..! Θα μπορούσατε να μου πείτε ο καθένας πια θεωρεί πιο γρήγορη ρομ για το Galaxy S ?

Έχω δοκιμάσει πολλές ... τώρα έχω την F1-GS2-V6-Signed (Wipe) επάνω στην JVP, είναι γρήγορη αλλά ελλιπείς σε εφαρμογές . ψάχνω μια ρομ με την οποία το Galaxy S θα πετάει και να είναι πλήρεις.!

Ευχαριστώ !

Αν ψαχνεις απλα την πιο γρηγορη χωρις να σε νοιαζει οτιδηποτε αλλο, τοτε η Cyanogenmod ειναι αυτη που ψαχνεις.

Ευχαριστώ !

Οπως καταλαβαινεις, αυτο που ζητας ειναι κομματακι δυσκολο. Αν θελεις διαβασε τα επι μερους thread που υπαρχουν για τις διαφορες custom. Αντε για να κανω και μια προταση, δοκιμασε την cm7 ή την τελευταια criskelo.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

καλησπερα

εχω περασμενη την 2.2.1 JSD και speedmod kernel και νομιζω οτι εχει ερθει ο χρονος για 2.3.4.

διαβασα για την 2.3.4. JVR . μπορειτε να πειτα αρνητικα που εχει η συγκεκριμενη εκδοση?

ποια εκδοση προτεινετε εσεις?υποστηριζει speedmod kernel η 2.3.4.?

ευχαριστω

καλησπερα

εχω περασμενη την 2.2.1 JSD και speedmod kernel και νομιζω οτι εχει ερθει ο χρονος για 2.3.4.

διαβασα για την 2.3.4. JVR . μπορειτε να πειτα αρνητικα που εχει η συγκεκριμενη εκδοση?

ευχαριστω

Ειναι με διαφορα η πιο γρηγορη stock rom που εχω βαλει...αρνητικα σε αντιθεση με ορισμενους δεν μου ειχε παρουσιασει ποτε...ολα δουλευαν τελεια!!!

Παντοτε σε συνδυασμο με τον semaphone 1.5.0 kernel...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

καλησπερα

ευχαριστω

Αν χρησιμοποιεις bluetooth ξεχασε την καλυτερα,θα εχεις προβληματα,αν οχι περασε την αφοβα,ειναι καλυτερη σε ολα τα υπολοιπα απο ολες τις αλλες 2.3.Χ

υ.γ Ηρακλη οσοι δεν αντιμετωπισατε προβληματα ειναι γιατι δεν δουλευετε εντατικα bluetooth,εκει ειναι που τρελαινεται και σε τρελαινει κι εσενα σε σημειο να την συχαθεις

Edited by truckman

Ειναι με διαφορα η πιο γρηγορη stock rom που εχω βαλει...αρνητικα σε αντιθεση με ορισμενους δεν μου ειχε παρουσιασει ποτε...ολα δουλευαν τελεια!!!

Παντοτε σε συνδυασμο με τον semaphone 1.5.0 kernel...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ρε παιδιά έλεος δεν μπορώ να περάσω το Swype με clockword μηπως ξέρετε που υπαεχειτο αρχειο zip γιατι μπορει να βάζω κάποιο άλλο. Ψάχνω εδώ μεσα αλλά γίνεται χαμος και δεν το βρίσκω. Για JVR το θέλω!

Ρε παιδιά έλεος δεν μπορώ να περάσω το Swype με clockword μηπως ξέρετε που υπαεχειτο αρχειο zip γιατι μπορει να βάζω κάποιο άλλο. Ψάχνω εδώ μεσα αλλά γίνεται χαμος και δεν το βρίσκω. Για JVR το θέλω!

Ορίστε το ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ LINK για να το κατεβάσεις.

ενημερωτικά, βρισκεται στον οδηγο για νέους χρήστες

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Ορίστε το ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ LINK για να το κατεβάσεις.

ok thank's έχει δυο διαφορετικα και μπερδεύτηκα , ενα με 5,63 mb κι ενα με 5,48 mb , το πρώτο δουλεύει , αυτο που έχει το link του dimitrios oak δεν δούλεψε. Έχει γίνει λίγο μπέρδεμα πιστεύω με τα αρχεία που κυκλοφορούν.

Edited by Tyxerakias

Γεια σας παιδιά! Το κινητό μου είναι πολωνικό και θα ήθελα να ξέρω αν παίρνει update... Στο kies μου το αναγνώρισε ως επίσημο, μετά από συμβουλές κάποιων φίλων σε άλλο τόπικ. Έχω 2.2.1 και μου γράφει ότι είναι η πιο πρόσφατη. Μπορούμε να δούμε τι παίζει στην πολωνία; Αν έχει πάρει update η πολωνία, θα πρέπει να μπορώ να το πάρω κι εγώ;

Γεια σας παιδιά! Το κινητό μου είναι πολωνικό και θα ήθελα να ξέρω αν παίρνει update... Στο kies μου το αναγνώρισε ως επίσημο, μετά από συμβουλές κάποιων φίλων σε άλλο τόπικ. Έχω 2.2.1 και μου γράφει ότι είναι η πιο πρόσφατη. Μπορούμε να δούμε τι παίζει στην πολωνία; Αν έχει πάρει update η πολωνία, θα πρέπει να μπορώ να το πάρω κι εγώ;

Αν είχε πάρει update θα σου το έβγαζε κανονικά.

ok thank's έχει δυο διαφορετικα και μπερδεύτηκα , ενα με 5,63 mb κι ενα με 5,48 mb , το πρώτο δουλεύει , αυτο που έχει το link του dimitrios oak δεν δούλεψε. Έχει γίνει λίγο μπέρδεμα πιστεύω με τα αρχεία που κυκλοφορούν.

Δεν έχει γίνει κανένα μπέρδεμα, απλά ο dimitris σου έδωσε λάθος αρχείο. Αρκεί να διαβάσεις εδώ και θα δεις ότι το ένα αρχείο είναι για clockworkmod, το άλλο είναι απλό update γι'αυτούς που δεν έχουν cwm recovery.

Δε γίνεται κανένας χαμός, 3 επισημασμένα θέματα υπάρχουν μόνο, 2 σελίδες το πολύ το καθένα, με όλες τις πληροφορίες που θα σου χρειαστούν.

- Alex

Αυτό που βλέπω στο πολωνικό site όμως είναι ότι υπάρχει εγχειρίδιο της συσκευής και για froyo και για gingerbread. Άρα, υποθέτουμε ότι κυκλοφορεί το κινητό ως καινούργιο με αυτή την έκδοση, αλλά οι παλιοί χρήστες δεν έχουν πάρει ακόμη update;

Αυτό που βλέπω στο πολωνικό site όμως είναι ότι υπάρχει εγχειρίδιο της συσκευής και για froyo και για gingerbread. Άρα, υποθέτουμε ότι κυκλοφορεί το κινητό ως καινούργιο με αυτή την έκδοση, αλλά οι παλιοί χρήστες δεν έχουν πάρει ακόμη update;

Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο με εδώ, με τις ξεκλείδωτες (EUR) και branded (COS,VGR) συσκευές. Δεν έχουν πάρει όλες την αναβάθμιση.

Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο με εδώ, με τις ξεκλείδωτες (EUR) και branded (COS,VGR) συσκευές. Δεν έχουν πάρει όλες την αναβάθμιση.

Να υποθέσω λοιπόν ότι απλώς περιμένω? :p

Να υποθέσω λοιπόν ότι απλώς περιμένω? :p

Όπως και αρκετοί άλλοι. Αν βιάζεσαι, βάλε την ROM της Cosmote.

Όπως και αρκετοί άλλοι. Αν βιάζεσαι, βάλε την ROM της Cosmote.

Απλά σκαλώνω γιατί τόσο καιρό περίμενα πότε θα πάρει η ελλάδα, μετά κατάλαβα ότι είναι πολωνικό και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή. Εννοείς να κάνω root?

Απλά σκαλώνω γιατί τόσο καιρό περίμενα πότε θα πάρει η ελλάδα, μετά κατάλαβα ότι είναι πολωνικό και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή. Εννοείς να κάνω root?

Να την εγκαταστήσεις μέσω Odin. Υπάρχει ο οδηγός εδώ στο forum.

αν άλλαζα το sales code μου σε cos, θα κέρδιζα κάτι; Συγγνώμη για τις πολλαπλές ερωτήσεις, αλλά καθ'ότι άνθρωπος της τεχνολογίας, δεν έχω ασχοληθεί και δε γνωρίζω..

αν άλλαζα το sales code μου σε cos, θα κέρδιζα κάτι; Συγγνώμη για τις πολλαπλές ερωτήσεις, αλλά καθ'ότι άνθρωπος της τεχνολογίας, δεν έχω ασχοληθεί και δε γνωρίζω..

Το μόνο που θα κερδίσεις είναι να μπαίνει αυτόματα στο internet όταν βάζεις κάρτα της cosmote, γιατί θα έχει περασμένες τις ρυμίσεις των σημείων πρόσβασης (APN).

Έχεις την τελευταία πολωνική JS8, (ΧΕΟ), οπότε έχεις 2 επιλογές, ή περιμένεις πότε θα δοθεί αναβάθμιση στην Πολωνία, είτε σταματάς να περιμένεις και βάζεις την Ελληνική rom (ή κάποια άλλη) με τον τρόπο που περιγράφεται στους οδηγούς.

- Alex

Το μόνο που θα κερδίσεις είναι να μπαίνει αυτόματα στο internet όταν βάζεις κάρτα της cosmote, γιατί θα έχει περασμένες τις ρυμίσεις των σημείων πρόσβασης (APN).

Έχεις την τελευταία πολωνική JS8, (ΧΕΟ), οπότε έχεις 2 επιλογές, ή περιμένεις πότε θα δοθεί αναβάθμιση στην Πολωνία, είτε σταματάς να περιμένεις και βάζεις την Ελληνική rom (ή κάποια άλλη) με τον τρόπο που περιγράφεται στους οδηγούς.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Φίλε αν αποφασίσω να φλασάρω, ποια θα πρότεινες; Οι εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους δεν κρατιούνται, έτσι; Επίσης, αν θέλω να δω αν η πολωνία έχει πάρει επίσημο update σε ποιο site μπορώ;

• The topic was unlocked