Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χιλιοειπωμενη μαλλον ερωτηση αλλα δε βρηκα κατι εδω...swype ελληνικων βρισκουμε καπου?

Στους οδηγους στην πρωτη σελιδα μπορεις να βρεις την απαντηση.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση ακομα.Το lagfix που λετε ειναι αυτο;Κι αν ναι να το βαλω σε DEODEXED JVQ;Το εχει κανει κανενας;

Υγ.Ισως σας φαινονται χαζες μερικες(ή ολες) ερωτησεις μου αλλα καποια πραγματα λειτουργουν διαφορετικα σε σχεση με αλλες Android συσκευες και φοβαμαι μην κανω καμια πατατια οπως το πρωι.Εχω βεβαια αρκετες γνωσεις οποτε δεν θα σας κουρασω πολυ! :p

Μια ερωτηση ακομα.Το lagfix που λετε ειναι αυτο;Κι αν ναι να το βαλω σε DEODEXED JVQ;Το εχει κανει κανενας;

Υγ.Ισως σας φαινονται χαζες μερικες(ή ολες) ερωτησεις μου αλλα καποια πραγματα λειτουργουν διαφορετικα σε σχεση με αλλες Android συσκευες και φοβαμαι μην κανω καμια πατατια οπως το πρωι.Εχω βεβαια αρκετες γνωσεις οποτε δεν θα σας κουρασω πολυ! :p

Αυτο το lagfix ειναι για τις παλιοτερες εκδοσεις. Σαυτην που εχεις εσυ τωρα το lagfix γινεται μεσω custom kernels. Τι ειναι αυτο και τις υπολοιπες λεπτομερειες θα τις μαθεις με διαβασμα των οδηγων και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

καλησπερα!!εχω JVP και kernel 2.6.35.7-I9000XXJVP-CL244642se.infra@SEP-40#2.

πως μπορω να δω αν εχω lag fix??

Xiaomi 12 Pro

καλησπερα!!εχω JVP και kernel 2.6.35.7-I9000XXJVP-CL244642se.infra@SEP-40#2.

πως μπορω να δω αν εχω lag fix??

Δεν έχεις. :) Καλύτερα να μην ασχοληθείς, ειδικά στις τελευταίες εκδόσεις είναι σχεδόν ανούσιο.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Δεν έχεις. :) Καλύτερα να μην ασχοληθείς, ειδικά στις τελευταίες εκδόσεις είναι σχεδόν ανούσιο.

ευχαριστω!δηλαδη ουτε στην jvq του juwe που μολις περασα να το κανω ετσι?

Xiaomi 12 Pro

ευχαριστω!δηλαδη ουτε στην jvq του juwe που μολις περασα να το κανω ετσι?

Δεν ξέρω ποιον kernel φοράει η juwe, υπάρχει περίπτωση να πέρασε το lagfix όταν την έβαλες. Αλλά μην σε απασχολεί. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Δεν ξέρω ποιον kernel φοράει η juwe, υπάρχει περίπτωση να πέρασε το lagfix όταν την έβαλες. Αλλά μην σε απασχολεί. :)

semaphore φοραει.δε με απασχολει αλλα εχω δει που γινετε χαμος.και μιας που ειμαι ασχετος με τον γαλαξια,τον εχω λιγες μερες ειπα να ρωτισω τα παντα!!:D:D

Xiaomi 12 Pro

καλησπερα εβαλα την 10.2Darky και εχασα ενα recording που το flashares μεσω CMW και οταν επαιρνες τηλ σου εβγαζε το recording κανικα σαν κουμπι μηπως το ξερει κανενας? και μηπως που θα το βρω??

Υπαρχει τροπος στην JVQ να βαλω AOSP launcher?

Ειχα τον ginger launcher επι 2.2 λιγο πριν δοθει gingerbread στο galaxy s και μου αρεσε παρα πολυ.

Απο τοτε που βγηκε το 2.3 ομως ολα με touchwiz και themes τα βλεπω.

Μιας και εχω μεινει στην F1 v6 με jvp, να ξεκινησω με flashαρισμα της juwe 5.2 και απο κει αλλαζω launcher?

Υπαρχει τροπος στην JVQ να βαλω AOSP launcher?

Ειχα τον ginger launcher επι 2.2 λιγο πριν δοθει gingerbread στο galaxy s και μου αρεσε παρα πολυ.

Απο τοτε που βγηκε το 2.3 ομως ολα με touchwiz και themes τα βλεπω.

Μιας και εχω μεινει στην F1 v6 με jvp, να ξεκινησω με flashαρισμα της juwe 5.2 και απο κει αλλαζω launcher?

θα βαλεις κανονικα τη ρομ και απο το μαρκετ βαζεις οποιον launcher θελεις

Xiaomi 12 Pro

παιδεια αν μπορειτε δωστε μοθ ενα link για crt creen off για; jvq please!!!

Κάνε μια αναζήτηση google πατώντας τα ακόλουθα

«xda jvq mod crt off electron beam»

Λογικά θα σου βγάλει ένα θρεντ στο xda με αυτό που ψάχνεις.

(σάββατο βράδυ, σε κλαμπ και από κινητό, κομματάκι δύσκολο να σου δώσω απευθείας λινκ.. :p )

παιδεια αν μπορειτε δωστε μοθ ενα link για crt creen off για; jvq please!!!

οριστε:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1145847

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

οριστε:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1145847

με αυτο επαναφερουμε το στοκ boot animetion του γαλαξια?

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά θέλω ότι πιο stable υπάρχει και σκεφτόμουν να βάλω την 2.3.3 JVO με έναν Cf root kernel . Είναι σωστή επιλογή για stable κατάσταση?

Και κάτι ακόμα: Θέλω πολύ να δοκιμάσω την cyanogenmod όμως:p... πόσο σταθερή είναι για την ώρα? Έχω κουραστεί με τα bugs;)

Edit: Όταν λένε Captivate τι εννοούν?

Edit2 SOS: Προέκυψε σφάλμα με το ΡΙΤ ενώ πήγα να φλασαρω και τωρα μου έχει βγάλει ενα εικονίδιο που στα αριστερά είναι ένα κινητο με ενα θαυμαστικο στην μέση και δεξια τον υπολογιστη! Μπρικαρε! Τι κάνω??

Edit3: Μετα απο λιγο μπηκε σε download mode και φλασαρα παλι! Χρειάστηκε να φλασαρω 3 φορες γιατι εβγαζε σφαλμα! Με το ιδιο τροπο απλα στην 3 ηθελε και επιασε..ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν φλασαρε κατευθειαν!

Edited by spysot

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Γεια χαρα...

Παιδια αυτες τις μερες μου εχει μπει στο μυαλο να φτιαξω μια rom που θα ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα μου.

Μην φανταστειτε τπτ ιδιαιτερο.

Διαβασα την ολη διαδικασια που χρειαζεται κτλ κτλ.

Εχω κολλησει σε 2 πραγματα ομως:

1)οταν εχω ενα optimized kai zipaligned apk και χρειαστει καποια στιγμή να επεμβω στον κωδικα του,θα χρειαστει ξανα optimize kai zipalign?

2)αν παω να κανω optimize kai zipalign ενα apk το οποιο είναι ήδη zipaligned και optimized,θα δημιουργηθει προβλημα?

3)υπαρχει τροπος να δω αν ενα αρχειο είναι zipaligned και optimized?

Εχω διαβασει τι ειναι zipalign και optimize απλα για αυτες τις ερωτησεις μου δεν βρηκα απαντησεις...

thx

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Καλημέρα,

Οταν μου λέει ότι δεν έχω αρκετό χώρο να εγκαταστήσω μια εφαρμογή από το market, πιο χώρο μπορεί να εννοεί;

(CyanogenMod 7)

Ευχαριστώ

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλησπέρα σε όλους. Μια μικρη βοηθεια παρακαλώ. Πως να γυρισώ το κινητο μου GALAXY S απο την 2.2.1 JPU ROM στην εργοστασιακη? Και ο λογος ειναι πως εχει χαλασει το μεσαιο κουμπι και θελω να το παω στο service. Με το KIES δεν καταφερα να το κάνω γιατι δεν αναγνωριζει την συσκευη. Ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους. Μια μικρη βοηθεια παρακαλώ. Πως να γυρισώ το κινητο μου GALAXY S απο την 2.2.1 JPU ROM στην εργοστασιακη? Και ο λογος ειναι πως εχει χαλασει το μεσαιο κουμπι και θελω να το παω στο service. Με το KIES δεν καταφερα να το κάνω γιατι δεν αναγνωριζει την συσκευη. Ευχαριστω

Εφόσον σου έχει χαλάσει το μεσαίο κουμπί λογικά δεν θα μπορεις να μπεις σε download mode με τον κλασικο τρόπο των 3 κουμπιών.

Η μόνη λύση που βλέπω είναι να μπεις σε download mode με χρήση του adb (δες πως θα το κάνεις στην σελίδα για τους νέους χρήστες) όταν καταφέρεις να μπεις απλά φλάσαρε την επίσημη για την Ελλάδα από την σελίδα με τα firmwares.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

παιδια εχω την ελληνικη official froyo 2.2 και σκεφτομαι να βαλω καμια custom rom. Εχω το samsung recovery 3e και μπορω να μπω σε recovery - download mode με τα τρια κουμπια. (δοκιμασμενο)

Διαβασα ομως οτι για να βαλω custom rom πρεπει να εχω recovery 2e. Ισχυει κατι τετοιο?

Αν ακολουθησω αναλυτικα τον οδηγο για juwe 5.2 με kernel semaphore με την JVQ θα χω προβλημα? δεν αναφερεται στο οδηγο η λεπτομερεια για 3e-2e....

παιδια εχω την ελληνικη official froyo 2.2 και σκεφτομαι να βαλω καμια custom rom. Εχω το samsung recovery 3e και μπορω να μπω σε recovery - download mode με τα τρια κουμπια. (δοκιμασμενο)

Διαβασα ομως οτι για να βαλω custom rom πρεπει να εχω recovery 2e. Ισχυει κατι τετοιο?

Αν ακολουθησω αναλυτικα τον οδηγο για juwe 5.2 με kernel semaphore με την JVQ θα χω προβλημα? δεν αναφερεται στο οδηγο η λεπτομερεια για 3e-2e....

να σου πω και γω που εκανα σχεδον το ιδιο.περασα πρωτα την "επισημη" jvq απο το samfirmware και μετα την εκδοση 5.2 του juwe. το κανεις ακριβως οπως λεει ο οδηγος με τα τρια κουμπια.

Xiaomi 12 Pro

ναι δεν εχω καποια απορια για τον οδηγο. για την εκδοση της samsung recovery λεω... Θυμασαι αν ειχες την 2e ή την 3ε? To γραφει οταν μπεις στο recovery mode του froyo ομως...

ναι δεν εχω καποια απορια για τον οδηγο. για την εκδοση της samsung recovery λεω... Θυμασαι αν ειχες την 2e ή την 3ε? To γραφει οταν μπεις στο recovery mode του froyo ομως...

α θα σε γελασω,το εκανα ακολουθοντας τους οδηγους για νεους χρηστες για τη juwe.μεσω οδι κανεις το φλασαρισμα αρχικα και μετα μεσω cwm

Xiaomi 12 Pro

• The topic was unlocked