Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο όλους βάλε ένα αστεράκι... :lol::lol::lol::lol:

Καλα αν δεν την δωσουν μεχρι αυτη την παρασκευη :knife: :kill: :chair:

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα !

Διαβάζω εδώ και καιρό το forum και σήμερα παρέλαβα κι εγώ το κινητό.

Ήθελα να κάνω μία ερώτηση όσον αφορά το backup.. Το κινητό είναι εισαγωγής (Πολωνία), ήρθε με Froyo 2.2 και θέλω να κρατήσω το μαμά firmware για τυχόν άσχημες περιπτώσεις καθώς το κατάστημα που το προμηθεύτηκα μου είπε πως έχω εγγύηση 2 ετών.. Όπως και να 'χει :P , πως μπορώ να κρατήσω full backup του κινητού με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να το flasharw στη μαμά 2.2 που έχει αυτή τη στιγμή ?

Πιο συγεκριμένα ..

PDA : JPH

PHONE : JPP

CSC : JP4

Ευχαριστώ άπαντες για το χρόνο σας, καλώς σας βρήκα :)

- Βασίλης

Παιδιά καλησπέρα !

Διαβάζω εδώ και καιρό το forum και σήμερα παρέλαβα κι εγώ το κινητό.

Ήθελα να κάνω μία ερώτηση όσον αφορά το backup.. Το κινητό είναι εισαγωγής (Πολωνία), ήρθε με Froyo 2.2 και θέλω να κρατήσω το μαμά firmware για τυχόν άσχημες περιπτώσεις καθώς το κατάστημα που το προμηθεύτηκα μου είπε πως έχω εγγύηση 2 ετών.. Όπως και να 'χει :P , πως μπορώ να κρατήσω full backup του κινητού με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να το flasharw στη μαμά 2.2 που έχει αυτή τη στιγμή ?

Πιο συγεκριμένα ..

PDA : JPH

PHONE : JPP

CSC : JP4

Ευχαριστώ άπαντες για το χρόνο σας, καλώς σας βρήκα :)

Μπορείς να μας πεις το product code? Η Πολωνία έχει πάρει 2.2.1 JS8, και JS7 το δίκτυο plus. Αν το συνδέσεις στο Kies δε σου δίνει αναβάθμιση;

Γράψε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και πες μας τι λέει...

(Προφανώς αν κάνεις επίσημη αναβάθμιση από Kies δεν έχει καμία σχέση το αρχικό firmware, και η εγγύηση ισχύει 1000%.)

- Alex

Δεν το εγκατέστησα το Kies ακόμα για να είμαι ειλικρινής. Το χαζεύω λίγο με την 2.2 μέχρι να ψωφίσει η μπαταρία του, να το κάνω μία πλήρη φόρτιση και μετά να το flasharw :)

Άλεξ έχουμε και λέμε :

PCode : GT-I9000HKYPRT

Πώς μπορώ όμως να κρατήσω ένα full backup ώστε να υπάρχει μετά η δυνατότητα να flasharw το συγκεκριμένο firmware μέσω odin ? Ακόμα και αν μου δίνει τη Ginger to Kies :) Η γνώση δε βλαπτει !! Σίγουρα θα έχει αναφερθεί κάπου, ίσως να το διάβασα κιόλας μέσα στις τόσες σελίδες αλλά, κακά τα ψέμματα, άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη όταν το πάρεις στα χέρια σου το μαραφέτι :P

- Βασίλης

Δεν το εγκατέστησα το Kies ακόμα για να είμαι ειλικρινής. Το χαζεύω λίγο με την 2.2 μέχρι να ψωφίσει η μπαταρία του, να το κάνω μία πλήρη φόρτιση και μετά να το flasharw :)

Άλεξ έχουμε και λέμε :

PCode : GT-I9000HKYPRT

Πώς μπορώ όμως να κρατήσω ένα full backup ώστε να υπάρχει μετά η δυνατότητα να flasharw το συγκεκριμένο firmware μέσω odin ? Ακόμα και αν μου δίνει τη Ginger to Kies :) Η γνώση δε βλαπτει !! Σίγουρα θα έχει αναφερθεί κάπου, ίσως να το διάβασα κιόλας μέσα στις τόσες σελίδες αλλά, κακά τα ψέμματα, άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη όταν το πάρεις στα χέρια σου το μαραφέτι :P

Αν θες να κανεις backup ολη τη ρομ τοτε πρεπει να κανεις nandroid backup απο cwm.Aν θες μονο τις εφαρμογες σου τοτε πας με το titanium.Και στις 2 περιπτωσεις πρεπει να εισαι rooted.

Samsung Galaxy S7

Καλησπέρα,

πηγα να βάλω την έκδοση 2.3 πάνω στη 2.2.1 και από τότε μόνο χοροπηδάει το κινητό

έχει κανείς καμιά λύση;

WordPress Greece

Καλησπέρα,

πηγα να βάλω την έκδοση 2.3 πάνω στη 2.2.1 και από τότε μόνο χοροπηδάει το κινητό

έχει κανείς καμιά λύση;

Οριστε η λυση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 καλο διαβασμα!

Samsung Galaxy S7

Καλησπέρα,

έχει κανείς καμιά λύση;

Χοροπηδάει=;;;

Δεν αναφέρεις τι έγινε, μέσω ODIN έβαλες την 2.3, μέσω kies;

Πέτυχε το φλασάρισμα; Είχες μήνυμα λάθους ή όχι;

Ξεκινάει το κινητό η απλά κολλάει στην αρχή; Δοκίμασες να μπεις σε recovery mode (volume up+home+power πλήκτρα μαζί πατημένα με κλειστό το κινητό) και να κάνεις factory reset;

Περισσότερες πληροφορίες = καλύτερη επίλυση...

Επίσης ενθαρρύνω να διαβάσεις καλά τα σχετικό θέμα του φόρουμ (link σου έχει ο Μήτσος απο πάνω:p)...

Βασίλης!

καλησπέρα παιδιά κατέβασα αυτό από το xda Xxjvq JKay DoubleGinger Deluxe v4 2 Theme.zip για να αλλάξω την εικόνα τις μπαταρίας και εξαφανίστηκε notification bar,πήγα να κατεβάσω και το JKay Ginger Deluxe V4 Theme Settings.apk και κολλάει και δεν το κατεβάσει τι γίνετε τι κάνω λάθος η μπάρα πως θα εμφανιστεί ξανά?ευχάριστω προαιρετικά

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά !

Όλα πήγαν μια χαρά, μέχρι στιγμής.. Έβαλα JVQ με τον T23 Speedmod και προχωράω :P

Edit : JVQ ήθελα να πω, sorry !

- Βασίλης

Εντόπισα ένα περίεργο σήμερα στην jvq.. Ξαφνικά δεν μπορώ να βρω το εικονίδιο του stock browser! Υπάρχει ναι μεν ο browser (όταν πατάω σε ένα λινκ πχ και με ρωτάει με ποιον browser να το ανοίξει, το ανοίγω κανονικα με τον stock browser) αλλα δεν υπάρχει εικονίδιο πουθενά (στον touchwiz, στον ADW υπάρχει κανονικά!)!

Edit: λύθηκε με διαγραφή δεδομένων του tw3

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Ελβετία (Orange), Γαλλία (sim-free, Orange και Bouygtel), Ρωσσία (sim-free), Aγγλία (T-Mobile), Γερμανία (T-Mobil), Aυστρία (3), βγήκανε σήμερα το πρωί.... Ελλάδα πουθενά. Για να δούμε τι θα δούμε.

Σήμερα Ισπανία (Vodafone) και Ιρλανδία (3).

Kαι σήμερα Νότια Αφρική και Πολωνία (Orange). Η Samsung δίνει τη gingerbread σε όλους σιγά-σιγά...

Iρλανδία πάλι σήμερα (Vodafone). Λέω να βάλουμε ένα στοίχημα για το πόσες χώρες θα μείνουν με Froyo μετά την Ελλάδα :lol:

- Alex

Iρλανδία πάλι σήμερα (Vodafone). Λέω να βάλουμε ένα στοίχημα για το πόσες χώρες θα μείνουν με Froyo μετά την Ελλάδα :lol:
Μην το γελας καθολου Αλεξ (για γελια και για κλαματα ειμαστε δηλαδη),προσωπικα διατηρω καποιες αμφιβολιες για το αν θα μας δωσουν 2.3.3 και αν (λεω ΑΝ) μας τη δωσουν,το ποτε θα ειναι αυτο.Οι περισσοτερες χωρες ειχαν ηδη παρει και 2.2.1 κι εμεις ειχαμε μεινει στην απεξω.

Μην το γελας καθολου Αλεξ (για γελια και για κλαματα ειμαστε δηλαδη),προσωπικα διατηρω καποιες αμφιβολιες για το αν θα μας δωσουν 2.3.3 και αν (λεω ΑΝ) μας τη δωσουν,το ποτε θα ειναι αυτο.Οι περισσοτερες χωρες ειχαν ηδη παρει και 2.2.1 κι εμεις ειχαμε μεινει στην απεξω.

Μην το λες, η Νιγηρία, το Πακιστάν, η Σρι Λάνκα, το Μαρόκο, η Λιβύη καθώς και κάποιοι άλλοι, δεν πήρανε 2.2.1 oύτε αυτοί. :p

Εμείς τι παραπάνω έχουμε; Και μην απαντήσετε γιατί θα φύγουμε off topic.

- Alex

καλησπέρα παιδιά κατέβασα αυτό από το xda Xxjvq JKay DoubleGinger Deluxe v4 2 Theme.zip για να αλλάξω την εικόνα τις μπαταρίας και εξαφανίστηκε notification bar,πήγα να κατεβάσω και το JKay Ginger Deluxe V4 Theme Settings.apk και κολλάει και δεν το κατεβάσει τι γίνετε τι κάνω λάθος η μπάρα πως θα εμφανιστεί ξανά?ευχάριστω

Gingerbread 2.3.4 xjvq t21

Kαι σήμερα Νότια Αφρική και Πολωνία (Orange). Η Samsung δίνει τη gingerbread σε όλους σιγά-σιγά...

Άλεξ εμένα πάντως που μου έτυχε Πολωνικό κινητό, το καινούριο KIES μου έδινε τη JS7 , ούτε καν τη JS8 .. Δεν έκανα το update, έβαλα JVQ με τη μία μέσω Odin !

2 ακόμη πραγματάκια ρε παιδιά :

1) Πάω να ανοιξω το μάρκετ , η το gmail π.χ. και μου λέει να κάνω νέο λογαριασμό ή αν έχω ήδη να κάνω login. Έχω gmail εδώ και χρόνια αλλά όταν δίνω τα στοιχεία μου, μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης ενώ surfarw κανονικά από τον browser !! Είμαι με wifi και έχει internet κανονικά το κινητό. Τι κάνω λάθος ?

2) Το σήμα του wi-fi είναι ΟΚ στη JVQ ? Δεν είχα κάποια άλλη android έκδοση οπότε δεν είμαι σε θέση να κρίνω αλλά εμπειρικά πάντα, μου φαίνεται πολύ αδύναμο το σήμα .. Ο router δηλαδή είναι στα 5 μέτρα και έχω 2 γραμμες σήμα !!! Full έχω ΜΟΝΟ αν πάω πιο κοντά.. Είναι λογικό αυτό ?

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για τι βοήθειά σας παιδιά :)

- Βασίλης

Άλεξ εμένα πάντως που μου έτυχε Πολωνικό κινητό, το καινούριο KIES μου έδινε τη JS7 , ούτε καν τη JS8 .. Δεν έκανα το update, έβαλα JVQ με τη μία μέσω Odin !

2 ακόμη πραγματάκια ρε παιδιά :

1) Πάω να ανοιξω το μάρκετ , η το gmail π.χ. και μου λέει να κάνω νέο λογαριασμό ή αν έχω ήδη να κάνω login. Έχω gmail εδώ και χρόνια αλλά όταν δίνω τα στοιχεία μου, μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης ενώ surfarw κανονικά από τον browser !! Είμαι με wifi και έχει internet κανονικά το κινητό. Τι κάνω λάθος ?

2) Το σήμα του wi-fi είναι ΟΚ στη JVQ ? Δεν είχα κάποια άλλη android έκδοση οπότε δεν είμαι σε θέση να κρίνω αλλά εμπειρικά πάντα, μου φαίνεται πολύ αδύναμο το σήμα .. Ο router δηλαδή είναι στα 5 μέτρα και έχω 2 γραμμες σήμα !!! Full έχω ΜΟΝΟ αν πάω πιο κοντά.. Είναι λογικό αυτό ?

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για τι βοήθειά σας παιδιά :)

Δε σου έτυχε Πολωνικό Οrange, αλλά PLUS. Δες την παρένθεση στο μήνυμα που παρέθεσες :p

1)Δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων στο market από τη διαχείριση εφαρμογών. Και σιγουρέψου ότι βάζεις τον κωδικό σωστά

2)Δεν τό'χουν αναφέρει αυτό το πρόβλημα απ'όσο ξέρω... αλλά η JVQ δεν είναι επίσημη αλλά test version, οπότε κάποια προβλήματα είναι αναμενόμενα.

- Alex

Σημερα δυστυχως και σε μενα παρουσιαστηκε για πρωτη φορα το battery drain στην jvq 2.3.4...Ελπιζω να λυθει στην επισημε εκδοση.:confused:

Bytheway καποιος που να προτεινει διαφορετικο κερνελ απο τον speedmod για την jvq υπαρχει..;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σημερα δυστυχως και σε μενα παρουσιαστηκε για πρωτη φορα το battery drain στην jvq 2.3.4...Ελπιζω να λυθει στην επισημε εκδοση.:confused:

Bytheway καποιος που να προτεινει διαφορετικο κερνελ απο τον speedmod για την jvq υπαρχει..;

semaphore 1.3.0 από εδώ ο καλύτερος κατά την γνώμη μου και πανγρήγορος (είναι και συμπατριώτου μας :p)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Δε σου έτυχε Πολωνικό Οrange, αλλά PLUS. Δες την παρένθεση στο μήνυμα που παρέθεσες :p

1)Δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων στο market από τη διαχείριση εφαρμογών. Και σιγουρέψου ότι βάζεις τον κωδικό σωστά

2)Δεν τό'χουν αναφέρει αυτό το πρόβλημα απ'όσο ξέρω... αλλά η JVQ δεν είναι επίσημη αλλά test version, οπότε κάποια προβλήματα είναι αναμενόμενα.

Πολύ σωστός σχετικά με τον Πολωνικό Provider, δικό μου λάθος :P

Πήγα στη διαχείρηση εφαρμογών, βρήκα μετά από πολύ scroll down το market, έκανα εκαθάριση δεδομένων, αλλά πάλι μου λέει αδυναμία σύνδεσης με το διακομιστή :(

Από το πλαινό κουμπί που ανοιγοκλείνει το κινητό τη λειτουργία δικτύου την έχω ενεργοποιημένη.. Τι μπορεί να φταίει ?

Ναι ξέρω ότι είναι leaked η JVQ αλλά δεν είδα κάποιος να είχε το αντίστοιχο πρόβλημα οπότε, θεωρώ ότι κάνω εγώ μάλλον κάποιο λάθος ..

- Βασίλης

Πολύ σωστός σχετικά με τον Πολωνικό Provider, δικό μου λάθος :P

Πήγα στη διαχείρηση εφαρμογών, βρήκα μετά από πολύ scroll down το market, έκανα εκαθάριση δεδομένων, αλλά πάλι μου λέει αδυναμία σύνδεσης με το διακομιστή :(

Από το πλαινό κουμπί που ανοιγοκλείνει το κινητό τη λειτουργία δικτύου την έχω ενεργοποιημένη.. Τι μπορεί να φταίει ?

Ναι ξέρω ότι είναι leaked η JVQ αλλά δεν είδα κάποιος να είχε το αντίστοιχο πρόβλημα οπότε, θεωρώ ότι κάνω εγώ μάλλον κάποιο λάθος ..

Δοκίμασες και με 3g και με wifi?

- Alex

Δοκίμασε να περάσεις τον υπάρχοντα gmail λογαριασμό σου πρώτα στην εφαρμογή youtube του κινητού. Μπορεί να ακούγεται κουφό αλλά στην eclair ξεμπλόκαρε έτσι.

Μάκης

για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα έχω την έκδοση ζώο 2.3.4 speedmod t21 και κατέβασα αυτό το link JkayGingerDeluxeThemeV4.zip - ZIP archive από το pda για να αλλάξω την εικόνα τις μπαταρίας μέσο recovery και μου έσβησε το notification bar και οι εικόνες που απαντάς στης κλήσεις και δεν μπορώ να απαντήσω στα τηλεφωνήματα,kaμia βοήθεια το είχα γράψει και παραπάνω αλλα δεν το πρόσεξε κανεις "γιαυτο" το ξαναγράφω

για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα έχω την έκδοση ζώο 2.3.4 speedmod t21 και κατέβασα αυτό το link JkayGingerDeluxeThemeV4.zip - ZIP archive από το pda για να αλλάξω την εικόνα τις μπαταρίας μέσο recovery και μου έσβησε το notification bar και οι εικόνες που απαντάς στης κλήσεις και δεν μπορώ να απαντήσω στα τηλεφωνήματα,kaμia βοήθεια το είχα γράψει και παραπάνω αλλα δεν το πρόσεξε κανεις "γιαυτο" το ξαναγράφω

Πέρνα την ROM(2.3.4.) με τον ίδιο τρόπο που την είχες περάσει, κατά προτίμηση κάνε backups και κάνε τα απαραίτητα wipes από recovery(cache + data).

Από τι κατάλαβα πάντως, είτε το θέμα που κατέβασες δεν έκανε για την ROM σου, είτε είχες περάσει τη ROM με Odin οπότε δεν ήτανε deodexed, τέσπα κάνε αυτό που γράφω. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• The topic was unlocked