Lakerdas Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Ε'ιδα ότι βγήκε η jvq στη samifirmware.Την δοκίμασε κάποιος σε σχέση με την jvp ή είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα?:) Η jvq βρίσκεται υπό δοκιμή από τον επίσημο stock tester truckman aka Πάρη. Υποθέτω ότι όταν είναι έτοιμος θα μας ανακοινώσει τα ευρήματα του. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Παιδιά ερώτηση : Για να κρατήσω τελείως stock την JVQ (καθώς όπως διαβάζω στο XDA λειτουργεί μια χαρά!!) γίνεται να ρουτάρω μέσω cf root ώστε να περάσω τα πληκτρολόγια (μέσω του CWM) του Alex και μετά να γυρίσω στον stock kernel φλασάροντάς τον με odin? Αν ναι, είναι καλύτερα να φλασάρω τον stock kernel (Alex ευχαριστούμε για την ανανέωση του οδηγού :D) μέσω odin ή να προτιμήσω την εφαρμογή flash kernel από το market? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Η jvq βρίσκεται υπό δοκιμή από τον επίσημο stock tester truckman aka Πάρη. Υποθέτω ότι όταν είναι έτοιμος θα μας ανακοινώσει τα ευρήματα του. Sent from my GT-I9000Kαλησπερα Μακη.Ηθελα να γραψω αυριο για πρωτες παρατηρησεις αλλα μια και ειδα το ποστ σου πριν λιγο που γυρισα θα τα γραψω τωρα.Λοιπον,μετα απο 24 ωρες που την εχω περασει και την εχω λιωσει,εχουμε και λεμε:αρχικα wifi μια απο τα ιδια,το gps,κατα την γνωμη μου ανωτερο.Στην jvp παρατηρουσα καποιες καθυστερησεις πολλες φορες,οχι τιποτα τραγικο αλλα υπηρχε,τωρα κλειδωναι ετσι για πλακα.Μπαταρια,αν και ειναι νωρις ακομη,θεωρω οτι ειναι στα επιπεδα της jvp με την οποια ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος σε αυτο το θεμα,θα δειξει η πορεια αν και δεν νομιζω εκει να εχουμε καποιες εκπληξεις. Παμε τωρα στα σοβαρα,ειλικρινα απολαμβανω την λειτουργια της!!! Μαλακη,στρωτη και γλυκια λειτουργια και ταυτοχρονα ταχυτατη εκει που πρεπει. Ειναι ενα κλικ γρηγοροτερη απο την jvp,το βλεπω στις εφαρμογες,στην αποκριση,παντου.Το ελιωσα πανω σε αυτο το θεμα,γιατι ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν ηταν η ιδεα μου και μην ξεχνας οτι ειχα ξαναβαλει την jvp μολις πριν 2 μερες μετα το ψησιμο που μου κανατε με τον Παναγιωτη :p και την ειχα φρεσκια κι εκεινη ωστε να ειμαι πιο αντικειμενικος στην συγκριση. Η μνημη,εδω εχει πεσει χερι!!Το κινητο δουλευει με πολυ ελευθερη μνημη εως τωρα,απο 90-120 mb,συνηθως γυρω στα +100 και ειναι η πρωτη φορα που βλεπω μια ρομ να κραταει αυτο το ποσοστο μετα απο το πρωτο λιωσιμο για 24 ωρες.Συνηθως ειναι καπως ετσι στην αρχη αλλα μετα απο καποιες ωρες αρχιζει και βαραινει,εδω εως τωρα εχω δει την ανατροπη!!!Για multitasking,μμμ,δεν ξερω τι θα παιξει λογω αυτου που ανεφερα πριν και ειναι λιγο,να το πω,υποκειμενικο το θεμα εδωΕμενα με αφησε ικανοποιημενο βεβαια γιατι δεν εχω μεγαλες απαιτησεις εκει,δεν προκειται δηλαδη να κρατω ταυτοχρονα ανοιχτα 2-3 παιχνιδια,excel,opera,gps,root explorer κλπ Στο θεμα των fc που ειχα με την jvp,δεν μου εχει κανει κατι εως τωρα(το παρακολουθω ομως) και να μην ξεχασω να πω οτι αυτη η ρομ <δενει> με τον speedmod (ξεκινησα με τον t18 και μετα 2 ωρες εβαλα τον t19 με τον οποιο ειμαι ακομη---εδω δεν μπορω να μην το πω,αηδια αρχιζει να κατανταει ο συγκεκριμενος dev) Γενικα ειμαι επιφυλακτικος ακομη γιατι δεν ξερω αν θα βγαλει κατι στην πορεια,εως τωρα ομως και αν συνεχισει να δουλευει ετσι,θα ελεγα οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχω βαλει στο galaxy. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τον speedmod σε rfs τον εχεισ η ext4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τον speedmod σε rfs τον εχεισ η ext4?Σε rfs οπως καθεται απο default Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ...Γενικα ειμαι επιφυλακτικος ακομη γιατι δεν ξερω αν θα βγαλει κατι στην πορεια,εως τωρα ομως και αν συνεχισει να δουλευει ετσι,θα ελεγα οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχω βαλει στο galaxy. Πάρα πολύ ωραία η αξιολόγησή σου Πάρη και σ' ευχαριστώ. Από ότι πήρε το μάτι μου πρόκειται για αγγλική rom που διέρευσε, όπως μάλλον και η Jvp. Αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι η official αγγλική όπου να' ναι έρχεται κάτι που με χαροποιεί γιατί η άποψή μου είναι ότι από τον καιρό της eclair η samsung αγγλίας μας έχει χαρίσει τις καλύτερες rom. Στην αναμονή λοιπόν. Υ.Γ.: Για τον hardcore θα αναγκαστώ να συμφωνήσω. Ε, μα το έχει κάνει από κουραστικό έως και αστείο το πράγμα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Γενικα ειμαι επιφυλακτικος ακομη γιατι δεν ξερω αν θα βγαλει κατι στην πορεια,εως τωρα ομως και αν συνεχισει να δουλευει ετσι,θα ελεγα οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχω βαλει στο galaxy. Ωραιος ο σημαιοφορος της στοκ:) Δεν την περναω βεβαια γιατι πνιγομαι αυτες τις μερες, αλλα απο βδομαδα που θα βαραω μυγες ενδεχεται να την δοκιμασω. Παντως ειμαστε σε καλο δρομο και οπως ειπε και ο φιλτατος Μακης, η samsung uk φαινεται οτι θα δωσει επισημο διαμαντακι αντιστοιχο της JPY. Υ.Γ. Ο hardcore παντως ειναι ακομα στον t21, λετε να επαθε τιποτα?:X:cool: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Παιδιά ερώτηση : Για να κρατήσω τελείως stock την JVQ (καθώς όπως διαβάζω στο XDA λειτουργεί μια χαρά!!) γίνεται να ρουτάρω μέσω cf root ώστε να περάσω τα πληκτρολόγια (μέσω του CWM) του Alex και μετά να γυρίσω στον stock kernel φλασάροντάς τον με odin? Αν ναι, είναι καλύτερα να φλασάρω τον stock kernel (Alex ευχαριστούμε για την ανανέωση του οδηγού :D) μέσω odin ή να προτιμήσω την εφαρμογή flash kernel από το market? Λοιπόν, αφού δεν μου απάντησε κανένας :p:p, απαντώ εγώ στον εαυτό μου : Ναι γίνεται η παραπάνω διαδικασία όπως την περιγράφω και το κινητό μου πλέον "τρέχει" την JVQ με τον στοκ κέρνελ αλλά rooted μέσω του CF root που πέρασα αρχικά. Στις εντυπώσεις του Πάρη να προσθέω ότι η αίσθησή μου είναι ότι το σήμα του wifi χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο σε σχέση με αυτό της JVP καθώς παρατήρησα δίπλα στο rooter να μου δείχνει ακόμα και μόνο μία μπάρα σήματος!!! συνήθως έδειχνε 2 και καμμιά φορά και 3 και γενικά "έπαιζε" το σήμα του. Διαφορές διαπίστωσα και εγώ στη Ram αλλά κατά τα άλλα μία από τα ίδια με την JVP. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο μετακίνησης από το jvp σε jvq... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Καλημερα!Πως γινεται να εχουν βγει τοσες custom ρομ που πατάνε πανω στην jvp,και ο darky στο φορουμ του να εχει ακομα την στοκ, και να μην εχει φτιαξει καποιο ομορφο πακετακι με απο ολα?bln,extended power menu,κλπ;Περιμενω πως και πως να βγαλει μια custom rom,αλλα ακομα τιποτα. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Καλημερα!Πως γινεται να εχουν βγει τοσες custom ρομ που πατάνε πανω στην jvp,και ο darky στο φορουμ του να εχει ακομα την στοκ, και να μην εχει φτιαξει καποιο ομορφο πακετακι με απο ολα?bln,extended power menu,κλπ;Περιμενω πως και πως να βγαλει μια custom rom,αλλα ακομα τιποτα. Αντώνη κάπου διάβασα στο thread της leaked ρομ που βγήκε χθες (JVQ) ότι ο Darky ασχολείται με άλλα πράγματα επί του παρόντος και όπως και ο ίδιος έγραψε "there are other priorities in life rather than flashing roms..." etc... προφανώς ο τύπος κάνει διακοπές ή έχει ξενερώσει από κάτι και μάλλον θα περιμένεις αρκετό καιρό για κάτι καινούριο από αυτόν! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Αντώνη κάπου διάβασα στο thread της leaked ρομ που βγήκε χθες (JVQ) ότι ο Darky ασχολείται με άλλα πράγματα επί του παρόντος και όπως και ο ίδιος έγραψε "there are other priorities in life rather than flashing roms..." etc... προφανώς ο τύπος κάνει διακοπές ή έχει ξενερώσει από κάτι και μάλλον θα περιμένεις αρκετό καιρό για κάτι καινούριο από αυτόν! Nαι φαινεται δεν του εχουν κανει πολλα donate τωρα τελευταια και ξενερωσε το παιδι!:lol: Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Kαλησπερα Μακη.Ηθελα να γραψω αυριο για πρωτες παρατηρησεις αλλα μια και ειδα το ποστ σου πριν λιγο που γυρισα θα τα γραψω τωρα.Λοιπον,μετα απο 24 ωρες που την εχω περασει και την εχω λιωσει,εχουμε και λεμε:αρχικα wifi μια απο τα ιδια,το gps,κατα την γνωμη μου ανωτερο.Στην jvp παρατηρουσα καποιες καθυστερησεις πολλες φορες,οχι τιποτα τραγικο αλλα υπηρχε,τωρα κλειδωναι ετσι για πλακα.Μπαταρια,αν και ειναι νωρις ακομη,θεωρω οτι ειναι στα επιπεδα της jvp με την οποια ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος σε αυτο το θεμα,θα δειξει η πορεια αν και δεν νομιζω εκει να εχουμε καποιες εκπληξεις. Παμε τωρα στα σοβαρα,ειλικρινα απολαμβανω την λειτουργια της!!! Μαλακη,στρωτη και γλυκια λειτουργια και ταυτοχρονα ταχυτατη εκει που πρεπει. Ειναι ενα κλικ γρηγοροτερη απο την jvp,το βλεπω στις εφαρμογες,στην αποκριση,παντου.Το ελιωσα πανω σε αυτο το θεμα,γιατι ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν ηταν η ιδεα μου και μην ξεχνας οτι ειχα ξαναβαλει την jvp μολις πριν 2 μερες μετα το ψησιμο που μου κανατε με τον Παναγιωτη :p και την ειχα φρεσκια κι εκεινη ωστε να ειμαι πιο αντικειμενικος στην συγκριση. Η μνημη,εδω εχει πεσει χερι!!Το κινητο δουλευει με πολυ ελευθερη μνημη εως τωρα,απο 90-120 mb,συνηθως γυρω στα +100 και ειναι η πρωτη φορα που βλεπω μια ρομ να κραταει αυτο το ποσοστο μετα απο το πρωτο λιωσιμο για 24 ωρες.Συνηθως ειναι καπως ετσι στην αρχη αλλα μετα απο καποιες ωρες αρχιζει και βαραινει,εδω εως τωρα εχω δει την ανατροπη!!!Για multitasking,μμμ,δεν ξερω τι θα παιξει λογω αυτου που ανεφερα πριν και ειναι λιγο,να το πω,υποκειμενικο το θεμα εδωΕμενα με αφησε ικανοποιημενο βεβαια γιατι δεν εχω μεγαλες απαιτησεις εκει,δεν προκειται δηλαδη να κρατω ταυτοχρονα ανοιχτα 2-3 παιχνιδια,excel,opera,gps,root explorer κλπ Στο θεμα των fc που ειχα με την jvp,δεν μου εχει κανει κατι εως τωρα(το παρακολουθω ομως) και να μην ξεχασω να πω οτι αυτη η ρομ <δενει> με τον speedmod (ξεκινησα με τον t18 και μετα 2 ωρες εβαλα τον t19 με τον οποιο ειμαι ακομη---εδω δεν μπορω να μην το πω,αηδια αρχιζει να κατανταει ο συγκεκριμενος dev) Γενικα ειμαι επιφυλακτικος ακομη γιατι δεν ξερω αν θα βγαλει κατι στην πορεια,εως τωρα ομως και αν συνεχισει να δουλευει ετσι,θα ελεγα οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχω βαλει στο galaxy. Εαν ειναι ετσι, το απογευματακι εχουμε δουλιτσα...Παρεπιπτοντως, φλασαρα τον t20 και t21 αλλα ξαναγυρισα σε semaphone. Αρκετα κολληματακια και μαλλον πως δεν ειναι ο πιο καταλληλος για την simply. Αντε να βγει καιο supercurio για την jvq να ηρεμησω λιγο. :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Eγώ πάντως με τον τ21 δεν έχω πρόβλημα, και μάλιστα η μπαταρία φαίνεται πολυ καλύτερη... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Μια ερώτηση, αν φλασάρω CF-Root για να κάνω Root μετά πως μπορώ να κάνω Unroot σε περίπτωση χρήσης της εγγύησης; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Μια ερώτηση, αν φλασάρω CF-Root για να κάνω Root μετά πως μπορώ να κάνω Unroot σε περίπτωση χρήσης της εγγύησης; Ευχαριστώ. Ο cf root δεν δινει επιλογη unroot, αν θυμαμαι καλα. Οποτε σβηνεις το busybox απο /system/xbin/ και το superuser.apk απο το /system/apk/ με Root Explorer και κανεις reboot. Aς επιβεβαιωσει και ο Αλεξ. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Ο cf root δεν δινει επιλογη unroot, αν θυμαμαι καλα. Οποτε σβηνεις το busybox απο /system/xbin/ και το superuser.apk απο το /system/apk/ με Root Explorer και κανεις reboot. Aς επιβεβαιωσει και ο Αλεξ. E... δεν είναι τόσο απλό... ειδικά σε περίπτωση εγγύησης. Ο cf-root είναι τελείως διαφορετικό kernel, για να γυρίσεις σε εργοστασιακή κατάσταση πρέπει να ξαναφλασάρεις το αρχικό samsung kernel. Αν και επειδή o cf-root κάνει κι άλλα, (βγάζει τους startup ήχους, βάζει scripts για να υποστηρίζει όλες τις έξτρα λειτουργίες, cmw recovery, κτλ.), καλύτερα να φλασάρεις ολόκληρη τη rom από την αρχή, και το root θα φύγει, μαζί με το cf-root. H μέθοδος με fuguroot επιστρέφει σε stock πολύ πιο απλά. Αλλά γενικά όπως γράφω και στους οδηγούς, φλάσαρε απλά την απείραχτη rom που είχες ολόκληρη, και θα είσαι οκ Edited June 30, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Προσπαθω καιρο τωρα να αλλαξω τα εικονιδια στο κινητο και τα εχω καταφερει απο το uot kitchen.Oμως τα εικονιδια του quick status bar δεν μπορω με τιποτα να τα αλλαξω και εχω αυτο το απαισιο πρασινο χρωμα.Ειδα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=726411 οτι μπορω να τα αλλάξω αλλά χρειαζομαι το adb.Πηγα στον οδηγο του τυχερακια,το κατεβασα,ενοειται drivers samsung εχω,αλλα δεν μπορω να μπω με τιποτα μεσα.Παντα μου λεει λαθος εντολη και λαθος εντολη.[ATTACH]21103[/ATTACH] Το εχει καταφερει κανενας να το δουλεψει;Exω windows 7 64 bit! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Προσπαθω καιρο τωρα να αλλαξω τα εικονιδια στο κινητο και τα εχω καταφερει απο το uot kitchen.Oμως τα εικονιδια του quick status bar δεν μπορω με τιποτα να τα αλλαξω και εχω αυτο το απαισιο πρασινο χρωμα.Ειδα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=726411 οτι μπορω να τα αλλάξω αλλά χρειαζομαι το adb.Πηγα στον οδηγο του τυχερακια,το κατεβασα,ενοειται drivers samsung εχω,αλλα δεν μπορω να μπω με τιποτα μεσα.Παντα μου λεει λαθος εντολη και λαθος εντολη.[ATTACH]21103[/ATTACH] Το εχει καταφερει κανενας να το δουλεψει;Exω windows 7 64 bit! Αφου δεν έχεις μπει ούτε καν στο φάκελο του adb ρε συ, τι θες να δουλέψει... αν έχεις το adb στο c:\ γράψε cd \ cd adb ή με τη μία όπως γράφω στον οδηγό cd "c:\adb" Βασικά αν δεν ξέρει κάποιος ούτε πως να αλλάξει directory σε command line, δε θα συνιστούσα να ασχοληθεί με adb και τέτοια, εκτός αν δεν τον νοιάζει να χαλάσει κάτι. Γνώμη μου... Edited June 30, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Καταφερα να φτασω μεχρι το c:\adb ειναι και ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων στο κινητο ομως οταν γραφω adb devices,παλι τιποτα,λάθος εντολη μου λέει.Τελικα υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω το πρασινο χρωμα απο το status bar;Oλα τα αλλα εικονιδια μπαταριας και λοιπα τα εχω καταφερει απο το Uot kitchen,αλλα αυτο το πραμα πως αλλαζει; Παρατηρησα και κατι αλλο και με προβληματισε.Οτι οταν συνδεω το κινητο στο Usb παντα σε λειτουργια μαζικη αποθηκευση μπαινει.Δοκιμασα εντοπισμο σφαλματων ανοιχτο,δοκίμασα κλειστό,εβαλα το usb σε media player,kies,και συσκευνη αποθηκευσης και παντα σε μαζικη αποθηκευση ανοιγει. Edited June 30, 2011 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 E... δεν είναι τόσο απλό... ειδικά σε περίπτωση εγγύησης. Ο cf-root είναι τελείως διαφορετικό kernel, για να γυρίσεις σε εργοστασιακή κατάσταση πρέπει να ξαναφλασάρεις το αρχικό samsung kernel. Αν και επειδή o cf-root κάνει κι άλλα, (βγάζει τους startup ήχους, βάζει scripts για να υποστηρίζει όλες τις έξτρα λειτουργίες, cmw recovery, κτλ.), καλύτερα να φλασάρεις ολόκληρη τη rom από την αρχή, και το root θα φύγει, μαζί με το cf-root. H μέθοδος με fuguroot επιστρέφει σε stock πολύ πιο απλά. Αλλά γενικά όπως γράφω και στους οδηγούς, φλάσαρε απλά την απείραχτη rom που είχες ολόκληρη, και θα είσαι οκ Ναι σιγουρα αυτο που ειπα δεν τον καλυπτει για εγγυηση. Νομισα ηθελε απλα να ξερουταρει ο φιλος, μετα ξαναδιαβασα το μηνυμα του. Παντα για περιπτωσεις εγγυησης το καλυτερο ειναι η καθαρη εγκατασταση μιας στοκ, οπως ειπες. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Καταφερα να φτασω μεχρι το c:\adb ειναι και ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων στο κινητο ομως οταν γραφω adb devices,παλι τιποτα,λάθος εντολη μου λέει.Τελικα υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω το πρασινο χρωμα απο το status bar;Oλα τα αλλα εικονιδια μπαταριας και λοιπα τα εχω καταφερει απο το Uot kitchen,αλλα αυτο το πραμα πως αλλαζει; Παρατηρησα και κατι αλλο και με προβληματισε.Οτι οταν συνδεω το κινητο στο Usb παντα σε λειτουργια μαζικη αποθηκευση μπαινει.Δοκιμασα εντοπισμο σφαλματων ανοιχτο,δοκίμασα κλειστό,εβαλα το usb σε media player,kies,και συσκευνη αποθηκευσης και παντα σε μαζικη αποθηκευση ανοιγει.Nα σου πω οτι καποια πραγματα απο την uot kitchen δουλευουν μονο σε deodexed roms,οποτε αν εισαι με stock μην παιδευεσαι αδικα. Edited June 30, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Nα σου πω οτι καποια πραγματα απο την uot kitchen δουλευουν μονο σε deodexed roms,οποτε αν εισαι με stock μην παιδευεσαι αδικα. deodexed ειμαι απλα αυτη την πρασινιλα την βαρεθηκα! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Επειδή το κινητό το πήρα από Γερμανία, έχω τώρα την XWJVI (Gingerbread 2.3.3). Φλασάρω τώρα CF-Root και αν χρειαστεί εγγύηση φλασάρω την XWJVI που κατέβασα από samfirmware και είμαι κομπλέ έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 καλησπερα , εχω cyanogen 7 εδω και αρκετο καιρο(και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος) αλλα εχει αρχισει τις τελευταιες 3-4 μερες το τηλεφωνο και μου κανει νουμερα ( βαζει επαφες σε black list απο μονο του , κολαει η δονηση , δεν χτυπαει ξυπνητηρι και τετοια)... επειδη εχω καιρο να μπω να διαβασω για εξελιξεις και τετοια γιατι δεν προλαβαινω , μηπως μπορειτε να μου προτεινε καποια καινουρια ρομ η να φλασαρω παλι την ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Eγώ πάντως με τον τ21 δεν έχω πρόβλημα, και μάλιστα η μπαταρία φαίνεται πολυ καλύτερη... Κι' εγώ κανένα πρόβλημα Άλεξ. Για την μπαταρία θα συμφωνήσω, αλλά πιστεύω ότι αυτό ισχύει περισσότερο στο standby. Σε συνεχή χρήση εγώ δεν είδα διαφορά. Σήμερα στην παραλία με συνεχή χρήση με 3g/hsdpa με facebook, twitter,tapatalk έπεσε από 85% στο 46% σε περίπου μια ώρα και ένα τέταρτο. Εγώ πάντως θεωρώ ότι έφαγε πολύ μπαταρία για τόση λίγη ώρα. Μιλάω γενικά για τον γαλαξία και όχι για τον συγκεκριμένο kernel. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts