truckman Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) ή να συμπληρωσω, του βαζεις supercurio (ειμαι fun το ξερω :D) και απλα μετα απενεργοποιεις το ext4 απο cwm...μαζι με jvo ποιος τον πιανει το γαλαξια μετα :happy::lol:Κι εγω οπαδος του supercurio ειμαι,αφου ξερεις ρε Ηρακλη :lol: Απλα για την jvi που εχει περασει ο φιλος πριν δεν εχει βγαλει κερνελ ο supercurio και μια που δεν μου αρεσει να ανακατευω κερνελ απο διαφορετικες ρομ εβαλα τον speedmod (καλα,δεν θα ειναι για πολυ,μεχρι το σαββατο αν δεν εχει βγει κατι καινουριο θα ξαναβαλω την jvo ;)).Με την ευκαιρια να πω οτι παντα με supercurio αφηνω το file system σε εχτ4 και προβλημα ποτε και κανενα :D Edited June 22, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Δεν έχει σημασία. Απλά κάνε factory reset πριν αναβαθμίσεις. ok.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegha Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 φιλε tyxerakia δεν ξερω αν διαβασες τα post μου λιγο πιο πανω,αλλα μαλλον εχω προβλημα με κλειδωμενους bootloaders... ξερουμε τιποτα για να τα ξεκλειδωσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 φιλε tyxerakia δεν ξερω αν διαβασες τα post μου λιγο πιο πανω,αλλα μαλλον εχω προβλημα με κλειδωμενους bootloaders... ξερουμε τιποτα για να τα ξεκλειδωσουμε? Ε θα βοηθούσε αν απαντούσες σ'αυτό που σε ρώτησα... αν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο στη vodafone, υπάρχει μέχρι και app στο μαρκετ που το ξεκλειδώνει... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) καλημερα σκεφτομαι να παω σε miui για να δω πως ειναι. τα bugs βλεπω εχουν περιοριστει παρα πολυ.αξιζει ? ειμαι σε symply jvp 2.3.4 semaphore kernel ευχαριστω red_herring Edited June 23, 2011 by jimpsar Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Kαλημερα. Τα greeklish απαγορευονται οποτε κανε edit γιατι θα σου σβησουν το μηνυμα. Για την miui εχουμε ξεχωριστο θεμα, κοιτα εκει και θα βρεις οτι ζητας. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegha Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ε θα βοηθούσε αν απαντούσες σ'αυτό που σε ρώτησα... αν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο στη vodafone, υπάρχει μέχρι και app στο μαρκετ που το ξεκλειδώνει...[/QUO Βασικα οταν το αγορασα δεν ειχα τετοι προβληματα... εβαζα οποια rom ηθελα χωρις προβληματα... Οταν το πηγα στο service και μου περασανε (δεν ξερω το γιατι,αφου ειχε προβλημα η οθονη)την επισημη 2.2 για vodafone δεν μπορω να περασω 2.3 (μου ζηταει να κανω confim ενα κωδικο οταν παει να κανει εγκατασταση την ρομ,ενω την 2.2.1 την περναει κανονικα).Aπο οσο μπορω να καταλαβω το προβλημα δημιουργητε οταν πας να αλλαξεις τους bootloaders,η 2.3 δεν εχει διαφορετικους απο την 2.2.1? Επισης δεν παιζει ρολο η καρτα sim γιατι την εγκατασταση των νεων ρομ τις κανω χωρις καρτες και τετοια... ποιες εφαρμογες στο market υπαρχουν που ξεκλειδωνουν τους bootloaders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 μήπως επειδή είναι βλουτουθ κράνους, είναι ρυθμισμένο από τον κατασκευαστή να απαντάει μόνο του; ;όχι. ρώτησα την εταιρεία και απάντησε όχι. δεν ξέρω μήπως το γεγονός ότι το βλέπει σαν ακουστικά στέρεο μια και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου και του mp player του κινητού. πάντως δεν βρίσκω ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 έχω βάλει όπως είπα την gingerbread XWJVI. από την ημέρα που την έβαλα, μόλις το φορτώνω μου βγάζει ότι έγινε πλήρης φόρτιση και όταν το αποσυνδέω από την πρίζα μου δείχνει η μπαταρία επίπεδο φόρτισης περίπου 85%. το ξανασύνδεσα και μετά ανέβηκε λίγο στο 89%. με τις πολλές φορές έφτασε μία φορά στο 100%. τι συμβαίνει ρε παιδιά με την μπαταρία; υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Κι εγώ έχω να κάνω ερωτησούλα για την JVI που έβαλα χθες. Έχει κάποιο θεματάκι με τη διαχείριση ram; Επειδή διαρκώς μου είναι πάνω από 200. Έχω δοκιμάσει και JVH, JVO αλλά η JVI νομίζω είναι ακόμη πιο "αχόρταγη" με τη ram από τις υπόλοιπες stock 2.3.3. Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς αυτό; Η κατανάλωση ram δεν επηρεάζει αρνητικά και τις επιδόσεις της μπαταρίας; Σκέφτομαι πάλι να χρησιμοποιήσω το autokiller αλλά τα παιδιά εδώ μέσα μου λένε να μην το χρησιμοποιώ κι ότι δε χρειάζεται καθώς σκοτώνοντας εφαρμογές κάνει το κινητό πιο βραδυκίνητο και σπαταλάει και περισσότερη μπαταρία. Τι να κάνω, να το αφήσω έτσι και να μη με νοιάζει καν για το πόση ram καταναλώνει η JVI; Να μην κοιτάζω συνέχεια πού βρίσκεται η ram και να το ξεχάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Κι εγώ έχω να κάνω ερωτησούλα για την JVI που έβαλα χθες. Έχει κάποιο θεματάκι με τη διαχείριση ram; Επειδή διαρκώς μου είναι πάνω από 200. Έχω δοκιμάσει και JVH, JVO αλλά η JVI νομίζω είναι ακόμη πιο "αχόρταγη" με τη ram από τις υπόλοιπες stock 2.3.3. Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς αυτό; Η κατανάλωση ram δεν επηρεάζει αρνητικά και τις επιδόσεις της μπαταρίας; Σκέφτομαι πάλι να χρησιμοποιήσω το autokiller αλλά τα παιδιά εδώ μέσα μου λένε να μην το χρησιμοποιώ κι ότι δε χρειάζεται καθώς σκοτώνοντας εφαρμογές κάνει το κινητό πιο βραδυκίνητο και σπαταλάει και περισσότερη μπαταρία. Τι να κάνω, να το αφήσω έτσι και να μη με νοιάζει καν για το πόση ram καταναλώνει η JVI; Να μην κοιτάζω συνέχεια πού βρίσκεται η ram και να το ξεχάσω; Ολες οι 2.3.3 ειναι πιο απαιτητικες απο τις froyo σε θεμα μνημης Ram, για αυτο παρουσιαζονται αυτα τα μικροπροβληματα στη συσκευη μας. Απο εδω και στο εξης, οι περισσοτερες συσκευες θα βγαινουν απο 768mb και πανω καθως οι επομενες εκδοσεις θα καταναλωνουν πολυ Ραμ. Γι'αυτο λοιπον αστο οπως ειναι, ξεχασε το και μην κοιτας τη ραμ διοτι διαφορετικα, θα αναγκαστεις να επιστρεψεις σε froyo 2.2.1 !!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ολες οι 2.3.3 ειναι πιο απαιτητικες απο τις froyo σε θεμα μνημης Ram, για αυτο παρουσιαζονται αυτα τα μικροπροβληματα στη συσκευη μας. Απο εδω και στο εξης, οι περισσοτερες συσκευες θα βγαινουν απο 768mb και πανω καθως οι επομενες εκδοσεις θα καταναλωνουν πολυ Ραμ. Γι'αυτο λοιπον αστο οπως ειναι, ξεχασε το και μην κοιτας τη ραμ διοτι διαφορετικα, θα αναγκαστεις να επιστρεψεις σε froyo 2.2.1 !!! Σε 2.2.1 δεν επιστρέφω γιατί δεν έχω GPS! Έχω βρει την υγειά μου με τις 2.3.3 με το GPS! Είχα χρησιμοποιήσει και την εφαρμογή GPS Aids για την 2.2.1 αλλά μετά από κάθε απενεργοποίηση του κινητού ήθελε πάλι από την αρχή ρύθμιση, οπότε τα παράτησα και έβαλα 2.3.3 και πιάνει κατευθείαν δορυφόρους. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Σε 2.2.1 δεν επιστρέφω γιατί δεν έχω GPS! Έχω βρει την υγειά μου με τις 2.3.3 με το GPS! Είχα χρησιμοποιήσει και την εφαρμογή GPS Aids για την 2.2.1 αλλά μετά από κάθε απενεργοποίηση του κινητού ήθελε πάλι από την αρχή ρύθμιση, οπότε τα παράτησα και έβαλα 2.3.3 και πιάνει κατευθείαν δορυφόρους. Ευχαριστώ για την απάντηση. Α τοσο καλα εγω δεν ειχα προβλημα παντως...Οποτε το ξεχνας ;):p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Αυτό το κουλό να έχουν σε εκδόσεις μικρότερες της 2.3.3 κάποια Galaxy S φυσιολογικό GPS και κάποια άλλα όχι δε μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Κι ένας φίλος μου που αγόρασε από το ίδιο κατάστημα και την ίδια ακριβώς περίοδο με μένα το ίδιο κινητό, ποτέ του δεν είχε πρόβλημα με το GPS σε καμία έκδοση ενώ εγώ μέχρι να βγουν οι 2.3.3 πάλευα να βρω δορυφόρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 πρόβλημα στην φόρτιση της μπαταρίας έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 πρόβλημα στην φόρτιση της μπαταρίας έχεις; Σαν αυτό που αναφέρεις πιο πάνω μερικές φορές ναι. Αλλά μετά από 1-2 πλήρεις φορτίσεις κι εκφορτίσεις στρώνει το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή καθώς περνούσες άλλη ρομ το κινητό φόρτιζε από τον υπολογιστή και αποσυντονίστηκε. Δεν είναι θέμα, μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Γεια σας. Μια ερωτηση, ειμαι με cyanogen 7, για να βαλω ξανα στοκ ρομ μπορω μεω οντιν; η cyanogen μετατρεπει το συστημα σε ext4; Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Γεια σας. Μια ερωτηση, ειμαι με cyanogen 7, για να βαλω ξανα στοκ ρομ μπορω μεω οντιν; η cyanogen μετατρεπει το συστημα σε ext4; Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Aπλα ξαναφλασαρεις κανοντας repartition οποια rom θες Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 μια απορια,rom και kernel πανε πακετο? εχω την επισημη jvh 2.3.3 και kernel (ουτε που θυμαμαι)αυτον που κανει root στην συσκευη τωρα αν θελω να περασω καποιον που να εχει καλη διαχειριση της μπαταριας και βελτιστο σημα (προτεινετε καποιον) μπορω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 μια απορια,rom και kernel πανε πακετο? εχω την επισημη jvh 2.3.3 και kernel (ουτε που θυμαμαι)αυτον που κανει root στην συσκευη τωρα αν θελω να περασω καποιον που να εχει καλη διαχειριση της μπαταριας και βελτιστο σημα (προτεινετε καποιον) μπορω? Πανε πακετο με την εννοια οτι πρεπει να φλασαρεις καποιον που να ειναι συμβατος με την ρομ που φορας. Μπορεις να τον φλασαρεις μονο του (ξεχωριστα δηλαδη) μεσω odin, τον εισαγεις στο πεδιο pda χωρις repartition και τιποτα αλλο τικαρισμενο, και αυτο ηταν. Θα σου προτεινα να βαλεις τον stock supercurio της jvh που ειναι απο τους καλυτερους κερνελ γενικοτερα, καθως βασιζεται στον stock της καθε ρομ και περιεχει διαφορα αλλα hacks. Για να δεις τι κερνελ φορας τωρα, πηγαινε ρυθμισεις -> πληροφοριες λογισμικου. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkonaris Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Καλημερα, πρωτο post αν και διαβαζω αρκετες μερες το forum και το συγκεκριμενο topic. Εχω jvo με cf root και σκεφτομαι να περασω τον supercurio kernel απο πανω. Χρειαζονται τα 3 wipes ή μπορω να το φλασαρω κατευθειαν μεσω odin? Επισης, ηθελα να ρωτησω αν εχει καποια εμφανη διαφορα σε σχεση με το cf root. Ποση διαθεσιμη ram εχει? π.χ. με το cf root εχω 329 mb. Αξιζει το ρισκο (ρισκο γιατι τωρα το κινητο δουλευει μια χαρα!!!) ή να περιμενω για την official jvp? Ευχαριστω για τον χρονο σας και για την ενημερωση που μας προσφερετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Καλημερα, πρωτο post αν και διαβαζω αρκετες μερες το forum και το συγκεκριμενο topic. Εχω jvo με cf root και σκεφτομαι να περασω τον supercurio kernel απο πανω. Χρειαζονται τα 3 wipes ή μπορω να το φλασαρω κατευθειαν μεσω odin? Επισης, ηθελα να ρωτησω αν εχει καποια εμφανη διαφορα σε σχεση με το cf root. Ποση διαθεσιμη ram εχει? π.χ. με το cf root εχω 329 mb. Αξιζει το ρισκο (ρισκο γιατι τωρα το κινητο δουλευει μια χαρα!!!) ή να περιμενω για την official jvp? Ευχαριστω για τον χρονο σας και για την ενημερωση που μας προσφερετε!!! Καλημερα :) Ο supercurio εχει την ιδια διαθεσιμη ραμ με τον cf-root alλα ειναι σαφως πιο γρηγορος και πιο βελτιωμενος. Σε οσες στοκ ρομ χρησιμοποιω παντα βαζω του supercurio. Η τακτικη που ακολουθω εγω ειναι οτι κανω τα wipes ωστε να "κατσει" οπως πρεπει ο κερνελ. Αποψη μου λοιπον, ειναι οτι αξιζει να τον βαλεις, αλλωστε 10 δευτερολεπτων υποθεση ειναι, να δεις και μονο σου την διαφορα, κι οταν ερθει και η επισημη 2.3.4.....την ριχνεις κι αυτην απο πανω :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimk72 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Καλημέρα, Διάβασα χτες ότι διατέθηκε μέσω kies , η αναβάθμιση σε 2.3.3 για όλα τα κινητά της ιταλίας. ΤΙΜ, WIND αλλά και no brand. Είναι διαθέσιμες αυτές οι εκδόσεις για κατέβασμα και πέρασμα μέσω odin _?Ενδιαφέρομαι για την no brand 2.3.3 Μία άλλη προτεινόμενη λύση που βρήκα στο νετ είναι με την χρήση του spoofFw (από μάρκετ) που αλλάζει τους κωδικούς του κινητού ώστε να μπορεί να ξεγελάσει το kies . Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν ξέρω ακριβώς ποιό κωδικό θα πρέπει να περάσω. Μέσα από spoofFw βρίσκω τα εξής για ιταλία GT-I9000HKDWIN GT-I9000HKDHUI GT-I9000HKDITV , ποιό προτείνεται ? Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την μέθοδο και αν του παρουσιάστηκαν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Καλημέρα, Διάβασα χτες ότι διατέθηκε μέσω kies , η αναβάθμιση σε 2.3.3 για όλα τα κινητά της ιταλίας. ΤΙΜ, WIND αλλά και no brand. Είναι διαθέσιμες αυτές οι εκδόσεις για κατέβασμα και πέρασμα μέσω odin _?Ενδιαφέρομαι για την no brand 2.3.3 Μία άλλη προτεινόμενη λύση που βρήκα στο νετ είναι με την χρήση του spoofFw (από μάρκετ) που αλλάζει τους κωδικούς του κινητού ώστε να μπορεί να ξεγελάσει το kies . Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν ξέρω ακριβώς ποιό κωδικό θα πρέπει να περάσω. Μέσα από spoofFw βρίσκω τα εξής για ιταλία GT-I9000HKDWIN GT-I9000HKDHUI GT-I9000HKDITV , ποιό προτείνεται ? Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την μέθοδο και αν του παρουσιάστηκαν προβλήματα. Για πιο λόγο θέλεις να βάλεις την ιταλική 2.3.3; Το τηλέφωνό σου έχει ιταλικό product code; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimk72 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 όχι το κινητό είναι αγοραμσένο από Γερμανό για αυτό και σκεφτόμουνα να αλλάξω το product code με spoofFw . Ο λόγος είναι ότι είναι φρέσκια ρομ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts