Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε θυμαμαι πως το λεγανε. Εχει παντως το εικονιδιακι του τασκ μανατζερ. Μηπως ειναι tskmangr η κατι τετοιο?

Λέγεται JobManager. Έχω την εφαρμογή και το odex αρχείο από JVP. Στείλε μου pm με το mail σου να τα στείλω :).

Edit: Υποθέτω ότι έχεις την stock JVP και όχι deodexed.

Edited by Lakerdas
Μάκης

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε θυμαμαι πως το λεγανε. Εχει παντως το εικονιδιακι του τασκ μανατζερ. Μηπως ειναι tskmangr η κατι τετοιο?

sorry, αλλά για λίγη ώρα το κινητό το είχε η γυναίκα μου...

Τώρα το ξαναπήρα στα χέρια μου και ιδού:

https://rapidshare.com/files/2821917801/JobManager.apk

νομίζω αυτό είναι το αρχείο!

EDIT: ελπίζω να σου κάνει και ας είναι απο custom (& deodexed) rom...

Βασίλης!

Δυστυχως εχω deodexed. Job manager αποκλειεται να το λεγανε παντως...

Κι όμως αυτό πρέπει να είναι... Tskmanager κλπ ή τέτοιες ονομασίες δεν υπάρχουν άλλα apk στο system/app, δοκίμασε το link μου παραπάνω, πιστεύω θα σου είναι ΟΚ.

Βασίλης!

Δυστυχως εχω deodexed. Job manager αποκλειεται να το λεγανε παντως...

Περιμενε να σε βοηθησει ο Παρης (Truckman) τοτε που ειναι λατρης των deodexed...:p

Παρη Ακους...; :lol::lol::lol:

edit: Βασιλη, οταν ημουν με την stock, θυμαμαι που εψαχνα τι stock εφαρμογες να σβησω, κι η αληθεια ειναι οτι JobManager.apk δεν ειχα δει...Νομιζω κατι σαν TskManager πρεπει να ηταν. Μπορει να με απαταει η μνημη μου ομως.

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ευχαριστω πολυ lakerda, hraklhs και πιο πολυ coolgreek! Τελικα αυτο ητανε, (ακου jobmanger !!)... Ασχετο προχτες ειδα ο Παρης το εχει βαλει για πουλημα το gs. Κριμα...

Hello παιδιά!

Καμιά συμβουλή για το ποιά ROM να επιλέξω (με base JVP 2.3.4)?

Criskelo/Juwe/SimplyHoney/GingerReal/άλλη? Και προτιμήσεις σε kernel καλοδεχούμενες..

Το bug με το battery draining από το "Android OS" έχει διορθωθεί στη 2.3.4?

Στη 2.3.3 με είχε :X στο draining και τελικά γύρισα σε froyo..

Thanks! :)

Καλησπερα στον φιλτατο Παρη :)

Ωστε ετσι εεε...Με δυο λογακια την jvi πως την κρινεις σε σχεση με την jvo...;

Που θα πας ρε Παρη, κατσε εδω που θα βρεις καλυτερα :lol:

Ενταξει offtopic αλλα τα καλα πρεπει να λεγονται...μπορει να αποτελουμε ενα απλο συνηθισμενο φορουμ, αλλα πραγματικα πιστευω οτι η παρεα και η ατμοσφαιρα που επικρατει εδω στην συγκεκριμενη ενοτητα, ειναι α-παιχ-τη !!!

+1000!!!

Κοιτα,την jvi την περασα εχθες το απογευμα λιγο πριν φυγω για ταξιδι (μετα απο ενα fc που εφαγα αναμεσα σε κατι σημαντικες για εμενα κλησεις,εεε την ψωνισα :lol::lol:) δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα για να ειμαι ειλικρινης,μια χαρα δουλευει και δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την jvo,ουτε και με εκεινη ειχα παραπονο.Θα θυμασαι,επειδη ειχες κι εσυ εκεινο το συνδιασμο,οτι η jvo με supercurio ηταν παρα πολυ καλη.

Το θεμα τωρα Ηρακλη ειναι οτι μετα απο αυτα που ειδα με την jvp,οτι δηλαδη εβγαλε καποια θεματακια μετα απο μερες και οχι αμεσα,με κανει πλεον πολυ επιφυλακτικο.

Edited by truckman

ρε παιδια για βοηθηστε λιγο

ειχα παει το κινητο στο service γιατι ειχα καποιο προβλημα με την οθονη.Γυρισε χτες και ολα καλα μου αλλαξανε την οθονη,αλλα μου το εστειλαν με την ελληνικη επισημη 2.2

Τωρα προσπαθω να περασω την 2.2.3(xxjvo),ενω την περναει κανονικα οταν τελειωνει και παει να κανει αποσυμπιεση τα αρχεια στο κιινητο,μου ζηταει password.Την προηγουμενη φορα που το εκανα δεν μου το ζηταγε...Εβαλα και την 2.2.1 πρωτα και μετα 2.2.3 μηπως εφταιγε αυτο αλλα δεν....

καμια ιδεα.....

+1000!!!

Κοιτα,την jvi την περασα εχθες το απογευμα λιγο πριν φυγω λιγο πριν φυγω για ταξιδι (μετα απο ενα fc που εφαγα αναμεσα σε κατι σημαντικες για εμενα κλησεις,εεε την ψωνισαααα :lol::lol:) δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα για να ειμαι ειλικρινης,μια χαρα δουλευει και δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την jvo,ουτε και με εκεινη ειχα παραπονο.Θα θυμασαι,επειδη ειχες κι εσυ εκεινο το συνδιασμο,οτι η jvo με supercurio ηταν παρα πολυ καλη.

Το θεμα τωρα Ηρακλη ειναι οτι μετα απο αυτα που ειδα με την jvp,οτι δηλαδη εβγαλε καποια θεματακια μετα απο μερες και οχι αμεσα,με κανει πλεον πολυ επιφυλακτικο.

Απο μια αποψη, το βρισκω φυσιολογικο να παρουσιασει καποια μικροπροβληματακια, ασχετα εαν εμενα δεν μου εχει συμβει κατι μεχρι τωρα, αλλα αφου το λες κι εσυ οπως κι αλλοι, τοτε πραγματι υφιστανται, γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι leaked ακομη...θα ερθει η επισημη να τα διορθωσει :)

Ειναι αναλογη περιπτωση με την jvk που ηταν η πρωτη leaked 2.3.3 ε και δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, κι οι επομενες που βηγκαν/βγαινουν ειναι κατα πολυ καλυτερες. Οπως και να εχει παντως, για μενα ΤΟ μοναδικο μειονεκτημα των 2.3.3 και των 2.3.4 ειναι και θα ειναι η ελλειψη ελευθερης ραμ της συσκευης με αμεση επιπτωση στο multitasking καθως το υπολοιπο hardware την σηκωνει ανετα :)

Παντως, μια επισημη 2.3.4 εννοειται πως ειναι καλοδεχουμενη :D

Ηρακλής!

την κατεβασα απο samfirmware

μου ζηταει confirm password οταν περναει την ρομ και στο κινητο φαινεται το ρομποτακι που αποσυμπιεζει τα αρχει που περασε απο τον υπολογιστη

Πολυ περιεργο γιατι εχω ξανακανει την διαδικασια αλλα δεν μου ζηταγε κατι τετοιο.

Τωρα κατεβαζω την Γερμανικη απο τα αρχεια που δινει ο Τυχερακιας αφου εχει και ελληνικο swype

Με το multitasking ρε παιδια τι μπορουμε να κανουμε? Ειναι ο μονος λογος που θελω να το δωσω.

Μοναδικα λυση φοβαμαι πως ειναι η επιστροφη σε 2.2.1 που στον τομεα αυτον ηταν καλυτερες. :(

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Για να μην κανω παραθεσεις στα παραπανω ποστ και γεμισω ολη τη σελιδα,συμφωνω με ολους σας σε ολα.+1000!!!

Φιλε @kegha αυτο που εγραφες δεν το καταλαβα,ποιο σου ζηταει κωδικο??το κινητο?δηλαδη αν καταλαβα καλα,συμφωνα με αυτα που γραφεις,σου περναει απο το odin και μετα σου ζηταει κωδικο?

Εκτος αν εννοεις οτι σου ζηταει κωδικο οταν αποσυμπιεζεις την ρομ που κατεβασες απο το samfirmware,ο οποιος ειναι samfirmware.com

Edited by truckman

Για να μην κανω παραθεσεις στα παραπανω ποστ και γεμισω ολη τη σελιδα,συμφωνω με ολους σας σε ολα.+1000!!!

Φιλε @kegha αυτο που εγραφες δεν το καταλαβα,ποιο σου ζηταει κωδικο??το κινητο?δηλαδη αν καταλαβα καλα,συμφωνα με αυτα που γραφεις,σου περναει απο το odin και μετα σου ζηταει κωδικο?

Εκτος αν εννοεις οτι σου ζηταει κωδικο οταν αποσυμπιεζεις την ρομ που κατεβασες απο το samfirmware,ο οποιος ειναι samfirmware.com

δεν μου ζηταει κωδικο κατα την αποσυμπιεση του zip αρχειου που κατεβασα απο samfirmware,αυτο δεν ειναι προβλημα....

για να καταλαβεις,μου περναει η rom απο το odin και οταν παει να κανει το πρωτο boot δεν φαινεται ενα ρομποτακι και αποσυμπιεζει κατι αρχεια στην συσκευη και οταν περασει αυτο κανει boot η συσκευη?

σε εκεινο το σημειο που παει να κανει αποσυμπιεση μεταει ενα παραθυρο που γραφει confirm password και το πληκτρολογιο φαινεται απο κατω για να τον γραψεις....

το περιεργο ειναι οτι την js8 που ειναι 2.2.1 την περασε κανονικα.....το προβλημα ειναι με τις 2.2.3

αυτο που φανταζομαι ειναι μηπως εχουν κλειδωσει τους bootloaders (γιατι μου εχουν βαλει την 2.2 της vodafone, επειδη ειναι αγορασμενο απο vodafone) και γιαυτο μου δημιουργει αυτο το προβλημα με τις 2.2.3 ου εχουν διαφορετικους bootloaders.

αν παιζει αυτο το σεναριο εχουμε καποια λυση?

δεν μου ζηταει κωδικο κατα την αποσυμπιεση του zip αρχειου που κατεβασα απο samfirmware,αυτο δεν ειναι προβλημα....

για να καταλαβεις,μου περναει η rom απο το odin και οταν παει να κανει το πρωτο boot δεν φαινεται ενα ρομποτακι και αποσυμπιεζει κατι αρχεια στην συσκευη και οταν περασει αυτο κανει boot η συσκευη?

σε εκεινο το σημειο που παει να κανει αποσυμπιεση μεταει ενα παραθυρο που γραφει confirm password και το πληκτρολογιο φαινεται απο κατω για να τον γραψεις....

το περιεργο ειναι οτι την js8 που ειναι 2.2.1 την περασε κανονικα.....το προβλημα ειναι με τις 2.2.3

αυτο που φανταζομαι ειναι μηπως εχουν κλειδωσει τους bootloaders (γιατι μου εχουν βαλει την 2.2 της vodafone, επειδη ειναι αγορασμενο απο vodafone) και γιαυτο μου δημιουργει αυτο το προβλημα με τις 2.2.3 ου εχουν διαφορετικους bootloaders.

αν παιζει αυτο το σεναριο εχουμε καποια λυση?

Kαταλαβα,δεν μου εχει ξαντυχει κατι τετοιο,πρωτη φορα το ακουω.Εκανες repatition και hard reset πριν το φλασαρισμα?Αν δεις και με κατι τετοιο δεν γινεται τιποτα,βαλε μια φωνη στον Αλεξ (tyxerakias) να σου πει αν υπαρχει προβλημα με το κλειδωμα.

Kαταλαβα,δεν μου εχει ξαντυχει κατι τετοιο,πρωτη φορα το ακουω.Εκανες repatition και hard reset πριν το φλασαρισμα?Αν δεις και με κατι τετοιο δεν γινεται τιποτα,βαλε μια φωνη στον Αλεξ (tyxerakias) να σου πει αν υπαρχει προβλημα με το κλειδωμα.

εχω κανει και repatition και hard reset και ολα.....

λογικα κατι παιζει κατι με τους bootloaders.

Θα περιμενω να μπει και ο tyxerakias να του κανω καμια ερωτηση....

Υ.Γ και ενα λαθος, λογο ταχυτητας οπου γραφω 2.2.3 ενοω την 2.3

Παιδιά πέρασα την JVI αλλά δε μπορώ να την κάνω root σύμφωνα με τον οδηγό του Τυχεράκια, γιατί όταν πάω να κατεβάσω το http://fugumod.org/zImage-root.tar που λέει δε μου το κατεβάζει, μου λέει ότι δε μπορεί ο internet explorer να το κατεβάσει και δεν υπάρχει cf-root για την JVI. Τι να κάνω; Δε θέλω lagfix και voodoo κτλ, θέλω ένα απλό root.

Eντ τω μεταξυ το wifi της JVI ειναι οτι χειροτερο εχει περασει απο το κινητο μου,τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει (υπομονη ομως μεχρι τελος της εβδομαδας,μπας κι εχει βγει νεα 2.3.4,γιατι βαριεμαι το ξαναστησιμο :p)

edit: @rishi δεν σε προλαβα για την jvi,βαλε μια jvo,ειναι πολυ καλη,τωρα αν θελεις να την κρατησεις,για root βαλε τον speedmod kernel,αν δεν πειραξεις κατι εσυ ουτε voodoo σου βαζει ουτε τιποτα.

Edited by truckman

Eντ τω μεταξυ το wifi της JVI ειναι οτι χειροτερο εχει περασει απο το κινητο μου,τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει (υπομονη ομως μεχρι τελος της εβδομαδας,μπας κι εχει βγει νεα 2.3.4,γιατι βαριεμαι το ξαναστησιμο :p)

edit: @rishi δεν σε προλαβα για την jvi,βαλε μια jvo,ειναι πολυ καλη,τωρα αν θελεις να την κρατησεις,για root βαλε τον speedmod kernel,αν δεν πειραξεις κατι εσυ ουτε voodoo σου βαζει ουτε τιποτα.

ή να συμπληρωσω, του βαζεις supercurio (ειμαι fun το ξερω :D) και απλα μετα απενεργοποιεις το ext4 απο cwm...μαζι με jvo ποιος τον πιανει το γαλαξια μετα :happy::lol:

Ηρακλής!

Παιδιά πέρασα την JVI αλλά δε μπορώ να την κάνω root σύμφωνα με τον οδηγό του Τυχεράκια, γιατί όταν πάω να κατεβάσω το http://fugumod.org/zImage-root.tar που λέει δε μου το κατεβάζει, μου λέει ότι δε μπορεί ο internet explorer να το κατεβάσει και δεν υπάρχει cf-root για την JVI. Τι να κάνω; Δε θέλω lagfix και voodoo κτλ, θέλω ένα απλό root.

Εμένα το κατεβάζει μια χαρά, μόλις δοκίμασα... μήπως έχεις κάποιο τρελό antivirus? Kλείστο για μια στιγμή και ξαναδοκίμασε...

εχω κανει και repatition και hard reset και ολα.....

λογικα κατι παιζει κατι με τους bootloaders.

Θα περιμενω να μπει και ο tyxerakias να του κανω καμια ερωτηση....

Υ.Γ και ενα λαθος, λογο ταχυτητας οπου γραφω 2.2.3 ενοω την 2.3

Πολύ περίεργο, δεν το'χω ξαναδει αυτό. Μία ερώτηση. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις άλλες κάρτες εκτός της vodafone?

- Alex

Εμένα το κατεβάζει μια χαρά, μόλις δοκίμασα... μήπως έχεις κάποιο τρελό antivirus? Kλείστο για μια στιγμή και ξαναδοκίμασε...

Ναι, εντάξει, το κατέβασα, το antivirus έφταιγε. Kaspersky βλέπεις... Ευχαριστώ!

Edited by Tyxerakias
Διόρθωση παράθεσης

Χθες αγόρασα το galaxy με 2.2 απο την μαμα

Αν θελω να παω σε 2.3 βελγιου κανω partition η οχι??

Edited by dvamv

Καλήσπερα!Θα ήθελα την άποψη αυτών που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο.Ποιος είναι κατά την γνώμη σας ο καλύτερος kernel για gingerbread; cf-root; supercurio; ή speedmod;

Χθες αγόρασα το galaxy με 2.2 απο την μαμα

Αν θελω να παω σε 2.3 βελγιου κανω partition η οχι??

Δεν έχει σημασία. Απλά κάνε factory reset πριν αναβαθμίσεις.

- Alex

• The topic was unlocked