Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο Battery drain πως παμε.Δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο καλα τα πραματα.Το φορτισα δυο ωρες πριν και ειδου

[ATTACH]20856[/ATTACH]

Εγω παλι να πω οτι εως τωρα ειναι εντελως αναισθητο απο θεμα μπαταριας,περιμενω να δω ποτε θα φιλοτιμηθει να αδειασει (και δεν το εχω αφησει σε χλωρο κλαρι)

Στην προβολη γραφει 37 λεπτα

αν σκεφτεις οτι 2-3% κατεβαινει αμεσως λογω του γνωστου bug που υπαρχει μια χαρα εισαι...

ποσο θα ηθελες δηλαδη?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

αν σκεφτεις οτι 2-3% κατεβαινει αμεσως λογω του γνωστου bug που υπαρχει μια χαρα εισαι...

ποσο θα ηθελες δηλαδη?

Kαι υποτιθεται θα το διορθωναν στην 2.3.4 αυτο.

Aντώνης

Απο Battery drain πως παμε.Δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο καλα τα πραματα.Το φορτισα δυο ωρες πριν και ειδου

[ATTACH]20856[/ATTACH]

Μια χαρα ειναι φιλε. Καμια φορα επειδη σου μπαινει η ιδεα νομιζεις οτι εχει προβλημα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Kαι υποτιθεται θα το διορθωναν στην 2.3.4 αυτο.

αλλο bug ειναι αυτο που εχεις εσυ στο μυαλο σου (το οποιο πιστευω δεν υφισταται καν) αλλο bug λεω εγω...

Εγω παλι να πω οτι εως τωρα ειναι εντελως αναισθητο απο θεμα μπαταριας,περιμενω να δω ποτε θα φιλοτιμηθει να αδειασει (και δεν το εχω αφησει σε χλωρο κλαρι)

Τruckman ανταλλάσεις το κινητο σου με το δικο μου;:D Δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα αυτό το θέμα με την μπαταρία.Στο xda λενε οτι η μπαταρια εφτασε στο 64%σε 24 ωρες με μετρια χρηση,αλλος παλι λεει του τελειωνε γρηγορα.Τι να πω.Και αυτο το calibrate battery το χω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν ξερω αν το κανω σωστα.εχω βρει τοσους οδηγους διαφορετικους ματαξυ τους και δεν ξερω τι να πιστεψω

Aντώνης

Τruckman ανταλλάσεις το κινητο σου με το δικο μου;:D Δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα αυτό το θέμα με την μπαταρία.Στο xda λενε οτι η μπαταρια εφτασε στο 64%σε 24 ωρες με μετρια χρηση,αλλος παλι λεει του τελειωνε γρηγορα.Τι να πω.Και αυτο το calibrate battery το χω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν ξερω αν το κανω σωστα.εχω βρει τοσους οδηγους διαφορετικους ματαξυ τους και δεν ξερω τι να πιστεψω
Ναι αν ενδιαφερεσαι το πουλαω,θα παρω το SII για την γυναικα μου και λεω να μην μεινω εγω με το SI :D

Ειλικρινα αυτο το bug με την μπαταρια ουτε και ξερω τι ειναι,δεν ειχα ποτε προβλημα μπαταριας απο τοτε που το εχω παρει,1-2 φορες συνολικα σε ολη αυτη τη διαρκεια μου εκανε κατι αποτομα κατεβασματα και ηταν απο εφαρμογη που ειχε κολλησει,με ενα reboot ειχε τελειωσει αυτο το θεμα.Με αυτην την ρομ ειδικα,βαρεθηκα να το βλεπω γεματο,με το σταγονομετρο κατεβαινει το ρευμα.

(για το calibrate που λες..τι ειναι αυτο??τρωγεται???:lol::lol: ουτε κι εχω ασχοληθει ποτε μου με κατι τετοιο)

Edited by truckman

Εγω ποτε δεν εχω κανει calibration στην μπαταρια, το φορτιζω παντα κλειστο (κι ομως ;)) και ποτε δεν εχω προβλημα με την μπαταρια...σαν του Παρη ενα πραμα :lol::lol::lol:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Το παρατηρησα κι εγω. Το quadrant μου το εβγαλε μονο στις related εφαρμογες μιας αλλης ενω το google maps το βγαζει στη λιστα αυτων που εχω ξανακατεβασει, αλλα μολις παω να το ενημερωσω δινει σφαλμα. Δοκιμασα και εκκαθαρισεις κλπ αλλα δεν λεει να ξεκολλησει.

αυτο ακριβως κανει και σε μενα...

Market enabler! Αλλιώς μπορείτε να περιμένετε κάποια στιγμή που θα θυμηθεί το market να σας την ενημερώσει αυτόματα :p

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Αφησε το κινητο σου να ανοιξει και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Κατεβασε αυτο το odin και δοκιμασε παλι

Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια, κατεβασα αυτο το odin και τωρα εχει μεινει εδω και 5-10 λεπτα εδω :http://i53.tinypic.com/2wrhrmh.jpg

Υπαρχει περιπτωση να ξεκολλησει ή να κανω κατι αλλο?

Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια, κατεβασα αυτο το odin και τωρα εχει μεινει εδω και 5-10 λεπτα εδω :http://i53.tinypic.com/2wrhrmh.jpg

Υπαρχει περιπτωση να ξεκολλησει ή να κανω κατι αλλο?

Βγαλε καλωδιο,βγαλε μπαταρια,περιμενε για 1 λεπτο και ξαναβαλτην,μπες παλι σε download mode και ξανακανε προσπαθεια (τι στο καλο ρε γμτ,στο ματιασαν??)

Eladrin, το κινητό το βάζεις σε download mode ενώ είναι συνδεδεμένο με το PC;

να σου πω γιατι αλλος λεει οτι τελειωνει γρηγορα και αλλο οτι του κραταει αιωνες?

γιατι απλα προκειται για διαφορετικους χρηστες

καποιος μπορει να εχει μονιμως wifi, 3g, συγχρονισμους ενργους, gps κτλ ανοικτα ολη μερα και να του πινει το αιμα και να του καραταει ουτε μερα πχ και αλλος μπορει να τα εχει ολα κλειστα, να φοβαται να ανοιξει την οθονη του κινητου μην τυχων και του καταναλωσει ενεργεια και να του κρατησει μια εβδομαδα η μπαταρια

Eladrin, το κινητό το βάζεις σε download mode ενώ είναι συνδεδεμένο με το PC;

Οχι,βαζω το κινητο σε download mode,ανοιγω odin,βαζω το αρχειο στο pda,συνδεω το κινητο στο pc,περιμενω να το αναγνωρισει και μετα παταω start. Εχω δοκιμασει σε 3-4 διαφορετικα ports,εκανα restart και το pc. Το σπασιμο ειναι οτι καθε φορα που κανει fail η εγκατασταση του kernel, γινεται soft brick το κινητο και πρεπει να ξαναφλασαρω τη ROM απο την αρχη :wacko:

Οχι,βαζω το κινητο σε download mode,ανοιγω odin,βαζω το αρχειο στο pda,συνδεω το κινητο στο pc,περιμενω να το αναγνωρισει και μετα παταω start. Εχω δοκιμασει σε 3-4 διαφορετικα ports,εκανα restart και το pc. Το σπασιμο ειναι οτι καθε φορα που κανει fail η εγκατασταση του kernel, γινεται soft brick το κινητο και πρεπει να ξαναφλασαρω τη ROM απο την αρχη :wacko:

το odin σου δουλευει, η usb σου δουλευει, το download mode δουλευει, δοκιμασε να ξανακατεβασεις τον κερνελ

το odin σου δουλευει, η usb σου δουλευει, το download mode δουλευει, δοκιμασε να ξανακατεβασεις τον κερνελ

Το δοκιμασα και αυτο.

οταν ξαναφλασαρεις κανεις και repartition?αν οχι κανε.

@suspect Bασιλη να σου πω,το κινητο μου λογω δουλειας δεν κλεινει ποτε,flying mode και τετοια ειναι λεξεις αγνωστες σε μενα,απο κει και περα gps,wifi και συγχρονισμους θα τα ανοιξω οταν τα χρειαζομαι και οταν δεν τα χρειαζομαι θα τα κλεισω,δεν βρισκω λογο να ειναι ανοικτα!!Σαν χρηση ειναι συνεχεια στο σκαλισμα με αρκετο σερφαρισμα,παιχνιδια καμποσα ο γιος μου και πολλες μα παρα πολλες κλησεις καθημερινα.

Βασικα μολις δοκιμασα να κατεβασω 3-4 φορες τον kernel απο τη σελιδα του supercurio στο xda και καθε φορα εχει διαφορετικο μεγεθος το αρχειο, μερικα bytes βεβαια μονο.

Το δοκιμασα και αυτο.

ε δεν γινεται να φλασαρεις κομπλε και μολις πας να βαλεις κερνελ να μουλαρωνει το odin

μην αλλαξεις κερνελ τοτε :lol:

αυτο το εικονιδιακι του κινητου στο process messages τι ειναι?? πρωτη φορα το βλεπω

Το δοκιμασα και αυτο.

Λοιπόν. Κατέβασε αυτό: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=620698&d=1307663627

Κάνe extract το ζιπάκι, και φλάσαρε τον μέσω Odin. Όταν μπεις στο Menu κατέβασε αυτό: https://market.android.com/details?id=neldar.sgs.kernel.flasher&feature=search_result

Και προσπάθησε να φλασάρεις τον supercurio μέσα από την εφαρμογή.

Λοιπόν. Κατέβασε αυτό: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=620698&d=1307663627

Κάνe extract το ζιπάκι, και φλάσαρε τον μέσω Odin. Όταν μπεις στο Menu κατέβασε αυτό: https://market.android.com/details?id=neldar.sgs.kernel.flasher&feature=search_result

Και προσπάθησε να φλασάρεις τον supercurio μέσα από την εφαρμογή.

Το δοκιμασα και αυτο και οταν παω να κανω install τον kernel λεει :

no zImage found in the file!

zImage extraction failed!

Kernel flash failed!

Το δοκιμασα και αυτο και οταν παω να κανω install τον kernel λεει :

no zImage found in the file!

zImage extraction failed!

Kernel flash failed!

Μήπως γίνονται τα αρχεία corrupt με το που τα κατεβάζεις στο PC; Ίσως λόγω Virus..

Anyways, η σίγουρη λύση είναι να κάνεις όλη την διαδικασία από άλλο PC.

Μήπως γίνονται τα αρχεία corrupt με το που τα κατεβάζεις στο PC; Ίσως λόγω Virus..

Anyways, η σίγουρη λύση είναι να κάνεις όλη την διαδικασία από άλλο PC.

Δοκιμασα να κατεβασω το αρχειο απο αλλο pc και να το περασω μεσω kernel flasher, αλλα τζιφος ξανα. Εχει κανεις μηπως το αρχειο που δουλευει δοκιμασμενα να δοκιμασω με αυτο? Ευχαριστω.

Δοκιμασα να κατεβασω το αρχειο απο αλλο pc και να το περασω μεσω kernel flasher, αλλα τζιφος ξανα. Εχει κανεις μηπως το αρχειο που δουλευει δοκιμασμενα να δοκιμασω με αυτο? Ευχαριστω.

δεν εχει νοημα να το ανεβασει καποιος και να το ξανακατεβασεις, ιδια διαδικασια ειναι...

δοκιμασε να φλασαρεις απο αλλο pc

αν δεν δουλευει και τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα... :rolleyes:

τον speedmod σου τον φλασαρει?

• The topic was unlocked