therion1985 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Στην προβολη γραφει 37 λεπτα Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Απο Battery drain πως παμε.Δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο καλα τα πραματα.Το φορτισα δυο ωρες πριν και ειδου [ATTACH]20856[/ATTACH]Εγω παλι να πω οτι εως τωρα ειναι εντελως αναισθητο απο θεμα μπαταριας,περιμενω να δω ποτε θα φιλοτιμηθει να αδειασει (και δεν το εχω αφησει σε χλωρο κλαρι) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Στην προβολη γραφει 37 λεπτα αν σκεφτεις οτι 2-3% κατεβαινει αμεσως λογω του γνωστου bug που υπαρχει μια χαρα εισαι... ποσο θα ηθελες δηλαδη? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 αν σκεφτεις οτι 2-3% κατεβαινει αμεσως λογω του γνωστου bug που υπαρχει μια χαρα εισαι... ποσο θα ηθελες δηλαδη? Kαι υποτιθεται θα το διορθωναν στην 2.3.4 αυτο. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Απο Battery drain πως παμε.Δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο καλα τα πραματα.Το φορτισα δυο ωρες πριν και ειδου [ATTACH]20856[/ATTACH] Μια χαρα ειναι φιλε. Καμια φορα επειδη σου μπαινει η ιδεα νομιζεις οτι εχει προβλημα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Kαι υποτιθεται θα το διορθωναν στην 2.3.4 αυτο. αλλο bug ειναι αυτο που εχεις εσυ στο μυαλο σου (το οποιο πιστευω δεν υφισταται καν) αλλο bug λεω εγω... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Εγω παλι να πω οτι εως τωρα ειναι εντελως αναισθητο απο θεμα μπαταριας,περιμενω να δω ποτε θα φιλοτιμηθει να αδειασει (και δεν το εχω αφησει σε χλωρο κλαρι) Τruckman ανταλλάσεις το κινητο σου με το δικο μου;:D Δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα αυτό το θέμα με την μπαταρία.Στο xda λενε οτι η μπαταρια εφτασε στο 64%σε 24 ωρες με μετρια χρηση,αλλος παλι λεει του τελειωνε γρηγορα.Τι να πω.Και αυτο το calibrate battery το χω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν ξερω αν το κανω σωστα.εχω βρει τοσους οδηγους διαφορετικους ματαξυ τους και δεν ξερω τι να πιστεψω Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Τruckman ανταλλάσεις το κινητο σου με το δικο μου;:D Δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα αυτό το θέμα με την μπαταρία.Στο xda λενε οτι η μπαταρια εφτασε στο 64%σε 24 ωρες με μετρια χρηση,αλλος παλι λεει του τελειωνε γρηγορα.Τι να πω.Και αυτο το calibrate battery το χω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν ξερω αν το κανω σωστα.εχω βρει τοσους οδηγους διαφορετικους ματαξυ τους και δεν ξερω τι να πιστεψωΝαι αν ενδιαφερεσαι το πουλαω,θα παρω το SII για την γυναικα μου και λεω να μην μεινω εγω με το SI :D Ειλικρινα αυτο το bug με την μπαταρια ουτε και ξερω τι ειναι,δεν ειχα ποτε προβλημα μπαταριας απο τοτε που το εχω παρει,1-2 φορες συνολικα σε ολη αυτη τη διαρκεια μου εκανε κατι αποτομα κατεβασματα και ηταν απο εφαρμογη που ειχε κολλησει,με ενα reboot ειχε τελειωσει αυτο το θεμα.Με αυτην την ρομ ειδικα,βαρεθηκα να το βλεπω γεματο,με το σταγονομετρο κατεβαινει το ρευμα. (για το calibrate που λες..τι ειναι αυτο??τρωγεται???:lol::lol: ουτε κι εχω ασχοληθει ποτε μου με κατι τετοιο) Edited June 11, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Τruckman ανταλλάσεις το κινητο σου με το δικο μου;:D Δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα αυτό το θέμα με την μπαταρία.Στο xda λενε οτι η μπαταρια εφτασε στο 64%σε 24 ωρες με μετρια χρηση,αλλος παλι λεει του τελειωνε γρηγορα.Τι να πω.Και αυτο το calibrate battery το χω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν ξερω αν το κανω σωστα.εχω βρει τοσους οδηγους διαφορετικους ματαξυ τους και δεν ξερω τι να πιστεψω Εγω ποτε δεν εχω κανει calibration στην μπαταρια, το φορτιζω παντα κλειστο (κι ομως ;)) και ποτε δεν εχω προβλημα με την μπαταρια...σαν του Παρη ενα πραμα :lol::lol::lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Το παρατηρησα κι εγω. Το quadrant μου το εβγαλε μονο στις related εφαρμογες μιας αλλης ενω το google maps το βγαζει στη λιστα αυτων που εχω ξανακατεβασει, αλλα μολις παω να το ενημερωσω δινει σφαλμα. Δοκιμασα και εκκαθαρισεις κλπ αλλα δεν λεει να ξεκολλησει. αυτο ακριβως κανει και σε μενα... Market enabler! Αλλιώς μπορείτε να περιμένετε κάποια στιγμή που θα θυμηθεί το market να σας την ενημερώσει αυτόματα :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Αφησε το κινητο σου να ανοιξει και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Κατεβασε αυτο το odin και δοκιμασε παλι Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια, κατεβασα αυτο το odin και τωρα εχει μεινει εδω και 5-10 λεπτα εδω :http://i53.tinypic.com/2wrhrmh.jpg Υπαρχει περιπτωση να ξεκολλησει ή να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια, κατεβασα αυτο το odin και τωρα εχει μεινει εδω και 5-10 λεπτα εδω :http://i53.tinypic.com/2wrhrmh.jpg Υπαρχει περιπτωση να ξεκολλησει ή να κανω κατι αλλο?Βγαλε καλωδιο,βγαλε μπαταρια,περιμενε για 1 λεπτο και ξαναβαλτην,μπες παλι σε download mode και ξανακανε προσπαθεια (τι στο καλο ρε γμτ,στο ματιασαν??) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Eladrin, το κινητό το βάζεις σε download mode ενώ είναι συνδεδεμένο με το PC; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Τruckman ανταλλάσεις το κινητο σου με το δικο μου;:D Δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα αυτό το θέμα με την μπαταρία.Στο xda λενε οτι η μπαταρια εφτασε στο 64%σε 24 ωρες με μετρια χρηση,αλλος παλι λεει του τελειωνε γρηγορα.Τι να πω.Και αυτο το calibrate battery το χω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν ξερω αν το κανω σωστα.εχω βρει τοσους οδηγους διαφορετικους ματαξυ τους και δεν ξερω τι να πιστεψω να σου πω γιατι αλλος λεει οτι τελειωνει γρηγορα και αλλο οτι του κραταει αιωνες? γιατι απλα προκειται για διαφορετικους χρηστες καποιος μπορει να εχει μονιμως wifi, 3g, συγχρονισμους ενργους, gps κτλ ανοικτα ολη μερα και να του πινει το αιμα και να του καραταει ουτε μερα πχ και αλλος μπορει να τα εχει ολα κλειστα, να φοβαται να ανοιξει την οθονη του κινητου μην τυχων και του καταναλωσει ενεργεια και να του κρατησει μια εβδομαδα η μπαταρια Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Eladrin, το κινητό το βάζεις σε download mode ενώ είναι συνδεδεμένο με το PC; Οχι,βαζω το κινητο σε download mode,ανοιγω odin,βαζω το αρχειο στο pda,συνδεω το κινητο στο pc,περιμενω να το αναγνωρισει και μετα παταω start. Εχω δοκιμασει σε 3-4 διαφορετικα ports,εκανα restart και το pc. Το σπασιμο ειναι οτι καθε φορα που κανει fail η εγκατασταση του kernel, γινεται soft brick το κινητο και πρεπει να ξαναφλασαρω τη ROM απο την αρχη :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Οχι,βαζω το κινητο σε download mode,ανοιγω odin,βαζω το αρχειο στο pda,συνδεω το κινητο στο pc,περιμενω να το αναγνωρισει και μετα παταω start. Εχω δοκιμασει σε 3-4 διαφορετικα ports,εκανα restart και το pc. Το σπασιμο ειναι οτι καθε φορα που κανει fail η εγκατασταση του kernel, γινεται soft brick το κινητο και πρεπει να ξαναφλασαρω τη ROM απο την αρχη :wacko: το odin σου δουλευει, η usb σου δουλευει, το download mode δουλευει, δοκιμασε να ξανακατεβασεις τον κερνελ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 το odin σου δουλευει, η usb σου δουλευει, το download mode δουλευει, δοκιμασε να ξανακατεβασεις τον κερνελ Το δοκιμασα και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Οχι,βαζω το κινητο σε download mode,ανοιγω odin,βαζω το αρχειο στο pda,συνδεω το κινητο στο pc,περιμενω να το αναγνωρισει και μετα παταω start. Εχω δοκιμασει σε 3-4 διαφορετικα ports,εκανα restart και το pc. Το σπασιμο ειναι οτι καθε φορα που κανει fail η εγκατασταση του kernel, γινεται soft brick το κινητο και πρεπει να ξαναφλασαρω τη ROM απο την αρχη :wacko:οταν ξαναφλασαρεις κανεις και repartition?αν οχι κανε. @suspect Bασιλη να σου πω,το κινητο μου λογω δουλειας δεν κλεινει ποτε,flying mode και τετοια ειναι λεξεις αγνωστες σε μενα,απο κει και περα gps,wifi και συγχρονισμους θα τα ανοιξω οταν τα χρειαζομαι και οταν δεν τα χρειαζομαι θα τα κλεισω,δεν βρισκω λογο να ειναι ανοικτα!!Σαν χρηση ειναι συνεχεια στο σκαλισμα με αρκετο σερφαρισμα,παιχνιδια καμποσα ο γιος μου και πολλες μα παρα πολλες κλησεις καθημερινα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Βασικα μολις δοκιμασα να κατεβασω 3-4 φορες τον kernel απο τη σελιδα του supercurio στο xda και καθε φορα εχει διαφορετικο μεγεθος το αρχειο, μερικα bytes βεβαια μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Το δοκιμασα και αυτο. ε δεν γινεται να φλασαρεις κομπλε και μολις πας να βαλεις κερνελ να μουλαρωνει το odin μην αλλαξεις κερνελ τοτε :lol: αυτο το εικονιδιακι του κινητου στο process messages τι ειναι?? πρωτη φορα το βλεπω Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Το δοκιμασα και αυτο. Λοιπόν. Κατέβασε αυτό: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=620698&d=1307663627 Κάνe extract το ζιπάκι, και φλάσαρε τον μέσω Odin. Όταν μπεις στο Menu κατέβασε αυτό: https://market.android.com/details?id=neldar.sgs.kernel.flasher&feature=search_result Και προσπάθησε να φλασάρεις τον supercurio μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Λοιπόν. Κατέβασε αυτό: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=620698&d=1307663627 Κάνe extract το ζιπάκι, και φλάσαρε τον μέσω Odin. Όταν μπεις στο Menu κατέβασε αυτό: https://market.android.com/details?id=neldar.sgs.kernel.flasher&feature=search_result Και προσπάθησε να φλασάρεις τον supercurio μέσα από την εφαρμογή. Το δοκιμασα και αυτο και οταν παω να κανω install τον kernel λεει : no zImage found in the file! zImage extraction failed! Kernel flash failed! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Το δοκιμασα και αυτο και οταν παω να κανω install τον kernel λεει : no zImage found in the file! zImage extraction failed! Kernel flash failed! Μήπως γίνονται τα αρχεία corrupt με το που τα κατεβάζεις στο PC; Ίσως λόγω Virus.. Anyways, η σίγουρη λύση είναι να κάνεις όλη την διαδικασία από άλλο PC. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Μήπως γίνονται τα αρχεία corrupt με το που τα κατεβάζεις στο PC; Ίσως λόγω Virus.. Anyways, η σίγουρη λύση είναι να κάνεις όλη την διαδικασία από άλλο PC. Δοκιμασα να κατεβασω το αρχειο απο αλλο pc και να το περασω μεσω kernel flasher, αλλα τζιφος ξανα. Εχει κανεις μηπως το αρχειο που δουλευει δοκιμασμενα να δοκιμασω με αυτο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δοκιμασα να κατεβασω το αρχειο απο αλλο pc και να το περασω μεσω kernel flasher, αλλα τζιφος ξανα. Εχει κανεις μηπως το αρχειο που δουλευει δοκιμασμενα να δοκιμασω με αυτο? Ευχαριστω. δεν εχει νοημα να το ανεβασει καποιος και να το ξανακατεβασεις, ιδια διαδικασια ειναι... δοκιμασε να φλασαρεις απο αλλο pc αν δεν δουλευει και τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα... :rolleyes: τον speedmod σου τον φλασαρει? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts