Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνησω με τον Παρη, παιδια ο supercurio ειναι κορυφαιος, δηλαδη πραγματικα δουλευει σαν συφουνας ο γαλαξιας :)

σε ολα του ειναι so fast & so smooth :)

Ηρακλη τον περιμενα πως και πως και κυριως για τον βασικοτατο λογο οτι ειναι,οπως εχεις διαπιστωσει κι εσυ που τον εχεις δουλεψει,απροβληματιστος σε οσες ρομ τον εχω βαλει.Αυτη τη φορα ομως εδωσε ρεστα,βρηκε και την καταλληλη ρομ και σπαει τα παντα.(καλα,δοκιμασα αυτη τη χαζομαρα το quadrant να δω τι θα βγαλει και πεταξε κοκκινα :lol::lol:)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ηρακλη τον περιμενα πως και πως και κυριως για τον βασικοτατο λογο οτι ειναι,οπως εχεις διαπιστωσει κι εσυ που τον εχεις δουλεψει,απροβληματιστος σε οσες ρομ τον εχω βαλει.Αυτη τη φορα ομως εδωσε ρεστα,βρηκε και την καταλληλη ρομ και σπαει τα παντα.(καλα,δοκιμασα αυτη τη χαζομαρα το quadrant να δω τι θα βγαλει και πεταξε κοκκινα :lol::lol:)

Η διαφορα με τους αλλους 3 (darc core,cf-root,speedmod) που εχω βαλει απο το πρωι φαινεται κατευθειαν, ταχυτητα, ομαλοτητα και παλι ταχυτητα χαρακτηριζουν πλεον το γαλαξια μου :superman:

Κι αμα νευριασει, χτυπα και κατι 2500 score :D

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Η διαφορα με τους αλλους 3 (darc core,cf-root,speedmod) που εχω βαλει απο το πρωι φαινεται κατευθειαν, ταχυτητα, ομαλοτητα και παλι ταχυτητα χαρακτηριζουν πλεον το γαλαξια μου :superman:

Κι αμα νευριασει, χτυπα και κατι 2500 score :D

Τοσο ανωτερος ειναι ρε σεις η μηπως ειστε πολυ ενθουσιασμενοι? Συγκριτικα με speedmod ειναι τοσο μπροστα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Τοσο ανωτερος ειναι ρε σεις η μηπως ειστε πολυ ενθουσιασμενοι? Συγκριτικα με speedmod ειναι τοσο μπροστα?
Παναγιωτη για την συγκριση θα σου πει ο Ηρακλης που δοκιμασε και τον speedmode,εγω απλα να πω οτι κατι εφαρμογες που αργουσαν να ανοιξουν,στην κυριολεξια τις σκιζει,στον μισο χρονο απ οτι ανοιγαν,παει βολιδα το μηχανακι.:dance:

Τι κωδικό έχει το rar?

Κατεβασα το rar το παραπανω ,περασα κανονικα ολα σωστα,ομως οπως ειχα το πρωι,δεν εχω recovery menu οταν παταω το prw.Για να μπω σε recovery πρεπει μονο κλεισω το κινητο και να πατησω τα τρια κουμπιά.Υπαρχει καποιος τροπος μεσα απο το μενου να κανω reboot,download,recovery;Προσθεσα και τον speedmod και βγαζω quandrant 2200.Mια χαρα!Ομως με το cmw καμια λύση;

Aντώνης

Προσπαθω οσο μπορω να μετριασω την κατασταση Παναγιωτη, αλλα η διαφορα μου ειναι εμφανες...ομως, εαν εσυ εισαι ευχαριστημος απο τον speedmod μην ξεγελιεσαι...εμενα μου εκανε διαφορα κολληματακια απο την αρχη ο speedmod για αυτο τον εβγαλα...περιμενα παντως απο την αρχη να βγει ο supercurio καθως ειμαι θετικα εντυπωσιασμενος απο τις 2.3.3 που τον χρησιμοποιουσα...για να δεις ομως τι πραγματικα συμβαινει θα σε συμβουλευα καποια στιγμη τις επομενες ημερες να τον δοκιμασεις...προκειται παντως για 2 απο τους καλυτερους kernels :)

Ηρακλής!

Κατεβασα το rar το παραπανω ,περασα κανονικα ολα σωστα,ομως οπως ειχα το πρωι,δεν εχω recovery menu οταν παταω το prw.Για να μπω σε recovery πρεπει μονο κλεισω το κινητο και να πατησω τα τρια κουμπιά.Υπαρχει καποιος τροπος μεσα απο το μενου να κανω reboot,download,recovery;Προσθεσα και τον speedmod και βγαζω quandrant 2200.Mια χαρα!Ομως με το cmw καμια λύση;
Γι αυτο που ζητας υπαρχουν εφαρμογες στο market,δοκιμασε το quick boot πχ

Γι αυτο που ζητας υπαρχουν εφαρμογες στο market,δοκιμασε το quick boot πχ

Ευχαριστω!μια χαρα ειναι αυτο.δουλευει κομπλε!

Aντώνης

truckman,για πες μας τι περασες γιατι δεν πολυκαταλαβα απτα links που εβαλες?

Εχεις τα links του xda για αυτα που εβαλες?

Απο οτι καταλαβα εβαλες jvp και supercurio....

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Όταν λέτε supercurio εννοείτε τον voodoo ή αυτόν([KERNEL] Samsung Galaxy S Gingerbread Kernel in Ext4 - JVB, JVH - GT-I9000 )?

Γιατί βρήκα και τους δύο στο xda.

Προσπαθω οσο μπορω να μετριασω την κατασταση Παναγιωτη, αλλα η διαφορα μου ειναι εμφανες...ομως, εαν εσυ εισαι ευχαριστημος απο τον speedmod μην ξεγελιεσαι...εμενα μου εκανε διαφορα κολληματακια απο την αρχη ο speedmod για αυτο τον εβγαλα...περιμενα παντως απο την αρχη να βγει ο supercurio καθως ειμαι θετικα εντυπωσιασμενος απο τις 2.3.3 που τον χρησιμοποιουσα...για να δεις ομως τι πραγματικα συμβαινει θα σε συμβουλευα καποια στιγμη τις επομενες ημερες να τον δοκιμασεις...προκειται παντως για 2 απο τους καλυτερους kernels :)

Ναι Ηρακλη αυτο θα κανω καποια στιγμη. Παντως το μηχανακι παει περιφημα μεχρι στιγμης και δειχνει οτι δουλεψαν επανω στη ρομ αρκετα. Φυσικα παντα κραταμε και τις επιφυλαξεις μας για το πως θα συμπεριφερθει η ρομ τις επομενες 2-3 μερες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Όταν λέτε supercurio εννοείτε τον voodoo ή αυτόν([KERNEL] Samsung Galaxy S Gingerbread Kernel in Ext4 - JVB, JVH - GT-I9000 )?

Γιατί βρήκα και τους δύο στο xda.

μπορεις να τον κατεβασεις απο εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349

και συγκεκριμενα ειναι ο " Stock+Ext4 Kernel JVP - Gingerbread 2.3.4 " :)

Ηρακλής!

εχει βρει κανεις κανενα mod για flying effects+ crt Off+ext power+?

μεχρι στιγμης το μονο που με χαλαει ειναι το Increasing ringtone.. αν βρω τα σωστα modακια και καμια πατεντα για το ringtone, πιστευω θα μπορεσω να κατσω κανενα μηνα με stock!! (μαλλον..:lol:)

edit: εντοπισα crt off εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117674

edit2: βρηκα και αλλα εδω (τα αγαπημενα μου!) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13924654#post13924654

το μονο που μενει ειναι να βρουμε καμια πατεντα για NoN increasing Ringtone! γινεται ομως?? (Αλεξ για σενα χτυπαει η καμπανα!!:lol::lol:)

Edited by nikos523

εχει βρει κανεις κανενα mod για flying effects+ crt Off+ext power+?

μεχρι στιγμης το μονο που με χαλαει ειναι το Increasing ringtone.. αν βρω τα σωστα modακια και καμια πατεντα για το ringtone, πιστευω θα μπορεσω να κατσω κανενα μηνα με stock!! (μαλλον..:lol:)

edit: εντοπισα crt off εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117674

edit2: βρηκα και αλλα εδω (τα αγαπημενα μου!) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13924654#post13924654

το μονο που μενει ειναι να βρουμε καμια πατεντα για NoN increasing Ringtone! γινεται ομως?? (Αλεξ για σενα χτυπαει η καμπανα!!:lol::lol:)

ευχαριστουμε..!!

για GingerCriskelo ''κατεβαζουμε'' την --->CWM ZIP JVP stock animations DEODEXED<--- ????

LG G4

ευχαριστουμε..!!

για GingerCriskelo ''κατεβαζουμε'' την --->CWM ZIP JVP stock animations DEODEXED<--- ????

Ναι, η criskelo είναι deodexed. Πρόσεχε όμως γιατί ο dev λέει ότι είναι δοκιμασμένα μόνο σε stock rom και δεν γνωρίζει τι προβλήματα μπορεί να υπάρχουν σε custom roms. Αν τα δοκιμάσεις κάντε πρώτα ένα nandroid backup από cwm.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Καλησπέρα σας

Μετά από πολύ διάβασμα θέλω να κάνω μια επιβεβαίωση.

Αγόρασα πριν 1 μηνα το galaxy 9000 και έκανα αναβάθμιση μέσο κίες σε 2.2.1

τώρα για να κάνω αναβάθμιση σε 2.3.4 μέσο το odin θα κάνω τα εξής βήματα

με τα αρχεία αυτά:

CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar.md5

GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar.md5

MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar.md5

s1_odin_20100512.pit

κάνω τα βήματα αυτά:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

και είμαι ok?

Χάνω όλα τα προγράμματα και τα settings?

με τα αρχεία αυτά:

s1_odin_20100512.pit

κάνω τα βήματα αυτά:

και είμαι ok?

Ακριβώς έτσι. Ναι, χάνεις όλα τα προγράμματα και ρυθμίσεις. Κάνε πρώτα ένα backup.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Καλησπέρα σας

Μετά από πολύ διάβασμα θέλω να κάνω μια επιβεβαίωση.

Αγόρασα πριν 1 μηνα το galaxy 9000 και έκανα αναβάθμιση μέσο κίες σε 2.2.1

με τα αρχεία αυτά:

s1_odin_20100512.pit

κάνω τα βήματα αυτά:

και είμαι ok?

Ακριβώς έτσι. Ναι, χάνεις όλα τα προγράμματα και ρυθμίσεις. Κάνε πρώτα ένα backup.

Sent from my GT-I9000

Επιπλεον, πριν αλλα και μετα την εγκατασταση της ρομ κανε format στην εσωτερικη sd, data/factory reset, wipe cache partition και wipe dalvik cache απο cwm recovery, ωστε να γινει ενα καθαρο install.

Ηρακλής!

παιδεια μια ερωτηση γιατι ειμαι και λιγο ασχετος εχω τωρα 2.2.3 με juwe custom rom kai cf root χωρις lag fix, περναω την 2.3.4 στοκ , μετα σαν ροοτ παιρναω soupercurio me odin ok! και μετα ποια custom rom τεριαζει??

παιδεια μια ερωτηση γιατι ειμαι και λιγο ασχετος εχω τωρα 2.2.3 με juwe custom rom kai cf root χωρις lag fix, περναω την 2.3.4 στοκ , μετα σαν ροοτ παιρναω soupercurio me odin ok! και μετα ποια custom rom τεριαζει??

Kαλημερα.Απο τη στιγμη που θα εχεις cwm μπορεις να βαλεις οποια custom θελεις αρκει να ειναι συμβατη με JVP,βγαινουν καθημερινα και νεες.Δοκιμασε ομως πρωτα το κινητο σου για λιγο με την stock και τον κερνελ που θελεις,γιατι μπορει να βαλεις καποια ρομ με χαμηλοτερη αποδοση η να σου βγαζει καποια προβληματα και να παρεις λαθος εντυπωσεις,να εχεις δηλαδη ενα σημειο αναφορας για να μπορεις να συγκρινεις.

Edited by truckman

Εκεινες που εχουν σαν βαση την JVP...κατσε ομως για λιγο με την stock 2.3.4 και αν δεν σε ικανοποιησει την αλλαζεις...παντως, ερχονται σιγα-σιγα customs με base rom την 2.3.4 οπως η gingercriskelo v68 και αναμενονται κι αλλες :)

Ηρακλής!

εχαριστω! απλα αυτες οι stock ρομ ειναι πολυ φτωχες παραδειγμα δεν εχει ουτε το effe τυπου nexus οταν κλειενει η οθονη, αλλη μια ερωτηση , το supercurio το παιρναω απλα με odin στο pda ?

εχαριστω! απλα αυτες οι stock ρομ ειναι πολυ φτωχες παραδειγμα δεν εχει ουτε το effe τυπου nexus οταν κλειενει η οθονη, αλλη μια ερωτηση , το supercurio το παιρναω απλα με odin στο pda ?
Μπορεις να βαλεις οτι θελεις σε μια stock και καλαματιανο ακομη να σου χορευει οταν κλεινει :lol:

Ναι με odin στο pda,ετσι οπως ειναι,μην το ξεζιπαρεις

αυτο το αρχειο Gingerbread-GT-I9000-XXJVP-stock-kernel+hacks απο xda. θα περασω σαν με pda αφου βαλω την στοκ 2,3,4 σορι που ρωταω σηνεχεια αλλα φοβαμει μην κανω καμια βλακια

αυτο το αρχειο Gingerbread-GT-I9000-XXJVP-stock-kernel+hacks απο xda. θα περασω σαν με pda αφου βαλω την στοκ 2,3,4 σορι που ρωταω σηνεχεια αλλα φοβαμει μην κανω καμια βλακια
Ναι φιλε μου,θα περασεις πρωτα την 2.3.4 συμφωνα με τους οδηγους που υπαρχουν στο φορουμ και αφου τελειωσεις και ανοιξει το κινητο σου,θα το ξανακλεισεις,θα μπεις παλι σε download mode και θα φλασαρεις μονο τον κερνελ (το αρχειο που αναφερεις δηλαδη).

• The topic was unlocked