Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι αυτο ειναι στο download mode, εγω ημουν recovery και ξαφνικα εκει που επαιζα στο μενου, πανω κατω δλδ με τα vol-κουμπια ξαφνικα πεταχτηκε αυτο το μικρο τριγωνακι...να ενημερωσω γιατι τωρα φλασαρα πανω στην χαζομαρα μου, οτι καταλαθος πατησα το power button στιγμιαια, ενα κλικ δλδ. Και επειτα μετα απο δευτερολεπτα το πεταξε το τριγωνακι.... αυτο εδω... και το πολοιπα τα ξερετε...

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι αυτο ειναι στο download mode, εγω ημουν recovery και ξαφνικα εκει που επαιζα στο μενου, πανω κατω δλδ με τα vol-κουμπια ξαφνικα πεταχτηκε αυτο το μικρο τριγωνακι...να ενημερωσω γιατι τωρα φλασαρα πανω στην χαζομαρα μου, οτι καταλαθος πατησα το power button στιγμιαια, ενα κλικ δλδ. Και επειτα μετα απο δευτερολεπτα το πεταξε το τριγωνακι.... αυτο εδω... και το πολοιπα τα ξερετε...

Δεν είμαι σίγουρος ότι τα ξέρουμε... αυτό το τριγωνάκι υπάρχει έτσι κι αλλιώς στο recovery mode... όταν έβγαλες τη μπαταρία όπως σου είπα παραπάνω, την ξαναέβαλες, και τί σου βγάζει όταν πατάς power? Μπαίνει σε download mode?

- Alex

Κατσε γιατι τωρα το εχασα. Πηγες να ξαναφλασαρεις τωρα? Η πριν το εκανες αυτο με το power button και μπρικαρες?

edit - Ωραια, λοιπον επειδη κοντευει να γινει αστειο το θεμα και προσπαθουμε ταυτοχρονα 2 ατομα να καταλαβουμε τη συμβαινει, εξηγησε σε παρακαλω με τη σειρα τι προβληματα υπαρχουν και εν τελει αν τωρα το κινητο σου ανοιγει και αν μπαινει σε download mode (τριγωνο με ανθρωπακι να σκαβει) πατωντας vol down+home+power.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

το κανα, οπως πριν, οταν βαζω την μπαταρια κολαει στο logo samsung galazy s i9000.... οταν παταω τον συνδυασμο μπαινει απροβληματιστα στο download mode αφου εννοειται βγαλω την μπαταρια.και κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι δε μποει να φορτωσει το σημα της μπαταριας που φορτιζει αν το συνδεσω σβηστο..αυτα...πιστευω τα ειπα ολα... :D συγγνωμη για την ταλαιπωρια...

το κανα, οπως πριν, οταν βαζω την μπαταρια κολαει στο logo samsung galazy s i9000.... οταν παταω τον συνδυασμο μπαινει απροβληματιστα στο download mode αφου εννοειται βγαλω την μπαταρια.και κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι δε μποει να φορτωσει το σημα της μπαταριας που φορτιζει αν το συνδεσω σβηστο..αυτα...πιστευω τα ειπα ολα... :D συγγνωμη για την ταλαιπωρια...

Αρα φλασαρεις την JSD οπως σου ειπε ο Αλεξ απο την πρωτη σελιδα...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

οκ αναμενετε νεοτερα ( λεμε τωρα αναμενετε) να δουμε τι θα απογινει το μαμιδι...

οποτε παιδια αν θελει καποιος να γυρισει σε στοκ τι προτεινεται...?

jvh η jvo.....?

και κατι αλλο που το εχω απορια...

πχ βαζω jvh...και κερνελ...

κανω back up συστήματος απο revovery και μετα πχ περναω την juwe....

αν κανω restore απο recovery θα γυρισω παλι σε στοκ....χωρις κανενα προβλημα ετσι δεν ειναι....?

ρε παιδια περασα σημερα την XXJVO,ολα καλα,εκανα και root περασα και το swype του tyxerakia(να σε καλα) και μεχρι τωρα ολα κομπλε εκτος το gps.Δεν βρησκει με τιποτα δορυφορους....εχει και κανενας αλλο τετοιο προβλημα?

ρε παιδια περασα σημερα την XXJVO,ολα καλα,εκανα και root περασα και το swype του tyxerakia(να σε καλα) και μεχρι τωρα ολα κομπλε εκτος το gps.Δεν βρησκει με τιποτα δορυφορους....εχει και κανενας αλλο τετοιο προβλημα?

Χρησιμοποιησε την εφαρμογη gpsAIDS απο το market και ξαναπροσπαθησε.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Όχι, το GPS δουλεύει πολύ καλά (αν δεν είσαι σε καμιά υπόγα). Αν θέλεις δοκίμασε το πρόγραμμα GPS aids, μπορεί να σε βοηθήσει.

Χαχα σταματάω να απαντάω γιατί τα λέμε διπλά με τον Πάνο. :)

- Alex

@kegha + δοκίμασε να αλλάξεις το αρχειάκι του gps είτε με το sgs tools είτε με το gpsaids, βάλτο europe.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

οποτε παιδια αν θελει καποιος να γυρισει σε στοκ τι προτεινεται...?

jvh η jvo.....?

και κατι αλλο που το εχω απορια...

πχ βαζω jvh...και κερνελ...

κανω back up συστήματος απο revovery και μετα πχ περναω την juwe....

αν κανω restore απο recovery θα γυρισω παλι σε στοκ....χωρις κανενα προβλημα ετσι δεν ειναι....?

Ξαναγυρνάς όπως ήσουν, αλλά με τον kernel που περάστηκε με την juwe. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά το nandroid δεν κάνει Backup/restore τους kernels.

Η jvh είναι μερικές ώρες νεότερη, αλλά η jvo μοιράστηκε στην Αγγλία. Η JVH στις Σκανδιναβικές χώρες. Διάβασε αυτό:

jvo - ro.build.date=Wed May 4 10:40:35 KST 2011

jvh - ro.build.date=Wed May 4 18:03:59 KST 2011

jvo - ro.build.changelist=182937

jvh - ro.build.changelist=184813

there are some changes to wifi, gps, swype is from jvk, ofc languages, some minor tweeks in files

theyve must have had a reason to use earlier branch as Grooby said

plus it is more universal due its csc, youre call

Για stock θα πήγαινα μάλλον προς jvo, αλλά πραγματικά δεν παίζει να δεις διαφορά. Τουλάχιστον εγώ δεν είδα.

Edited by flik

Ξαναγυρνάς όπως ήσουν, αλλά με τον kernel που περάστηκε με την juwe. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά το nandroid δεν κάνει Backup/restore τους kernels.

Η jvh είναι μερικές ώρες νεότερη, αλλά η jvo μοιράστηκε στην Αγγλία. Η JVH στις Σκανδιναβικές χώρες. Νομίζω η μόνη διαφορά είναι στο framework.

οποτε κανω επαναφορα αν μου την "δωσει" αλλαζω μετα κερνελ και τελος...

ετσι δεν ειναι...?

δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα....

EDIT μολις τωρα εκανα restore system απο recovery και ξαναγυρισα σε στοκ....jvh απο juwe...

ειμαι περιεργος να δω τι θα δουν τα ματια μου αφου πρωτη φορα δοκιμαζω κατι τετοιο...

προγραμματα παντως συντομεύσεις κτλ τα κρατησε ολα οπως ηταν πριν....

Edited by freddaras

οποτε κανω επαναφορα αν μου την "δωσει" αλλαζω μετα κερνελ και τελος...

ετσι δεν ειναι...?

δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα....

EDIT μολις τωρα εκανα restore system απο recovery και ξαναγυρισα σε στοκ....jvh απο juwe...

ειμαι περιεργος να δω τι θα δουν τα ματια μου αφου πρωτη φορα δοκιμαζω κατι τετοιο...

προγραμματα παντως συντομεύσεις κτλ τα κρατησε ολα οπως ηταν πριν....

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βέβαια stock δεν θα είσαι πλήρως, αφού δεν θα έχεις stock kernel. Βλέπεις διαφορά στην απόδοση σε σχέση με πριν; Βέβαια και η juwe cfroot έχει που δεν πειράζει πολύ τον kernel, root και lagfix support στην ουσία προσφέρει.

ολα καλα παιδες. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας καιι φυσικα την δουλεια που εχετε ριξει στους οδηγους και τα λοιπα... :D να στε καλα!!!

ολα καλα παιδες. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας καιι φυσικα την δουλεια που εχετε ριξει στους οδηγους και τα λοιπα... :D να στε καλα!!!

Ωραιος, τωρα εισαι με φρεσκαδουρα 2.2.1 την τελευταια που βγηκε+το συνδυασμο των 3 πληκτρων. Προσοχη απο δω και περα και njoy. Α και εχε υποψη σου οτι εισαι πλεον χωρις εγγυηση.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια εχει δοκιμασει κανεις την jvo με τον kernel του supercurio?

"επισημα" δεν υποστηριζεται, εχει βγαλει μεχρι jvh

εδιτ

ακυρο, υποστηριζεται μαλλον δεν βλεπω καλα... :lol:

Edited by suspect21
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ας πω και γω την εμπειρία μου από την 2.3.3. Δοκίμασα simply 3.5 και criskelo v58(1 βδομάδα την κάθε μια) . Στιλιστικά δεν θα αναφέρω κάτι γούστα είναι αυτά.

Η criskelo μου φάνηκε πιο smooth , αλλά είχα προβλήματα με αναγκαστικούς τερματισμούς εφαρμογών παρ όλο που την πέρασα 3 φορές με hard reset και wipe τα πάντα. Τερματισμούς εφαρμογών δεν είχα ποτέ με την simply (μπορεί να έτυχε δεν ξέρω) αλλά καμιά φορά αργούσαν να τερματιστούν οι κλήσεις :s .

Στο gps ίδιες , στην criskelo δεν κατάφερα να βρω samsung apps και η εφαρμογή για τον καιρό που έχει μέσα δεν κάνει με τίποτα install.

H simply δεν έχει swype...έλεος!!!

Για την criskelo στο xda δεν γράφει καν τον τρόπο εγκατάστασης.

τέλος η criskelo παίρνει updates σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα πράγμα που μου έσπασε τα νεύρα ... ήδη τώρα που γράφω έχει βγει η v59 και αύριο πολύ πιθανόν να έχει βγει και v60...

ok με το gps παιδες και σας ευχαριστω για την βοηθεια.

με το modem της xxgpo εισαστε ευχαριστημενοι?

εγω οχι και τοσο,νομιζω της js8 που ειχα πριν μου φαινονταν καλυτερη η συμπεριφορα του wifi ηταν ποιο δυνατο....

Εγω εχω δοκιμασει ΟΛΕΣ τις 2.3.3 και μου βγαζουν ΟΛΕΣ το ιδιο προβλημα. Τωρα αν εσυ θεωρεις αποτυχημενη την εγκατασταση με factory reset, wipe system,, wipe cache, wipe /data, wipe /dbdata, format external sd και φλασαρισμα με pit που αντιστοιχει στη rom που θελεις να φλασαρεις και repartition τι να σου πω, μαλλον ειμαι noobas και δεν ξερω να φλασαρω.

Point taken.

Απόλυτες απαντήσεις(truckman) πέρνουνε ακόμα ποιο απόλυτες απαντήσεις; :lol:

Δεν νομίζω πάντως πως χρειάζεται να το πέρνουμε προσωπικά, απλά να διαφωτίσω λίγο την κατάσταση!

πχ εμένα προχθές η JVO μου έκανε επανεκκινήσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δεν σημαίνει οτι είναι broken η ρομ

1. Αυτό με το Android system που τρώει την μπαταρία είναι bug του Android.

2. Δεν ξέρω αν η κατανάλωση μπαταρίας είναι στα θρυλικά επίπεδα της 2.2.1, είναι όμως σε αρκετά υψηλά επίπεδα(19h 67% σε μένα)

Λύνεται με Battery Calibration όμως

Άδειασμα μπαταρίας, wipe battery stats από CWM

το φορτίζεις κλειστό, αποφόρτιση πάλι και μετά το φορτίζεις άλλη μια με ανοιχτό το κινητό και τέλος.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Το swype είναι στην πρώτη σελίδα των Οδηγών, για όλες τις εκδόσεις. Και να μην βρεις swype σε κάποια rom, μπορείς να βάλεις μόνος σου...

- Alex

Παιδιά έχω simply 3.5 με darkcore. Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω φόντο?? Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Όποια εικόνα και να ορίσω δεν αλλάζει, άλλαξε μια φορά και τώρα με τίποτα? καμία ιδέα??

Edit: Άκυρο!! Με ένα reboot έστρωσε!

Edited by spysot

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Εγω εχω δοκιμασει ΟΛΕΣ τις 2.3.3 και μου βγαζουν ΟΛΕΣ το ιδιο προβλημα. Τωρα αν εσυ θεωρεις αποτυχημενη την εγκατασταση με factory reset, wipe system,, wipe cache, wipe /data, wipe /dbdata, format external sd και φλασαρισμα με pit που αντιστοιχει στη rom που θελεις να φλασαρεις και repartition τι να σου πω, μαλλον ειμαι noobas και δεν ξερω να φλασαρω.
Εξαρταται το πως το κανεις και με τι σειρα το κανεις (αν κανεις πχ μετα το flashing,hard reset και οχι στην αρχη εχασες το παιχνιδι) και μην το παιρνεις προσωπικα,αν τα κανεις ολα σωστα τοτε σου τρωει την μπαταρια καποια-ες εφαρμογες.ΚΑΜΙΑ 2.3.3 δεν εχει battery drain και ναι ειμαι απολυτος σε αυτο γιατι τις εχω λιωσει ολες και δεν ειναι μονο δικη μου αναφορα.(εχω ξεχασει το χρωμα του φορτιστη :p)

@saliez Αλεκο,κατι θα ειχες κανει και ετρωγες επανεκκινησεις,δεν μπορει στα καλα καθουμενα,καπου θα ειχες βαλει το χερακι σου,ετσι δεν ειναι??ε? :lol::lol:

τωρα κατι για bug του androis os,battery calibration και τα συναφη,την αποψη μου την εχω πει ηδη (τι στο καλο ρε σεις,δεν μπορω να το καταλαβω,τσακωνεστε με τις μπαταριες???)

Edited by truckman

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Βέβαια stock δεν θα είσαι πλήρως, αφού δεν θα έχεις stock kernel. Βλέπεις διαφορά στην απόδοση σε σχέση με πριν; Βέβαια και η juwe cfroot έχει που δεν πειράζει πολύ τον kernel, root και lagfix support στην ουσία προσφέρει.

ειμαι τωρα με στοκ(μετα απο επαναφορα) και CF-Root(τον περασα μετα) και το κινητο πεταει...:)

κανενα προβλημα κανενα κόλλημα ολα δουλευουν ρολοι.....:)

το αφηνω ετσι για την ωρα και βλεπουμε....

To εγραψα σημερα το απογευμα στη σελιδα της simply οτι οποιος θελει μπορει να εγκαταστησει το .zip του Αλεξ και να εχει κανονικα swype το οποιο λειτουργει αψογα.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked