kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 thnx παίχτη, δεν πέρνεις κανά Galaxy S να φτιάχνεις customs; έχει πέσει και η τιμή του κατακόρυφα τελευταία Θα 'θελα αλλά "λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν".. :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 παιδια επειδη θελω να δωσω το sgs στο service τις samsung,πρεπει απλα να φλασαρω το pda της jph οπως αναφερεται στο πρωτο ποστ? τωρα εχω js8 romkitchen Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 παιδια επειδη θελω να δωσω το sgs στο service τις samsung,πρεπει απλα να φλασαρω το pda της jph οπως αναφερεται στο πρωτο ποστ? τωρα εχω js8 romkitchen Ακολουθησε τις οδηγιες οπως λει και περνα την JPH 2.2. Μετα γυρνα και το CSC σου σε COS Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παιδιά τελικά, και συγχωρέστε με μήπως κάνω λάθος και δεν είναι έτσι, δεν έχουμε στο forum ένα οδηγό για φλασάρισμα σε Ginger έτσι δεν είναι? Από ότι έχω καταλάβει από τα διάσπαρτα μηνύματα των experts του είδους για να έχουμε κανονικά Ελληνικά (samsung keyboard & swype) στις μέχρι τώρα released Ginger Roms πρέπει να φλαράσουμε άλλο kernel από αυτό της ROM, στη συνέχεια να γίνουμε root με τους οδηγούς του Alex (καθώς από ότι έχω καταλάβει με τους default kernels δεν μπορούμε να γίνουμε root) και μετά να περάσουμε με διαδικασίες που ομολογώ δεν τις πολυκατέχω (clockworkmod κλπ.) το Ελληνικά πληκτρολόγια...:confused: Σωστός ή λάθος? Εάν δηλαδή δεν γίνω root αλλάζοντας kernel δεν μπορώ να έχω Ελληνικά με άλλον τρόπο...:( Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ακολουθησε τις οδηγιες οπως λει και περνα την JPH 2.2. Μετα γυρνα και το CSC σου σε COS να φανταστω εννοεις αυτες τις οδηγιες Eπιστροφή στο 2.2 ελληνικό firmware: Αν έχεις βάλει κάποιο άλλο firmware, και για κάποιο λόγο (επιστροφή; μεταπώληση; ) θέλεις να βάλεις πάλι το επίσημο 2.2 ελληνικό JPH, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, και να το φλασάρεις με το Οdin μόνο ως PDA, χωρίς repartition: και οχι με την χρηση του kies .σωστα? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 να φανταστω εννοεις αυτες τις οδηγιες και οχι με την χρηση του kies .σωστα? Ναι, αυτες τις οδηγιες εννοω. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σωστός ή λάθος? Εάν δηλαδή δεν γίνω root αλλάζοντας kernel δεν μπορώ να έχω Ελληνικά με άλλον τρόπο...:( Απολύτως σωστά. Πρέπει να γίνεις root και για να γίνεις πρέπει να φλασάρεις μέσω odin custom kernel. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Απολύτως σωστά. Πρέπει να γίνεις root και για να γίνεις πρέπει να φλασάρεις μέσω odin custom kernel. Ευχαριστώ Μάκη! Μάλλον μένω με js8 και βλέπουμε... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Ευχαριστώ Μάκη! Μάλλον μένω με js8 και βλέπουμε... Έχω μιλήσει με τον Chainfire και έχω δει ακριβώς τι κάνει στο CF kernel του, και γι'αυτό το συνιστώ στην πρώτη σελίδα. Μάλιστα ΜΟΛΙΣ έβαλα Gingerbread, και θα κάνω κι εγώ root μ'αυτόν τον τρόπο. Το kernel είναι απόλυτα βασισμένο στην επίσημη rom, απλά έχει ανοίξει το zImage και έχει προσθέσει εκεί το superuser, το cwm recovery, και κάποια scriptakia που επιτρέπουν αρχικοποιήσεις μέσω init.d, καθώς και αλλαγή του filesystem αν θέλουμε. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα άλλο, εκτός από το ότι σβήνει το boot animation, για να χωρέσει η εφαρμογή του στο /system που είναι σε όλες τις rom τίγκα. Από τη στιγμή που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει odin για να βάλεις μη επίσημη rom, δε νομίζω ότι ο δισταγμός σου είναι δικαιολογημένος... oι διαδικασίες που λες είναι απολύτως αυτοματοποιημένες και δε χρειάζεται να "κατέχεις" τίποτα... ΕDIT: Μόλις rootαρα την JVO με το kernel του Chainfire. 10 δευτερόλεπτα δουλειά, όλα στην εντέλεια. Ούτε καν φαίνεται πουθενά η διαφορά, εκτός από τις εφαρμογές για root που προστέθηκαν. No problem. Edited May 18, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Λοιπον,ξεχαστε την jvh και βαλτε jvo!! Την περασα το απογευμα...αλλο περπατημα!!! Μη ρωτησετε τωρα το πως και το γιατι,ειμαι στο δρομο και μπηκα απο το κινητο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 ΕDIT: Μόλις rootαρα την JVO με το kernel του Chainfire. 10 δευτερόλεπτα δουλειά, όλα στην εντέλεια. Ούτε καν φαίνεται πουθενά η διαφορά, εκτός από τις εφαρμογές για root που προστέθηκαν. No problem. Alex αν δεν βαριέσαι και όταν έχεις χρόνο νομίζω ότι εκτός εμού (:lol::lol:) πολλοί rookies ακόμα θα εκτιμούσαν έναν ολοκληρωμένο και συγκεντρωτικό step by step οδηγό για φλασάρισμα της JVO και πέρασμα Ελληνικών πληκτρολογίων όπως ακριβώς έχεις και για την 2.2.1 στην πρώτη σελίδα! π.χ. η τελευταία έκδοση του Ελληνικού swype είναι αυτή της παραπομπής? κάπου θυμάμαι ότι άλλαξε αυτή γιατί σε κάποιους δεν δούλευε.. Ξέρω ότι ζητάμε μασημένη τροφή...όμως παρακολουθώ ανελλιπώς όλα τα threads καθημερινά και ομολογώ ότι μετά την 2.2.1 έχω χαθεί λίγο με τα kernels, ελληνικά πληκτρολόγια, roots, κλπ.. Thanks in advance!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 παιδια αμα φλασαρετε την jvo πειτε και εσεις αν παρατηρησατε τιποτα διαφορες (αν και χλωμο) απο την jvh οσοι την βαλατε, η πειτε πως τα παει με την μνημη οταν το εχετε καποια ωρα ανοικτο δηλαδη αφηστε το αμα ειναι σημερα το βραδι ανοικτο και πειτε μας αυριο ποση μνημη ελευθερη θα εχει idle :) δεν την παλευω να βαζω 2.3 και να ξαναγυρναω παλι σε 2.2.1, αμα ειναι να περιμενω την cm7 :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Αν φλασάρω την JVO με το CSC της JVA θα έχω Ελληνικά πληκτρολόγια? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Αν φλασάρω την JVO με το CSC της JVA θα έχω Ελληνικά πληκτρολόγια? Άσε να κάνουνε πειράματα άλλοι :), φλάσαρε JVO μετά τον αντίστοιχο CFROOT και από CWM φλάσαρε τα αρχειάκια που είναι στον οδηγό του άλεξ Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Άσε να κάνουνε πειράματα άλλοι :), φλάσαρε JVO μετά τον αντίστοιχο CFROOT και από CWM φλάσαρε τα αρχειάκια που είναι στον οδηγό του άλεξ ok, θα το "παλέψω" αύριο !! Καλό σας βράδυ συμφορουμήτες!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Ok η JVO ειναι πολυ καλη. Ειχα την JVB, γενικα δεν ειχα προβλημα ολα καλα αλλα η μνημη επεφτε χαμηλα (40 - 60 ΜΒ). Δεν ειχε σημασια, το κινητο πηγαινε σφαιρα (χωρις custom rom ή οποιαδηποτε επεμβαση) ομως μου εμφανιζε ψιλοθεματακια οταν το ζοριζα κυριως με καποιο live wallpaper. Η μπαταρια ηταν στις 2 ημερες (με ολα ανοιχτα) αλλα ειχα την εντυπωση οτι καποια services του λειτουργικου ετρεχαν ενω δεν επρεπε και αυξαναν την καταναλωση. Η JVO φαινεται βελτιωμενη στην αποκρυση (και αλλο) και κραταει την μνημη ψιλα πραγμα που γενικως βοηθαει. Για την μπαταρια θα ξερω σε 3-4 ημερες. Στην εγκατασταση αυτη εκανα full format τα παντα, ισως αυτο κανει την διαφορα. Πριν ειχα διαγραψει cache & apps αλλα ειχαν μεινει data στην flash ισως δημιουργουσαν προβλημα, δεν ξερω Εγκατασταση με heimdall απο ubuntu, very easy Edited May 19, 2011 by chrissk_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Ok η JVO ειναι πολυ καλη. Ειχα την JVB, γενικα δεν ειχα προβλημα ολα καλα αλλα η μνημη επεφτε χαμηλα (40 - 60 ΜΒ). Δεν ειχε σημασια, το κινητο πηγαινε σφαιρα (χωρις custom rom ή οποιαδηποτε επεμβαση) ομως μου εμφανιζε ψιλοθεματακια οταν το ζοριζα κυριως με καποιο live wallpaper. Η μπαταρια ηταν στις 2 ημερες (με ολα ανοιχτα) αλλα ειχα την εντυπωση οτι καποια services του λειτουργικου ετρεχαν ενω δεν επρεπε και αυξαναν την καταναλωση. Η JVO φαινεται βελτιωμενη στην αποκρυση (και αλλο) και κραταει την μνημη ψιλα πραγμα που γενικως βοηθαει. Για την μπαταρια θα ξερω σε 3-4 ημερες. Στην εγκατασταση αυτη εκανα full format τα παντα, ισως αυτο κανει την διαφορα. Πριν ειχα διαγραψει cache & apps αλλα ειχαν μεινει data στην flash ισως δημιουργουσαν προβλημα, δεν ξερω Εγκατασταση με heimdall απο ubuntu, very easy αμα μπορεις ξαναποσταρε αυριο καποια στιγμη να μας πεις τα επιπεδα της ram σε idle, αν γινεται χωρις να εχεις κλεισει την συσκευη ενδιαμεσα :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 αμα μπορεις ξαναποσταρε αυριο καποια στιγμη να μας πεις τα επιπεδα της ram σε idle, αν γινεται χωρις να εχεις κλεισει την συσκευη ενδιαμεσα :) Βασιλακη, το κινητακι μου ειναι εδω και μια ωρα περιπου με JVO εν' βοηθεια μπαμπαστρουμφ (Αλεξανδρος). θα πεσει λιωσιμο και :X ξεσκισμα :X και θα εχεις εντυπωσεις και απο μενα :). τωρα που πηρα φορα με βλεπω να βαζω στον γαλαξια και την honeycomp απο το galaxy tab 10.1. χαχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Βασιλακη, το κινητακι μου ειναι εδω και μια ωρα περιπου με JVO εν' βοηθεια μπαμπαστρουμφ (Αλεξανδρος). θα πεσει λιωσιμο και :X ξεσκισμα και θα εχεις εντυπωσεις και απο μενα τωρα που πηρα φορα με βλεπω να βαζω στον γαλαξια και την honeycomp απο το galaxy tab 10.1. χαχαχαχαχ :lol::lol:: πωωω με περασες και εσυ ρε Αντωνη??? :p :lol::lol: μα τελευταιος εμεινα στην 2.2.1 απο τους παλιους? περιμενω για εντυπωσεις, ξερω οτι εισαι απαιτητικος χρηστης :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Βασιλακη, το κινητακι μου ειναι εδω και μια ωρα περιπου με JVO εν' βοηθεια μπαμπαστρουμφ (Αλεξανδρος). θα πεσει λιωσιμο και :X ξεσκισμα :X και θα εχεις εντυπωσεις και απο μενα :). τωρα που πηρα φορα με βλεπω να βαζω στον γαλαξια και την honeycomp απο το galaxy tab 10.1. χαχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol: Ωωωωωω μεγαλη μερα!!! Ωραιος Αντουαν, σωστη κινηση και μελετημενη απο καιρο, αν μαντευω καλα. Καλοριζικος και ξερεις...περιμενουμε (αν και εδω και καιρο εκανα ενα διαλειμμα απο τις στοκ):) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 πωωω με περασες και εσυ ρε Αντωνη??? :p :lol::lol: μα τελευταιος εμεινα στην 2.2.1 απο τους παλιους? περιμενω για εντυπωσεις, ξερω οτι εισαι απαιτητικος χρηστης :D Ωωωωωω μεγαλη μερα!!! Ωραιος Αντουαν, σωστη κινηση και μελετημενη απο καιρο, αν μαντευω καλα. Καλοριζικος και ξερεις...περιμενουμε (αν και εδω και καιρο εκανα ενα διαλειμμα απο τις στοκ):) Ναι ειναι μεγαλη μερα οντως. ηρθε ο καιρος να βαλω 2.3.3 γιατι νομιζω οτι δικαιωθηκα για την αναμονη. στην αρχη μολις εσκασε μυτη η 2.3.3 κατι δεν μου πηγαινε καλα και μολις ειδα οτι την απεσυραν απο το Kies, ειπα "ευτυχως" που δεν ετρεξα να την περασω. το κινητακι εγινε root με chainfire, και περαστηκαν και swype/sammy keyboard μεσω cwm και ειναι ολα σουπερ. αυριο ξεκιναει το στησιμο των εφαρμογων και θα γινει χαμος. εφοσον εχει βαλει και ο Αλεξανδρος JVO, που εχει και 12-14 σελιδες με εφαρμογες, εχω κι'εγω καμια δεκαρια σελιδες επισης, θα πεσει λιωσιμο της συσκευης και θα εχουμε πιστευω τα πρωτα συμπερασματα μετα απο 1-2 μερες. εκ' πρωτης οψεως, η μπαρα ειναι φοβερη για μενα. τα εικονιδια για μπαταρια, σημα, κ.τ.λ ειναι σουπερ και πολυ ευδιακριτα πλεον. εδωσαν ενα ομορφο τονο στην μπαρα που της ελειπε. ειδα καποιες διαφορετικες επιλογες στις ρυθμισεις πλεον, και επισης καποιες ρυθμισεις μετακομισαν σε αλλα μενου οπως ηταν πριν, και αλλες καπως αλλαγμενες. παρατηρησα επισης οτι ο task manager ειναι καινουργια εκδοση (v1.6). ο συγχρονισμος με Gmail Και fb εγινε σφαιρατα, και επισης το πρωτο boot της συσκευης ηταν απλα απιστευτα πολυ γρηγορο. τοσο που δεν το πιστευα !!!! να πω εδω οτι ενω εκανα πρωτα repartition, και μετα περασα μεσω odin 1.3 την jvo, και ενω ειχα κανει προηγουμενως και factory reset, και format internal sd, στο πρωτο Boot, οταν ανοιξα το wifi στις αρχικες ρυθμισεις, συνδεθηκε αμεσως και δεν μου ζητησε τον κωδικο του ρουτερ μου !!!! εκει φαγαμε μια φλασια τρελη με τον Αλεξανδρο. μολις μπηκα στο κινητο, αλλαξα το csc απο KOR σε XEU, εγινε επαναφορα, και στο πρωτο boot μετα μου ζητησε κανονικα τον κωδικο του ρουτερ για αν συνδεθει στο wifi. αυτα για την ιστορια. Τα υπολοιπα στην πορεια απο αυριο, που θα δω πως θα τα παει και με τις εγκαταστασεις, restore, κ.τ.λ. καληνυχτες !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 πωωω με περασες και εσυ ρε Αντωνη??? :p :lol::lol: μα τελευταιος εμεινα στην 2.2.1 απο τους παλιους? περιμενω για εντυπωσεις, ξερω οτι εισαι απαιτητικος χρηστης :D Και εγω με 2.2.1. ειμαι τωρα, μην αγχεσαι :lol: Αν και πρεπει να ορμησω κι εγω! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Και εγω με 2.2.1. ειμαι τωρα, μην αγχεσαι :lol: Αν και πρεπει να ορμησω κι εγω! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Same here....:X Αντε να κανει τα τεστ ο Αντωνης,να την λυωσει καλα καλα και μετα παιρνουμε σειρα και μεις....:p Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) αμα μπορεις ξαναποσταρε αυριο καποια στιγμη να μας πεις τα επιπεδα της ram σε idle, αν γινεται χωρις να εχεις κλεισει την συσκευη ενδιαμεσα :) Καλημερα.Βασιλη αυτη ειναι για σενα!!Την εχω 16 ωρες επανω κι αυτο που εχω να πω ειναι τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.Το κινητο δουλευει +/-100 mb ελευθερη.Μολις κλεισει το screen οτι δεν χρειαζεται κλεινει μονο του.Μετα απο boot εκκινει με 167mb.Το εχω σκισει απο εχθες,χωρις reboot και χωρις να κλεισω εγω τιποτα,πριν ανοιξω τον browser ημουν στα 227 ελευθερα.Θα προτεινω σε οσους εχουν ρουταρει με cfroot να απενεροποιησετε ολα τα tweaks και να την αφησετε να δουλευει μονη της. Βασιλη βουρ στον πατσα! Edited May 19, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Καλημερα.Βασιλη αυτη ειναι για σενα!!Την εχω 16 ωρες επανω κι αυτο που εχω να πω ειναι τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.Το κινητο δουλευει +/-100 mb ελευθερη.Μολις κλεισει το screen οτι δεν χρειαζεται κλεινει μονο του.Μετα απο boot εκκινει με 167mb.Το εχω σκισει απο εχθες,χωρις reboot και χωρις να κλεισω εγω τιποτα,πριν ανοιξω τον browser ημουν στα 227 ελευθερα.Θα προτεινω σε οσους εχουν ρουταρει με cfroot να απενεροποιησετε ολα τα tweaks και να την αφησετε να δουλευει μονη της. Βασιλη βουρ στον πατσα! Πάρη ποιόν kernel χρησιμοποίησες; Τον chain ή τον supercurio; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts