gk1971 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εδώ (thanks goes to "tyxerakias") Αλλά σε ενημερώνω (αν διάβασες και μερικές σελίδες πριν θα το διάβασες) οτι υπάρχει πρόβλημα με το "ς" σε όλες τις gingerbread rom (προβλήματα που ΔΕΝ υπάρχουν στις 2.2.1 και δεν οφείλονται στο Swype).:) Ευχαριστω πολυ παιδια... οντως το τελικο ς εχει προβλημα. Αρα αρκουμαστε στο μαμισιο πληκτρολογιο. :( Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ρε παιδιά εσείς που ασχολήστε περισσότερο με το θέμα ... Τι θα γίνει θα δούμε ποτέ σωστή ginger ή το παράτησαν το κινητάκι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ρε παιδιά εσείς που ασχολήστε περισσότερο με το θέμα ... Τι θα γίνει θα δούμε ποτέ σωστή ginger ή το παράτησαν το κινητάκι μας? Φυσικά και θα δούμε... Σίγουρα θα δώσουν gingerbread στον Γαλαξία (το έχουν πει άλλωστε)! το ότι απέσυραν την έκδοση που βγάλαν στην αρχή βιαστικά (την 2.3.3 XWJVB) σημαίνει πως κάτι έγινε (πολλά τα σενάρια), απλά εύχομαι αυτό που έγινε να οδηγήσει σε καποια νέα καλύτερη 2.3 και όχι απλά στην ίδια! Σίγουρα θα έχουμε νεότερα πολύ σύντομα πάντως καθώς η samsung θέλει να κλείσει το κεφάλαιο galaxy s1 για να ασχοληθεί με το (νέο) κεφάλαιο Galaxy s2! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Ρε παιδιά εσείς που ασχολήστε περισσότερο με το θέμα ... Τι θα γίνει θα δούμε ποτέ σωστή ginger ή το παράτησαν το κινητάκι μας? Κατα φωνή και ... η samsung!! ΈΧΟΥΜΕ ΝΕΑ (επίσημη) 2.3.3!!! new update from JVB-JVK-JV3 (XEE) to JVH-JVO-JV3 (XEE) Λένε οτι είναι τώρα διαθέσιμο μέσω KIES (link xda!!!) EDIT: Updated link στο XDA εδώ ΥΓ:Νοιώθω λες και κάνω live broadcast:p Edited May 6, 2011 by Coolgreek προσθήκη νέου LINK Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ένα δάκρυ χαράς κύλησε !!!Το βράδυ θα έχουμε δουλειά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Tην περασες κανεις? Για να δουμε αν διορθωσαν τα θεματακια με το ανελεητο δρεπανιασμα στις εφαρμογες. Αντε ομως να βλεπουμε και καμια 2.3.4 ρε παιδια... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 παιδια ναι, να δουμε τι γινεται This version of the device, cannot be updated current firware: PDA:JS7 / PHONE:JPE/ CSC:JP9 (EUR) γκρρρ, ρε δεν θυμαμαι ποια ειχα βαλει (καποια simply μαλλον) πρεπει να γυρισω σε stock ετσι? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ναι σίγουρα θα θέλει να έχεις stock για να κάνεις update από keys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 αντε παλι τα ιδια... ξεκινάω απο hard reset και ο θεος βοηθός γκρρρρρ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 οποιος την βαλει παρακαλω ας μας ενημερωσει για την διαχειριση της μνημης...ουσιαστικα ηταν το μονο προβλημα των 2.3.3 μεχρι σημερα... αντε να δουμε επιτελους :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 οποιος την βαλει παρακαλω ας μας ενημερωσει για την διαχειριση της μνημης...ουσιαστικα ηταν το μονο προβλημα των 2.3.3 μεχρι σημερα... αντε να δουμε επιτελους :)αφου ξερετε ποιος θα κανει ποδαρικο!!σε 3 ωρες θα ειμαι σπιτι και θα ποσταρωωωω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 αφου ξερετε ποιος θα κανει ποδαρικο!!σε 3 ωρες θα ειμαι σπιτι και θα ποσταρωωωω Παρακαλώ κάποιος να συγκρατήσει το θηρίο γιατί με την κάψα που έχει θα τα σμπαραλιάσει όλα στο δρόμο μέχρι να φτάσει σπίτι του. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα κι άδικο να πάει κάποιο ανθρωπάκι από Ginger. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παρακαλώ κάποιος να συγκρατήσει το θηρίο γιατί με την κάψα που έχει θα τα σμπαραλιάσει όλα στο δρόμο μέχρι να φτάσει σπίτι του. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα κι άδικο να πάει κάποιο ανθρωπάκι από Ginger. Χαχαχα και οπως εχουμε ξαναπει απευθυνομενος στους νεους,διαβαζουμε κ μετα φλασαρουμε Αν δειτε νταλικα με ανθρωπακι αντροιντ στην ακρη παιδια χαχαχα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 αφου ξερετε ποιος θα κανει ποδαρικο!!σε 3 ωρες θα ειμαι σπιτι και θα ποσταρωωωω Πανε οι καλες εποχες που εμπαινες στα βενζιναδικα και ξεκιναγες φλασαρισμα...τσκ τσκ τσκ επεσες παρα πολυ δεν το περιμενα απο εσενα αυτο...Περιμενω εντυπωσεις απο οποιον φλασαρει γιατι θελω να βγαλω την jvb χθες... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Άντε να δούμε αυτή πως θα είναι. Ο kernel με ενδιαφέρει περισσότερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Λοιπόν παιδιά με απογοητεύετε! Πολύ αργούς σας βρίσκω! Έχει βγει νέα ΕΠΙΣΗΜΗ έκδοση εδώ και 6 ώρες και κανένας δεν έχει γράψει εντυπώσεις ακόμη! Σίγουρα έχετε «βαρύνει» γιατί παρακολουθώ το forum καιρό και σε ανάλογη περίπτωση παλιότερα θα είχαν ήδη γεμίσει 5 σελίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) καποιες πρωτες εντυπωσεις απο τα σχολια στους xda αναφερουν οτι ειναι πολυ smooth οπως και οι προηγουμενες 2.3.3, call-bug fixed, backlight fixed, rfs file system,μπορεις να απενεργοποιησεις το gps απο την καμερα, root με fuguroot, αλλα για διαχεοριση μνημης ακομη τιποτα...οριστε η ρομ για φλασαρισμα μεσω odin: http://www.multiupload.com/CI2WXC9MWR Edited May 6, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 καποιες πρωτες εντυπωσεις απο τα σχολια στους xda αναφερουν οτι ειναι πολυ smooth οπως και οι προηγουμενες 2.3.3, call-bug fixed, backlight fixed, rfs file system,μπορεις να απενεργοποιησεις το gps απο την καμερα, root με fuguroot, αλλα για διαχεοριση μνημης ακομη τιποτα...οριστε η ρομ για φλασαρισμα μεσω odin: http://www.multiupload.com/CI2WXC9MWR Και μαλιστα Ηρακλη διαβαζω πολυ ενθαρρυντικα σχολια για το gps Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παρακαλώ κάποιος να συγκρατήσει το θηρίο γιατί με την κάψα που έχει θα τα σμπαραλιάσει όλα στο δρόμο μέχρι να φτάσει σπίτι του. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα κι άδικο να πάει κάποιο ανθρωπάκι από Ginger. Χαχαχα και οπως εχουμε ξαναπει απευθυνομενος στους νεους,διαβαζουμε κ μετα φλασαρουμε Αν δειτε νταλικα με ανθρωπακι αντροιντ στην ακρη παιδια χαχαχα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πανε οι καλες εποχες που εμπαινες στα βενζιναδικα και ξεκιναγες φλασαρισμα...τσκ τσκ τσκ επεσες παρα πολυ δεν το περιμενα απο εσενα αυτο...Περιμενω εντυπωσεις απο οποιον φλασαρει γιατι θελω να βγαλω την jvb χθες...παλιοπαιδα,παλιοχαρακτηρες :lol::lol::lol::lol:(στη μια ροδα πηγαινα σπιτι χαχαχαχαχα) Σε 10 λεπτακια θα σας πω πρωτες εντυπωσεις,εχω ευχαριστα νεα,κανω ακομη κατι λιγες δοκιμες κι επανερχομαι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Και μαλιστα Ηρακλη διαβαζω πολυ ενθαρρυντικα σχολια για το gps σωστος...:) βασικα, εμενα με ενδιαφερει κυριως η διαχειριση μνημης...αντε ρε Παρη να μας πεις :lol: για να δουμε, θα εχουμε ουϊ κυριες και κυριοι...:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Λοιπον,πρωτες εντυπωσεις Αυτες η φωτο ειναι αφιερωμενες στο φιλο μου τον Αλεξη(matzaros) που θελει ταυτοχρονα ανοικτο gps,excel,browser κλπ Η μνημη ανεβηκε μεχρι 280 mb αλλα δεν μασησε πουθενα,τις εφαρμογες που ηθελα τις κρατουσε ανοικτες και για για πρωτη φορα με οσες ρομ εχω περασει δεν μου εκλεινε σε καμια περιπτωση τις επαφες!!!!!!Καλα παει εδω,βελτιωμενη διαχειριση μνημης Γρηγοροτερη απο jvb,οχι μεγαλη διαφορα αλλα και ειναι και φαινεται!! Καλυτερο gps (οχι τρελες διαφορες γιατι και στην jvb ηταν αψογο,αλλα ειναι ακομη καλυτερο) Ομαλοτερη Καλυτερο σημα wifi και αμεσο κλειδωμα Μου εβαλε ενα φακελο στην sd με το ονομα svox,ενα screenshot παραθετω πιο κατω να μας πει καοιος τι ακριβως ειναι (για τον Αλεξ χτυπαει η καμπανα εδω :p) Εχει ελληνικα αλλα οχι ελληνικα πληκτρολογια Ο φωτισμος των πληκτρων φιξαριστηκε Εχουν κανει καποιες βελτιωσεις στον browser που απ οτι ειδα με μια πρωτη ματια,εκτος του οτι ειναι ταχυτατος,ειδα σε πολλες σελιδες να μου κανει αυτοματα προσαρμογη το κειμενο :blink: Αυτα για αρχη,οτι αλλο θελετε ρωτηστε με γιατι ειμαι στο συνεχες τεσταρισμα (τι στο καλο,δεν δεχεται τριτο screenshot το ποστ?) Edited May 6, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 εδω το τριτο screenshot που ελεγα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Τελευταίο Σ/Κ με το SGS ... Θα μου λείψουν τα ατελείωτα flashαρίσματα για ένα διάστημα , θα κάνω αποτοξίνωση... Προφανώς θα σταματήσω να διαβάζω και αυτό το threat 10 φορές την μέρα. Ευχαριστώ όλους σας για τις ανεκτίμητες πληροφορίες που μου δώσατε , ίσως να τα ξαναλέμε συχνά στο "Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S ΙΙ" :) :) :) :) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Λοιπον,πρωτες εντυπωσεις Αυτες η φωτο ειναι αφιερωμενες στο φιλο μου τον Αλεξη(matzaros) που θελει ταυτοχρονα ανοικτο gps,excel,browser κλπ Η μνημη ανεβηκε μεχρι 280 mb αλλα δεν μασησε πουθενα,τις εφαρμογες που ηθελα τις κρατουσε ανοικτες και για για πρωτη φορα με οσες ρομ εχω περασει δεν μου εκλεινε σε καμια περιπτωση τις επαφες!!!!!!Καλα παει εδω,βελτιωμενη διαχειριση μνημης Γρηγοροτερη απο jvb,οχι μεγαλη διαφορα αλλα και ειναι και φαινεται!! Καλυτερο gps (οχι τρελες διαφορες γιατι και στην jvb ηταν αψογο,αλλα ειναι ακομη καλυτερο) Ομαλοτερη Καλυτερο σημα wifi και αμεσο κλειδωμα Μου εβαλε ενα φακελο στην sd με το ονομα svox,ενα screenshot παραθετω πιο κατω να μας πει καοιος τι ακριβως ειναι (για τον Αλεξ χτυπαει η καμπανα εδω :p) Εχει ελληνικα αλλα οχι ελληνικα πληκτρολογια Ο φωτισμος των πληκτρων φιξαριστηκε Εχουν κανει καποιες βελτιωσεις στον browser που απ οτι ειδα με μια πρωτη ματια,εκτος του οτι ειναι ταχυτατος,ειδα σε πολλες σελιδες να μου κανει αυτοματα προσαρμογη το κειμενο :blink: Αυτα για αρχη,οτι αλλο θελετε ρωτηστε με γιατι ειμαι στο συνεχες τεσταρισμα (τι στο καλο,δεν δεχεται τριτο screenshot το ποστ?) ρε συ Παρη, η μνημη οταν εισαι σε idle δεν τρεχεις τιποτα δηλαδη ποση ελευθερη σου εχει? στην jvb πανω απο 100 θυμαμαι δεν ειχα σχεδον ποτε Τελευταίο Σ/Κ με το SGS ... Θα μου λείψουν τα ατελείωτα flashαρίσματα για ένα διάστημα , θα κάνω αποτοξίνωση... Προφανώς θα σταματήσω να διαβάζω και αυτό το threat 10 φορές την μέρα. Ευχαριστώ όλους σας για τις ανεκτίμητες πληροφορίες που μου δώσατε , ίσως να τα ξαναλέμε συχνά στο "Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S ΙΙ" :) :) :) :) αντε ενας ενας :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 ρε συ Παρη, η μνημη οταν εισαι σε idle δεν τρεχεις τιποτα δηλαδη ποση ελευθερη σου εχει? στην jvb πανω απο 100 θυμαμαι δεν ειχα σχεδον ποτε εμενα στην jvb πανω απο 70-80 δεν πηγε ποτε...αυτο ειναι το θεμα υποπτε21, να μας πει ο Παρης σε idle state που κυμαινεται :confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts