Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ (thanks goes to "tyxerakias")

Αλλά σε ενημερώνω (αν διάβασες και μερικές σελίδες πριν θα το διάβασες) οτι υπάρχει πρόβλημα με το "ς" σε όλες τις gingerbread rom (προβλήματα που ΔΕΝ υπάρχουν στις 2.2.1 και δεν οφείλονται στο Swype).:)

Ευχαριστω πολυ παιδια... οντως το τελικο ς εχει προβλημα. Αρα αρκουμαστε στο μαμισιο πληκτρολογιο. :(

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά εσείς που ασχολήστε περισσότερο με το θέμα ...

Τι θα γίνει θα δούμε ποτέ σωστή ginger ή το παράτησαν το κινητάκι μας?

Φυσικά και θα δούμε... Σίγουρα θα δώσουν gingerbread στον Γαλαξία (το έχουν πει άλλωστε)! το ότι απέσυραν την έκδοση που βγάλαν στην αρχή βιαστικά (την 2.3.3 XWJVB) σημαίνει πως κάτι έγινε (πολλά τα σενάρια), απλά εύχομαι αυτό που έγινε να οδηγήσει σε καποια νέα καλύτερη 2.3 και όχι απλά στην ίδια! Σίγουρα θα έχουμε νεότερα πολύ σύντομα πάντως καθώς η samsung θέλει να κλείσει το κεφάλαιο galaxy s1 για να ασχοληθεί με το (νέο) κεφάλαιο Galaxy s2!

Βασίλης!

Κατα φωνή και ... η samsung!!

ΈΧΟΥΜΕ ΝΕΑ (επίσημη) 2.3.3!!!

new update from JVB-JVK-JV3 (XEE) to JVH-JVO-JV3 (XEE)

Λένε οτι είναι τώρα διαθέσιμο μέσω KIES (link xda!!!)

EDIT: Updated link στο XDA εδώ

ΥΓ:Νοιώθω λες και κάνω live broadcast:p

Edited by Coolgreek
προσθήκη νέου LINK
Βασίλης!

Tην περασες κανεις? Για να δουμε αν διορθωσαν τα θεματακια με το ανελεητο δρεπανιασμα στις εφαρμογες. Αντε ομως να βλεπουμε και καμια 2.3.4 ρε παιδια...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια ναι, να δουμε τι γινεται

This version of the device, cannot be updated

current firware: PDA:JS7 / PHONE:JPE/ CSC:JP9 (EUR)

γκρρρ, ρε δεν θυμαμαι ποια ειχα βαλει (καποια simply μαλλον)

πρεπει να γυρισω σε stock ετσι?

Vita Brevis

οποιος την βαλει παρακαλω ας μας ενημερωσει για την διαχειριση της μνημης...ουσιαστικα ηταν το μονο προβλημα των 2.3.3 μεχρι σημερα...

αντε να δουμε επιτελους :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

οποιος την βαλει παρακαλω ας μας ενημερωσει για την διαχειριση της μνημης...ουσιαστικα ηταν το μονο προβλημα των 2.3.3 μεχρι σημερα...

αντε να δουμε επιτελους :)

αφου ξερετε ποιος θα κανει ποδαρικο!!σε 3 ωρες θα ειμαι σπιτι και θα ποσταρωωωω

Παρακαλώ κάποιος να συγκρατήσει το θηρίο γιατί με την κάψα που έχει θα τα σμπαραλιάσει όλα στο δρόμο μέχρι να φτάσει σπίτι του. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα κι άδικο να πάει κάποιο ανθρωπάκι από Ginger.

Μάκης

Παρακαλώ κάποιος να συγκρατήσει το θηρίο γιατί με την κάψα που έχει θα τα σμπαραλιάσει όλα στο δρόμο μέχρι να φτάσει σπίτι του. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι κρίμα κι άδικο να πάει κάποιο ανθρωπάκι από Ginger.

Χαχαχα και οπως εχουμε ξαναπει απευθυνομενος στους νεους,διαβαζουμε κ μετα φλασαρουμε

Αν δειτε νταλικα με ανθρωπακι αντροιντ στην ακρη παιδια χαχαχα

Πανε οι καλες εποχες που εμπαινες στα βενζιναδικα και ξεκιναγες φλασαρισμα...τσκ τσκ τσκ επεσες παρα πολυ δεν το περιμενα απο εσενα αυτο...Περιμενω εντυπωσεις απο οποιον φλασαρει γιατι θελω να βγαλω την jvb χθες...

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Λοιπόν παιδιά με απογοητεύετε!

Πολύ αργούς σας βρίσκω!

Έχει βγει νέα ΕΠΙΣΗΜΗ έκδοση εδώ και 6 ώρες και κανένας δεν έχει γράψει εντυπώσεις ακόμη!

Σίγουρα έχετε «βαρύνει» γιατί παρακολουθώ το forum καιρό και σε ανάλογη περίπτωση παλιότερα θα είχαν ήδη γεμίσει 5 σελίδες..

καποιες πρωτες εντυπωσεις απο τα σχολια στους xda αναφερουν οτι ειναι πολυ smooth οπως και οι προηγουμενες 2.3.3, call-bug fixed, backlight fixed, rfs file system,μπορεις να απενεργοποιησεις το gps απο την καμερα, root με fuguroot, αλλα για διαχεοριση μνημης ακομη τιποτα...οριστε η ρομ για φλασαρισμα μεσω odin:

http://www.multiupload.com/CI2WXC9MWR

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

καποιες πρωτες εντυπωσεις απο τα σχολια στους xda αναφερουν οτι ειναι πολυ smooth οπως και οι προηγουμενες 2.3.3, call-bug fixed, backlight fixed, rfs file system,μπορεις να απενεργοποιησεις το gps απο την καμερα, root με fuguroot, αλλα για διαχεοριση μνημης ακομη τιποτα...οριστε η ρομ για φλασαρισμα μεσω odin:

http://www.multiupload.com/CI2WXC9MWR

Και μαλιστα Ηρακλη διαβαζω πολυ ενθαρρυντικα σχολια για το gps

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Χαχαχα και οπως εχουμε ξαναπει απευθυνομενος στους νεους,διαβαζουμε κ μετα φλασαρουμε

Αν δειτε νταλικα με ανθρωπακι αντροιντ στην ακρη παιδια χαχαχα

Πανε οι καλες εποχες που εμπαινες στα βενζιναδικα και ξεκιναγες φλασαρισμα...τσκ τσκ τσκ επεσες παρα πολυ δεν το περιμενα απο εσενα αυτο...Περιμενω εντυπωσεις απο οποιον φλασαρει γιατι θελω να βγαλω την jvb χθες...
παλιοπαιδα,παλιοχαρακτηρες :lol::lol::lol::lol:(στη μια ροδα πηγαινα σπιτι χαχαχαχαχα)

Σε 10 λεπτακια θα σας πω πρωτες εντυπωσεις,εχω ευχαριστα νεα,κανω ακομη κατι λιγες δοκιμες κι επανερχομαι

Και μαλιστα Ηρακλη διαβαζω πολυ ενθαρρυντικα σχολια για το gps

σωστος...:)

βασικα, εμενα με ενδιαφερει κυριως η διαχειριση μνημης...αντε ρε Παρη να μας πεις :lol:

για να δουμε, θα εχουμε ουϊ κυριες και κυριοι...:rolleyes:

Ηρακλής!

Λοιπον,πρωτες εντυπωσεις

Αυτες η φωτο ειναι αφιερωμενες στο φιλο μου τον Αλεξη(matzaros) που θελει ταυτοχρονα ανοικτο gps,excel,browser κλπ

Η μνημη ανεβηκε μεχρι 280 mb αλλα δεν μασησε πουθενα,τις εφαρμογες που ηθελα τις κρατουσε ανοικτες και για για πρωτη φορα με οσες ρομ εχω περασει δεν μου εκλεινε σε καμια περιπτωση τις επαφες!!!!!!Καλα παει εδω,βελτιωμενη διαχειριση μνημης

Γρηγοροτερη απο jvb,οχι μεγαλη διαφορα αλλα και ειναι και φαινεται!!

Καλυτερο gps (οχι τρελες διαφορες γιατι και στην jvb ηταν αψογο,αλλα ειναι ακομη καλυτερο)

Ομαλοτερη

Καλυτερο σημα wifi και αμεσο κλειδωμα

Μου εβαλε ενα φακελο στην sd με το ονομα svox,ενα screenshot παραθετω πιο κατω να μας πει καοιος τι ακριβως ειναι (για τον Αλεξ χτυπαει η καμπανα εδω :p)

Εχει ελληνικα αλλα οχι ελληνικα πληκτρολογια

Ο φωτισμος των πληκτρων φιξαριστηκε

Εχουν κανει καποιες βελτιωσεις στον browser που απ οτι ειδα με μια πρωτη ματια,εκτος του οτι ειναι ταχυτατος,ειδα σε πολλες σελιδες να μου κανει αυτοματα προσαρμογη το κειμενο :blink:

Αυτα για αρχη,οτι αλλο θελετε ρωτηστε με γιατι ειμαι στο συνεχες τεσταρισμα

(τι στο καλο,δεν δεχεται τριτο screenshot το ποστ?)

Edited by truckman

Τελευταίο Σ/Κ με το SGS ... Θα μου λείψουν τα ατελείωτα flashαρίσματα για ένα διάστημα , θα κάνω αποτοξίνωση... Προφανώς θα σταματήσω να διαβάζω και αυτό το threat 10 φορές την μέρα. Ευχαριστώ όλους σας για τις ανεκτίμητες πληροφορίες που μου δώσατε , ίσως να τα ξαναλέμε συχνά στο "Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S ΙΙ"

:) :) :) :)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Λοιπον,πρωτες εντυπωσεις

Αυτες η φωτο ειναι αφιερωμενες στο φιλο μου τον Αλεξη(matzaros) που θελει ταυτοχρονα ανοικτο gps,excel,browser κλπ

Η μνημη ανεβηκε μεχρι 280 mb αλλα δεν μασησε πουθενα,τις εφαρμογες που ηθελα τις κρατουσε ανοικτες και για για πρωτη φορα με οσες ρομ εχω περασει δεν μου εκλεινε σε καμια περιπτωση τις επαφες!!!!!!Καλα παει εδω,βελτιωμενη διαχειριση μνημης

Γρηγοροτερη απο jvb,οχι μεγαλη διαφορα αλλα και ειναι και φαινεται!!

Καλυτερο gps (οχι τρελες διαφορες γιατι και στην jvb ηταν αψογο,αλλα ειναι ακομη καλυτερο)

Ομαλοτερη

Καλυτερο σημα wifi και αμεσο κλειδωμα

Μου εβαλε ενα φακελο στην sd με το ονομα svox,ενα screenshot παραθετω πιο κατω να μας πει καοιος τι ακριβως ειναι (για τον Αλεξ χτυπαει η καμπανα εδω :p)

Εχει ελληνικα αλλα οχι ελληνικα πληκτρολογια

Ο φωτισμος των πληκτρων φιξαριστηκε

Εχουν κανει καποιες βελτιωσεις στον browser που απ οτι ειδα με μια πρωτη ματια,εκτος του οτι ειναι ταχυτατος,ειδα σε πολλες σελιδες να μου κανει αυτοματα προσαρμογη το κειμενο :blink:

Αυτα για αρχη,οτι αλλο θελετε ρωτηστε με γιατι ειμαι στο συνεχες τεσταρισμα

(τι στο καλο,δεν δεχεται τριτο screenshot το ποστ?)

ρε συ Παρη, η μνημη οταν εισαι σε idle δεν τρεχεις τιποτα δηλαδη ποση ελευθερη σου εχει?

στην jvb πανω απο 100 θυμαμαι δεν ειχα σχεδον ποτε

Τελευταίο Σ/Κ με το SGS ... Θα μου λείψουν τα ατελείωτα flashαρίσματα για ένα διάστημα , θα κάνω αποτοξίνωση... Προφανώς θα σταματήσω να διαβάζω και αυτό το threat 10 φορές την μέρα. Ευχαριστώ όλους σας για τις ανεκτίμητες πληροφορίες που μου δώσατε , ίσως να τα ξαναλέμε συχνά στο "Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S ΙΙ"

:) :) :) :)

αντε ενας ενας :D

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ρε συ Παρη, η μνημη οταν εισαι σε idle δεν τρεχεις τιποτα δηλαδη ποση ελευθερη σου εχει?

στην jvb πανω απο 100 θυμαμαι δεν ειχα σχεδον ποτε

εμενα στην jvb πανω απο 70-80 δεν πηγε ποτε...αυτο ειναι το θεμα υποπτε21, να μας πει ο Παρης σε idle state που κυμαινεται :confused:

Ηρακλής!

• The topic was unlocked