Lakerdas Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 αν φλασαρω και εχω περασει καποιον kernel υπαρχει προβλημα?...επισεις η καλυτερη εκδοση μεχρι στιγμης ειναι η js8???? Θα υπάρξει πρόβλημα μόνο αν έχεις βάλει lagfix. Και ναι, η JS8 είναι η νεότερη και καλύτερη 2.2.1. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Άλλο ένα ακόμα θεματάκι.... :( με την JVB πάνω, δεν μπορείς να συνδεθείς μέσω KIES πλέον? Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Άλλο ένα ακόμα θεματάκι.... :( με την JVB πάνω, δεν μπορείς να συνδεθείς μέσω KIES πλέον? απο οτι θυμαμαι νομιζω οτι συνδεεται κανονικα με το κιες...δεν εχω το καλωδιο τωρα μαζι μου για να δοκιμασω...:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Φίλε Τάσο καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν σου πω πως αυτό το βρήκα και στο xda αλλά δεν δεν ήξερα πως ακριβώς να το κάνω? Ανοίγω το odin κάνω ''load'' το CSC μόνο και flash? Και κάτι ακόμα ... αυτό σχετικά με το ανθρωπάκι τον Η/Υ και το ! είναι κακό? :o Δηλαδή μπορεί να βγάλεις off το κινητό? Γιατί εγώ κατά την διάρκεια του JVB το είδα 2 φορές.... αλλά απλά έβγαλα την μπαταρία και την ξανά έβαλα και όλα ok :o Αυτη ειναι η κλασσικη εικονιτσα του semi-brickαρισματος:) Αφου δεν το ηξερες και το ξεπερασες 2 φορες χωρις προβλημα πρεπει να εισαι αρκετα τυχερακιας. Για να καταλαβεις αλλοι τρεχουν και δεν φτανουν οταν το βλεπουν αυτο:lol: Παντως αφου σου δουλευει ο συνδυασμος των 3 πληκτρων εισαι οκ, αν και δεν συνισταται να το φτασεις και στα ορια του το φλασαρισμα μην τρεχεις μετα. Άλλο ένα ακόμα θεματάκι.... :( με την JVB πάνω, δεν μπορείς να συνδεθείς μέσω KIES πλέον? Το kies εχει παρα πολλα θεματα γενικα σαν προγραμμα. Για μενα προσωπικα ειναι οτι χειροτερο εχει κυκλοφορησει ποτε σε σουιτα για κινητο-ναυαρχιδα. Δεν ξερω για την JVB αλλα με οποιαδηποτε ρομ επανω μπορει να εχει θεμα να συνδεθει. Πετα το να βρεις την ηρεμια σου. Y.Γ. Με γεια μας και το καινουργιο σχεδιασμο στο site. Πολυ καλη δουλεια :) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Να το πετάξω οκ... αλλά έλα που έχω πάρει backup τις επαφές μου με το kies... μήπως ξέρουμε άλλον τρόπο να κάνω restore τις επαφές που πήρα backup με το kies? thanks για ακόμα μια φορά.. .. Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ποιον kernel προτεινετε να περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Να το πετάξω οκ... αλλά έλα που έχω πάρει backup τις επαφές μου με το kies... μήπως ξέρουμε άλλον τρόπο να κάνω restore τις επαφές που πήρα backup με το kies? thanks για ακόμα μια φορά.. .. και γιατι δε τις κανεις back up με το google?android εχεις μη το ξεχνας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 και γιατι δε τις κανεις back up με το google?android εχεις μη το ξεχνας... γιατί το έχω ήδη κάνει με το kies και πλέον έχω νέο firmware......... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) γιατί το έχω ήδη κάνει με το kies και πλέον έχω νέο firmware......... δεν ειχες κανει ποτε back up στο google?μπες στον λογαριασμο σου στο γοογλε και τσεκαρε τις επαφες εκει δες αν τις εχεις ολες και μετα κανε συγχρονισμο αλλος τροπος ειναι το κιες που απ οτι λες δε μπορει να δε συνδεθει περιεργο βεβαια καθως και γω jvb εχω και συνδεομαι κανονικα τεσπα για 64 μπιτα παραθυρα http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml για 32μπιτα παραθυρα http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x86.shtml Edited April 28, 2011 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Να το πετάξω οκ... αλλά έλα που έχω πάρει backup τις επαφές μου με το kies... μήπως ξέρουμε άλλον τρόπο να κάνω restore τις επαφές που πήρα backup με το kies? thanks για ακόμα μια φορά.. .. Μήπως έχεις το usb debugging τικαρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ποιον kernel προτεινετε να περασω?Αν εννοεις για την js8 που ανεφερες πριν ,θα σου προτεινα να μην αλλαξεις κερνελ,απο την μια ο stock δουλευει αψογα και ειναι ταχυτατος,απο την αλλη και χωρις παρεξηγηση βλεπω οτι εισαι απειρος ακομη σε τετοια θεματα και δεν θα συνιστουσα να ανακατευτεις ακομη με κερνελ και διαφορα τετοια,για το καλο σου το λεω..Φιλικα ολα αυτα :happy: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ωχ περασα τον speedmod by hardcore λες να μου δημιουργησει προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 πως τον απενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 πως τον απενεργοποιω? Θα σου δημιουργησει προβλημα μονο αν περασες εκδοση που δεν κανει για το firmware που εχεις. Προσεξες την εκδοση του firmware οταν το περασες? Και στην τελικη μπορεις να μου εξηγησεις ποιος ηταν ο λογος που αλλαξες κερνελ? Επισης ποιος ειναι ο λογος που τωρα θελεις να τον απενεργοποιησεις? Φιλικα παντα Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 πως τον απενεργοποιω? αν διαβαζες πριν τον περναγες μπορει να μη το περναγες αλλα αργησες 5 λεπτα ο κερνελ δεν απενεργοποιητε πρεπει να περασεις παλι τον στοκ κερνελ η τη ρομ παιδια σοβαρα τωρα περνατε ολοι οτι σας κατεβει χωρις παρεξηγηση τζουνιορ δεν ειναι μονο για σενα αλλα απο τους 100 που ειμαστε εδω μεσα τουλαχιστον οι 20 ξερουν τι κανουν οι αλλοι 80 κανουν οτι τους κατεβει χωρις να διαβαζουν τπτ για αυτο που κανουν αν δε θελετε να διαβασετε ολο το θρεντ διαβαστε τουλαχιστον τους οδηγους...για το καλο σας εγω ξερω τι να κανω αν παει κατι στραβα,εσεις?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 προσεξα οτι ηταν 2.2.1 και ελεγε Version: K13E ....οκ δεν τον βγαζω :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) προσεξα οτι ηταν 2.2.1 και ελεγε Version: K13E ....οκ δεν τον βγαζω :X Δεν εννοω αυτο, εννοω ηταν για την JS8 που εχεις? Λοιπον επειδη με καλυψε ο Μαντζαρος απλα θα σου παραθεσω ενα πολυ ωραιο ποστ απο το φιλο μας το Μακη (Lakerdas) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3598307#post3598307. Kανε ενα κοπο και διαβασε το. Edited April 28, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Για να καταλαβεις αλλοι τρεχουν και δεν φτανουν οταν το βλεπουν αυτο:lol: Παντως αφου σου δουλευει ο συνδυασμος των 3 πληκτρων εισαι οκ, αν και δεν συνισταται να το φτασεις και στα ορια του το φλασαρισμα μην τρεχεις μετα. Απλως να πω (χωρις να προσθεσω κατι ουσιαστικο στο thread), πως την πρωτη φορα που ειδα αυτο το εικονιδιο (οκ το εχω ξαναδει απο τοτε), θυμαμαι να στεγνωνει το στομα μου και να ειμαι στα προθυρα σοκ :lol: Νομιζω πως δεν ειχε αναφερθει μαλιστα κατι τετοιο (back then) και πραγματικα ειχα φρικαρει. Παιδια το port του Sense λειτουργει οκ? Ξερω πως δεν ειναι πληρως χρηστικο ακομα καθως λειπουν καποια πραγματα, αλλα δεν φορτωνει την συσκευη? Εχω διαβασει πως οχι, αλλα θα ηθελα αποψη απο εδω. Καπου πηρε το ματι μου πως ο Αλεκος το περασε/θα το περασει? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Απλως να πω (χωρις να προσθεσω κατι ουσιαστικο στο thread), πως την πρωτη φορα που ειδα αυτο το εικονιδιο (οκ το εχω ξαναδει απο τοτε), θυμαμαι να στεγνωνει το στομα μου και να ειμαι στα προθυρα σοκ :lol: Νομιζω πως δεν ειχε αναφερθει μαλιστα κατι τετοιο (back then) και πραγματικα ειχα φρικαρει. Παιδια το port του Sense λειτουργει οκ? Ξερω πως δεν ειναι πληρως χρηστικο ακομα καθως λειπουν καποια πραγματα, αλλα δεν φορτωνει την συσκευη? Εχω διαβασει πως οχι, αλλα θα ηθελα αποψη απο εδω. Καπου πηρε το ματι μου πως ο Αλεκος το περασε/θα το περασει? Το πέρασε και το προσπέρασε. Ειλικρινά τώρα, οτιδήποτε βασίζεται σε cm7 έχει πολλά προβλήματα. Μπορείς να το περάσεις για να παίξεις μαζί του αλλά για καθημερινή χρήση δεν λέει. Τουλάχιστον μέχρι να γίνει stable η cm7. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδιά προσπαθώ να φλασάρω από CWM και μου βγάζει μήνυμα aborted (bad)... !! Καμία ιδέα για την επίλυση του προβλήματος? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδιά προσπαθώ να φλασάρω από CWM και μου βγάζει μήνυμα aborted (bad)... !! Καμία ιδέα για την επίλυση του προβλήματος? Πλήρως ακατανόητο και ανεπίδεκτο απάντησης. Ποιό firmware έχεις, τι προσπαθείς να φλασάρεις, ποιό cwm χρησιμοποιείς. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ναι σωστά!! Έχω περάσει stock 2.3.3 XWJVB.. στην συνέχεια πέρασα kernel cf - root 3.1 και είμαι έτοιμος για juwe's 4.1. Όσο για το cwm... έχω αυτό με το πορτοκαλί φόντο (δεν θυμάμαι ποιο είναι...). Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ναι σωστά!! Έχω περάσει stock 2.3.3 XWJVB.. στην συνέχεια πέρασα kernel cf - root 3.1 και είμαι έτοιμος για juwe's 4.1. Όσο για το cwm... έχω αυτό με το πορτοκαλί φόντο (δεν θυμάμαι ποιο είναι...). το 3 ειναι...μαλλον το προβλημα μπορει να ειναι και στο ζιπακι που κατεβασες.ξανακατεβασε το η δοκιμασε αλλη μια φορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 το 3 ειναι...μαλλον το προβλημα μπορει να ειναι και στο ζιπακι που κατεβασες.ξανακατεβασε το η δοκιμασε αλλη μια φορα... Θα το δοκιμάσω. Όσο για την Juwe... μήπως την έχεις δοκιμάσει να μου πεις γνώμη? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Θα το δοκιμάσω. Όσο για την Juwe... μήπως την έχεις δοκιμάσει να μου πεις γνώμη? οχι criskello φοραω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts