saliez Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) παιδια μετα απο σχεδον 2 μερες με juwe 3.0 εχω να πω οτι ειναι εκπληκτικη ΣΕ ΟΛΑ. Νομιζω οτι οντως ειναι η καλυτερη. Κ αν ενεργοποιησετε το lagfix που προσφερει τοτε πατε σε ενα σταθερο και γρηγορο συστημα. Αφοβα την προτεινω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964672 καταρχάς είναι γρήγορη η 2.3.3, ποιο lagfix έχει ; το voodoo ; εγώ πάλι δεν θα το ενεργοποιούσα στην θέση σου, ο dev του kernel δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά :p όποιος έχει 2.3.3 να πάει στο about phone στις ρυθμίσεις και να πατήσει πολλές φορές εκεί που λέει την έκδοση(2.3.3) Watch the magic happen ! Υπάρχει καπου οδηγός πως να περάσουμε την Juwe 3 ?? φλάσαρε την jvk, μπες σε download και φλάσαρε οποιονδήποτε speedmod χωρίς τα auto reboot/repartition να είναι τικαρισμένα, αφού τελειώσει μπες σε recovery απευθείας από το download και φλάσαρε το ζιπάκι. Εάν δεν καταλαβαίνεις τι λέω τότε αυτή η διαδικασία πιθανότατα να μην είναι για σένα, χωρίς παρεξήγηση. :) Edited April 2, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καταρχάς είναι γρήγορη η 2.3.3, ποιο lagfix έχει ; το voodoo ; εγώ πάλι δεν θα το ενεργοποιούσα στην θέση σου, ο dev του kernel δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά :p όποιος έχει 2.3.3 να πάει στο about phone στις ρυθμίσεις και να πατήσει πολλές φορές εκεί που λέει την έκδοση(2.3.3) Watch the magic happen ! ΚΑΛΟ...! :) μου θυμισε τα eggs στα windows..!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αύριο θα βγει και η Juwe 3.1. Εγώ έχω την Darky, καλή και αυτή. Γενικά όμως τα προβλήματα που αναφέρονται στην Juwe είναι τα λιγότερα πάντα. Τυχαίο;; Η darky έχει όντως λίγο περισσότερη ταχύτητα στην sd, κατα τ' άλλα δεν είδα διαφορές σε σχέση με Juwe. Επίσης θα βγει το βράδυ ή αύριο και η simply rc1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλησπερα και παλι ολα λυθηκαν με το gps μου χαρη στην υπομονη του truckman εγω δεν ειχα τοση νομιζω οτι τιναξα τα παντα λοιπον ενα θεματακι εχω και ισως με βοηθησει καποιος speed dial παταω το νουμερ πχ 2 και το πρασινο κουμπι κλησης μετα και πεταει ενα pop up λεγοντας εκτελεση κωδικα ussd και μετα προβλημα συνδεσης η μη εγκυρος κωδικας MMI ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αντώνη ευχαριστώ πολύ αλλά δε καταλαβαίνει τίποτα!! :mad: Έκανα ό,τι γράφεις στον οδηγό σου κ καμία αλλαγή! Μέχρι και hard reset/factory reset έκανα και μετά πάλι και....τα ίδια! Τι περίεργο σκάλωμα έφαγε?? :cry: (άργησα να απαντήσω γιατί δοκίμαζα πράγματα...) χμμμ..πολυ παραξενο και πρωτακουστο. δοκιμασε να κανεις hard reset και μετα να το ανοιξεις την πρωτη φορα χωρις να εχεις την καρτα sim μεσα. κανε τον οδηγο που σου εδωσα και ολα τα υπολοιπα. μετα κλεισε το τηλ, βαλε την sim σου και ανοιξε το ξανα. δοκιμασε και πες μου αν τα καταφερουμε ετσι. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 χμμμ..πολυ παραξενο και πρωτακουστο. δοκιμασε να κανεις hard reset και μετα να το ανοιξεις την πρωτη φορα χωρις να εχεις την καρτα sim μεσα. κανε τον οδηγο που σου εδωσα και ολα τα υπολοιπα. μετα κλεισε το τηλ, βαλε την sim σου και ανοιξε το ξανα. δοκιμασε και πες μου αν τα καταφερουμε ετσι. Μα είναι όντως πολύ περίεργο! Λοιπόν το δοκίμασα και αυτό κ πάλι δε θέλει να βγάλει σηματάκι 3g επάνω. Όμως δοκίμασα να βάλω άλλη sim cosmote στο galaxy μου και σε αυτήν συνδέθηκε κανονικά! Λες να είναι πρόβλημα sim? Αλλά γιατί στα ξαφνικά μετά από τόσο καιρό?? :wacko: Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Μα είναι όντως πολύ περίεργο! Λοιπόν το δοκίμασα και αυτό κ πάλι δε θέλει να βγάλει σηματάκι 3g επάνω. Όμως δοκίμασα να βάλω άλλη sim cosmote στο galaxy μου και σε αυτήν συνδέθηκε κανονικά! Λες να είναι πρόβλημα sim? Αλλά γιατί στα ξαφνικά μετά από τόσο καιρό?? :wacko: μήπως έχεις cosmote ; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ναι.... τι διαφορά μας κάνει?? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 δοκίμασε το εξής ; menu --> settings --> wireless --> mobile network --> access point names --> menu new apn ; name : cosmote apn : internet από κάτω : not set mcc : 202 mnc : 01 apn type : internet menu save και επέλεξε μετά σε αυτό που έσωσες το κυκλάκι για να γίνει πράσινο και δες άμα δουλεύει Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αυτές ακριβώς τις ρυθμήσεις έχω ήδη από το APN που έκανα restore. Να κάνω καινούριο ίδιο? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αυτές ακριβώς τις ρυθμήσεις έχω ήδη από το APN που έκανα restore. Να κάνω καινούριο ίδιο? Aφού δουλεύει με άλλη sim είναι θέμα sim. Μάλλον κάτι απενεργοποίησε η Cosmote, πάρτους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους αν το internet σου είναι ενεργοποιημένο... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Μάλλον αύριο το πρωί θα πάω για επίσκεψη και μακάρι να είναι δική τους μ@#$. :) Thnxx! Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Παιδία θα ήθελα τι βοήθεια σας !!!!!! Μόλις πήρα το Samsung galaxy s και ανακάλυψα ότι δεν έχει Ελληνικό menu μπορώ να βάλω? και αν ναι πως γίνετε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Παιδία θα ήθελα τι βοήθεια σας !!!!!! Μόλις πήρα το Samsung galaxy s και ανακάλυψα ότι δεν έχει Ελληνικό menu μπορώ να βάλω? και αν ναι πως γίνετε? Ευχαριστώ Ποια rom εχεις και τι product code?? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Παιδία θα ήθελα τι βοήθεια σας !!!!!! Μόλις πήρα το Samsung galaxy s και ανακάλυψα ότι δεν έχει Ελληνικό menu μπορώ να βάλω? και αν ναι πως γίνετε? Ευχαριστώ απο που το πηρες;σε τι γλωσσα δηλαδη ειναι;ψαξε απο τις ρυθμισεις να βρεις τη σχετικη ρυθμιση (locale and text ειναι στα αγγλικα), επειτα select locale και βαλε ελληνικα... edit: μπορεις να βαλεις και το morelocale2 απο το μαρκετ... Edited April 2, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Καλησπερα.Για οποιον με 2.3.3 ενδιαφερεται για το εφε στο κλεισιμο οθονης η για εικονιδιο μπαταριας με ποσοστο η και lockscreen aosp,υπαρχουν εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12459602&postcount=29 τα εβαλα πριν λιγο στην stock 2.3.3 και λειτουργουν αψογα,μου αρεσε και η προσθηκη στο power menu των επιλογων για reboot,recovery και download mode Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Καλησπερα.Για οποιον με 2.3.3 ενδιαφερεται για το εφε στο κλεισιμο οθονης η για εικονιδιο μπαταριας με ποσοστο η και lockscreen aosp,υπαρχουν εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12459602&postcount=29 τα εβαλα πριν λιγο στην stock 2.3.3 και λειτουργουν αψογα,μου αρεσε και η προσθηκη στο power menu των επιλογων για reboot,recovery και download mode Τι βαζεις στο κινητο;Υπαρχουν 2 φακελοι Meta inf,system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Τι βαζεις στο κινητο;Υπαρχουν 2 φακελοι Meta inf,system το αρχειο το κανεις install χωρις να το αποσυμπιεσεις μεσα απο το cwm Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 το αρχειο το κανεις install χωρις να το αποσυμπιεσεις μεσα απο το cwm cwm;:OΤι ειναι αυτο φιλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 cwm;:OΤι ειναι αυτο φιλε μου;οπως τα ειπε ο suspect πριν,το cwm ειναι recovery μεσω του οποιου μπορουμε να φλασαρουμε ανυπογραφα zip αρχεια και οχι μονο!!!για να το βαλεις ,αν εχεις 2.3.3 εννοειται,κανεις ρουτ με cf-root και θα μπει απο μονο του Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 οπως τα ειπε ο suspect πριν,το cwm ειναι recovery μεσω του οποιου μπορουμε να φλασαρουμε ανυπογραφα zip αρχεια και οχι μονο!!!για να το βαλεις ,αν εχεις 2.3.3 εννοειται,κανεις ρουτ με cf-root και θα μπει απο μονο του ok απλως δεν θελω να κανω root:happy:Eυχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 μηπως μπορει καποιος να μου στειλει το .apk της καθημερινης ενημερωσης απο την 2.3.3? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 απο που το πηρες;σε τι γλωσσα δηλαδη ειναι;ψαξε απο τις ρυθμισεις να βρεις τη σχετικη ρυθμιση (locale and text ειναι στα αγγλικα), επειτα select locale και βαλε ελληνικα... edit: μπορεις να βαλεις και το morelocale2 απο το μαρκετ... το πηρα απο το easy buy world. το κιν. ειναι απο Γερμανια απο οτι μου ειπε αυτοσ απο το μαγαζι και δεν εχει menu στα Ελληνικα. μου ειπε να αλλαξω rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 το πηρα απο το easy buy world. το κιν. ειναι απο Γερμανια απο οτι μου ειπε αυτοσ απο το μαγαζι και δεν εχει menu στα Ελληνικα. μου ειπε να αλλαξω rom. δεν εχει καν σαν επιλογη για το menu τα ελληνικα απο τις ρυθμισεις??? αν δεν εχει φλασαρε την js8 οδηγιες θα βρεις στην πρωτη σελιδα εδω εν'τω μεταξυ μολις εβαλα την juwe 2.3.3 κυριως για τα πολυ καλα σχολια που ακουσα θα πω απλα οτι δεν εντυπωσιαστηκα, με την πρωτη ευκαιρια θα γυρισω στην 2.2.1 μαλλον στον darky 9.3 η 9.5 θα δω υπαρχει και ενα θεμα οπως εχουν πει με την δυναμη του wifi, ειναι αρκετα μικροτερο σε σχεση με τις 2.2.1 νομιζω πρεπει να δωθουν τα sources πρωτα πριν δουμε custom 2.3 της προκοπης παντως η miui 2.3 μου εκανε πολυ καλυτερη εντυπωση απο του juwe Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 το πηρα απο το easy buy world. το κιν. ειναι απο Γερμανια απο οτι μου ειπε αυτοσ απο το μαγαζι και δεν εχει menu στα Ελληνικα. μου ειπε να αλλαξω rom. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι απο Γερμανία και να μην έχει ελληνικό μενού. Ελληνικό πληκτρολόγιο και skype ναι δε θα έχει, αλλά Ελληνικό μενού σίγουρα... Γράψε εκεί που παίρνεις τηλέφωνο *#1234# και γράψε μας τί θα βγάλει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts