what Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Νεα απο τον κοσμο του xda JS5 is out Νεα απτον κοσμο της Cyanogen rom Η καμερα πλεον ψιλο-δουλευει...Τα παλικαρια δεν το βαζουν κατω με τπτ... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Εκανα την αναβαθμιση του επίσημου Ελληνικου Froyo firmware για το Galaxy S προχθες.Τωρα μου κανει το εξης:οταν το κλεινω και αφιυ σβησει τελειως μετα απο 2 δευτερολεπτα κανει 2 δονησεις.Οταν το ανοιγω και προτου βαλω το pin δονει σε ασχετες φασεις.Μολις βαλω το pin δονει αλλη μια φορα και μετα δεν το ξανακανει. Τι παιζει ρε παιδια;Ειναι λογικο αυτο; Το ποσταρα και αλλου ,αλλα φοβαμαι οτι δεν ηταν για εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) οταν το κλεινεις ειναι λογικο....Ειναι το οκ που λεει "μεγαλε εκλεισα" οταν το ανοιγεις ειναι επισης λογικο καπου μετα το boot να κανει μια μικρη δονηση,αλλα απο οτι θυμαμαι οχι μετα το pin. Edited February 8, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Κατι ξεκαρφωτα κοληματα που μου κανει; Μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα σαν να επεσε η ταχυτητα του γενικοτερα. Υπαρχει καποια εφαρμογη (free κατα προτιμηση) σαν το tune up maintenance που ειναι για υπολογιστες,το οποιο να διορθωνει αυτοματα σφαλματα,να κανει κατι σαν defragment ,να καθαριζει το σκληρο κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Κατι ξεκαρφωτα κοληματα που μου κανει; Μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα σαν να επεσε η ταχυτητα του γενικοτερα. Υπαρχει καποια εφαρμογη (free κατα προτιμηση) σαν το tune up maintenance που ειναι για υπολογιστες,το οποιο να διορθωνει αυτοματα σφαλματα,να κανει κατι σαν defragment ,να καθαριζει το σκληρο κτλ; Δεν ξερω αν υπαρχει,αλλα ενα factory reset νομιζω θα ελυνε καποιο προβλημα της ρομ...αν ειναι τετοιο προβλημα... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Εκανα την αναβαθμιση του επίσημου Ελληνικου Froyo firmware για το Galaxy S προχθες.Τωρα μου κανει το εξης:οταν το κλεινω και αφιυ σβησει τελειως μετα απο 2 δευτερολεπτα κανει 2 δονησεις.Οταν το ανοιγω και προτου βαλω το pin δονει σε ασχετες φασεις.Μολις βαλω το pin δονει αλλη μια φορα και μετα δεν το ξανακανει. Τι παιζει ρε παιδια;Ειναι λογικο αυτο; Το ποσταρα και αλλου ,αλλα φοβαμαι οτι δεν ηταν για εκει. Περιπου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...Σε καποια φαση ξεκινουσε η δονηση για πολυ λιγο μετα το pin και μετα 3 φορες παλι διακεκομμενες δονηση...Τουλαχιστον εμενα μου εβγαζε και ενα μηνυμα οτι ηταν το titanium backup :p . Hard reset και ολα λυθηκαν :) edit-Παντως εμενα δεν το εκανε σε αναβαθμιση...Προσπαθουσα να γινω root... Κατι ακομα...Σημερα πηρε ενας φιλος ενα μεταχειρισμενο sgs και φοραγε επανω την 2.1.Ο συνδυασμος των 3ων κουμπιων δουλευε...Το συνδεσαμε και περασε την αναβαθμιση apo kies σε 2.2 αλλα μετα δεν δουλευε ο συνδυασμος των 3ων κουμπιων...Μαλλον πρεπει να το ενεργοποιησουμε ξανα? Edited February 8, 2011 by bodo Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 - Oλλανδικό/Ευρωπαϊκό Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS3) Προσοχή: Μην το κάνεις, αν έχεις κλειδωμένο τηλέφωνο σε κάποιον πάροχο, που δε δέχεται άλλες κάρτες. Εμενα που το κινητο ειναι vf ειναι κλειδωμενο;Δεν εχω καποια αλλη καρτα να το δοκιμασω:O Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εμενα που το κινητο ειναι vf ειναι κλειδωμενο;Δεν εχω καποια αλλη καρτα να το δοκιμασω:O Πιθανότατα όχι. Αλλά καλύτερα βρες μια κάρτα και δοκίμασέ το. Το πρώτο ποστ μόλις ανανεώθηκε με το τελευταίο 2.2.1 firmware I9000XWJS5 (Oλλανδικό κι αυτό, λένε λίγο πιο γρήγορο από το JS3) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Πιθανότατα όχι. Αλλά καλύτερα βρες μια κάρτα και δοκίμασέ το. Οκ θα το κανω παντως θα σου ημουν ιδιαιτερα υποχρεος αν μπορουσαμε να μιλισουμε καποια στιγμη μεσω του chat γιατι εχω αρκετες αποριες που θα ηθελα τις συμβουλες σου οσον αφορα το flashing.! Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Σχετικά με το πρόβλημα που είχα χθες, λάθος τα έλεγα. Με τα 3 κουμπιά δεν έμπαινα σε CMW αλλά στο interface του speedmod 2.5κτλ.... Από εκεί όταν έκανα απλά reboot ¨ολα κόλαγαν και έπρεπε να κάνω factory reset. Τελικά ξαναέτρεξα το update.zip του CMW που είχα στην sd, έκανα εκείνο το clear κάτι μέσα απ΄το CMW, πέρασα και τον speedmod k13a και κάτι απ' όλα αυτά διόρθωσε το πρόβλημα και τώρα μπαίνω κανονικά σε recovery χωρίς μετά να έχω προβλήματα. Κάτι άλλο όμως που διαπίστωσα με όλο αυτό το ζήτημα είναι ότι δε μου αναγνωρίζει το κινητό το adb, τόσο πριν κάνω όλα τα παραπάνω όσο και τώρα (εννοείται με debuggin). Το ψάχνω το θέμα κι ελπίζω να βρω τι φταίει αλλιώς θα επιστρέψω. Edit. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις μου, κατάφερα και το έλυσα κι αυτό το θέμα του adb... με restart του PC, όποιος θέλει βοήθεια για το πως γίνεται ας μου στείλει pm, να τον βοηθήσω..... Edited February 9, 2011 by Morfie Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Σχετικά με το πρόβλημα που είχα χθες, λάθος τα έλεγα. Με τα 3 κουμπιά δεν έμπαινα σε CMW αλλά στο interface του speedmod 2.5κτλ.... Από εκεί όταν έκανα απλά reboot ¨ολα κόλαγαν και έπρεπε να κάνω factory reset. Τελικά ξαναέτρεξα το update.zip του CMW που είχα στην sd, έκανα εκείνο το clear κάτι μέσα απ΄το CMW, πέρασα και τον speedmod k13a και κάτι απ' όλα αυτά διόρθωσε το πρόβλημα και τώρα μπαίνω κανονικά σε recovery χωρίς μετά να έχω προβλήματα. Κάτι άλλο όμως που διαπίστωσα με όλο αυτό το ζήτημα είναι ότι δε μου αναγνωρίζει το κινητό το adb, τόσο πριν κάνω όλα τα παραπάνω όσο και τώρα (εννοείται με debuggin). Το ψάχνω το θέμα κι ελπίζω να βρω τι φταίει αλλιώς θα επιστρέψω. Edit. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις μου, κατάφερα και το έλυσα κι αυτό το θέμα του adb... με restart του PC, όποιος θέλει βοήθεια για το πως γίνεται ας μου στείλει pm, να τον βοηθήσω..... E αφού είχες speedmod kernel εννοείται ότι δε θα συμπεριφερόταν όπως με μανίσιο kernel... Τα λένε αυτά... :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Έβγαλε ένας τυπάς το apk και απλά το κάνεις install :D Μισό να το ανεβάσω να σας δώκω link :) edit : voila! http://www.multiupload.com/4C1660RG85 Πως μπορω βρε παιδια να αντιγραψω το λινκ απο τον dolphin browser να το ανοιξω να το κατεβασω κατεθειαν στο κινητο?Μου εχει σπασει ατ νευρα το κ@λοσποιλερ με την μαυρη γραματοσειρα.:angry: Κανω αντιγραφη κειμενου που εχει επιλογη και με το που παταω πανω στο μαυρο η στην οθονη γενικα λεει αντιγραφηκε στο προχειρο.Που σκ@τ@ ειναι αυτο το προχειρο?:dash::angry: EDIT:Καλα ειμαι θεος...μου εκοψε το τσερβελο και εκανα αντιγραφη το λινκ απο το pc της δουλειας και μου το στειλα με πμ.:cool: (δεν μπορω να κατεβαζω λογω περιορισμων στο νετ αν απορειτε γιατι δεντο εκανα κατευθειαν απο το pc) ;) Edited February 9, 2011 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 E αφού είχες speedmod kernel εννοείται ότι δε θα συμπεριφερόταν όπως με μανίσιο kernel... Τα λένε αυτά... :p Άμα είναι να στα δώσω όλα νιανιά, εσύ τι κάνεις....:p:p:p Από εδώ και πέρα θα σου λέω τι πρόβλημα έχω κι εσύ θα μου λες τι φοράω!:ninja: Thnx και πάλι Άλεξ. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Κανω αντιγραφη κειμενου που εχει επιλογη και με το που παταω πανω στο μαυρο η στην οθονη γενικα λεει αντιγραφηκε στο προχειρο.Που σκ@τ@ ειναι αυτο το προχειρο?:dash::angry: Το "πρόχειρο" είναι εκεί που γίνεται κάτι αντιγραφή, και περιμένει την επικόλληση. Στα Αγγλικά είναι το clipboard, αν σε βοηθάει αυτό. Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να πατήσεις paste κάπου αλλού... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Το "πρόχειρο" είναι εκεί που γίνεται κάτι αντιγραφή, και περιμένει την επικόλληση. Στα Αγγλικά είναι το clipboard, αν σε βοηθάει αυτό. Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να πατήσεις paste κάπου αλλού... Thanks Aλεχ!!Το widjet του Optimus δουλεψε by the way!:) Aπλα δεν εχει Ελληνικες περιοχες (πχ Αιγαλεω) και ειναι του Accuweather το οποιο δεν ειναι και στις προβλεψεις για Ελλαδα γενικα.:lol: Edited February 9, 2011 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Πιθανότατα όχι. Αλλά καλύτερα βρες μια κάρτα και δοκίμασέ το. Το πρώτο ποστ μόλις ανανεώθηκε με το τελευταίο 2.2.1 firmware I9000XWJS5 (Oλλανδικό κι αυτό, λένε λίγο πιο γρήγορο από το JS3) Η JS5 περιέχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και swype ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Η JS5 περιέχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και swype ? ναι κανονικα ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 ναι κανονικα ;) Για πες για πες....:p Τι διαφορες ειδες γενικα αλλαξε κατι στα μενου η απλα ειναι το ιδιο με καλυτερη αποκριση?:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδια υπαρχει κανα circle battery για JS5 η JS3 (πιστευω θα κανει ) Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδια υπαρχει κανα circle battery για JS5 η JS3 (πιστευω θα κανει ) Dιαβασε τον αδηγο του φιλου Stinger.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3447440#post3447440 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Dιαβασε τον αδηγο του φιλου Stinger.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3447440#post3447440 Ελεγα μηπως υπηρχε πουθενα κανα ετοιμο γιατι δεν τα κατεχω αυτα τα μονταρισματα . Ενταξει βρηκα στο XDA για JS3 και λειτουργει μια χαρα και στην JS5 Edited February 9, 2011 by potokis Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ελεγα μηπως υπηρχε πουθενα κανα ετοιμο γιατι δεν τα κατεχω αυτα τα μονταρισματα . εγω εχω περάσει το sgs battery icon mod απο xda. έχει μεσα και 2-3 για την js3. λογικα θα βγάλει και για την καινουρια. Πιστεύω να σε καλύψει! Απλα σιγουρέψου οτι βαζεις εικινιδιο για την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ και μονο rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ελεγα μηπως υπηρχε πουθενα κανα ετοιμο γιατι δεν τα κατεχω αυτα τα μονταρισματα . Υπαρχει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826870 , αλλα δεν εχει βγει ακομα απο οτι βλεπω για JS5, δεν θελω να σε παρω στο λαιμο και να σου πω να βαλεις battery mod για JS3. Καλυτερα στειλε pm στο developer του προγραμματος. edit. Με προλαβανε για μερικα δευτερολεπτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Thanks Aλεχ!!Το widjet του Optimus δουλεψε by the way!:) Aπλα δεν εχει Ελληνικες περιοχες (πχ Αιγαλεω) και ειναι του Accuweather το οποιο δεν ειναι και στις προβλεψεις για Ελλαδα γενικα.:lol: Εγώ που είμαι Περιστέρι αν του ζητήσω να βρεί την τοποθεσία μου, μου βγάζει Αιγάλεω... :confused: Εσύ που είσαι Αιγάλεω λογικά θα σου βγάλει Περιστέρι :grin: No biggie :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εγώ που είμαι Περιστέρι αν του ζητήσω να βρεί την τοποθεσία μου, μου βγάζει Αιγάλεω... :confused: Εσύ που είσαι Αιγάλεω λογικά θα σου βγάλει Περιστέρι :grin: No biggie :grin: χαχαχαχαχ δεν ειχα δει οτι μπορει να βρει την τοποθεσια μου απο το δικτυο.Το λοιπον ειμαι αυτη την στιγμη στο Περιστερι και μου εβγαλε Δαφνί Αθηνων οτι να ναι λεμε!:lol::lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts