Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα, επιτελους σημερα απεκτησα το galaxy s!Το συνδεσα με samsung kies να κανει update στο firmware και καθως ειχε ξεκινησει εκλεισα καταλαθος τον υπολογιστη με αποτελεσμα τωρα να μην μπορει να το κανει....Εκανα restart και στον υπολογιστη και στο κινητο,συνδεεται κανονικα με samsung kies και οταν μου βγαζει ανακοινωση οτι υπαρχει μια αναβαθμιση και παταω οκ για να ξεκινησει αυτο ξανακανει συνχρονισμο και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα....Τι κανω???

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέψου οτι αυτή τη στιγμή είμαι στις 19 ώρες και έχω 88%.. (με ενδιάμεσες κλήσεις περίπου 30 λεπτά και SMS) :grin:

αυτα ειναι με εγκατεστημενες μεσα εφαρμογες?η αδειο το τηλ? επισης ποση ωρα ειναι αυτα με ανοιχτη οθονη?

ερωτηση,πως ακριβως σβηνω τα αρχεια αυτα

Σημείωση: Το τηλέφωνο θα περιέχει 4 εφαρμογές στα Ολλανδικά, που μπορούν εύκολα να σβήσουν ως root, απλά αφαιρώντας τις από το /system/app. Eίναι τα αρχεία Telegraaf.apk, Fileindex.apk, Samsung.apk, και txtr-android-client-bol-1.0.3-nobooks.apk . Το τελευταίο μάλιστα είναι μεγάλο, και αφαιρώντας το δημιουργούμε τον απαραίτητο χώρο για π.χ. το recovery2e.

παταω delete αλλα μετα τις εμφανιζει και παλι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σκέψου οτι αυτή τη στιγμή είμαι στις 19 ώρες και έχω 88%.. (με ενδιάμεσες κλήσεις περίπου 30 λεπτά και SMS) :grin:

Και γω τον εβαλα μετα απο οσα διαβασα αλλα προκοπη δεν ειδα μηπως δεν εκατσε καλα;επεισης με μαγειρεμενη js3 δε μπορω να βαλλω lockscreen ενω τη παιρνει κανω δοκιμη δε τη δειχνει κανω reboot μια απο τα ιδια,τις να πταιει;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

αυτα ειναι με εγκατεστημενες μεσα εφαρμογες?η αδειο το τηλ? επισης ποση ωρα ειναι αυτα με ανοιχτη οθονη?

Εγκατεστημένο ό,τι είχε το τηλέφωνο + εφαρμογές Darky + κάποιες που κατέβασα απο market (vplayer,quadrant,titanium backup,zedge..μλκίτσες δηλαδή :p )..Το τηλέφωνο είναι με ανοιχτή οθόνη συνολικά 1 ώρα και 58 λεπτά..Όσο μιλάω και στέλνω μυνήματα...Δε το πασπατεύω συνεχώς.. :) (22 ώρες 87% :) )

Και γω τον εβαλα μετα απο οσα διαβασα αλλα προκοπη δεν ειδα μηπως δεν εκατσε καλα;επεισης με μαγειρεμενη js3 δε μπορω να βαλλω lockscreen ενω τη παιρνει κανω δοκιμη δε τη δειχνει κανω reboot μια απο τα ιδια,τις να πταιει;

Μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που σου "τρώει" μπαταρία? :confused:

καλησπερα, επιτελους σημερα απεκτησα το galaxy s!Το συνδεσα με samsung kies να κανει update στο firmware και καθως ειχε ξεκινησει εκλεισα καταλαθος τον υπολογιστη με αποτελεσμα τωρα να μην μπορει να το κανει....Εκανα restart και στον υπολογιστη και στο κινητο,συνδεεται κανονικα με samsung kies και οταν μου βγαζει ανακοινωση οτι υπαρχει μια αναβαθμιση και παταω οκ για να ξεκινησει αυτο ξανακανει συνχρονισμο και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα....Τι κανω???
Αυτο που θα το διορθωσει, ειναι απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του kies. Δοκιμασε το, το πιο πιθανον να διορθωθει και να στην ξαναβγαλει. Και πριν το κανεις, κανε μια εργοστασιακη επαναφορα του κινιτου και ξαναδοκιμασε, απλα να ξερεις θα γινει οπως οταν το αγορασες, και αν εχεις προγραμματα θα τα χασεις, θα γινει απλα οπως οταν το προτοπηρες. Edited by aby

Το τηλέφωνο είναι με ανοιχτή οθόνη συνολικά 1 ώρα και 58 λεπτά..Όσο μιλάω και στέλνω μυνήματα...Δε το πασπατεύω συνεχώς.. :) (22 ώρες 87% :) )

Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί να κρατάει η μπαταρία τόσο πολύύύύ!!!Μήπως θα πέσει απότομα αργότερα?Αν μπορείς ενημέρωσέ μας αύριο και

αν συνεχίσει έτσι ξεκινάω και γω την διαδικασία. :)

Κι εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω..Με την Κ12Τ είχα 30-40% περισσότερη κατανάλωση..Στις 24 ώρες η μπαταρία ήταν στο 60%...Οπότε μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό..Μακάρι να συνεχίσει έτσι..Εαν έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος τον ίδιο kernel, please do share :p

Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί να κρατάει η μπαταρία τόσο πολύύύύ!!!Μήπως θα πέσει απότομα αργότερα?Αν μπορείς ενημέρωσέ μας αύριο και

αν συνεχίσει έτσι ξεκινάω και γω την διαδικασία. :)

παιδια μια ερωτηση... οταν φλασαρουμε καινουργιο κερνελ ειναι προτεινομενο να κανουμε hard reset οπως οταν φλασαρουμε νεα ρομ η δεν ειναι απαραιτητο...?

ευχαριστω..!!

Antonis..

παιδια μια ερωτηση... οταν φλασαρουμε καινουργιο κερνελ ειναι προτεινομενο να κανουμε hard reset οπως οταν φλασαρουμε νεα ρομ η δεν ειναι απαραιτητο...?

ευχαριστω..!!

Δεν εχει καμια σχεση ο kernel με τι rom, ποσο μαλλον το hard reset. Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι το να ειναι συμβατος ο kernel που πας να περασεις με την rom που εχεις καθως και αν εχεις κανει καποιο lagfix να φροντισεις να το ξεφορτωθεις.

Κι εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω..Με την Κ12Τ είχα 30-40% περισσότερη κατανάλωση..Στις 24 ώρες η μπαταρία ήταν στο 60%...Οπότε μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό..Μακάρι να συνεχίσει έτσι..Εαν έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος τον ίδιο kernel, please do share :p

Σορυ αλλα 40% σε 1 μερα;κλειστο το χεις συνεχεια;

το περασα κ εγω απο το μεσημερι εννοειται για να δω γιατι πραγματικα ειναι ο καημος μου η μπαταρια !χα

θεωρω αν κ δεν ημουν με φουλ φορτιση οτι εχει βελτιωθει ,δε ξερω κατα ποσον θα δω για σιγουρο αποτελεσμα τι γινεται overnight στις 7-8 ωρες

Σορυ αλλα 40% σε 1 μερα;κλειστο το χεις συνεχεια;

με νορμαλ χρηση καπου εκει πρεπει να ειναι η ημερησια καταναλωση,μπορει λιγοτερο μπορει και περισσοτερο αναλογα τη χρηση,αλλα κατα μεσο ορο ειναι σε αυτο το ποσοστο,το κινητο πρεπει να βγαλει με νορμαλ χρηση 2,5 ημερες ανετα

Δεν εχει καμια σχεση ο kernel με τι rom, ποσο μαλλον το hard reset. Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι το να ειναι συμβατος ο kernel που πας να περασεις με την rom που εχεις καθως και αν εχεις κανει καποιο lagfix να φροντισεις να το ξεφορτωθεις.

εχω την js3 doc cooked με τον SpeedMod K12R οποτε θα κανει μια χαρα θελω να πιστευω...:worry:

Antonis..

με νορμαλ χρηση καπου εκει πρεπει να ειναι η ημερησια καταναλωση,μπορει λιγοτερο μπορει και περισσοτερο αναλογα τη χρηση,αλλα κατα μεσο ορο ειναι σε αυτο το ποσοστο,το κινητο πρεπει να βγαλει με νορμαλ χρηση 2,5 ημερες ανετα

Ρε φιλε με 2μιση ωρες απο τη φορτωση κ ειμαι στο 62% με κλειστο συγχρονισμο και τις ρυθμισεις στο setcpu,για αυτο μου φαινεται παραλογο

Βασικά η δική σου περίπτωση είναι παράλογη :p Έχεις ψάξει τις εφαρμογές σου?Battery stats?

Βασικά η δική σου περίπτωση είναι παράλογη :p Έχεις ψάξει τις εφαρμογές σου?Battery stats?

Αν ειναι στο wifi και τις 2μιση ώρες και η οθόνη ανοιχτή στο full brightness με 3g πάνω και σερφάρει ακούγοντας κανένα mp3 ενώ ταυτόχρονα έχει και κανένα guitar hero ανοιχτό στο background δεν είναι καθόλου παράλογη :p, ΟΛΑ εξαρτώνται απο την χρήση xD

Εγώ επειδή μου αρέσει να το λίωνω το φορτίζω κάθε δευτερη μέρα με όλα τα advices/tips etc απο την Βίβλο της μπαταρίας.βγάζει χαλαρά τις 35-40 ώρες,στο πιο χαλαρό κρατάει άνετα 3 μέρες.Με speedmod kernel και εγώ.

Edited by Terrorbladez

2,48 ωρες απο την αποσυνδεση

προβολη 89%

αναμονη 5%

wi-fi 4%

αδρανεια 2%

μπαταρια στο 59%

Τη φωτεινότητα που την έχεις? :eek: Το SGS Tools το έχεις?

στο αυτοματο

ναι το εχω,γιατι?

τωρα που το τσεκαρα παιζει να φταιει και το system info widget

εκανε μονο του update καθε 5'' καθε ποσο λετε να το βαλω να κανει?υπαρχει κατι παρομοιο?

Edited by mantzaros

Τι ακριβως κανει αυτο το speedmod k10j παοδια; το εχω κατεβασει στο κιν. Αλλα δεν το εγκαθιστω ακομα...

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι 7 ώρες video playback είναι φυσιολογικές; μιλάω για συνεχόμενο playback non stop και με brightness τέρμα. Νομίζω η k12u του hardcore κάνει παπάδες!

εχω την js3 doc cooked με τον SpeedMod K12R οποτε θα κανει μια χαρα θελω να πιστευω...:worry:

Φυσικα και κανει. Δε μιλησα για την περιπτωση σου αλλα γενικοτερα. Πχ δε μπορεις να βαλεις ενα 2.2.1 kernel σε μια 2.1 rom. :)

Τι ακριβως κανει αυτο το speedmod k10j παοδια; το εχω κατεβασει στο κιν. Αλλα δεν το εγκαθιστω ακομα...

Ειναι custom kernel με optimisations που αφορα ρυθμιση φωτεινοτητας, καλυτερη διαχειρηση ενεργειας και βελτιστοποιηση του ηχου.

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι 7 ώρες video playback είναι φυσιολογικές; μιλάω για συνεχόμενο playback non stop και με brightness τέρμα. Νομίζω η k12u του hardcore κάνει παπάδες!

Οχι δεν ειναι. :lol:

Εκπλησουν θετικα ομως.

Με speedmod kernel U και όλα τα battery tweaks ναι είναι εφικτό :)

Φυσικα δεν ειπα οτι αμφιβαλω για αυτο, μολις τον περναω ειχα γυρισει ακομα μια φορα σε voodoo τις τελευταιες 2 μερες.

• The topic was unlocked