cyberbop Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Οχι. :lol: Ειναι τελειως προσωπικη η κουζινα. Οτι δεν σου αρεσει το πετας (δεν το επιλεγεις) η αντιστοιχα προσθετεις οτι νομιζεις οτι σου χρειαζετε. Προσωπικα δεν βαζω τιποτα απο τα extra της Sammy με εξαιρεση το allshare και την default εφαρμογη μουσικης/video. Προτιμω επισης τις wipe εκδοσεις. Αν εχεις οποιοδηποτε lagfix enable πριν το flashαρισμα καντο dissable και καλα μαγειρεματα. αν και ποτε δεν εχω κανει disable lagfix....την wipe εκδοση παντα προτιμω..!!!! χωρις κανενα προβλημα..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 αν και ποτε δεν εχω κανει disable lagfix....την wipe εκδοση παντα προτιμω..!!!! χωρις κανενα προβλημα..!!! Γιατι χρησιμοποιεις παντα το lagfix ενος συγκεκριμενου kernel. Για δοκιμασε εναν αλλο kernel και θα δεις το προβλημα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Γιατι χρησιμοποιεις παντα το lagfix ενος συγκεκριμενου kernel. Για δοκιμασε εναν αλλο kernel και θα δεις το προβλημα. :p ναι το ξερω προτιμώ παντα voodoo :D Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Δεν έχω καν lagfix :p Στη 2.2.1 rfs for the win :lol: Χμμμ...Έφτιαξα μία rom 154MB..Είναι τραγικά λίγα ή είναι ιδέα μου? :p Με τα MD5 sums πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο?Γιατι δεν πολυκαταλαβαίνω τί εννοεί ο ποιητής :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) ναι το ξερω προτιμώ παντα voodoo :D Ναι απλα οπως το εγραψες ειναι επικίνδυνο για τον νεο χρηστη και βγαζει συμπερασμα οτι δεν τρεχει και τιποτα αν δε κανεις dissable το lagfix με αποτελεσμα να εχουμε μπρικια. Υπο προυποθεσεις δε χρειαζετε να κανεις dissable το lagfix. Δεν έχω καν lagfix :p Στη 2.2.1 rfs for the win :lol: Χμμμ...Έφτιαξα μία rom 154MB..Είναι τραγικά λίγα ή είναι ιδέα μου? :p Με τα MD5 sums πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο?Γιατι δεν πολυκαταλαβαίνω τί εννοεί ο ποιητής :D Καθολου λιγα. Αν σκεφτεις οτι αν βαλεις τα παντα που εχει η κουζινα μεσα, και οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα μετα βιας φτανει τα 170mb. Το MD5 checksum ειναι ενας τροπος να ελεγχεις αν το zip που κατεβασες ειναι σωστο η κατεστραμενο. Προσωπικα δεν εχω κανει ποτε check. :p Edited February 5, 2011 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Δεν έχω καν lagfix :p Στη 2.2.1 rfs for the win :lol: Χμμμ...Έφτιαξα μία rom 154MB..Είναι τραγικά λίγα ή είναι ιδέα μου? :p Με τα MD5 sums πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο?Γιατι δεν πολυκαταλαβαίνω τί εννοεί ο ποιητής :D Τo md5 το χρησιμοποιεις για να βεβαιωθεις οτι το αρχειο που κατεβασες ειναι ακριβως ιδιο με το αρχικο... σε linux γινεται με md5sum onoma.zip Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδια μολις περασα μια ρομ απο κουζινα...Μου γραφει Install from sd card complete... Πρεπει να πατησω go back και reboot now? Δειξτε κατανοηση :p Πρωτη μου φορα :p Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδια μολις περασα μια ρομ απο κουζινα...Μου γραφει Install from sd card complete... Πρεπει να πατησω go back και reboot now? Δειξτε κατανοηση :p Πρωτη μου φορα :p Στο εστειλα και στην ερωτηση στο pm. Ναι εκτος και αν θες να μεινεις μονιμα να κοιτας την recovery. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ας πω και εγω τον πονο μου.... Δεν ειχα τα 3 κουμπια και προσπαθησα να τα ενεργοποιησω μηπως και περασω καποιο update πιο γρηγορο για να μη κολλαει το κινητο. Ακολουθησα τις οδηγιες του red_herring με την μεθοδο μεσω ODIN3 Εδω και πανω απο 15 λεπτα εχει βγαλει ενα σκαθαρι στο κινητο και γραφει downloading και απο κατω λεει Do not turn off the Target!!! Στο Odin κατω αριστερα λεει: <ID:0/007> Added!! <ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> Enter CS for MD5.. <ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <ID:0/007> Please wait.. <ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully.. <ID:0/007> Leave CS.. <ID:0/007> SetupConnection.. Τι κανω τωρα; Περιμενω;Ποση ώρα; Σορρυ για τις ερωτησεις μου αλλα ενω διαβασα σχεδον τα παντα ανησυχω! Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Αυτο μπορει να γινει με δυο τροπους. Ειτε με reverse enginerring των drivers (δες την περιπτωση του galaxy 3) ειτε με το να τους "δανειστουν" απο samsung οταν με το καλο μας ερθει το official ginger. Να σε ξεμπερδεψω. :p Το android τρεχει μεσω ενος virtual machine τις οποιες εφαρμογες του. Η μεγαλη διαφορα που ειχε το eclair με το froyo εκτος του apps2sd ηταν η ενσωματωση του J.I.T (just in time compiller) το οποιο ναι μεν ενσωματωθηκε στο 2.2 update, αλλα σε συσκευες που ειχαν βαση τα snapdragon socs aka htc desire, nexus one, acer liquid κτλ η διαφορα ταχυτητας μιας εφαρμογης που ετρεχε μεσω jit εφτανε μεχρι και 400%. Οι developers δεν εχουν καμμια σχεση με το optimisation του jit στο galaxy s. Μεσα στα sources της 2.3 υπαρχουν πλεον optimisations για τα cortex cpu's και πιθανων αν δεν ειχε ως βαση η google για το 2.3 ενα humminbird soc ακομα δε θα ειχαμε σωστο optimisation jit για το Galaxy. Ακομα πιο λιανα περνουμε ενα boost στην 2.3 ενω υπαρχει απο τα sources της 2.2 (καλιο αργα παρα ποτε) :p. Ωραία. Άρα αυτό που είχα πει στην αρχή, οτι η cm7 είναι πολύ γρήγορη επειδή βασίζεται στο 2.3 δεν σε βρίσκει αντίθετο, σωστά; Το λέω, για να ξέρουμε τι να περιμένουμε με την official έκδοση του 2.3 ή και με τις άλλες rom, δηλαδή λογικά όσες πατήσουν στην 2.3 θα είναι πιο γρήγορες κατα βάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ωραία. Άρα αυτό που είχα πει στην αρχή, οτι η cm7 είναι πολύ γρήγορη επειδή βασίζεται στο 2.3 δεν σε βρίσκει αντίθετο, σωστά; Το λέω, για να ξέρουμε τι να περιμένουμε με την official έκδοση του 2.3 ή και με τις άλλες rom, δηλαδή λογικά όσες πατήσουν στην 2.3 θα είναι πιο γρήγορες κατα βάση. Φυσικα και δε με βρισκει αντιθετο. Απλα χαρακτηριστικα της ταχυτητας στην 2.3 θα επρεπε να εχουμε δει απο την 2.2. Stock 2.3 καθως και CM7 θα εχουν πανω κατω την ιδια ταχυτητα μιας και οι δυο θα ειναι ωριμες και βελτιστοποιημενες για τα humminbird soc's. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 καλησπερα σας... εχω βαλει την 2,2,1 απο την πρωτη σελιδα , δεν πιστευω οτι χρειαζομαι κατι παραπω προς το παρων.... εχω μονο μια μικρη απορια.... εχω βαλε την μαμα sd απο το νοκια 5800 (8giga) και εχει μεσα καμια 300αρια φωτογραφιες... οταν ανοιγω την εκ8εση τρωει ενα ψιλοκοληματακι μεχρι να τις ανοιξει ολες... υπαρχει τροπος να διωρ8ω8ει αυτο? δεν ξερω τι class ειναι η sd μου , αλλα αν βαλω μια 16g class 6 8α φορτωνει πιο γρηγορα ? η μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 καλησπερα σας... εχω βαλει την 2,2,1 απο την πρωτη σελιδα , δεν πιστευω οτι χρειαζομαι κατι παραπω προς το παρων.... εχω μονο μια μικρη απορια.... εχω βαλε την μαμα sd απο το νοκια 5800 (8giga) και εχει μεσα καμια 300αρια φωτογραφιες... οταν ανοιγω την εκ8εση τρωει ενα ψιλοκοληματακι μεχρι να τις ανοιξει ολες... υπαρχει τροπος να διωρ8ω8ει αυτο? δεν ξερω τι class ειναι η sd μου , αλλα αν βαλω μια 16g class 6 8α φορτωνει πιο γρηγορα ? η μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος? η αληθεια ειναι οτι τα κολληματακια της τα τρωει που και που η stock εφαρμογη...κι εμενα απο την καρτα αργουσε να τις φορτωσει αλλα τις εχω βαλει πλεον στην εσωτερικη μνημη και τις φορτωνει πιο γρηγορα...παιζει παντως ρολο και τι class ειναι η καρτα...η δικια μου ειναι class 4 αλλα κολλαει λιγο...ισως με class6 να ειναι καλυτερα:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 καλησπερα σας... εχω βαλει την 2,2,1 απο την πρωτη σελιδα , δεν πιστευω οτι χρειαζομαι κατι παραπω προς το παρων.... εχω μονο μια μικρη απορια.... εχω βαλε την μαμα sd απο το νοκια 5800 (8giga) και εχει μεσα καμια 300αρια φωτογραφιες... οταν ανοιγω την εκ8εση τρωει ενα ψιλοκοληματακι μεχρι να τις ανοιξει ολες... υπαρχει τροπος να διωρ8ω8ει αυτο? δεν ξερω τι class ειναι η sd μου , αλλα αν βαλω μια 16g class 6 8α φορτωνει πιο γρηγορα ? η μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Μονο 300? :p Ακομα και σε 4 πυρηνο pc με 8gb ram και ssd αν θα πας να ανοιξεις σε προεπισκοπηση (οπως κανει και το gallery) θα φας ενα μικρο κολλημα για καμπόσα δεπτερολεπτα. Φυσικα και μια πιο γρηγορη sd θα βοηθησει αλλα το κολλημα θα παραμεινει. Εχω μια 8gb class 6 και κοντα στις 50 φωτογραφιες και κανει καπου στα 3-4 δεπτερολεπτα να τις φορτωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ας πω και εγω τον πονο μου.... Δεν ειχα τα 3 κουμπια και προσπαθησα να τα ενεργοποιησω μηπως και περασω καποιο update πιο γρηγορο για να μη κολλαει το κινητο. Ακολουθησα τις οδηγιες του red_herring με την μεθοδο μεσω ODIN3 Εδω και πανω απο 15 λεπτα εχει βγαλει ενα σκαθαρι στο κινητο και γραφει downloading και απο κατω λεει Do not turn off the Target!!! Στο Odin κατω αριστερα λεει: <ID:0/007> Added!! <ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> Enter CS for MD5.. <ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <ID:0/007> Please wait.. <ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully.. <ID:0/007> Leave CS.. <ID:0/007> SetupConnection.. Τι κανω τωρα; Περιμενω;Ποση ώρα; Σορρυ για τις ερωτησεις μου αλλα ενω διαβασα σχεδον τα παντα ανησυχω! Κάτι δεν πάει καλά με το Odin σου. Βγάλε το κινητό, κλείστο και ξανάνοιξέ το, και ξαναδοκίμασε. Τί windows έχεις; Αν κλείσεις το κινητό σ'αυτή τη φάση μπορεί να μπρικάρει, και μετά μόνο με jig ανασταίνεται. Αν δε γίνεται τίποτα ούτε τη 2η φορά, δοκίμασε να περάσεις απ'ευθείας την JPU από το blog του Αντώνη, που είναι low version και περιέχει τους σωστούς bootloaders με τα 3 κουμπιά. Κάνε reboot τον υπολογιστή αν χρειαστεί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Εβγαλα την μπαταρια και ευτυχως λειτουργει! Windows XP home. Τωρα αν ρωτησω τι ειναι το jig .... Να κανω μια αλλη ερωτηση (ξανθιας) Για να κανω ολη την διαδικασια για τα 3 κουμπια μεσω οντιν, πρεπει οταν συνδεω το κινητο να ειναι ανοιχτο ετσι; Edited February 5, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπερα.σε.ολους σας . Εχω βαλει.την 2.2.1 ειμαι ρουτ με.oclf και ενω το κινητο ειναι σφαιρα απο ταχυτητα,το ιντερνετ σερνεται.σε.σχεση.με τη 2.1 eclair που ειχα.πριν. Ξερετε γιατι.συμβαινει.αυτο; διορθωνεται μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 νομιζω τα καταφερα!!!! Μου εβγαλε το παρακατω και εκλεισε και ανοιξε το κινητο! <ID:0/007> Added!! <ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> Enter CS for MD5.. <ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <ID:0/007> Please wait.. <ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully.. <ID:0/007> Leave CS.. <ID:0/007> SetupConnection.. <ID:0/007> Initialzation.. <ID:0/007> Get PIT for mapping.. <ID:0/007> Firmware update start.. <ID:0/007> boot.bin <ID:0/007> Sbl.bin <ID:0/007> Removed!! <ID:0/007> Completed.. <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) yessssss!!!! Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ευχατιστω για τις γρηγορες απαντησεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 νομιζω τα καταφερα!!!! Μου εβγαλε το παρακατω και εκλεισε και ανοιξε το κινητο! <ID:0/007> Added!! <ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> Enter CS for MD5.. <ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <ID:0/007> Please wait.. <ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully.. <ID:0/007> Leave CS.. <ID:0/007> SetupConnection.. <ID:0/007> Initialzation.. <ID:0/007> Get PIT for mapping.. <ID:0/007> Firmware update start.. <ID:0/007> boot.bin <ID:0/007> Sbl.bin <ID:0/007> Removed!! <ID:0/007> Completed.. <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) yessssss!!!! Ωραία :) Όταν κάνει reboot, βγάλτο, και σβήστο, και μετά δοκίμασε να μπεις στο download mode με τα 3 κουμπιά (vol down, home, power). Ποιά rom έχεις τώρα btw? Θα βγώ τώρα, καλή τύχη με το upgrade. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Το δοκιμασα και λειτουργουν τα 3 κουμπια!!! Εκανα και reboot! Εχω την JM1 αλλα φιλοδοξω να περασω σημερα καποια αλλη με τη βοηθεια καποιου μελους του φορουμ! Σε ευχαριστω πολυ !! Edited February 5, 2011 by sinagrida Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπερα.σε.ολους σας . Εχω βαλει.την 2.2.1 ειμαι ρουτ με.oclf και ενω το κινητο ειναι σφαιρα απο ταχυτητα,το ιντερνετ σερνεται.σε.σχεση.με τη 2.1 eclair που ειχα.πριν. Ξερετε γιατι.συμβαινει.αυτο; διορθωνεται μηπως; Welcome to the world of adobe flash player. :lol: Λιγο υπομονη κανεις μεχρι official gingerbread. Δοκιμασα για λιγες ωρες CM7 και ειδα δραματικα καλυτερο browser ακομα και στα πιο βαρια flash sites λογο βελτιστοποιημενου jit της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 διαβαζω ολα αυτα τα θετικοτατα σχολια για το Ginger επανω στο γαλαξια και σκεφτομαι πως θα πηγαινει το galaxy 2 αν ισχυσουν οι φημες και εχει τον Οριονα ως επεξεργαστη τι tegra θα μου λες μετα μετα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Welcome to the world of adobe flash player. :lol: Λιγο υπομονη κανεις μεχρι official gingerbread. Δοκιμασα για λιγες ωρες CM7 και ειδα δραματικα καλυτερο browser ακομα και στα πιο βαρια flash sites λογο βελτιστοποιημενου jit της rom. θα δουμε gingerbread στο galaxy? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 θα δουμε gingerbread στο galaxy? 101% :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts