Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρωτάω γιατί υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει στην JS3. Έβαλες 2e με κάποιον άλλο τρόπο;

Εγώ με cf root τελικά το έβαλα

εχω ενα bluethoo handsfree καβουρντιστιρι

οταν το απομακρυνω απο την συσκευη και αποσυνδεετε μετα πρεπει να ξανακανω ζευξη

ειναι προβλημα του handsfree? της συσκευης?

η ετσι δουλευει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα bluethoo handsfree καβουρντιστιρι

οταν το απομακρυνω απο την συσκευη και αποσυνδεετε μετα πρεπει να ξανακανω ζευξη

ειναι προβλημα του handsfree? της συσκευης?

η ετσι δουλευει?

το απομακρυνεις πολυ η οχι..?

εγω ειχα ενα bluetooth nokia και με το n95 μου δεν επιανε σε ολο το σπιτι..

ενω με το galaxy s πιανει σε ολο το σπιτι..

παντως αν αποσυνδεθει και εμενα πρεπει να πατησω απο το ακουστικο να κανει παλι συνδεσει οπως και με το Ν95..

Antonis..

δεν θα επρεπε φιλε μου να λεει και στο phone js3 ετσι νομιζα εγω

οχι ετσι ειναι το firmware...οτι εχει το pda δεν ειναι ιδιο με το phone ουτε με το csc

Edited by domigr

Εγινα root με το superoneclick 1.6.3... και είχα μήνυμα επιτυχίας (μάλιστα το έκανα 2 φορες μία το πρώτο exploit και μετά με το rageκάτι, και αυτό γιατί νόμιζα λόγω του παρακάτω προβλήματος ότι κάτι δεν πήγε καλά)

Ενώ μου δείχνει το εικονίδιο με το ninja και εγκαταστάθηκαν και έτρεξαν κανονικά τα sgs tools και ο root explorer το titanium backup δεν τρέχει και μου λέει ότι δεν έλαβε root access..

τι γίνεται;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Εγινα root με το superoneclick 1.6.3... και είχα μήνυμα επιτυχίας (μάλιστα το έκανα 2 φορες μία το πρώτο exploit και μετά με το rageκάτι, και αυτό γιατί νόμιζα λόγω του παρακάτω προβλήματος ότι κάτι δεν πήγε καλά)

Ενώ μου δείχνει το εικονίδιο με το ninja και εγκαταστάθηκαν και έτρεξαν κανονικά τα sgs tools και ο root explorer το titanium backup δεν τρέχει και μου λέει ότι δεν έλαβε root access..

τι γίνεται;

ξανατρεξτο αν ειναι η ξανακαντο εγκατασταση...

Εκανα κάτι άλλο και το titanium ετρεξε!

Κατέβασα το busybox από το market και αφού το έτρεξα εγκατέστησε το busybox (που μάλλον δεν είχε εγκατασταθεί κανονικά) και πλέον το titanium πήρε κανονικά superuser access.....

myphone.gr Legal Advisor

Εκανα κάτι άλλο και το titanium ετρεξε!

Κατέβασα το busybox από το market και αφού το έτρεξα εγκατέστησε το busybox (που μάλλον δεν είχε εγκατασταθεί κανονικά) και πλέον το titanium πήρε κανονικά superuser access.....

αν δεν κανω λαθος το τιτανιουμ θελει δικο του busybox σε καποιο αλλο φακελο..:worry:

Antonis..

Πάντως πριν κάνω αυτο το Titanium έλεγε ότι δεν έχει busybox ενώ και το SGS Tools έτρεχε αλλά έβγαζε ένα μηνυμα για mount κάτι στο ξεκίνημα!

Ας μας πει όμως ο tyxerakias αν βλέπει κάτι κακό σε ότι έγινε μιας και προσπάθησα την αυτόματη διαδικασία γιατί η δική του προσέγγιση μου φάνηκε δύσκολη ....

myphone.gr Legal Advisor

ρε παιδια εχω καιρο να φλασαρω και σκεφτομουν να κανω μια αλλαγη!!!χχααχαχα

φοραω τη κουζινατη με speedmod kernel τι να βαλω ?πειτε καμια αποψη...

Για πάρε μια ιδέα απ την υπογραφή μου...

Μέχρι να μας πουν και τα υπόλοιπα παιδια!

Πάντως πριν κάνω αυτο το Titanium έλεγε ότι δεν έχει busybox ενώ και το SGS Tools έτρεχε αλλά έβγαζε ένα μηνυμα για mount κάτι στο ξεκίνημα!

Ας μας πει όμως ο tyxerakias αν βλέπει κάτι κακό σε ότι έγινε μιας και προσπάθησα την αυτόματη διαδικασία γιατί η δική του προσέγγιση μου φάνηκε δύσκολη ....

Αν και δεν καταλαβαίνω που ακριβώς έγκειται η διαδικασία στο copy/paste εγγυημένων εντολών, εντάξει :) Καλά έκανες με το busybox. Eλπίζω το installer να έκανε overwrite αυτό που έκανε το superoneclick με το busybox (δεν θα το κάνω για να δω) αλλά όπως και νά'χει αφού τώρα το αναγνωρίζει δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ποιά version του busybox κατέβασες; (Θα το λέει το titanium στην πρώτη σελίδα). Όσο για την απορία του berkous, ναι, το titanium κατεβάζει μια έκδοση του busybox που τη βάζει στο δικό του φάκελο, αλλά έτσι μόνο αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Αυτό που έκανες εσύ είναι καλύτερο γιατί επιτρέπει τη χρήση του busybox και σε άλλα προγράμματα, αφού είναι τώρα system-wide.

----

Άσχετο: Κατέβασα και άνοιξα την καινούρια ΧFJS2 του ανατολικού μπλοκ. Είναι ολόιδια με την JS3, wifi drivers, modem, (της JPY), και η μόνη εμφανής διαφορά είναι οι γλώσσες (η JS2 δεν έχει ελληνικά, αλλά έχει όλες τις γλώσσες βόρεια και βορειοανατολικά μας) και φυσικά το ότι λείπουν οι ολλανδικές εφαρμογές. Γενικά μέχρι τώρα οι 2.2.1 δεν έχουν σημαντικές διαφορές...

Edited by Tyxerakias
- Alex

Άσχετο: Κατέβασα και άνοιξα την καινούρια ΧFJS2 του ανατολικού μπλοκ. Είναι ολόιδια με την JS3, wifi drivers, modem, (της JPY), και η μόνη εμφανής διαφορά είναι οι γλώσσες (η JS2 δεν έχει ελληνικά, αλλά έχει όλες τις γλώσσες βόρεια και βορειοανατολικά μας) και φυσικά το ότι λείπουν οι ολλανδικές εφαρμογές. Γενικά μέχρι τώρα οι 2.2.1 δεν έχουν σημαντικές διαφορές...

Που οφείλεται το οτι εξαπλώνονται τόσο αργα? Δηλαδη γιατι να μην πάρουν ολα τα galaxy S update σε 2.2.1 σε μια εβδομάδα πχ ?!

Που οφείλεται το οτι εξαπλώνονται τόσο αργα? Δηλαδη γιατι να μην πάρουν ολα τα galaxy S update σε 2.2.1 σε μια εβδομάδα πχ ?!

Έλα μου ντε; ... τό'χουμε ξαναπεί, άγνωστοι αι βουλαί της κας Σαμσουνγκ ... :)

- Alex

Βάλε darky 9.1+speedmod/voodoo.

Έλα μου ντε; ... τό'χουμε ξαναπεί, άγνωστοι αι βουλαί της κας Σαμσουνγκ ... :)

Όταν βγαίνει ο κώδικας μιας έκδοσης, είναι λογικό να παίρνει κάποιο χρόνο, παραπάνω απο μια βδομάδα μέχρι να τον τροποποιήσει η κάθε εταιρεία στα κινητά της. Είναι λογικό αυτό. Για πιο γρήγορες αναβαθμίσεις μόνο ανεπίσημα.

Αυτό όμως απέχει πολύ απο την κατάσταση τώρα. Δηλαδή, θα έπρεπε 1, άντε 2 μήνες μετά την 2.2.1 απο την google, να υπάρχει σε όλα τα samsung σε όλες τις χώρες. Ευελπιστώ με τα κέρδη που προφανώς έχει βγάλει τελευταία η εταιρεία, και κυρίως με το nexus να κατασκευάζεται απο αυτήν, να διορθωθεί λίγο η κατάσταση.

Όσοι έχετε βάλει darky 9.1 πως τα πάτε με μπαταρία.. Εμένα από full φόρτιση (98% δηλαδή :p) αρχίζει και κατεβαίνει για πλάκα χωρις να το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο...

Για το 98/97% κανε την διαδικασια reset stats κλπ, εμενα κανοντας το εστρωσε και ισως να φταιει αυτο που δεν δειχνει σωστα τη μπαταρια.

Αν θυμαμαι καλα full, μετα βεβαια παιζει να τα εκανα λιγο αναποδα, αλλα του εκανα 1 πληρη φορτιση/αποφορτιση και ξανα φορτιση με το κινητο κλειστο κ εστρωσε :P

Η διαδικασια ειναι η παρακατω:

1) Turn OFF phone

2) Charge till it says it is FULL

3) Start in RECOVERY

4) WIPE battery stats

5) RESTART android (yes, it might already be on 98% or so)

6) USE phone heavily. Don't worry if it drops too fast. Use it till the Android system turns OFF automatically (it happens when your battery is below 1% - for me the phone was on 1% for about 40 mins. This is where it heavily myscalculated

7) PLUG IN your charger, TURN ON android and wait till it is FULLY charged again. (It is better if you don't use the phone at this charging up)

Παιδιά να προσθέσω και εγώ ενα πρόβλημα (γνωστό και μη εξαιρετέο αλλά πολύ σημαντικό για επίλυση)... Έχω βάλει εδώ και 3-4 ημέρες την js3 (2.2.1) κανονικά με το odin... Έχω δει σημαντικές διαφορές (υπέρ της 2.2.1 εννοείται) στην ταχύτητα σε σχέση με τη 2.2 (Ελληνική) ΑΛΛΑ επίσης έχω δει τεράστια διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (προς τα κάτω όμως) παρότι έχω κάνει όλα τα βήματα του οδηγού μπαταρίας (setcpu κλπ)... Χθες έβγαλα το κινητό 7 η ώρα το απόγευμα απο τη πρίζα (με φόρτιση 100%) και σε 5 ώρες με αρκετό wifi και gaming έφτασε το 45%!!!

Τώρα είναι στο 28% (ανοικτό όλο το βράδυ βέβαια- οχι flight mode) με λίγο πείραγμα αλλά γενικώς η διάρκεια ζωής έπεσε πολύ!

Ιδίως το wifi φαίνεται να τρώει πάρα πολύ μπαταρία πλέον (όπως έχουν αναφέρει πάρα πολλοί χρήστες ήδη).

Τι να κάνω να φτιάξω λίγο τη ζωή της μπαταρίας; Τα kernel's βοηθάνε καθόλου; Κάθε (δοκιμασμένη) συμβουλή δεκτή, οδηγίες θεμιτές (αλλά όχι απαραίτητες - ψάχνω αμα χρειάζεται :lol:)!

Βασίλης!

• The topic was unlocked