Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλα ειναι πριν φλασαρουμε να κανουμε κι ενα format στην sd και να αποφυγουμε κι αυτα που ρωτας και πολλα αλλα προβληματα που γινονται <κληρονομια> στην καινουρια ρομ αλλα δυστυχως πολλοι δεν το κανουν και μετα γεμιζει το φορουμ με <θεματα>!!!

Ειχα κανει και format πριν το φλασαρισμα και factory reset μετα το φλασαρισμα. Απο το post σου καταλαβαινω οτι ειναι προβλημα το οτι εχω αυτους τους φακελους στο συγκεκριμενο σημειο. Εγω τους εσβησα και ξαναδημιουργηθηκαν, δεν ξερω αν εκανα καλα.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και για να μην είμαι εντελώς Offtopic, υπάρχει νέος παίχτης στους custom kernels που μας έρχεται κατευθείαν από την χώρα που βγαίνει το sgs (Κορέα).

Το λινκ για τον κέρνελ του είναι αυτό, τον παρακολουθώ στενά έχει κάποια νέα πράγματα να προσφέρει (Onenand lagfix) και είναι πολύ δημοφιλής στην χώρα του.

Μόλις θεωρήσω πως είναι αρκετά ώριμος για δοκιμή θα τον περάσω και θα ποστάρω συμπεράσματα!

Κι εγω τον παρακολουθώ τελευταία. Φαίνεται πάρα πολύ καλός, και έχει μαζέψει ηδη πολλούς φανς. Αύριο θα δοκιμάσω μαζί με το lagfix του και θα σας πω.

Για μένα voodoo stable 5.2 και speedmod είναι ισαξιοι. Για lagfix όμως ο πρώτος είναι πιο σταθερός,και χάνει ελάχιστα,ίσως αμελητέα ή ανεπαισθητα σε μπαταρία. Πάντως γενικα διαφορές σε ταχύτητα δύσκολα βλεπω,αλλα νομιζω οτι με voodoo εχω μεγαλα αποθεματα ram πάντα.

Για να δούμε αύριο και τον νεο.

Edit: Μπα, θα περιμένω λίγο ακόμα και εγώ. Αυτό που κάνει ξεχωριστό και γρήγορο τον εν λόγω Kernel, είναι οτι αλλάζει μεταξύ τους τα /system και /data και έτσι μετά για εφαρμογές έχεις 270mb, αλλά πολύ καλό Ι/Ο. Γενικά πολλοί είχαν πρόβλημα και έπρεπε να σβήσουν εφαρμογές, αλλά έχει καλ΄΄α σχόλια για μπαταρία και ταχύτητα. Πολύ καλά θα έλεγα.

Οι νέες του εκδόσεις αφορούν την JS3.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edited by flik

Έβαλα JS3, έγινα rooted, διέγραψα τα ολλανδικά apks από το System/app με Root Explorer

αλλά τα εικονίδιά εφαρμογών τους παραμένουν.

Τί κάνουμε τώρα;

Για την ακρίβεια, λέει πως τα διαγράφει, αλλά με το που κάνω refresh, εμφανίζονται πάλι.

Ο λόγος για τα αρχεία apk μέσα από το Root Explorer.

Edited by nikoskon

Έβαλα JS3, έγινα rooted, διέγραψα τα ολλανδικά apks από το System/app με Root Explorer

αλλά τα εικονίδιά εφαρμογών τους παραμένουν.

Τί κάνουμε τώρα;

Για την ακρίβεια, λέει πως τα διαγράφει, αλλά με το που κάνω refresh, εμφανίζονται πάλι.

Ο λόγος για τα αρχεία apk μέσα από το Root Explorer.

Σβηστα με το sgs tools.

ΟΚ. done.

Την εφαρμογή Busybox installer χρειάζεται να την έχω εγκατεστημένη για να δουλεύει το SGS Tools?

Αν την απεγκαταστήσω, θα χαθεί και το Busybox μαζί;

Επίσης γιατί καμιά φορά που κολλάει μια εφαρμογή, το κινητό δονείται σε 2 φάσεις:

Φάση Α: μονή δόνηση

Φάση Β(μετά από 5 δευτερόλεπτα): διπλή δόνηση

?

εγω εκανα unroot και ξανα εγινα root με το καινουργιο superoneclick 1.6.3...εκανα μια επανακκινηση και η γλωσα γυρισε στα ολανδικα...εχω την js3...ξαναεβαλα ελληνικα εκανα επανακιννηση για να δω αν ξανααλλαξει και τωρα ειναι οκ...

αν δοκιμασεις εφαρμογες οπως titanium η sgs tools,βαλε μια φωνη αν θελεις να μας πεις αν δουλευει σε αυτη την εκδοση το busybox γιατι στην 1.5.5 υπηρχε ενα θεματακι με αυτο.

το sgs tools δουλευει(αν εννοεις οτι μπανει στην εφαρμογη για να κανεις διαφορες επεξεργασιες) το titanium οχι γιατι ζηταει το busybox

παντως εμενα η 2.2 μου φανικε ποιο αργη αλλα ποιο σταθερη μεχρι τωρα χωρις καποιο task manager

edit:μολις αρχισα να χρισιμοποιω τον autokiller στο aggresive 80,90,98 πηγαινε γρηγορα τωρα το κατεβασα στο strict 60,70,80 για να δουμε

Edited by artemios

Καλημέρα!

Όσο και να ψάχνω δε μπορώ να βρώ έναν οδηγό που να μπορώ να κάνω Root στην επίσημα περασμενη από το service 2.2 εκδοση.

Είμαι με:

Ι9000ΧΧJPP

2.6.32.9

FROYO.XWJPH

Με τη μέθοδο του OneClick ΔΕΝ δουλεύει. Κάποιος άλλος οδηγός;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Ειχα κανει και format πριν το φλασαρισμα και factory reset μετα το φλασαρισμα. Απο το post σου καταλαβαινω οτι ειναι προβλημα το οτι εχω αυτους τους φακελους στο συγκεκριμενο σημειο. Εγω τους εσβησα και ξαναδημιουργηθηκαν, δεν ξερω αν εκανα καλα.

καλημερα,καλα εκανες,τους απαραιτητους φακελους(4 στον αριθμο) τους ξαναδημιουργει το συστημα απο μονο του μετα το reboot,αλλα εφοσον ειχες κανει φορματ,αυτη τη φορα ειναι καθαροι,οπως οταν αγορασες το κινητο εκτος αυτου με το φορματ στην sd καθαριζουν και διαφορα αλλα <καλουδια>!! ;)

edit: @gnikolai οταν δοκιμασες με το superoneclick ειχες τικαρει τον εντοπισμο σφαλματων στην συσκευη σου?χωρις αυτο δεν γινεται.Επισης οπως αναφερει κι ο developer της εφαρμογης,πολλες φορες δεν πιανει με την πρωτη

Edited by truckman

καλημερα,καλα εκανες,τους απαραιτητους φακελους(4 στον αριθμο) τους ξαναδημιουργει το συστημα απο μονο του μετα το reboot,αλλα εφοσον ειχες κανει φορματ,αυτη τη φορα ειναι καθαροι,οπως οταν αγορασες το κινητο εκτος αυτου με το φορματ στην sd καθαριζουν και διαφορα αλλα <καλουδια>!! ;)

edit: @gnikolai οταν δοκιμασες με το superoneclick ειχες τικαρει τον εντοπισμο σφαλματων στην συσκευη σου?χωρις αυτο δεν γινεται.Επισης οπως αναφερει κι ο developer της εφαρμογης,πολλες φορες δεν πιανει με την πρωτη

Για ποιούς φακέλους μιλάμε;

Επίσης στο XDA όσον αφορά το Battery Calibration, αναφέρεται:

"Enter recovery, advanced CWM features:wipe battery stats"

πώς γίνεται αυτό;

Πατώντας Up-Home-Power, μπαίνω σε recovery mode αλλά δε μου δίνει τέτοια επιλογή.

Edited by nikoskon

Καλημερα σε ολους...

Προσπαθω απο το πρωι να γυρισω απο recovery 3e σε recovery2e και δε μπορω...Κανω ολα τα βηματα σωστα αλλα δεν...

Παρατηρησα παντως οτι με το που ανοιγω το root explorer και χωρις να μπω στο system οτι εχει 2 φακελους (μαζι με κατι αλλα... ) που γραφουν res και sbin.O οδηγος λεει να περασουμε ολο το φακελο recovery του recovery2e μεσα στον /system/xbin/...

Αυτος ο φακελος εχει μεσα 2 φακελους res και sbin...

Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει;Ειμαι με js3 και rooted.

Thanks in advance ;)

Καλημέρα!

Όσο και να ψάχνω δε μπορώ να βρώ έναν οδηγό που να μπορώ να κάνω Root στην επίσημα περασμενη από το service 2.2 εκδοση.

Είμαι με:

Ι9000ΧΧJPP

2.6.32.9

FROYO.XWJPH

Διαβασε το παρακατω και θα δεις ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3410880#post3410880

Φροντησε μονο να δουλευει ο συνδυασμος των 3ων κουμπιων...Και για να σε προλαβω διαβασε και το παρακατω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3441843#post3441843

Edited by bodo
bodo

Καλημέρα!

Είμαι με:

Ι9000ΧΧJPP

2.6.32.9

FROYO.XWJPH

γινεσαι ροοτ με το superoneclick ;)

Πως μπορούμε να βάλουμε Lagfix σε 2.2;

Όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω τίποτα... :(

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Πως μπορούμε να βάλουμε Lagfix σε 2.2;

Όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω τίποτα... :(

Για κοιτα λιγο καλυτερα στην recovery. :p

Ποιον kernel χρησιμποποιεις?

Ρε παιδιά λίγο help please!!!

Πέρασα και εγώ τελικά την Ολλανδική js3 (2.2.1) και φυσικά τα βλέπω όλα Γερμανικά! Που πάω να βάλω τα Ελληνικά; Χάθηκα! Να προσθέσω να προστεθεί και πως γυρίζουμε στα Ελληνικά στον οδηγό (ο οποίος είναι πολύ καλός, και τα κατάφερα με την πρώτη φορά με το odin 1.3 μια χαρά)!

EDIT: JS3 έκδοση 2.2.1 (δαίμων επι της δακτυλογράφησης ;-))

Edited by Coolgreek
έκδοση 2.2.1 όχι 2.2.2
Βασίλης!

Πέρασα και εγώ τελικά την Ολλανδική js3 (2.2.2) και φυσικά τα βλέπω όλα Γερμανικά! Που πάω να βάλω τα Ελληνικά; Χάθηκα! Να προσθέσω να προστεθεί και πως γυρίζουμε στα Ελληνικά στον οδηγό (ο οποίος είναι πολύ καλός, και τα κατάφερα με την πρώτη φορά με το odin 1.3 μια χαρά)!

Φιλος πας μεσα στο menu ρυθμισεις και κανεις κλικ στο 5ο απο το τελος εικονιδιο (ακριβως κατω απο το εικονιδιο με την καρτουλα SD ).Κανε κλικ στο πρωτο επανω που θα σου ανοιξει και βρες και επελεξε τα Ελληνικα...

bodo

Πέρασα και εγώ τελικά την Ολλανδική js3 (2.2.1) και φυσικά τα βλέπω όλα Γερμανικά! Που πάω να βάλω τα Ελληνικά; Χάθηκα! Να προσθέσω να προστεθεί και πως γυρίζουμε στα Ελληνικά στον οδηγό (ο οποίος είναι πολύ καλός, και τα κατάφερα με την πρώτη φορά με το odin 1.3 μια χαρά)!

Άκυρο το ερώτημα (και ο πανικός), εξελληνίστηκε κανονικά! Τώρα να τεστάροτμε την διαφορά!

Έχω μόνο ενα πράγμα ακόμα που θέλω να ρωτήσω και θα ήθελα να προστεθεί στον οδηγό! Για το titanium backup και το hard reset! Όταν λοιπόν κάνετε backup μεταφέρετε το φάκελο στην εξωτερική κάρτα μνήμης ή στον υπολογιστή. Αν το μεταφέρετε στην εξωτερική κάρτα μνήμης τότε πριν το hard reset ΑΦΑΙΡΕΣΤΗ ΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Εγώ έτσι την πάτησα, έκανα μισή μέρα backup στις εφαρμογές που ήθελα και έκανα αντιγραφή στην εξωτερική SD τον φάκελο και μετά hard reset... Μετά το hard reset o φάκελος backup (για άγνωστο λόγο) εξαφανίστηκε ενώ οι περισσότεροι φάκελοι παρέμειναν κανονικά απείραχτοι στην εξωτερική κάρτα...

EDIT: JS3 έκδοση 2.2.1 (δαίμων επι της δακτυλογράφησης ;-))

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Μπορείς να το φλασάρεις με odin κατεβάζοντας το αντίστοιχο αρχείο απο το thread του στο xda. Έχει zip για flash Μέσω custom recovery και ένα tar για odin, βάζοντας το κινητό σε download mode και επιλέγοντας αυτό το αρχείο για pda. Χωρίς repartition, και χωρίς τίποτα άλλο.

Θα μπει ο νέος kernel, και μαζί και το CWM recovery. Απο εκεί εποίσης έχει επιλογή για root, βέβαια για lagfix, και πολύ σημαντικά tweaks, όσα έχουν ® δίπλα στο όνομα, τα ενεργοποιείς.

Εγώ είμαι με τη νέα darky 9.1, με voodoo stable 5.3 και lagfix, και είναι οτι πιο γρήγορο έχει μπει στο κινητό. Όχι επειδή έχει lagfix, ίσως και αυτό, αλλά γενικά είναι πολύ καλά tweaked η rom (JS3). Καλύτερα με wipe όσοι τη βάλετε.

EXΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ...

δεν μπορω να συνδεθω σε ιντερνετ με 3g.εχω τα 60 της κοσμοοτε,εχω ενεργοπ το ιντερνετ απο τις ρυθμισεις (ειναι πρασινο) και ειναι ενεργο το data.πως συνδεομαιιι manual?? παταω μια σελιδα κια μου λεει you must connect?

(ακυρο μια επανεκκινηση ηθελε ακυρο..............

noob)

Edited by sTavr0z

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

EXΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ...

δεν μπορω να συνδεθω σε ιντερνετ με 3g.εχω τα 60 της κοσμοοτε,εχω ενεργοπ το ιντερνετ απο τις ρυθμισεις (ειναι πρασινο) και ειναι ενεργο το data.πως συνδεομαιιι manual?? παταω μια σελιδα κια μου λεει you must connect?

Μαλλον δεν εχεις περασει τα apn. Υπαρχει στους οδηγους για νεους χρηστες, δες εκει το πρωτο ποστ.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλημερα σε ολους...

Προσπαθω απο το πρωι να γυρισω απο recovery 3e σε recovery2e και δε μπορω...Κανω ολα τα βηματα σωστα αλλα δεν...

Παρατηρησα παντως οτι με το που ανοιγω το root explorer και χωρις να μπω στο system οτι εχει 2 φακελους (μαζι με κατι αλλα... ) που γραφουν res και sbin.O οδηγος λεει να περασουμε ολο το φακελο recovery του recovery2e μεσα στον /system/xbin/...

Αυτος ο φακελος εχει μεσα 2 φακελους res και sbin...

Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει;Ειμαι με js3 και rooted.

Thanks in advance ;)

Μάλλον δε σου αντιγράφει όλα τα αρχεία και τους υποφακέλους Γιάννη γιατί δεν έχει χώρο. Το root explorer για κάποιο λόγο δε βγάζει το λάθος ότι δε χωράει. Αν δοκιμάσεις με adb θα δεις. Ποιά ROM έχεις;

- Alex

Μάλλον δε σου αντιγράφει όλα τα αρχεία και τους υποφακέλους Γιάννη γιατί δεν έχει χώρο. Το root explorer για κάποιο λόγο δε βγάζει το λάθος ότι δε χωράει. Αν δοκιμάσεις με adb θα δεις. Ποιά ROM έχεις;

2.2.1 Την Ολλανδικη Αλεξανδρε...Βασικα εσβησα και τα 4 αρχεια τα Ολλανδικα πριν κανω οτιδηποτε αλλα δεν...

edit - Το αρχειο που μετονομαζουμε απο recovery σε recovery3e για backup το μετακινουμε απο το φακελο στην καρτα sd?

Μην βαρατε :) .Ειπαμε μαθαινουμε ακομα :p

Edited by bodo
bodo

ο δαρκυ εβγαλε νεα ρομ βασισμενη την js3 θα την περασω καποια στιγμη αλλα συνιστα να βαλουμε την wipe οποτε εγω ηθελα να ρωτησω για backup των εφαρμογων και μονο των εφαρμογων θα βαλω το titanium backup σωστα ? Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

• The topic was unlocked