Tas6s Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα παιδιά! έχω πρόβλημα με το Gps τελικά και όποια γνώμη πέσει ευπρόσδεκτη είναι. Απο 2.1 JM2 που είχα αρχικά δεν το είχα τεστάρει με χάρτες/πλοηγό ποτέ. 2-3 φορές το είχα ανοίξει για άλλα apps τύπου 'find near starbucks' και είχε λοκάρει άμεσα. Μετά στην 2.2.1 JPY το ξαναδοκίμασα και τίποτα. Νεκρό σχεδόν. Στο igo κάνει 15-20 λεπτά να πιάσει σήμα.. Όσο για το aura sygic που δοκίμασα δε γίνεται λόγος... το άφησα να πιάσει σήμα μέχρι που βαρέθηκα να περιμένω και το έκλεισα μετά απο 30 min. Δεν πιάνει ποτέ..καθαρός ουρανός, πεντέλη περιοχή στο βουνό δοκιμές, συνεπώς δεν τίθεται άλλος λόγος για κάτι πέραν της συσκευής. Διάβασα στο xda το κομμάτι για τα αδύναμα τσιπάκια gps και τις παρεμβολες που δέχονται επειδή είναι κοντά σε cpu.. Δέν έχω κάνει κάτι ομως ακόμα. Προτείνεται λύση? φτιάχνει αυτό τώρα? φιλε μου εγω εχω την rom του darky 8.0 και ειναι απιστευτη στο λοκαρισμα ακομα και μεσα στο σπιτι βρισκει δορυφορο και λοκαρει με ακριβεια σε λιγοτερο απο 1λεπτο(μενο στον τελευταιο οροφο)..δεν ξερω ποια 2.2.1 εβαλες αλλα δοκιμασε αυτην που λεω και πιστευω θα δεις αποτελεσμα δεδομενου οτι ειχα οχι τοσο τραγικο προβλημα αλλα με αλλες εκδοσεις και με την 8.1 darky λοκαρει μετα απο κανενα 3λεπτο και χανει σημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ποιο modem να διαλεξω στην κουζινα μου JPY η JL2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ποιο modem να διαλεξω στην κουζινα μου JPY η JL2? με οσα διαβαζω εδω μεσα θα σου προτεινα το jpy το οποιο και φοραω και ειναι αψογο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Για τους αρρωστους , μπορειτε να δοκιμασετε την v9.0 του Darky απο εδω http://webchat.freenode.net/?channels=#darkyrom Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 να κανω μια ερωτηση οταν θελω να κατεβασω απο το κινητο ενα αρχειο πχ zip πως το κανω οταν προσπαθω να το κατεβασω μου λεει οτι δεν υποστηριζετε αυτο το αρχειο..εχω εγκαταστησει προγραμμα που ανοιγει zip αρχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 να κανω μια ερωτηση οταν θελω να κατεβασω απο το κινητο ενα αρχειο πχ zip πως το κανω οταν προσπαθω να το κατεβασω μου λεει οτι δεν υποστηριζετε αυτο το αρχειο..εχω εγκαταστησει προγραμμα που ανοιγει zip αρχεια.. Εμενα μου κατεβαζει κανονικα και μου τα ανοιγει..εχω το AndroZip απο το μαρκετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infected_Silence Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα στην παρέα. Πραγματικά παιδιά απο χθές το galaxy μου έχει δώσει το μυαλό στο χέρι. μετά απο αναβάθμιση πριν απο 4 ημέρες σε froyo 2.2.1 μέσω kies - patcher και έναν μαραθώνιο για το root που τελικά χρειαζότανε απλώς το busybox :) επανέφερα όσες εφαρμογές ήθελα με το Titanium, αναβάθμισα κάποιες λόγο froyo και όλα καλά...όλα φαινότανε να δουλεύουνε ρολόι.internet - facebook - titanium όλα τρέχανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ. επίσης μην ξεχάσω να σημειώσω ότι εγκατέστησα και το autokiller το οποίο ΔΕΝ είναι task killer άλλα ram manager...τέλος πάντων αυτό δεν μου φαινότανε να δουλεύει μιας και έβλεπα ότι η ραμ φτάνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και αυτό με το autokiller δεν γινότανε στο 2.1 . χθές άρχισαν τα προβλήματα χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. ξαφνικά αρκετές εφαρμογές δεν άνοιγαν δείχνοντας αρχικά μαύρη οθόνη και κάνοντας 1 δόνηση και μετά απο λίγο 3 συνεχόμενες δονήσεις και έπερνα το γνωστό μήνυμα ''has stopped unexpectedly'' ----> force close ή report αν θυμάμαι καλά. μετά το πρώτο reboot οι δονήσεις (μία - τρείς συνεχόμενες) άρχισαν απο την φόρτωση του λειτουργικού ακόμα όταν κάνει media scanning και κατάλαβα ότι αδυνατούσε να ξεκινήσει εφαρμογές πάλι..και μετά μου έβγαζε το μήνυμα has stopped unexpectedly για το Titanium.. μετά απο αρκετά reboot επίσης είδα ότι σε αρκετές εφαρμογές (ακόμα και τον ήχο κλήσης μία φορά) δεν κρατούσε τις ρυθμίσεις μετά το reboot (π.χ στο calendar). γενικά ένα μαύρο χάλι το τηλέφωνο.. να σημειώσω εδώ ότι ο internet explorer του android λειτουργεί αλλά μερικές φορές κολάνε κάποιες σελίδες (windows) και χρειάζεται menu ---> new window για να συνεχίσω. οι περισσότερες εφαρμογές δεν ανοίγουνε και κάνουνε force close με τη μία ήτε παιχνίδια ήτε facebook,appbrain market,titanium,bubble blast,angry birds...ΤΙΠΟΤΑ, καμία απόκριση. επίσης η μόνη ''μεγάλη'' αλλαγή που έκανα αυτές τις μέρες ήτανε να προσθέσω ένα δεύτερο gmail account της δουλειάς.αλλά δεν νομίζω να τα προκάλεσε αυτό όλα αυτά. δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει γιατί τις πρώτες 3 μέρες το τηλέφωνο δούλευε κανονικά.τώρα έκανα ένα hard reset και περιμένω να δώ τι θα γίνει τελικά. έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; το τηλέφωνο δούλευε τέλεια τόσο καιρό με την 2.1 δέν έιχα προβλήματα..λέτε να μην ''έκατσε'' σωστά η rom ; τι να πώ :wacko:... οποιαδήποτε βοήθεια απο οποιονδήποτε μεγάλο πράγμα ευχαριστώ! Παράθεση Psychedelic Traveler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 να κανω μια ερωτηση οταν θελω να κατεβασω απο το κινητο ενα αρχειο πχ zip πως το κανω οταν προσπαθω να το κατεβασω μου λεει οτι δεν υποστηριζετε αυτο το αρχειο..εχω εγκαταστησει προγραμμα που ανοιγει zip αρχεια.. Κατέβασε το Astro file manager, πήγαινε στις ρυθμίσεις και τίκαρε το 'Enable browser downloads'. Νομίζω είναι ο ευκολότερος τρόπος, και το Άστρο είναι πολύ καλός file manager. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 το εκανα αλλα ζηταει ροοτ???? τ το εκανα και ροοτ με (SuperOneClick Method) δειχνει οτι το εγκαθιστα αλλα οταν κανει επανεκκινηση σε recovery δεν δειχνει το μενου install zip from sdcard....??? Ξαναπατα στο κανονικο recovery apply update.zip μεχρι να σε βαλει στο CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Mπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι το debugging mode και αν πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο οταν περναω αλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Κατέβασε το Astro file manager, πήγαινε στις ρυθμίσεις και τίκαρε το 'Enable browser downloads'. Νομίζω είναι ο ευκολότερος τρόπος, και το Άστρο είναι πολύ καλός file manager. ναι το εχω το astro δεν το ηξερα αυτο θα το κανω ευχαριστω για πολοστη φορα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα παιδιά! έχω πρόβλημα με το Gps τελικά και όποια γνώμη πέσει ευπρόσδεκτη είναι. Απο 2.1 JM2 που είχα αρχικά δεν το είχα τεστάρει με χάρτες/πλοηγό ποτέ. 2-3 φορές το είχα ανοίξει για άλλα apps τύπου 'find near starbucks' και είχε λοκάρει άμεσα. Μετά στην 2.2.1 JPY το ξαναδοκίμασα και τίποτα. Νεκρό σχεδόν. Στο igo κάνει 15-20 λεπτά να πιάσει σήμα.. Όσο για το aura sygic που δοκίμασα δε γίνεται λόγος... το άφησα να πιάσει σήμα μέχρι που βαρέθηκα να περιμένω και το έκλεισα μετά απο 30 min. Δεν πιάνει ποτέ..καθαρός ουρανός, πεντέλη περιοχή στο βουνό δοκιμές, συνεπώς δεν τίθεται άλλος λόγος για κάτι πέραν της συσκευής. Διάβασα στο xda το κομμάτι για τα αδύναμα τσιπάκια gps και τις παρεμβολες που δέχονται επειδή είναι κοντά σε cpu.. Δέν έχω κάνει κάτι ομως ακόμα. Προτείνεται λύση? φτιάχνει αυτό τώρα? Βάλε το GPS Test και δες τί λέει, αφού ανοιγοκλείσεις το GPS μια φορά... Το GPS μου στην JPY (όπως και στην JPO προηγουμένως) δουλεύει άψογα. Μάλλον τα λογισμικά δεν έχουν μπει καλά. Δοκίμασε το GPS test και δες πόση ώρα κάνει... και αν δεν πιάνει με τη μία, κλείστο (ξετίκαρέ το) και άνοιξέ το πάλι. Επίσης η πρώτη επιλογή με τα δίκτυα στο τηλέφωνό μου είναι μονίμως ξετικαρισμένη, δεν έχω δει να έχει καμία αξία εκτός αν χρησιμοποιείς το google maps. Έχω τικαρισμένες τη 2η και 3η. Είμαι στις 4 μέρες και 14 ώρες από την τελευταία φόρτιση και η μπαταρία είναι ακόμη στο 11% :lol: Πολή λίγη χρήση επίτηδες για να δω πόσο θα βγάλει σε μια φάση ανάγκης. Ως τώρα σύμφωνα με το Battery Indicator Pro έχει μείνει μόνο ~5ώρες ανοιχτό το display και έχουν γίνει ~27min κλήσεων. Περίπου 2 ώρες WiFi μόνο και κλειστά τα Data. ΔΕΝ πέρασε ούτε λεπτό σε airplane mode, το βράδυ μπαίνει απλά σε mute. Φωτεινότητα οθόνης στο min και το βράδυ στο κρεβάτι στο 10% με το Screen Filter. Επίσης κάθε πρωί "βαράνε" τα alarm του για πάνω από 20 λεπτά μέχρι να σηκωθώ :lol: Εεε... 5 ώρες ανοιχτή οθόνη σε 4 μέρες και κλειστά τα data δεν είναι χρήση smartphone, sorry. Έτσι δούλευα το Νόκια 3210. εχω την js3 και 3botons λειτουργουν οκ ,θελω να περασω το recovery2e που διαβαζω απο το πρωτο post του τυχερακιας,ειμαι root κανω to /system mount r/o αντιγραφω τα αρχεια αλλα δεν εχω μετα recovery mod τι κανω λαθος? Κάτι κάνεις λάθος... και μπορεί να έχει σχέση με τον τρόπο που έκανες root. Όσοι δεν κάνανε root με το δικό μου τρόπο έχουν πρόβλημα απ'ότι καταλαβαίνω. Δοκίμασε να μεταφέρεις τον φάκελο recovery από το /system/xbin στο /system/bin , και πες μου αν λειτουργεί τότε. το πατησα reboot into recovery..δειχνει οτι το εγκαθιστα αλλα οταν κανει επανεκκινηση σε recovery δεν δειχνει το μενου install zip from sdcard....??? Είχες ήδη ένα update.zip στην /sdcard, σβήστο πρώτα, και μετά κάνε flash clockworkmod recovery από το rom manager. Μετά όταν κάνεις reboot into recovery, την πρώτη φορά θα σε βγάλει στο κανονικό recovery, εκεί πάτα apply sdcard:update.zip, και θα δείς το CWM recovery. Από τώρα και πέρα όταν πατάς reboot into recovery στο rom manager, θα σου δίνει το CWM. Καλημέρα στην παρέα. Πραγματικά παιδιά απο χθές το galaxy μου έχει δώσει το μυαλό στο χέρι. .....λέτε να μην ''έκατσε'' σωστά η rom ; τι να πώ :wacko:... οποιαδήποτε βοήθεια απο οποιονδήποτε μεγάλο πράγμα ευχαριστώ! Ή αυτό, ή κάποια εφαρμογή σου κάνει νερά. Ένα hard reset μάλλον θα τα διορθώσει όλα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infected_Silence Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Ή αυτό, ή κάποια εφαρμογή σου κάνει νερά. Ένα hard reset μάλλον θα τα διορθώσει όλα. ευχαριστώ για την απάντηση Tyxerakia...αλήθεια μπορεί κάποια εφαρμογή να τα θαλασσώσει όλα και να φέρει το τηλέφωνο σε τέτοια κατάσταση ; μετά το hard reset δείχνει να δουλεύει καλά (είναι άδειο όμως ακόμα) αν και φοβάμαι να επαναφέρω τις backup εφαρμογές με το titanium μην πάθω το ίδιο επίσης εσύ με την 2.2.1 χρησιμοποιείς κάποιου είδους ram manager για τυχών lag ή το έχεις όπως είναι; Edited January 20, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Psychedelic Traveler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ευχαριστώ για την απάντηση Tyxerakia...αλήθεια μπορεί κάποια εφαρμογή να τα θαλασσώσει όλα και να φέρει το τηλέφωνο σε τέτοια κατάσταση ; μετά το hard reset δείχνει να δουλεύει καλά (είναι άδειο όμως ακόμα) αν και φοβάμαι να επαναφέρω τις backup εφαρμογές με το titanium μην πάθω το ίδιο Μπορείς να τις κάνεις μία-μία (όχι του συστήματος, μόνο τις εφαρμογές που έβαλες εσύ), και να δεις... Όσο για τη 2η ερώτηση έχω το autokiller εγκατεστημένο, αλλά εδώ και καιρό το έχω off και δεν έχω κανένα πρόβλημα με lag. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Θα ηθελα να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! στον αγαπητο φιλο και συνφορουμιτη (σλουρπ σλουρπ :lol:) Stinger για την πολυτιμη βοηθεια του που με ξεστραβωσε και μου απογειωσε στην κυριολεξια τον Γαλαξια μου!!!:) 2.2.1 JS3 + SPEEDMOD KERNEL 500hz + CLOCKWORKMODE (αν τα εγραψα σωστα :p) και πραγματικα εχει γινει σφαιρα!!!Περιμενω να δω πως θα παει απο καταναλωση μετα απο 4-5 πληρης αποφορτισεις/φορτισεις και θα δωσω αποτελεσματα.:cool: ps:Παρακαλειστε οποιος χρηζει βοηθειας να προσφερει κατι καλυτερο απο μια βολτα με Gsxr 1000 K8 και φαγοποτι με Σουβλακους Τζατζικους ο βρωμιοφορους....για να ανταπεξελθει εις βοηθειαν!:lol::lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έβαλα την JS3 kitchen, με samsung stock keyboard και swype JS3, και ενώ στο samsung stock μπορώ και αλλάζω με το spacebar ανάμεσα σε Greek/English αυτό γράφει μόνο eng, και στο swype απλά δεν έχει ελληνικά, καθόλου για επιλογή. Έβαλε κανείς άλλος kitchen να μας πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ξέρουμε αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε μέσω του Γαλαξία μας τα ad-hoc ασύρματα δίκτυα που φτιάχνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Έβαλα την JS3 kitchen, με samsung stock keyboard και swype JS3, και ενώ στο samsung stock μπορώ και αλλάζω με το spacebar ανάμεσα σε Greek/English αυτό γράφει μόνο eng, και στο swype απλά δεν έχει ελληνικά, καθόλου για επιλογή. Έβαλε κανείς άλλος kitchen να μας πει; Η JS3 έχει κανονικά ελληνικό swype. Υποθέτω κάτι κάνανε στο swype της kitchen που έβαλες. Ξέρουμε αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε μέσω του Γαλαξία μας τα ad-hoc ασύρματα δίκτυα που φτιάχνουμε; Γίνεται στη 2.2.1. Διαφορετικά πρέπει να αλλάξεις drivers, μόνο με root. Edited January 20, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τι να σου πώ πρέπει να το εφτιαξα σωστα το usb jig. Πες μου και εσύ αν μπορείς πως φτιάχνεται για να το ξαναδώ. Βασικα η διαδικασια ειναι να εχεις μια συνολικη αντισταση 301 kΩ αν θυμαμαι καλα, δηλαδη 2 αντιστασεις 300 kΩ και 1 kΩ αντιστοιχα (η 3 των 100 και μια του ενος) και να τις συνδεσεις μεταξυ τους και μετα με τα pins 4 και 5 ενος γυμνου βυσματος usb. Τωρα αυτα τελειως μπακαλικα στα λεω αφου δεν εχω τετοιες γνωσεις, το δικο μου usbjig o το εκανε ο φιλος jimacid. Δες για πληροφοριες και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551 Mπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι το debugging mode και αν πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο οταν περναω αλλη ρομ? Το debugging mode ενεργοποιειται απο τις ρυθμισεις -εφαμογες-αναπτυξη-εντοπισμος σφαλματων και ειναι ενας τροπος για να επιτρεπει στους developers να τεσταρουν τις εφαρμογες τους (με απλα λογια). Σε μας χρησιμευει για να μπορει να αναγνωριστει το τηλεφωνο απο το adb και απο κει να κανουμε διαφορα πραγματα. Οταν περνας σε αλλη ρομ και επειδη μπορει να γινει κατι λαθος στη διαδικασια και να κολλαει το τηλεφωνο στην αρχικη οθονη, αν εχεις ενεργοποιημενο το debugging τοτε υπαρχει μια περιπτωση να αναγνωριζεται απο το adb και να μπορεσεις να μπεις στο download mode για να ξαναφλασαρεις. Ολα αυτα αν δεν εχεις τα 3 κουμπια η καποιο usbjig που σε βαζει σε download mode ουτως η αλλως. Τωρ σε ποσες περιπτωσεις πιανει αυτο δεν ξερω, εχω διαβασει σε καποιους να γινεται και σε καποιους οχι... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Θα ηθελα να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! στον αγαπητο φιλο και συνφορουμιτη (σλουρπ σλουρπ :lol:) Stinger για την πολυτιμη βοηθεια του που με ξεστραβωσε και μου απογειωσε στην κυριολεξια τον Γαλαξια μου!!!:) 2.2.1 JS3 + SPEEDMOD KERNEL 500hz + CLOCKWORKMODE (αν τα εγραψα σωστα :p) και πραγματικα εχει γινει σφαιρα!!!Περιμενω να δω πως θα παει απο καταναλωση μετα απο 4-5 πληρης αποφορτισεις/φορτισεις και θα δωσω αποτελεσματα.:cool: ps:Παρακαλειστε οποιος χρηζει βοηθειας να προσφερει κατι καλυτερο απο μια βολτα με Gsxr 1000 K8 και φαγοποτι με Σουβλακους Τζατζικους ο βρωμιοφορους....για να ανταπεξελθει εις βοηθειαν!:lol::lol: Είδες τώρα κάναμε το Galaxy να τρέχει σαν το gsxr σου :lol: ΥΓ. You're welcome:) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Γίνεται στη 2.2.1. Διαφορετικά πρέπει να αλλάξεις drivers, μόνο με root. Οκ, ευχαριστώ. Δεν θέλω να χάσω την εγγύηση, οπότε θα περιμένω την επίσημη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ευχαριστώ για την απάντηση Tyxerakia...αλήθεια μπορεί κάποια εφαρμογή να τα θαλασσώσει όλα και να φέρει το τηλέφωνο σε τέτοια κατάσταση ; μετά το hard reset δείχνει να δουλεύει καλά (είναι άδειο όμως ακόμα) αν και φοβάμαι να επαναφέρω τις backup εφαρμογές με το titanium μην πάθω το ίδιο επίσης εσύ με την 2.2.1 χρησιμοποιείς κάποιου είδους ram manager για τυχών lag ή το έχεις όπως είναι; δοκιμασε αυτο που σου ελεγα κ πριν να βαλεις τις εφαρμογες χειροκινητα κ οχι με το titanium ενταξει θα ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω αλλα να κανουμε δουλεια ειναι το θεμα (πρωτα hard reset εννοειται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Γινεται να κανεις hard reset σε custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Γινεται να κανεις hard reset σε custom rom? Φυσικα και γινεται. Στην κουζινα προστεθηκε το ΕUR csc ακα το Ελληνικο csc για οσους αγορασανε το τηλ τους απο Vodafone,Wind,Plaisio κτλ. Μεχρι τα μεσανυχτα ειναι πολυ πιθανο να εχει προσθεσει και το cos ακα Γερμανος/Cosmote κατοπιν απαντησης του doc σε pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ρε παιδια τι στο καλο εχει παθει αυτος ο Doc? Ακολουθει τις παλιες τακτικες του Darky ή μου φαινεται? Παρολο που εχει τοσους beta testers παρα πολλοι εχουν προβλημα με την open kitchen. και διορθωνει καθε μερα την κουζινα,και χανει ο χρηστης τον μπουσουλα... Απτην αλλη ο darky δειχνει πιο συγκρατημενος.Εχει βρει και αυτος beta testers και ετοιμαζει την 9... Σαν να μου φαινεται οτι ο πιτσιρικας εβαλε μυαλο... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts