mesia Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Προσπαθώ να περάσω την Darky's v7.0 Gingerbread Edition ★ JPY ★, αλλά ενώ τρέχω το .zip αρχείο από το ClockworkMod Recovery μού βγάζει σφάλμα: E:Failure at line 5: copy_dir PACKAGE:system SYSTEM: Installation aborted Μετά παρατήρησα ότι πρέπει να λειτουργεί το 3 button mode, αλλά δυστυχώς στη συσκευή μου δεν λειτουργεί. Οπότε έκανα τα βήματα που αναφέρνοται παρακάτω: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 3 ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΓΙΑ RECOVERY ΚΑΙ DOWNLOAD MODE ΣΤΟ SAMSUNG GT I9000 GALAXY S ΜΕ FIX APPLY Λοιπόν επειδή είδα ότι το ζήτησαν αρκετά άτομα από εδώ μέσα, είπα να γράψω έναν οδηγό για την επαναφορά του μαγικού συνδυασμού των 3 πλήκτρων σύμφωνα με το φοβερό fix του RazvanG απο το xda. Ουσιαστικα προκειται για μια μεταφραση ενος μερους του οδηγου στα ελληνικα και τιποτα παραπανω, επομενως ολο το credit πηγαινει σε αυτον. Ελεγχος συμβατοτητας συσκευης με το συγκεκριμενο fix Προαπαιτουμενο ειναι φυσικα να ειναι η συσκευη σας rooted. Για το πως γινεται αυτο ανατρεχουμε στον οδηγο του Tyxerakia στο θεμα Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Βημα 1 - Κατεβαζουμε τον XVI32 Hex Editor απο εδω http://www.chmaas.handshake.de/delph...vi32/xvi32.htm Βημα 2 - Πρεπει να "τραβηξουμε" το αρχειο bml1.dump απο το κινητο στον υπολογιστη μας για να διαβασουμε την πληροφορια που θα μας δειξει αν το τηλεφωνο ειναι συμβατο με το fix. Μπορουμε να το κανουμε απευθειας απο το κινητο η απο τα Windows. Android - Κατεβαζουμε και εγκαθιστουμε την εφαρμογη Terminal Emulator απο το Market. Τρεχουμε την εφαρμογη και γραφουμε: su (θα εμφανιστει στην οθονη του κινητου το γνωστο superuser request οπου παταμε "accept/επετρεψε") και μετα γραφουμε dd if=/dev/block/bml1 of=/sdcard/bml1.dump Το αρχειο εχει πλεον αντιγραφει στο root της internal sdcard Windows - Ανοιγουμε απο την εναρξη-->βοηθηματα μια γραμμη εντολων (το γνωστο μαυρο παραθυρο οπου δινουμε εντολες). Πρεπει να εχουμε εγκαταστησει το adb στον υπολογιστη μας και να εχουμε μια βασικη ιδεα του πως λειτουργει. Περισσοτερα στον οδηγο του Tyxerakia στο θεμα Οδηγοί για νέους χρήστες του Galaxy S το οποιο βρισκεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 Βαζουμε το τηλεφωνο σε debugging mode για να δουλεψει με το adb. Αυτο γινεται πηγαινοντας ρυθμισεις - εφαρμογες - αναπτυξη - εντοπισμος σφαλματων (τικαρουμε εκει). Μολις συνδεσουμε το τηλ με το usb θα εμφανιστει επανω αριστερα ενα κοκκινο τριγωνακι. Αφου βρισκομαστε ηδη στη γραμμη εντολων στο directory του adb γραφουμε τα εξης: adb shell su (θα εμφανιστει στην οθονη του κινητου το γνωστο superuser request οπου παταμε "accept/επετρεψε"). dd if=/dev/block/bml1 of=/sdcard/bml1.dump Το αρχειο εχει πλεον αντιγραφει στο root της internal sdcard Στο σημειο αυτο παραθετω ενα ενδιαμεσο βημα που δεν το γραφει στον οδηγο και το δανειστηκα απο τον οδηγο του Tyxerakia. Γραφουμε exit 2 φορές, ώστε να βγουμε παλι στα windows. (στο C:\...>) . Eκεί γραφουμε adb pull /sdcard/bml1.dump, και θα αντιγραφεί στο φάκελο του adb στον υπολογιστή μας το αρχειο bml1.dump. Ξεσυνδεουμε το τηλέφωνο. Βημα 3 - Πηγαινουμε στον Hex Editor (XVI32) που κατεβασαμε στο Βημα 1, και τον κανουμε unzip σε ένα φάκελο. Στη συνεχεια εκτελουμε το xvi32.exe, πηγαινουμε File και μετα Open, βρισκουμε το bml1.dump που μόλις εχουμε σωσει στο φάκελο του adb. Παταμε Search, Find, διαλεγουμε το "Text string", και γραφουμε OFNI, και τελος παταμε OK. Στο δεξί παράθυρο τώρα, εκεί που βρήκε το OFNI, κοιταμε αμέσως μετα τι γραφει. Για να ειναι συμβατη η συσκευη μας με το fix πρεπει να γραφει "!@" ακριβως οπως φαινεται στην εικονα που επισυναπτεται http://img840.imageshack.us/i/20101219173838.jpg/ Εαν ΔΕΝ γραφει !@ και αντι αυτου γραφει "x0" ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ γιατι θα ΜΠΡΙΚΑΡΟΥΜΕ το τηλεφωνο μας και θα τρεχουμε για service!!!!! Aν το τηλεφωνο μας ειναι συμβατο συνεχιζουμε παρακατω: Βημα 4 - Κατεβαζουμε το fix του RazvanG απο εδω http://www.multiupload.com/6EJ3OV0YIJ Βημα 5 - Μετονομαζουμε το αρχειακι που μολις κατεβασαμε σε Update.zip και το τοποθετουμε στο root της εσωτερικης sdcard του τηλεφωνου μας. Βημα 6 - Βαζουμε το τηλεφωνο σε debugging mode (αν και πρεπει ηδη να ειναι εκει απο τα προηγουμενα βηματα) και το συνδεουμε στον υπολογιστη μας. Βημα 7 - Κατεβαζουμε το adbRecovery.zip απο εδω http://www.multiupload.com/8SQL77YL3N και αφου το κανουμε unzip σε ενα φακελο τρεχουμε το Recovery.bat Το κινητο θα bootαρει σε recovery mode. ΠΡΟΣΟΧΗ Για να συνεχισουμε θα πρεπει το κινητο μας να μπαινει στο recovery mode 2e (Android 2.1). Εαν ειμαστε σε froyo το κινητο λογικα θα εχει το recovery mode 3e στο οποιο το fix ΔΕΝ λειτουργει. Αν θελουμε να επαναφερουμε το recovery 2e ακολουθουμε τον οδηγο του Tyxerakia απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Βημα 8 - Αφου το κινητο βρισκεται στο recovery mode 2e πηγαινουμε προς τα κατω με το volume down στην επιλογη apply sdcard; update.zip και παταμε το home button για επιβεβαιωση. Αυτο ηταν! Το κινητο θα κανει τα δικα του, θα δειτε και μια μπαρα απο κατω που θα γεμιζει και μετα θα κανει reboot. Πλεον η λειτουργια των 3 πληκτρων εχει επανελθει και μπορειτε να μπειτε με τα 3 κουμπια στα recovery και download mode. Πρεπει να γραψετε τις εντολες σωστα για να γινουν ολα οπως πρεπει. Τις εντολες τις μετεφερα με copy/paste για να ειμαι σιγουρος οτι τις μετεφερα ακριβως οπως ειναι γραμμενες στους οδηγους. Η διαδικασια συμφωνα με τον RazvanG ειναι 110% ασφαλης, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορει κατι να παει στραβα απο δικο μας λαθος. Αν καθως διαβαζετε διαπιστωσετε πως δεν κατανοειτε κατι η σας φαινονται βουνο ολα αυτα, αφηστε το στην ακρη και χαρειτε το κινητο σας οπως ειναι!! Ο οδηγος αυτος ειναι απλα μια μεταφραση ενος τμηματος του οδηγου του RazvanG απο το xda ο οποιος βρισκεται εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821698 μαζι με πολλες αλλες πληροφοριες. Αν γνωριζετε καλα αγγλικα σας παραπεμπω εκει. Επισης εχω προσθεσει κομματια απο οδηγο του συμφορουμιτη Tyxerakia για να γινει καλυτερα κατανοητος ο οδηγος (εγω τουλαχιστον αυτη τη διαδικασια ακολουθησα). Αρα ολα τα credits πηγαινουν σε RazvanG και Tyxerakia. Εννοειται πως για οτιδηποτε παει στραβα δεν φερω καμια ευθυνη καθως τα πειραγματα στο κινητο ειναι μια καθαρα προσωπικη υποθεση του καθενος. Οτι κανετε το κανετε με δικη σας ευθυνη!! Εγω απλα μετεφρασα απο τον αυθεντικο οδηγο!!! Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, όλα φαίνεται ότι λειτούργησαν σωστά, δεν κόλλησα την συσκευή αλλά και κάνοντας reboot για να δοκιμάσω ότι δουλεύει το 3 button combo, δεν γίνεται κάτι. Είτε πατάω volume up button + home button + power button ή volume down button + home button + power button δεν εμφανίζεται το Recovery. Η συσκευή εκκινεί κανονικά και μπαίνει μέσα στο Android μενού, όντας έτοιμη προς χρήση :blink: Τί ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωσή μου; Ps1. Προσπάθησα να περάσω και παλιότερες εκδόσεις της rom (είτε v.6 ή v.5.6 που διάβασα ότι είναι και από τις καλύτερες). Το ίδιο σφάλμα περί E:Failure at line 5 κτλ. Ps2. Δεν έχω ξαναπεράσει κάποια rom του Darkyy, ούτε έχω βάλει κάποιον kernel με Voodoo, έτσι ώστε να υπάρχει τέτοιος φάκελος στην συσκευή και να χρειάζεται να τον διαγράψω, όπως έχει αναφερθεί στο thread του xda. Ps3. Στη συσκευή μου έχω: PDA: i9000JPM, PHONE: i9000JPM. Αυτή την είχα περάσει από την 1η ημέρα που πήρα το κινητό μέσω Odin, όπου δεν είχα αντιμετωπίσει και κανένα πρόβλημα. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Θα ηθελα να με βοηθεσετε οσοι μπορειτε και θελετε..εχω βαλει την jpx και μετα απο αυτη οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη foursquare γραφοντας το username και το password μου λεει οτι ισως γραφω κατι λαθος (ειναι 100% σωστο) ή μου βγαζει error 400 (κατι τετοιο) . Να πω βεβαια οτι δεν εκανα hard reset αφου εβαλα την jpx .Πειτε μου λιγο να κανω εστω και τωρα??? Μπορει καποιος που εχει βαλει αυτη την εφαρμογη,με jpx, να μου πει αν του παιζει?? Ευχαριστω Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Μόλις έβαλα την Darky v7.0 Quadrant μέσος όρος:1.200 Με την JPY v0.1 του seeARMS έβλεπα το λιγότερο 1.360 αλλά με την Darky νιώθω ότι πάει πιο γρήγορα. Ωραίο το περιβάλλον gingerbread αλλά λίγο σκοτεινό,έτσι επανέφερα το παλιο γνώριμο(επιλογή πατόντας το μεσαίο πλήκτρο) Σερφάρει γρήγορα-ίσως πιο γρήγορα από μια κλασσική JPY- Δεν δοκίμασα το gps ακόμα,αλλά με τις βελτιώσεις που του έκανε ο Darky και την αλλαγή σε Ευρωπαϊκούς δορυφόρους μέσω SGS Tools,ελπίζω να πιάνει ακόμα πιο γρήγορα σήμα. Περισσότερα αύριο,που θα το έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο. Υ.Γ. Την lagfix την ενεργοποιούμε σε αυτή την βερσιόν ή είναι άχρηστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εγω σημερα εβαλα την jpx με voodoo lagfix και πιανει μεσο ορο 1493...αν βαλω την ρομ του darky v7 θα δω μεγαλη διαφορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Μόλις έβαλα την Darky v7.0 Quadrant μέσος όρος:1.200 Με την JPY v0.1 του seeARMS έβλεπα το λιγότερο 1.360 αλλά με την Darky νιώθω ότι πάει πιο γρήγορα. εγω σημερα εβαλα την jpx με voodoo lagfix και πιανει μεσο ορο 1493...αν βαλω την ρομ του darky v7 θα δω μεγαλη διαφορα?? Καλά, δίνετε σημασία στα αποτελέσματα του Quadrant; Το θέμα δεν είναι να παίρνετε μεγάλο βαθμό σ' αυτό το test, αλλά να είναι bug-less και lag-less η rom που χρησιμοποιείτε. Εγώ με παλιότερες rom για Desire έπαιρνα Quadrant μέσο όρο: 1.850 και τώρα με τη rom του Desire Z παίρνω 1.450, αλλά η rom πετάει. Καμία σχέση με όλες τις προηγούμενες, που έπαιρναν μεγαλύτερο Quadrant :happy: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Καλά, δίνετε σημασία στα αποτελέσματα του Quadrant; Το θέμα δεν είναι να παίρνετε μεγάλο βαθμό σ' αυτό το test, αλλά να είναι bug-less και lag-less η rom που χρησιμοποιείτε. Εγώ με παλιότερες rom για Desire έπαιρνα Quadrant μέσο όρο: 1.850 και τώρα με τη rom του Desire Z παίρνω 1.450, αλλά η rom πετάει. Καμία σχέση με όλες τις προηγούμενες, που έπαιρναν μεγαλύτερο Quadrant :happy: xmmm αυτο δεν το ηξερα.Δεν εχω πολυ καιρο που ασχολουμαι με αυτα.Μολις απο χτες αρχησα να καιγομαι.Ειναι ευκολα να μ στειλει καποιος ενα site για το πως βαζουμε την rom darky v.7??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 xmmm αυτο δεν το ηξερα.Δεν εχω πολυ καιρο που ασχολουμαι με αυτα.Μολις απο χτες αρχησα να καιγομαι.Ειναι ευκολα να μ στειλει καποιος ενα site για το πως βαζουμε την rom darky v.7??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. :D αξιζει λες να την βαλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. :D αξιζει λες να την βαλω??? οχι να περιμενεις να δουμε τι παιδικες ασθενειες εχει :happy: πχ στην 5.6 δεν συνδεετε με το kies αστο για μετα τις γιορτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 οχι να περιμενεις να δουμε τι παιδικες ασθενειες εχει :happy: πχ στην 5.6 δεν συνδεετε με το kies αστο για μετα τις γιορτες καταλαβα...εσυ ποια εχεις βαλει τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καταλαβα...εσυ ποια εχεις βαλει τωρα?? xxjpu darkys v5.6 και τωρα ετοιμαζομαι για την 7 οχι οτι εχει τιποτα η προηγουμενη αλλα αμα αρχισεις μετα δεν σταματας κατι σαν τα πατατακια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 xxjpu darkys v5.6 και τωρα ετοιμαζομαι για την 7 οχι οτι εχει τιποτα η προηγουμενη αλλα αμα αρχισεις μετα δεν σταματας κατι σαν τα πατατακια :lol: υσχιει αυτο..εγω πως μπορω να δω ποια rom εχω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 οχι να περιμενεις να δουμε τι παιδικες ασθενειες εχει :happy: πχ στην 5.6 δεν συνδεετε με το kies αστο για μετα τις γιορτες η 5.6 δεν συνδέετε με το Kies (λόγο jpu) , η 6 είναι οκ (jpx), η 7 είναι οκ (jpy) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 η 5.6 δεν συνδέετε με το Kies (λόγο jpu) , η 6 είναι οκ (jpx), η 7 είναι οκ (jpy) αν περασες την 7 αυτο το screen filter μεσα στα προγραμματα τι ρολο βαραει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 αν περασες την 7 αυτο το screen filter μεσα στα προγραμματα τι ρολο βαραει? μειώνει την ένταση σε πολύ χαμηλά επίπεδα για να μπορείς π.χ. να διαβάζεις πιο άνετα το βράδυ (ή κάτι τέτοιο :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 οχι να περιμενεις να δουμε τι παιδικες ασθενειες εχει :happy: πχ στην 5.6 δεν συνδεετε με το kies αστο για μετα τις γιορτες Το ότι δεν συνδέεται με KIES δεν είναι παιδική ασθένεια... Το ξέραμε από την αρχή. Με την 6.0 που ήμουν πριν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα είμαι με την 7 και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 με την 7 λοιπον 9 λεπτα για να συνδεθω στο gps ενω εβλεπε 6-7 δορυφορους wifi full σημα ,εκει που ειχα μια γραμμη απωλεια gsm (cosmote)σημα εκει που ειχα 1 γραμμη τωρα εχω 2 κατι ειναι και αυτο στο σερφαρισμα δεν βλεπω καμια διαφορα απο την 5.6 βλεπω ενα μικρο σκαλωμα κατι σε slow motion στην εναλλαγη αρχικης οθονης με την σελιδα των προγραμματων και στο quadrant βγαζω μια χιλιαδα ακριβως αυτα χοντρικα προς το παρων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 ρε παιδια εχω την jpx με voodoo lagfix και δεν παιζει βιντεακια απο το Internet.εχω εγκαταστησει κανονικα adobe flash player και τπτ.ξερει κανεις τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδιά η 7.0 δεν θα σας σβήσει τίποτα από δεδομένα (ούτε η 6.0 μου έσβησε πάντως)... Για ελληνικό swype περάστε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9739348&postcount=3353 μέσω CWM .. Απλά και ωραία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) η 5.6 δεν συνδέετε με το Kies (λόγο jpu) , η 6 είναι οκ (jpx), η 7 είναι οκ (jpy) ελα που εγω ακομα δεν μπορω να συνδεθω στην επιλογη λειτουργιας usb οταν τικαρω κιεs με πεταει εξω ΑΚΥΡΟ που να φανταστω οτι για να συνδεθω με το pc επρεπε να μπω απο τον μανισιο launcher αλλο τι θα δουμε Edited December 23, 2010 by milena03 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Ερωτησεις για την v7 Επειδη τα θελω ολα καθαρα και νοικοκυρεμενα,μετα το περασμα της ROM μπορω να κανω wipe data/factory reset ή μηπως θα σβηστουν οι extra εφαρμογες που εχει περασει ο Darkyyy? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Ερωτησεις για την v7 Επειδη τα θελω ολα καθαρα και νοικοκυρεμενα,μετα το περασμα της ROM μπορω να κανω wipe data/factory reset ή μηπως θα σβηστουν οι extra εφαρμογες που εχει περασει ο Darkyyy? θα σβηστουν... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 ελα που εγω ακομα δεν μπορω να συνδεθω στην επιλογη λειτουργιας usb οταν τικαρω κιεs με πεταει εξω ΑΚΥΡΟ που να φανταστω οτι για να συνδεθω με το pc επρεπε να μπω απο τον μανισιο launcher αλλο τι θα δουμε οταν λες απο τον μαμισιο launcher?γιατι κ εμενα δεν μου μπαινει στο kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδιά η 7.0 δεν θα σας σβήσει τίποτα από δεδομένα (ούτε η 6.0 μου έσβησε πάντως)... Για ελληνικό swype περάστε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9739348&postcount=3353 μέσω CWM .. Απλά και ωραία! Dimon, επειδή πέρασα πριν από λίγο την 7.0 δεν δοκίμασα το αυτό το swype από CWM, γιατί έχει ως βάση την JPU. Και μόλις τώρα έψαχνα στους XDA για swype σε JPX ή JPY. Είναι δοκιμασμένο αυτό, που κατά τα άλλα λειτουργούσε σε όλες τις 5.x ; Προσπαθώ να περάσω την Darky's v7.0 Gingerbread Edition ★ JPY ★, αλλά ενώ τρέχω το .zip αρχείο από το ClockworkMod Recovery μού βγάζει σφάλμα: E:Failure at line 5: copy_dir PACKAGE:system SYSTEM: Installation aborted Μήπως είχες ενεργοποιημένο κάποιο lagfix πριν την περάσεις; Γιατί ο Darky λέει ξεκάθαρα πως πρέπει να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ όλα τα πιθανά lagfixes που τυχόν έχουμε περάσει. Σε βλέπω να πηγαίνεις για Clean Install. Αν θέλεις οδηγίες, στείλε μου ΠΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Μήπως είχες ενεργοποιημένο κάποιο lagfix πριν την περάσεις; Γιατί ο Darky λέει ξεκάθαρα πως πρέπει να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ όλα τα πιθανά lagfixes που τυχόν έχουμε περάσει. Σε βλέπω να πηγαίνεις για Clean Install. Αν θέλεις οδηγίες, στείλε μου ΠΜ. Η rom που είχα περάσει, ανέφερε στον τίτλο ότι ήταν pre lagfixed. Οπότε μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα. Μπορείς να μου πεις πως το απενεργοποιώ ή πώς να περάσω την v.7 του Darkyy, έστω και με clean install; Ps. Είδα κάποιους οδηγούς όπου απενεργοποιείς το lagfix από το recovery. Στο δικό recovery δεν βρήκα κάποιο μενού για απενεργοποίησή του. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts