truckman Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 ρε παιδια εβαλα την jpu,ολα καλα κι ωραια αλλα σε οτιδηποτε προσπαθω να αντιγραψω στην εσωτερικη μου βγαζει συνεχεια μυνημα οτι ο δισκος εχει προστασια εγγραφης,ενεργοποιησα/απενεργοποιησα τον εντοπισμο σφαλαματων,απανωτες επανεκκινησεις αλλα τιποτα,στην εξωτερικη καρτα γραφει κανονικα,τι γινεται?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 εντωμεταξυ και η μπαρα στα δεξια απο τις επαφες εγινε ελληνικη!!!επιτελους!!!:D ποια ROM??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 ποια ROM??? I9000XWJPB Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Όντως, σε ποια rom??? Είναι ο βασικός λόγος που ψάχνω αναβάθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μετά την εγκατάσταση της 2.2.1 JPU ROM του Darky, πρέπει να κάνω copy paste τον φάκελο EUR στο system/csc και μετά με *#272*IMEI# στον dialer αλλάζω το csc από KOR σε EUR. Τότε το android reboots automatically ...και διαπιστώνω ότι μερικά apps και σεταρίσματα (όπως το LauncerPro) χάνονται! Υπάρχει τρόπος να αλλάζω csc χωρίς να χάνω τα settings και apps που έρχονται με την custom Darky's ROM (φαντάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει με οποιαδήποτε rom μετά από αλλαγή csc)??? Καλά που ρώτησες και εδώ γιατί βαριέμαι να γράφω αγγλικά lol..ναι με την αλλαγή του csc αυτό νομίζω συμβαίνει γενικώς τουλάχιστον σε μένα αυτό έχει συμβεί όποτε το δοκίμασα...άλλος τρόπος δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά το βαθύτερο ερώτημα της όλης ιστορίας, πράγμα που στο ρωτάει και ένας φίλος στο xda, και που το έχω και εγώ, τελικά τι είναι αυτό που πραγματικά κερδίζουμε αλλάζοντας csc; Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 εντωμεταξυ και η μπαρα στα δεξια απο τις επαφες εγινε ελληνικη!!!επιτελους!!!:D Εντωμεταξυ ξεχασα να σε ρωτησω, γιατι επελέξες αυτη τη rom? Παιζουν οι 2 νεες froyo 2.2.1 και θα ηταν πιο λογικο να ριξεις μεσα μια απο εκεινες. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μετά την εγκατάσταση της 2.2.1 JPU ROM του Darky, πρέπει να κάνω copy paste τον φάκελο EUR στο system/csc και μετά με *#272*IMEI# στον dialer αλλάζω το csc από KOR σε EUR. Τότε το android reboots automatically ...και διαπιστώνω ότι μερικά apps και σεταρίσματα (όπως το LauncerPro) χάνονται! Υπάρχει τρόπος να αλλάζω csc χωρίς να χάνω τα settings και apps που έρχονται με την custom Darky's ROM (φαντάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει με οποιαδήποτε rom μετά από αλλαγή csc)??? Μου απαντήσανε στο XDA ότι από την στιγμή που τα APN είναι τα σωστά του παρόχου μου, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω csc και να το αφήσω σε KOR. Επειδή φοβάμαι τυχόν χρεώσεις ή άλλα προβλήματα, μπορεί κάποιος που γνωρίζει να επιβεβαιώσει ή διορθώσει? ...ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 θελω να εχω xw firmware ωστε να εχω ελληνικα...δεν θελω τροποποιησεις σε πληκτρολογια και τετοια... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 θελω να εχω xw firmware ωστε να εχω ελληνικα...δεν θελω τροποποιησεις σε πληκτρολογια και τετοια... Α ενταξει τοτε παω πασο, αν και με ενα HTC_IME στην 2.2.1 θα ησουν κυριος. Swype βεβαια (αν χρησιμοποιεις) ηθελε τη γνωστη μεθοδο... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 δεν καταλαβα αυτα που λεει ο απο πανω μου...αμα δεν εχω cos sailed code και product code θα εχω αλλες χρεωσεις?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Α ενταξει τοτε παω πασο, αν και με ενα HTC_IME στην 2.2.1 θα ησουν κυριος. Swype βεβαια (αν χρησιμοποιεις) ηθελε τη γνωστη μεθοδο... δεν μου αρεσαν τα αλλα πληκτρολογια που δοκιμασα :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_poly Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 καλησπερα παιδια, θα παρακαλουσα καποιος να γραψει ποια η διαδικασια για να περασουμε την 2.2.1 (θα ηθελα να εχω τα παντα σε ελληνικα) γιατι ειμαι ασχετος :) με τοσα μηνυματα...εχω μπερδευτει.. το κινητο ειναι μαμισιο μιας ημερας. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 δεν καταλαβα αυτα που λεει ο @ilpara...αμα δεν εχω cos sailed code και product code θα εχω αλλες χρεωσεις?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion20 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Παιδια μια ερωτηση πριν το φλασηαρω το κινητο ! Το θεμα που υπαρχει εδω σχετικα με το CSC & recover product code ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163 ) ειναι αναγκαιο να το κανω ? Δεν θελω να μπλεξω με εντολες linux !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Εντωμεταξυ ξεχασα να σε ρωτησω, γιατι επελέξες αυτη τη rom? Παιζουν οι 2 νεες froyo 2.2.1 και θα ηταν πιο λογικο να ριξεις μεσα μια απο εκεινες. Ρε παιδιά πείτε και σε μας την ROM! Η 2.2.1 μπορεί με κάποιο τρόπο να έχει ελληνικά στην διπλανή μπάρα; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ρε παιδιά πείτε και σε μας την ROM! Η 2.2.1 μπορεί με κάποιο τρόπο να έχει ελληνικά στην διπλανή μπάρα; :O ειπα ποια ρομ εβαλα... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ωπ sorry, δεν το είδα... Γνωρίζει κανείς που την έχει περάσει αν στην 2.2.1 έχει τα ελληνικά; Ή αλλιώς να περιμένουμε να γίνει polish αυτό: http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ωπ sorry, δεν το είδα... Γνωρίζει κανείς που την έχει περάσει αν στην 2.2.1 έχει τα ελληνικά; Ή αλλιώς να περιμένουμε να γίνει polish αυτό: http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ τα ελληνικα στην μπαρα στις επαφες λες?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ναι στην μπάρα που σε πάει απευθείας στο γράμμα στις επαφές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 τελικά μάλλον όχι, αρκεί να έχεις σωστά APN ...μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει??? I think CSC means Carrier Specific Code. So I think it is a way for carriers to customize the default Samsung ROM. So they are able to add APNs, Wallpapers, own bootanimations etc. etc. But most carriers seem just to use it for APN and Market (ProductCode) customizations. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ναι στην μπάρα που σε πάει απευθείας στο γράμμα στις επαφές... αυτο το εχει η I9000XWJPB που εβαλα τωρα και απο 2.2.1 νομιζω το εχει η I9000XXJPU... τωρα για την I9000XXJPX δεν ξερω φανταζομαι και εκεινη... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ουτε εγω ειχα τον συνδιασμο με τα 3 πληκτρα τον εβαλα και απο τοτε εχω περασι 2.2 την 2.2.1 αρκετες custom roms , και ακομα παραμενει. Αρα μην αγχωνεσε καθολου Αυτο ακριβως ηλπιζα να ακουσω! :D Τωρα το μονο που μενει ειναι να αποφασισω πια ROM θα βαλω και να κατσω να διαβασω το πως γινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 αδερφια ενα csc για την jpu παρακαλω......ευχαριστω:) Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αλλαζετε το csc... Ποιος ο λογος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αλλαζετε το csc... Ποιος ο λογος? εγω δε το εσβησα απλα περασα την jpu χωρις csc και τωρα εχω προβλημα με το μαρκετ οποτε αν εχει καποιος ενα λινκ ειναι ευπροσδεκτο....... Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts