Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου ψηνεσαι να φλασαρεις και δεν θες να δοκιμασεις γιαουρτι, βαλε την JM9 την καλυτερη eclair που παιζει αυτη τη στιγμη, εκτος αν θες να βαλεις custom. Παρε κι ενα backup και μετα κανε και hard reset για να εισαι τζιτζι. Ειχα μεινει για αρκετο καιρο με την JM8 την οποια θεωρω την καλυτερη ROM που εχω περασει ως τωρα στο κινητο μου και αποτι διαβασα η JM9 ειναι ακομα καλυτερη.

λίγο άκυρη η ερώτηση αλλά πώς αλλάζουμε την έκδοση γιατί κι εγώ έχω την JM5 και πραγματικά είναι στιγμές που θέλω να το σπάσω το ρημάδι απο τα κολλήματα...Υποθέτω οτι το κάνουμε root κι απο κει και μετά που μπορώ να βρώ οδηγίες για να αλλάξω;

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λίγο άκυρη η ερώτηση αλλά πώς αλλάζουμε την έκδοση γιατί κι εγώ έχω την JM5 και πραγματικά είναι στιγμές που θέλω να το σπάσω το ρημάδι απο τα κολλήματα...Υποθέτω οτι το κάνουμε root κι απο κει και μετά που μπορώ να βρώ οδηγίες για να αλλάξω;

Αν ειναι να κανεις root καλυτερα βαλε lagfix παρα να φλασαρεις αλλη ρομ. Νομιζω πως θα εισαι υπερευχαριστημενος με το lagfix.

Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

δεν το αλλαζουμε ετσι απλα πρεπει να το φλασαρεις...

δες τη πρωτη σελιδα του τυχερακια στο hacks n roots

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Κολλήματα θα έχεις ανεξαρτήτως ROM!

Για αλλαγή ROM ακολούθησε τις οδηγίες που είναι στην υπογραφή του μέλους Tyxerakias. Τα έχει αναλυτικά!!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

να μη σπασεις τιποτα,η jm5 που εχεις ειναι απο τις καλυτερες και τις πιο σταθερες.κανε ενα factory reset για αρχη γιατι σιγουρα το τηλεφωνο σου εχει γινει αχταρμας απο τις εφαρμογες που εχεις βαλει και μετα βαλε του το oclf και πες μου αποτελεσματα,το σιγουρο ειναι οτι θα πιστεψεις οτι εχεις αλλο τηλεφωνο.

;)

Αφου ψηνεσαι να φλασαρεις και δεν θες να δοκιμασεις γιαουρτι, βαλε την JM9 την καλυτερη eclair που παιζει αυτη τη στιγμη, εκτος αν θες να βαλεις custom. Παρε κι ενα backup και μετα κανε και hard reset για να εισαι τζιτζι. Ειχα μεινει για αρκετο καιρο με την JM8 την οποια θεωρω την καλυτερη ROM που εχω περασει ως τωρα στο κινητο μου και αποτι διαβασα η JM9 ειναι ακομα καλυτερη.

jm9 επισημη? link?

και ποσο ελευθερη μνημη για προγ/τα εχουμε με αυτη?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ποιο εύκολος τρόπος απο αυτον δεν υπαρχει!

Ειναι απλος και δοκιμασμένος απο μενα!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9690370&postcount=534

Και οσον αφορα rom οποιος δεν εχει δοκιμασει Darky 5.2 prerooted-prelagfixed etc πραγματικα δεν εχει δει την JPU να πεταει πραγματικα!

Υπάρχει επίσης και αυτό που μπορείς να περάσεις από cwm για να έχεις ελληνικό swype. Το κατεβάζεις, το αντιγράφεις στην sdcard, μπαίνεις σε cwm κι από εκεί το διαλέγεις για εγκατάσταση (προσοχή, όχι το udpate.zip - πηγαίνεις στο select .zip from sdcard, το βρίσκεις και το εγκαθιστάς).

Όσο για την Darky, θα συμφωνήσω. Όντως πετάει. Μου έχει ρίξει κάτι άκυρα force close, προσπαθώ επίσης να συνηθίσω τον Launcer Pro, αλλά γενικώς, πάει σφαίρα κι απροβλημάτιστα. Μόνο που, όταν πέρασα το mod για circle battery, μου άλλαξε τα εικονίδια του theme, πάνω στην notification bar, οπότε τώρα οπτικά, έχω ένα υβρίδιο darky 5.2 και κλασσική JPU. :p:lol::D

αμα το product code μου τελειωνει σε cos σημαινει οτι αρχικα ειχα jm2 και αν σε euro οτι ειχα jm5?

αμα το product code μου τελειωνει σε cos σημαινει οτι αρχικα ειχα jm2 και αν σε euro οτι ειχα jm5?

ακριβως :).

Λοιπον, αυριο θα ειμαι ηρακλειο για κατι δουλειες και αν καταφερουμε τελικα να βρεθουμε με τον φιλο suspect21, θα γραψω σε βιντεο ολη την διαδικασια φλασαρισματος της Jpu και του swype και θα το ανεβασω και εδω αλλα και στο blog μου για να υπαρχει.

θα γινει χαμος λεμε. ολο το myphone θα φοραει jpu και θα εχει γρ@μενη πλεον την samy και το kies.

:lol::lol::lol::lol:

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ποιο εύκολος τρόπος απο αυτον δεν υπαρχει!

Ειναι απλος και δοκιμασμένος απο μενα!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9690370&postcount=534

Και οσον αφορα rom οποιος δεν εχει δοκιμασει Darky 5.2 prerooted-prelagfixed etc πραγματικα δεν εχει δει την JPU να πεταει πραγματικα!

Confirmed! /thx Βασίλη!

RTFM...

Παιδες και εγω θα ήθελα εναν απλο και ασφαλη οδηγο για εγκατασταση ελληνικου πληκτρολογιου σε JPU. Ενα βιντεακι θα ηταν οτι πρέπει

Ασφάλεια υπάρχει μόνο όταν καταλαβαίνεις τι κάνεις και μόνο όταν το κάνεις προσεχτικά-σχολαστικά και μεθοδικά. Το google search και η αναζήτηση στα forum είναι για να βρίσκουμε απαντήσεις στις απορίες μας ώστε να καταλαβαίνουμε τι κάνουμε.

Ελληνικό Πληκτρολόγιο: Το swype είναι καταπληκτικό μόλις το συνηθίσεις

Πως εγκατέστησα την ROM "Darky's v5.2 / froyo 2.2.1 XXJPU"

1) Είχα contacts / calendar / tasks συγχρονισμένα με gmail. Έκανα backup στον Η/Υ μου όλα τα αρχεία μου. Έκανα backup apps + data με Titanium Backup και στο τέλος έκανα επαναφορά όσες εφαρμογές ήθελα πάλι με restore από Titanium, αφού πρώτα το έκανα fix με τον οδηγό του kalpik. Επίσης έκανα copy τον φάκελο /efs και με *#06# στον dialer σημείωσα το ΙΜΕΙ της συσκευής μου.

2) Ακολούθησα προσεχτικά τον οδηγό του Darky για clean install

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την χρήση του odin βοήθησε ο πιο αναλυτικός οδηγός του tyxerakias.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχετε τον συνδυασμό των 3 κουμπιών, ακολουθήστε τον οδηγό του tyxerakias για να τα επαναφέρετε, ειδάλλως μην επιχειρήσετε τίποτα!!!

3) Εγκατέστησα CSC το EUR από τον οδηγό του bloodrider ("AUTOMATIC" METHOD) Δεν χρειάζεται --χαλάει τις ρυθμίσεις της darky's v5.2--, η οποία όταν πατάω στον dialer *#272*IMEI# βλέπω ότι by default έχει Sales Code: EUR (σ.σ. παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι είναι ΟΚ)

4) Εγκατέστησα ελληνικό swype από τον οδηγό του Tom_82

Εναλλακτικά: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9690370&postcount=534

5) Έβαλα gmail να συγχρονίσει τα δεδομένα μου από το google στο κινητό, επανέφερα με titanium όσες εφαρμογές ήθελα, και έκανα όλες τις παραμετροποιήσεις, καθώς και bump charge (αφού ξεφόρτισε στο 5%, το φόρτισα στο 100%, έβγαλα τον φορτιστή, το έκλεισα, το ξαναφόρτισα κλειστό για 30'' έως ότου δείξει 100%, έβγαλα τον φορτιστή, το άνοιξα, το έκλεισα, το ξαναφόρτισα κλειστό για 30'' έως ότου δείξει πάλι 100%) και battery stats reset (μπήκα με συνδυασμό 3 κουμπιών σε cwm -> advanced -> battery stats reset).

...μετά από 7 ώρες μέτριας χρήσης (5-10' ψάξιμο σε market, 4-5 sms, 5-10' κλήσεων, 5-10' σεταρίσματα) η μπαταρία έχει πέσει κατά 25% ...δηλ προβλέπω ότι κάθε βράδυ θα θέλει φόρτιση.

Edited by ilpara

το sail code πρεπει να ειναι παντα ιδιο με το product code της συσκευης???

πχ αμα το product code μου ειναι cos και βαλω την jm5 που λετε οτι εχει sail code euro δεν ειναι σωστο??η αμα της το αλλαξω σε cos παλι δεν ειναι σωστο??

ακριβως :).

Λοιπον, αυριο θα ειμαι ηρακλειο για κατι δουλειες και αν καταφερουμε τελικα να βρεθουμε με τον φιλο suspect21, θα γραψω σε βιντεο ολη την διαδικασια φλασαρισματος της Jpu και του swype και θα το ανεβασω και εδω αλλα και στο blog μου για να υπαρχει.

θα γινει χαμος λεμε. ολο το myphone θα φοραει jpu και θα εχει γρ@μενη πλεον την samy και το kies.

:lol::lol::lol:

Σωτηρα μας!!!:O

:lol::lol::lol:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

καλησπερα

το ροοτ που εχω κανει θα με εμποδισει μελλοντικα εαν δωσει η σαμυ την αναβαθμιση για το φρογιο μεσω κιις ??? (δηλ. θα πρεπει να το κανω ανρροτ και ανλαγκφιξ τη συσκευη)????

ευχαριστω

LG G4

καλησπερα

το ροοτ που εχω κανει θα με εμποδισει μελλοντικα εαν δωσει η σαμυ την αναβαθμιση για το φρογιο μεσω κιις ??? (δηλ. θα πρεπει να το κανω ανρροτ και ανλαγκφιξ τη συσκευη)????

ευχαριστω

ναι θα πρεπει να κανεις unroot και undolagfix :p

καλησπερα

ευχαριστω

για να συνδεσεις το κινητο με το kies θα πρεπει να εχεις ΠΡΩΤΑ βγαλει το lagfix.

το root δεν παιζει κανενα ρολο και δεν σε επηρεαζει ουτε στην αναβαθμιση ουτε πουθενα. οποτε δεν χρειαζεται να κανεις unroot.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Χθες δεν αντεξα και ξαναβαλα lagfix (το ειχα βγαλει περιμενωντας την 2.2). Σημερα οταν εβαλα το κινητο να φορτισει απο το usb ανοιξε το kies κανονικα, συνδεθηκε η συσκευη και οταν δοκιμαστηκα πατησα να κανω update, το kies συμπεριφερθηκε σα να μην εχω lagfix (ειναι ηδη εγκατεστημενη η... κτλ κτλ)!!!!!

EDIT: Εχω το τελευταιο update του kies 1.5.3.10103_102 και στο κινητο το oclf 2.2+

Edited by MSis

τι εννοεις συμπεριφερθηκε σαν να μην εχεις lagfix??

για να συνδεσεις το κινητο με το kies θα πρεπει να εχεις ΠΡΩΤΑ βγαλει το lagfix.

το root δεν παιζει κανενα ρολο και δεν σε επηρεαζει ουτε στην αναβαθμιση ουτε πουθενα. οποτε δεν χρειαζεται να κανεις unroot.

ξερω οτι το ροοτ δεν παιζει ρολο αλλα εγω τα βγαζω ολα καλου κακου :p

Παιδια καλησπερα μια ερωτηση εχω. Περνωντας τη 2.2.1 αλλαξε το product code του κινητου από cos σε kor. Υπάρχει ιδιαίτερος λογος για επαναφορά στο αρχικο και αν ναι πως γινεται χωρις φλασαρισμα ξανα?

Ευχαριστω.

τι εννοεις συμπεριφερθηκε σαν να μην εχεις lagfix??

Εννοω οτι εψαξε για update και μου εβγαλε το μυνημα που μου εβγαζε οταν το κινητο ηταν μαμα.

Ονομα μοντελου: GT-I9000

Τρεχουσα εκδοση: PDA:JM2 / PHONE:JM1 / CSC:JM1

εχει ηδη εγκατασταθει η πιο προσφατη εκδοση στη

συνδεδεμενη συσκευη

Τωρα μολις το ξανατεσταρα

γινεται να αλλαξει το product code??εγω παλι μονο το sales code ξερω οτι αλλαζει...

ξερω οτι το ροοτ δεν παιζει ρολο αλλα εγω τα βγαζω ολα καλου κακου :p

ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ με το καλο το φρογιο θα δοκιμασω χωρις να απεγκαταστησω κατι και προχορωντας βλεπουμε...!!! :(

LG G4

• The topic was unlocked