Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ θα το δοκιμάσω ..και το κριμα στο λαιμό μου !!:lol:

κατεβαζω το http://www.multiupload.com/CWQGQVOJW3 απ τον οδηγο του τυχεράκια, και μετα το odin...φανταζομαι πρεπει να βγάλω το lagfix πρώτα ε ?

ο συνδιασμος των 3 κουμπιών πρεπει να μου λειτουργεί γτ όταν πρωτορουταρισα αντι για volume up είχα πατησει αρχικά down και ειχε βγαλει το κιτρινο τριγωνάκι με τον τυπο που εσκαβε..και το πσιλιάστηκα οτι έκανα μλκ και το σταματησα..:O

Προσοχή, κατεβάζεις την JPA, γιατί δεν βάζεις την JPU; το μόνο που θα σου λείπει θα είναι το

swype με ελληνικά.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια μια βοηθεια. Εχω αγανακτησει. Πως μπορω να βαλω μπ3 τραγουδια μου σαν ηχο κλησης και σαν μυνηματος; Ειχα βαλει ενα προγραμμα zedge αλλα δεν γινεται. Ουτε να φτιαξω φακελο. Υπαρχςι καποιος αλλος τροπος;

Μπες στον mp3 player διάλεξε το τραγούδι που θες πατώντας επίμονα πάνω του και από τις επιλογές που θα δείς βάλτο σαν ήχο κλήσης

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Προσοχή, κατεβάζεις την JPA, γιατί δεν βάζεις την JPU; το μόνο που θα σου λείπει θα είναι το

swype με ελληνικά.

Γιώργος

ειναι η 2.2.1 η JPU ?? αυτή που λέτε ότι μαμαει ? αλλα το swype το ελληνικό είναι αυτό που χρησιμοποιώ ρε γμτ... καπου ειδα οτι εχει και ελληνικό swype στο xda.. περνιέται ?

Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

Ρε παιδια μια βοηθεια. Εχω αγανακτησει. Πως μπορω να βαλω μπ3 τραγουδια μου σαν ηχο κλησης και σαν μυνηματος; Ειχα βαλει ενα προγραμμα zedge αλλα δεν γινεται. Ουτε να φτιαξω φακελο. Υπαρχςι καποιος αλλος τροπος;

γιατι παιδευεσαι με φακελους και ιστοριες???

πατας παρατεταμενα πανω στο Mp3 που θες απο τον default mp3 player, ορισμος ως και επιλεγεις οτι θες

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

οκ θα το δοκιμάσω ..και το κριμα στο λαιμό μου !!:lol:

κατεβαζω το http://www.multiupload.com/CWQGQVOJW3 απ τον οδηγο του τυχεράκια, και μετα το odin...φανταζομαι πρεπει να βγάλω το lagfix πρώτα ε ?

ο συνδιασμος των 3 κουμπιών πρεπει να μου λειτουργεί γτ όταν πρωτορουταρισα αντι για volume up είχα πατησει αρχικά down και ειχε βγαλει το κιτρινο τριγωνάκι με τον τυπο που εσκαβε..και το πσιλιάστηκα οτι έκανα μλκ και το σταματησα..:O

Ναι λειτουργεί, το lagfix βγάλτο

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Ναι λειτουργεί, το lagfix βγάλτο

Sent from Galaxy !

οκ το βγαζω τωρα...να βγαλω και SIM kai SD καλου κακου λεω:O πριν αρχίσω ? Φαντάζομαι μετα χάνονται όλα ε...επαφες, εφαρμογες τα πάντα όλα ?

οκ το βγαζω τωρα...να βγαλω και SIM kai SD καλου κακου λεω:O πριν αρχίσω ? Φαντάζομαι μετα χάνονται όλα ε...επαφες, εφαρμογες τα πάντα όλα ?

sd και sim βγαλτα ναι, κατέβασε το mybackup από μάρκετ και σώσε τις εφαρμογές σου πρώτα, όταν βάλεις το καινούριο firmware κατεβάζεις πάλι το mybackup και κάνεις restore τις εφαρμογές σου

Οι επαφές σου αν έχεις κάνει synch με gmail δεν χάνονται

Sent from Galaxy !

Αντώνης

sd και sim βγαλτα ναι, κατέβασε το mybackup από μάρκετ και σώσε τις εφαρμογές σου πρώτα, όταν βάλεις το καινούριο firmware κατεβάζεις πάλι το mybackup και κάνεις restore τις εφαρμογές σου

Οι επαφές σου αν έχεις κάνει synch με gmail δεν χάνονται

Sent from Galaxy !

οκ..περιμενω να τελειωσει το undo lagfix και μετα θα το κατεβασω..οι επαφες δεν με πολυνοιάζουν:cool: ειναι google, facebook οπότε δεν χάνονται, οι εφαρμογες με καινε..

τελικα για αρχή λεω να περάσω την JPA λεω και μετα βλέπουμε..είναι κομπλέ πιστέυω ε με ελληνικό swype ?

οκ..περιμενω να τελειωσει το undo lagfix και μετα θα το κατεβασω..οι επαφες δεν με πολυνοιάζουν:cool: ειναι google, facebook οπότε δεν χάνονται, οι εφαρμογες με καινε..

τελικα για αρχή λεω να περάσω την JPA λεω και μετα βλέπουμε..είναι κομπλέ πιστέυω ε με ελληνικό swype ?

Full κομπλε αυτήν έχω, κατέβασε το mybackup και από εφαρμογές θα είσαι οκ

Sent from Galaxy !

Αντώνης

πατας παρατεταμενα πανω στο Mp3 που θες απο τον default mp3 player, ορισμος ως και επιλεγεις οτι θες

Eχαριστω πολυ ρε παιδια.Και τσακωνομουν μερες με το τηλεφωνο για αυτο.Στο mp3 player ομως δεν εχει επιλογη να βαλω και καποιον σαν μυνημα.Υπαρχει και για αυτο μια τετοια λυση?

Eχαριστω πολυ ρε παιδια.Και τσακωνομουν μερες με το τηλεφωνο για αυτο.Στο mp3 player ομως δεν εχει επιλογη να βαλω και καποιον σαν μυνημα.Υπαρχει και για αυτο μια τετοια λυση?

Αυτό που είπαμε πριν αλλά τώρα επιλέγεις ηχο ειδοποίησης

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Αν επιλεξω ηχο ειδοποιησης με παει στο ξυπνητηρι!!!!!

Ωχ ναι, έχεις δίκιο sry, αν έχεις το hancent σου το βγάζει σαν ορισμός ως, αλλιώς δεν ξέρω..

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Ωχ ναι, έχεις δίκιο sry, αν έχεις το hancent σου το βγάζει σαν ορισμός ως, αλλιώς δεν ξέρω..

Sent from Galaxy !

Τι ειναι το hancent? Συγνωμη για την ασχετοσυνη!!

Full κομπλε αυτήν έχω, κατέβασε το mybackup και από εφαρμογές θα είσαι οκ

Sent from Galaxy !

το mybackup δεν με αφηνει να κανω save στο δύκτιο θελει αγορά ! κανω αντιγραφο στην sd apo apps και το σωνω στο pc ?

το mybackup δεν με αφηνει να κανω save στο δύκτιο θελει αγορά ! κανω αντιγραφο στην sd apo apps και το σωνω στο pc ?

Apk και δεδομενα αυτην την επιλογη βαλε μολις επιλεξεις back up εφαρμογες

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Apk και δεδομενα αυτην την επιλογη βαλε μολις επιλεξεις back up εφαρμογες

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ναι αυτο εκανα...απλα αργει εχει κολλησει ωρα στο 81% και περιμενω..:blink:

παιδια αμα στο oclf κανω undo το lagfix και remove το ext2tools φευγουν τελειως απο την συσκευη μου ετσι??

δεν δοκιμαζεις την JPU καλυτερα?καλη η JPA αλλα..ειναι τα ζωα μου αργα!!:yawn::zzz:

δεν δοκιμαζεις την JPU καλυτερα?καλη η JPA αλλα..ειναι τα ζωα μου αργα!!:yawn::zzz:

που την βρισκω αυτην..λινκ ? εχεις βαλει ελληνικό swype μηπως ?

που την βρισκω αυτην..λινκ ? εχεις βαλει ελληνικό swype μηπως ?
Eδω ειναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 εγω δεν την εχω δοκιμασει,δοκιμασα την jpa για λιγες μερες και την εβγαλα γιατι δεν μου αρεσε η ταχυτητα της,ειμαι ξανα στην jm5.

απ οτι λενε οσοι την εχουν δοκιμασει (jpu) εχει ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο swype.

Δεν κατάλαβα, το κατέβασες το mybackup ή όχι; αν ναι και σου κολλάει στο 81% κάποια εφαρμογή που έχεις δεν σώζεται...βγες από mybackup ξαναμπες και πριν κάνεις backup αφαίρεσε την εφαρμογή που είδες ότι δεν κατέβαινε και την προσθετεις μετά...τώρα jpu δεν ξέρω δεν την έχω δοκιμάσει,η jpa που έχω θέλει lagfix για μένα αν την βάλεις υπάρχουν λύσεις αλλά αυτά θα τα πούμε μετά αν τελικά βάλεις αυτήν...η jpu από ότι έχω καταλάβει είναι γρήγορη δεν θέλει lagfix αλλα θέλει λίγο τρέξιμο για swypeκλπ..τα παιδιά που την πέρασαν θα σου πούνε καλύτερα...

Sent from Galaxy !

Τι ειναι το hancent? Συγνωμη για την ασχετοσυνη!!

Το handcent είναι εφαρμογή για μηνύματα που επιτρέπει την αποστολή 160 χαρακτηρων σε sms για μένα καλύτερο από τον μαμά με πολλές παραμετροποιήσεις

free από μάρκετ

Sent from Galaxy !

παιδια αμα στο oclf κανω undo το lagfix και remove το ext2tools φευγουν τελειως απο την συσκευη μου ετσι??

Ναι...

Sent from Galaxy !

ναι μια ελληνική εφαρμογή το spot4u μου κόλλαγε...την πέταξα και ξαναπαίρνω τώρα !! διάβασα για την JPU αλλά θέλει δουλίτσα ακόμα φαίνεται...ας περάσω με το καλό την JPA και βλέπουμε...να δω και γω λιγο γιαουρτι ρε παιδι μου:lol:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ κόλλαγε και σε μένα, αλλα οκ την βάζεις μετά

Sent from Galaxy !

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών
Αντώνης

Δεν κατάλαβα, το κατέβασες το mybackup ή όχι; αν ναι και σου κολλάει στο 81% κάποια εφαρμογή που έχεις δεν σώζεται...βγες από mybackup ξαναμπες και πριν κάνεις backup αφαίρεσε την εφαρμογή που είδες ότι δεν κατέβαινε και την προσθετεις μετά...τώρα jpu δεν ξέρω δεν την έχω δοκιμάσει,η jpa που έχω θέλει lagfix για μένα αν την βάλεις υπάρχουν λύσεις αλλά αυτά θα τα πούμε μετά αν τελικά βάλεις αυτήν...η jpu από ότι έχω καταλάβει είναι γρήγορη δεν θέλει lagfix αλλα θέλει λίγο τρέξιμο για swypeκλπ..τα παιδιά που την πέρασαν θα σου πούνε καλύτερα...

Sent from Galaxy !

ναι μια ελληνική εφαρμογή το spot4u μου κόλλαγε...την πέταξα και ξαναπαίρνω τώρα !! διάβασα για την JPU αλλά θέλει δουλίτσα ακόμα φαίνεται...ας περάσω με το καλό την JPA και βλέπουμε...να δω και γω λιγο γιαουρτι ρε παιδι μου:lol:

Sent from Galaxy !

οκ πηρα backup...εβγαλα sim ακι sd και ξεκιναω...:cry:

τον συνδιασμο των 3 κουμπιών τον κανω με κλειστο το τηλ ή δεν παιζει ρόλο ?

Δεν γινεται να κανεις το συνδυασμο αν το τηλ δεν ειναι σβηστο. Θα σε παρακαλεσω να διαβασεις ΠΟΛΥ προσεκτικα φιλε. Μην τρεχεις και δεν φτανεις μετα. Στο λεω γιατι αποτι βλεπω ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζεις

ok thx..τα εχω διαβασει απειρες φορες..:O

μαλλον πηγαν ολα καλα..περναω και ΙΜΕΙ τωρα..

Sent from Galaxy !

μια χαρα όλα...ΕΧΩ FROYO !!!!!!!! :w00t: τελικά δεν ηταν και δυσκολο, τσαμπα περιμενα τοσο καιρο :worry:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και ιδιως το γειτονάκι μου !!

επειδη μου βγαζει την οθονη λιγο στραβα:wacko: και καπου ειχε παρει το ματι μου οτι το ειχαν αναφερει και άλλοι τι κανουμε γι αυτό ??

τι εννοεις οτι σου δειχνει στραβα?

η οθόνη όλο το UI φαινεται σαν να γέρνει λιγο..σαν να μην ειναι κεντραρισμένο σωστα:confused:. Για παράδειγμα στην γραμη εργασιών την επάνω στην αριστερή μεριά ειναι πιο φαρδια απ την δεξια..

καπου το ειχα διαβάσει ότι παρουσιαζόταν το πρόβλημα αυτο...απλα στην eclair δεν μου ειχε τύχει !

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

• The topic was unlocked