Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο με το OTE updates με παραξενευει λιγακι...Δηλαδη θα παιρνουμε επισημα updates σε μια ανεπισημη ROM?

ακομα δεν θα παρουμε κανενα update γιατι η 2.2.1 μεχρι στιμγης ειναι ανεπισημη εκδοση...

φυσιολογικο για την 2.2.1? η γενικα και στην 2.2 κ στην eclair?

φυσιολογικο για 2.2 και 2.2.1 για για eclair δεν θυμαμαι

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ακομα δεν θα παρουμε κανενα update γιατι η 2.2.1 μεχρι στιμγης ειναι ανεπισημη εκδοση...

Ναι εννοω αν γινει τελικα επισημη και δωθει μεσς kies.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εχω αρχικη σελιδα το google στο galaxy απλα μολις ανοιγω δεν μπορω να κανω ζουμ ιν ζουμ αουτ, σε ολες τις αλλες σελιδες ειναι οκ ειναι φυσιολογικο?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

εχω αρχικη σελιδα το google στο galaxy απλα μολις ανοιγω δεν μπορω να κανω ζουμ ιν ζουμ αουτ, σε ολες τις αλλες σελιδες ειναι οκ ειναι φυσιολογικο?

Η αρχικη σελιδα του google ειναι σχεδιασμενη για κινητα και δεν γινεται zoom σαυτην

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια το εχω λιωσει το κινητο απο εχτες με την 2.2.1 και δεν μου εχει κανει το παραμικρο κολημα!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενος....

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα..

Και ναί σήμερα έκανα με επιτυχία την μετάβαση από την πολύ καλή και σταθερή jm8, στην

(σχεδόν) τέλεια jpu που βγήκε προχτές.Η ικανοποίηση και η χαρά μου είναι μεγάλη...

Τώρα έχει τα πάντα...όλα,και τα εκτελεί ακαριαία.Μου δίνει την εντύπωση,όταν επιλέγω κάτι,

ότι το κάνει πρίν το πατήσω!!! Και επιτέλους το άριστο ραδιόφωνο που είχε αλλά ήταν mono,έγινε καί stereo

με αψογο ήχο.Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοηθάνε εδώ μέσα ακόμα

όσους γράφουν τα προβλήματα και παθήματα,γιατι με κόπο και προσπάθειες βρήσκονται

λύσεις και αποφεύγουν άλλοι δύσκολες καταστάσσεις γιά το εξεραιτικό αυτό κινητό-pc....

Χρήστος.

ενημερωτικα βρηκα λυση

με το apn back up που αναφερθηκε πριν

ειχα κανει μεσω cwr back up στο συστημα που στην ουσια ειναι image

φλασαρα την jm2 με τα κομπλε της

χρησιμοποιησα το apn back up και εσωσα τα apns

μετα γυρισα στην νταρκυ εκανα restore ξαναβαλα το apn back up recovery τελος

εχω στειλει ηδη 3 mms και πηγαν και ελαβα μια χαρα αλλα τοσα

καλησπερα!

ελεγα να ρωτησω στο κεντρικο τοπικ αλλα μια και η ερωτηση ειναι ελαχιστα εξειδικευμενη θα το θεσω εδω...

δυστυχως ειμαι παλι στο ψαξιμο ενος Galaxy S γιατι εδω Ιταλια πηγαν να μου δωσουν ενα branded και τελικα το ακυρωσα με το που το ειδα.

Η ερωτηση ειναι απλη.

Θελω το κινητο απαραιτητα να εχει τον συνδυασμο των τριων πληκτρων γιατι θελω να περναω μεσω ODIN σε οποια ROM θελω...πχ η 2.2.1 ειναι οντως πολυ καλη.

Αν παρω ενα κινητο απο εξπανσυς,ειμαι σιγουρος πως ειναι unbranded?Θα εχει τα ᾽᾽3 πληκτρα᾽᾽?

Βασικα με ενδιαφερει να εχω σιγουρα τα τρια πληκτρα και να μην εχει καμμια app απο παροχο ή αρχικο logo κατα το ανοιγμα....

ευχαριστω!

ΥΓ παω να βαλω σε εναν φιλο την Darky’s 5.1+Voodoo Froyo 2.2.1 Gingerbread Edition να δω πως παει.... :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα!

ελεγα να ρωτησω στο κεντρικο τοπικ αλλα μια και η ερωτηση ειναι ελαχιστα εξειδικευμενη θα το θεσω εδω...

δυστυχως ειμαι παλι στο ψαξιμο ενος Galaxy S γιατι εδω Ιταλια πηγαν να μου δωσουν ενα branded και τελικα το ακυρωσα με το που το ειδα.

Η ερωτηση ειναι απλη.

Θελω το κινητο απαραιτητα να εχει τον συνδυασμο των τριων πληκτρων γιατι θελω να περναω μεσω ODIN σε οποια ROM θελω...πχ η 2.2.1 ειναι οντως πολυ καλη.

Αν παρω ενα κινητο απο εξπανσυς,ειμαι σιγουρος πως ειναι unbranded?Θα εχει τα ᾽᾽3 πληκτρα᾽᾽?

Βασικα με ενδιαφερει να εχω σιγουρα τα τρια πληκτρα και να μην εχει καμμια app απο παροχο ή αρχικο logo κατα το ανοιγμα....

ευχαριστω!

ΥΓ παω να βαλω σε εναν φιλο την Darky’s 5.1+Voodoo Froyo 2.2.1 Gingerbread Edition να δω πως παει.... :lol:

για το αν θα ειναι branded η οχι μπορεις να ρωτησεις το καταστημα, δεν μπορεις να μαθεις αλλιως

για τα 3 κουμπια ειναι θεμα τυχης και επισης δεν μπορεις να εισαι βεβαιος οτι θα το εχεις...

υπαρχουν οδηγοι ομως που μπορεις να επαναφερεις τον συνδυασμο αυτο

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

καταλαβα!

ευχαριστω!

ναι το ξερω αυτο για τα τρια κουμπακια και τους οδηγους... ;)

απλα ελεγα να ειναι ᾽᾽μαμα᾽᾽ το κινητο ετσι... :lol:

δεν νομιζω να δωσουν την 2.2.1 μεσω KIES...

φανταστητε σημερα εβγαλαν σε κινητα ΤΙΜ Ιταλιας το 2.2...

το οτι αξιζει σαν ROM einai πλεον σιγουρο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μολις το φλασαρα επιτυχως!!!

μπορειτε να μου δωσετε το αρχειο για το root?

επειδη δε τοχω δουλεψει παλι το my backup pro...τα εχει αποθηκευσει σε ενα φαλελο external sd.πως τα επαναφερω στη θεση που ηταν πριν το φλασαρισμα? οι τηλεφωνικες επαφες ειναι το σημαντικοτερο....:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη δε τοχω δουλεψει παλι το my backup pro...τα εχει αποθηκευσει σε ενα φαλελο external sd.πως τα επαναφερω στη θεση που ηταν πριν το φλασαρισμα? οι τηλεφωνικες επαφες ειναι το σημαντικοτερο....:!:

1oσ τροπος

καλο ειναι τις επαφες να τις αποθηκευεις στο google οποτε ανα πασα ωρα να κανεις συγχρονισμο και να εμφανιζονται

2ος τροπος

ειναι να τις κανεις εξαγωγη στην sd card τα βγαζει σε ενα αρχειακι και μετα τις κανεις εισαγωγη

3 ος τροπος

που πρεπει εφοσον δεν εκανες τα αλλα ειναι να τραβηξεις ενα back up τωρα οχι ολοκληρο το συστημα αλλα κατι απλο και γρηγορο ωστε να δημιουργηθει ο φακελος που τα αποθηκευει η εφαρμογη και να δημιουργησει ενα path που επικοινωνει για αποθηκευση

μετα κανεις αντιγραφη επικοληση το φακελο που εχεις αποθηκευμενο στο ιδιο path και απλα κανεις επαναφορα μετα μεσω του my back up

Μολις ανοιξεις το mybackup θα πας στο restore. Εκει θα σε ρωτησει αν θελεις μονο τις apps η τις apps μαζι με τα δεδομενα τους αναλογα τι εκανες backup και μετα τα υπολοιπα θα τα κανει μονο του. Για τις επαφες δεν ξερω τι παιζει με το mybackup εγω τις εχω συγχρονισμενες στο gmail και εχω λυσει το προβλημα μου μαυτο το θεμα.

edit - ενοειται οτι πρωτα πρεπει να γινεις root

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το path που χρησιμοποιει το mybackup ειναι το External_Sd/Rerware, πετα τα μεσα και θα τα δει το προγραμμα.

Παντως καποια στιγμη συγχρονισε τις επαφες σου με το gmail. Με το που θα βαζεις το μεηλ για να μπορεις να χρησιμοποιεις το market θα εχεις και τις επαφες σου.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

προβλημα...

το my backup pro δε μπορω να το βαλω απο το μαρκετ μιας που δε εχω κανει root akoma th syskeyh(αρα δεν εχω δυνατοτητα restore).

οντως ειναι ολα αποθυκευμενα στο reware.

an prepei prvta na kanv ροοτ δωστε μου το αρχειο που βαζουμε στο odin ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το path που χρησιμοποιει το mybackup ειναι το External_Sd/Rerware, πετα τα μεσα και θα τα δει το προγραμμα.

Παντως καποια στιγμη συγχρονισε τις επαφες σου με το gmail. Με το που θα βαζεις το μεηλ για να μπορεις να χρησιμοποιεις το market θα εχεις και τις επαφες σου.

περιεργο γιατι εμενα ειναι το sd/sd/reware

προβλημα...

το my backup pro δε μπορω να το βαλω απο το μαρκετ μιας που δε εχω κανει root akoma th syskeyh(αρα δεν εχω δυνατοτητα restore).

οντως ειναι ολα αποθυκευμενα στο reware.

an prepei prvta na kanv ροοτ δωστε μου το αρχειο που βαζουμε στο odin ...

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=459403&d=1291835823

Πετα το στο PDA

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

περιεργο γιατι εμενα ειναι το sd/sd/reware

Σιγουρα? Εκει ηταν σε Eclair. Το Froyo αλλαζει την ονομασια της micro sd καρτας σε External_SD..

Oooops καποιος μοντ να κανει merge αυτο και το αποπανω, σορυ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Φαντάζεστε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράματα εάν το κινητό είχε κυκλοφορήσει εξ αρχής με την 2.2.1 ? Δεν θα υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι είναι o βασιλιάς των smartphone.. ;) Και που να βγούνε και τα sources για την JPU να αρχίσουν να μοντάροντε οι κερνελς :D Η αλήθεια είναι πως ούτε και εγώ το περίμενα από την Samsung.. τώρα μένει να δώσει και ένα τζιντζερόψωμο να μας αποτελειώσει! (που από ότι φένεται θα δώσει!)

ΥΓ. % battery mod, γιατί πραγματικά είναι το μόνο που με χαλάει ! http://www34.zippyshare.com/v/17731661/file.html

Edited by vipercubic

ειναι οντως ταχυτατο!!!!!!!!!

παιδια το αρχειο που μουδωσε ο πετρος οταν το αποσυμπιεζω μου δινει αλλο ενα συμπιεσμενο.αυτο βαζω στο odin?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι οντως ταχυτατο!!!!!!!!!

παιδια το αρχειο που μουδωσε ο πετρος οταν το αποσυμπιεζω μου δινει αλλο ενα συμπιεσμενο.αυτο βαζω στο odin?

Τι εννοεις? Μονο το αρχειο CF-Root-XX_OXA_JPU-v1.3-BusyBox-1.17.1.tar εχει μεσα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

petro κανει συνδεση το odin (κιτρινο) αλλα pass πρασινο δε περνω...γιατι ****το?

Koυλο. Εμενα περασε με την πρωτη. Ο mantzaros νομιζω ειχε το ιδιο προβλημα?

@vipercubic το αρχειο αυτο περναει με cwm? Αν ναι, εχεις καποιο προχειρο λινκ για το πως το περναμε (το cwm)? Ή γενικα παιζει κανενα τετοιο λινκ?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

@vipercubic το αρχειο αυτο περναει με cwm? Αν ναι, εχεις καποιο προχειρο λινκ για το πως το περναμε (το cwm)? Ή γενικα παιζει κανενα τετοιο λινκ?

cwm ναι. Για να μην ψάχνω λινκ ο ποιο εύκολος τρόπος = market -> βάζεις rom manager -> το ανοίγεις -> flash clockworkmod recovery και όταν τελειώσεις ξήλωσε εάν θες το ρομ μανατζερ.

Υπόψην εάν έχεις 2ε recovery αυτό. Εάν έχεις 3ε πρέπει να γυρίσεις σε 2ε πρώτα.

και γω το χα το θεμα για αυτο και αλλαξα γνωμη και εβαλα την νταρκυ

το path του my back up μου εχει αλλαξει σε αλλαγες ρομ αλλα δε με πειραξε ποτε καθως το αντιγραφω και επικολω στο νεο path που κανει

• The topic was unlocked