Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γίνεται downgrade/ επιστροφή στην Anna μέσω του nokia suite?

όχι. Πρέπει να την κάνεις downgrade σε Scandinavia και μετά να το φλασάρεις σε Anna με Phoenix.

εν το μεταξύ στο Ν8 κανένα πρόβλημα . Μέχρι στιγμής σε C6-01 και σε Ε7 βλέπω προβλήματα.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 981
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

νομίζω εντόπισα το πρόβλημα και τη λύση::

πρέπει να πας στην ώρα- ημερομηνία και να το ρυθμίσεις στην αυτόματη ενημέρωση. προφανώς είναι κάποιο bug και απαιτεί synchronized ρολόγια... :p

μετά προσπαθώντας να συνδεθείς στο ovi store, θα σου ζητήσει να κατεβάσεις κάποια νέα έκδοση. Το κάνεις και προχωράς...

Καλή τύχη

νομίζω εντόπισα το πρόβλημα και τη λύση::

πρέπει να πας στην ώρα- ημερομηνία και να το ρυθμίσεις στην αυτόματη ενημέρωση. προφανώς είναι κάποιο bug και απαιτεί synchronized ρολόγια... :p

μετά προσπαθώντας να συνδεθείς στο ovi store, θα σου ζητήσει να κατεβάσεις κάποια νέα έκδοση. Το κάνεις και προχωράς...

Καλή τύχη

τερμάτισα απο δυνάμεις σήμερα. Το τσεκάρω αύριο. Καλή συνέχεια :) .

Oneplus 5 - 128GB

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έκανα το λάθος να αναβαθμίσω... τα προβλήματα ατέλειωτα! δεν είναι δυνατή η ρύθμιση emails, χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις WLAN, ovi, social networks και είναι αδύνατη η πρόσβαση στο store και σε δίκτυα όπως facebook 7 twitter. επιπλέον, τυχόν apps πάνε περίπατο...

δεν φταει το κινητο που εσυ δεν εκανες ενα backup

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

δεν φταει το κινητο που εσυ δεν εκανες ενα backup

πού είδες να αναφέρομαι σε δεδομένα και ότι δεν έκανα backup? :blink:

για όσους σκοπεύουν να αναβαθμίσουν στην BELLE, πριν προσπαθήσετε να ξανα-ρυθμίσετε email accounts, ovi-store, social networks, ρυθμίστε την ώρα του τηλεφώνου. ΟΧΙ manually, απλά βάζοντας την ώρα: από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου--> ώρα/ ημερομηνία---> βάλτε [αυτόματη ενημέρωση]. Προφανώς είναι bug, το οποίο εμποδίζει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που έχουν να κάνουν με το online και το internet.

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση.

Εγω διαφορα δεν ειδα με την 0607 που ειχα πριν..

Ισως λιγο ποιο αργη να ειναι η επισημη

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Καλησπέρα παιδιά

μόλις ολοκλήρωσα και εγώ την αναβάθμιση σε Belle. Συνολικός χρόνος περίπου 20 λεπτά.

Πρώτες εντυπώσεις: ταχύτατο, στήσιμο 3 λογαριασμών email (2 gmail και ενός exchange active sync) σε χρόνο dt. Στήσιμο wifi πραγματικά παιχνιδάκι, επαφές άθικτες καθώς και τα μηνύματα. Σϋντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

τελευταία ενημέρωση:Αποσύνδεσα το τηλέφωνο από το USB και παρατήρησα πρόβλημα στα mails. Κάτι δεν πάει καλά με το wifi. Δεδομένα (browsing) μέσω κινητής έχω. Νεότερα τις προσεχείς ημέρες

ενημέρωση Νο 2: θεώρησα ότι δεν είχε στηθεί σωστά το Belle και τα επανεγκατέστησα. Αλλά ξανά είχα το ίδιο πρόβλημα με το wifi. Τελικά βρηκα τι φταίει. πατάτε στο δίκτυο του wifi και επιλέγετε στα settings->Power saving (κάντε το disable). To wifi λειτουργεί κανονικότατα από τότε. Σήμερα το πρωϊ είχε γίνει συγχρονισμός κανονικότατα.

Edited by Greekblogger

Καλησπέρα παιδιά

μόλις ολοκλήρωσα και εγώ την αναβάθμιση σε Belle. Συνολικός χρόνος περίπου 20 λεπτά.

Πρώτες εντυπώσεις: ταχύτατο, στήσιμο 3 λογαριασμών email (2 gmail και ενός exchange active sync) σε χρόνο dt. Στήσιμο wifi πραγματικά παιχνιδάκι, επαφές άθικτες καθώς και τα μηνύματα. Σϋντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

τελευταία ενημέρωση:Αποσύνδεσα το τηλέφωνο από το USB και παρατήρησα πρόβλημα στα mails. Κάτι δεν πάει καλά με το wifi. Δεδομένα (browsing) μέσω κινητής έχω. Νεότερα τις προσεχείς ημέρες

ενημέρωση Νο 2: θεώρησα ότι δεν είχε στηθεί σωστά το Belle και τα επανεγκατέστησα. Αλλά ξανά είχα το ίδιο πρόβλημα με το wifi. Τελικά βρηκα τι φταίει. πατάτε στο δίκτυο του wifi και επιλέγετε στα settings->Power saving (κάντε το disable). To wifi λειτουργεί κανονικότατα από τότε. Σήμερα το πρωϊ είχε γίνει συγχρονισμός κανονικότατα.

Ναι, αλλά ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό σε μπαταρία; Πάρα πολύ! Χώρια που ήδη βλέπω διαφορά (προς τα κάτω) με τη Belle...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ναι, αλλά ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό σε μπαταρία; Πάρα πολύ! Χώρια που ήδη βλέπω διαφορά (προς τα κάτω) με τη Belle...

Σε μένα δεν έπαιζε αλλιώς. Ίσως με άλλο router (Θα το δοκιμάσω). Αναφορικά με την μπαταρία θα σας ενημερώσω.

Ερώτηση περιέργειας:

Τελικά το E7 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στο γαλάζιο ; Δεν το βρίσκω πουθενά. Ούτε σε αμαζον uk ή de oύτε στα αντίστοιχα ebay. Περίεργο

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση περιέργειας:

Τελικά το E7 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στο γαλάζιο ; Δεν το βρίσκω πουθενά. Ούτε σε αμαζον uk ή de oύτε στα αντίστοιχα ebay. Περίεργο

Κυκλοφορισε , σε πρασινο δεν κυκλοφορισε δυστηχως :(

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Σε μένα δεν έπαιζε αλλιώς. Ίσως με άλλο router (Θα το δοκιμάσω). Αναφορικά με την μπαταρία θα σας ενημερώσω.

ενημέρωση 09/02/2012: κάτι δεν πάει καλά με το router μου. Μου κάνει νερά και με το playbook που προσπαθώ να συνδέσω ( μάλλον πάω για αλλαγή)

Ερώτηση περιέργειας:

αν το εχει καποιος το θελωωωωωωωωω

χρησιμοποιείς κανείς κάποιο πρόγραμμα για VOIP στο E7? έχω 2 αριθμούς στην Omninet και θα ήθελα να μπορώ να τους χρησιμοποιώ και στο E7.

Αν έχετε κάτι υπ' όψιν και είστε ικανοποιημένοι... παρακαλώ μοιραστείτε τη γνώση ;)

όπως επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει το τηλέφωνο hotspot (να μοιράζει τη σύνδεση internet)

Καλημέρα

μετά από απενεργοποίσης του QOS στο router ενεργοποίησα ξανα (enable) το Power saving στο wifi του κινητού. Μπαταρία από Παρασκευή μεσημέρι και συνεχίζει -με συγχρονισμό σε 2 λογαριασμούς email και πολύ λίγα τηλέφωνα - Δε φαίνεται να έχει διαφορά σε σχέση με την Anna. Πολύ γρήγορο, καλύτερο μενου στις συνδέσεις (wifi, δεδομένα μέσω κινητής, bluetooth..)

Δε βρίσκω το ποσοστό που απομένει στην μπαταρία. Καμία ιδέα? Επίσης διαθέτει πιο εύχρηστο menu στη φωτογραφική μηχανή

Καλησπέρα σας.

Μετά την αναβάθμιση σε belle χθες το βράδυ αδυνατεί να συνδεθεί σε internet κινητής ή μέσω ασύρματου δικτύου. Συνέβη σε κανέναν αυτό; Ξέρει κανείς καμία λύση;

αναφέρθηκε ελάχιστα posts πιο πάνω::

από settings: κάνε disable Power saving (από τον Greekblogger)

και βάλε την ενημέρωση ώρας στο αυτόματο.

αναφέρθηκε ελάχιστα posts πιο πάνω::

από settings: κάνε disable Power saving (από τον Greekblogger)

και βάλε την ενημέρωση ώρας στο αυτόματο.

Έγιναν και τα 2 με απολύτως καμία αλλαγή. Ακόμα δεν συνδέεται ούτε στο ασύρματο δίκτυο αλλά ούτε στο cosmote internet. Μου έστειλαν πάλι τις ρυθμίσεις από την cosmote αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Απ' ότι είδα έχει προκύψει θέμα και στο εξωτερικό με αυτό, δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.

Καμία άλλη ιδέα?

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση της Nokia:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σφάλμα με την σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο ή σε σημείο πρόσβασης του παροχέα κινητής τηλεφωνίας σας είναι πλέων γνωστό για την Nokia και αυτό που μπορούμε να σας προτείνουμε για να δοκιμάσετε να το λύσετε είναι όπως παρακάτω

1.Μενού – Ρυθμίσεις – Σύνδεση – Ρυθμίσεις – Προορισμοί – Διαδίκτυο – εδώ διαγράψτε όλα τα σημεία πρόσβασης, έτσι ώστε να μην μένει κανένα αποθηκευμένο.

2.Μετά από την διαγραφή πηγαίνετε Μενού – Ρυθμίσεις – Σύνδεση – WLAN – ψάξτε εδώ για διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα.

Αν με αυτά τα βήματα δεν μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημά σας, παρακαλώ ελέγξτε αν έχετε το πρόγραμμα SPB Wireless monitor ή και άλλο πρόγραμμα, τα οποία μπορεί να σταματούν την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Παρακαλώ δοκιμάστε και τα παρακάτω βήματα για να λύσετε το πρόβλημά σας

1.Ελέγξτε στο Nokia Store από το http://www.nokia.com/store – My Stuff αν έχετε κατεβάσει στην συσκευή σας το πρόγραμμα SPB Wireless monitor.

2.Αν ναι- παρακαλώ κλείστε το πρόγραμμα Nokia Store από Επιλογές – Έξοδος.

3.Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο με τον υπολογιστή με καλώδιο σε λειτουργία μαζική αποθήκευση.

4.Ανοίξτε Windows Explorer στον υπολογιστή σας, πηγαίνετε στην μονάδα της συσκευής σας \Private και διαγράψτε ή μετονομάστε τα αρχεία 20042D1D και 101f7989

5.Κλείστε το Windows Explorer και αποσυνδέετε το κινητό σας τηλέφωνο από χρησιμοποιήσετε την επιλογή ασφαλής αφαίρεσης συσκευών.

6.Κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας

7.Ρυθμίστε ξανά το σημείο πρόσβασης σας.

8.Δοκιμάστε να συνδεθείτε εκ' νέου.

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση της Nokia:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σφάλμα με την σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο ή σε σημείο πρόσβασης του παροχέα κινητής τηλεφωνίας σας είναι πλέων γνωστό για την Nokia και αυτό που μπορούμε να σας προτείνουμε για να δοκιμάσετε να το λύσετε είναι όπως παρακάτω

1.Μενού – Ρυθμίσεις – Σύνδεση – Ρυθμίσεις – Προορισμοί – Διαδίκτυο – εδώ διαγράψτε όλα τα σημεία πρόσβασης, έτσι ώστε να μην μένει κανένα αποθηκευμένο.

2.Μετά από την διαγραφή πηγαίνετε Μενού – Ρυθμίσεις – Σύνδεση – WLAN – ψάξτε εδώ για διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα.

Αν με αυτά τα βήματα δεν μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημά σας, παρακαλώ ελέγξτε αν έχετε το πρόγραμμα SPB Wireless monitor ή και άλλο πρόγραμμα, τα οποία μπορεί να σταματούν την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Παρακαλώ δοκιμάστε και τα παρακάτω βήματα για να λύσετε το πρόβλημά σας

1.Ελέγξτε στο Nokia Store από το http://www.nokia.com/store – My Stuff αν έχετε κατεβάσει στην συσκευή σας το πρόγραμμα SPB Wireless monitor.

2.Αν ναι- παρακαλώ κλείστε το πρόγραμμα Nokia Store από Επιλογές – Έξοδος.

3.Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο με τον υπολογιστή με καλώδιο σε λειτουργία μαζική αποθήκευση.

4.Ανοίξτε Windows Explorer στον υπολογιστή σας, πηγαίνετε στην μονάδα της συσκευής σας \Private και διαγράψτε ή μετονομάστε τα αρχεία 20042D1D και 101f7989

5.Κλείστε το Windows Explorer και αποσυνδέετε το κινητό σας τηλέφωνο από χρησιμοποιήσετε την επιλογή ασφαλής αφαίρεσης συσκευών.

6.Κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας

7.Ρυθμίστε ξανά το σημείο πρόσβασης σας.

8.Δοκιμάστε να συνδεθείτε εκ' νέου.

έχουν αναφέρει πουθενά αν θα βγάλουν Update σύντομα που να το λύνει το πρόβλημα αυτό ?

Oneplus 5 - 128GB

έχουν αναφέρει πουθενά αν θα βγάλουν Update σύντομα που να το λύνει το πρόβλημα αυτό ?

Δεν μου είπε κάτι ανάλογο, αλλά αυτή είναι η λύση, απ' τη στιγμή που την βρήκαν γιατί να βγάλουν update για κάτι τέτοιο;

Καλησπέρα σας.

Μετά την αναβάθμιση σε belle χθες το βράδυ αδυνατεί να συνδεθεί σε internet κινητής ή μέσω ασύρματου δικτύου. Συνέβη σε κανέναν αυτό; Ξέρει κανείς καμία λύση;

Τα mail accounts μου συγχρονίζονται και μετά την αναβάθμιση σε Belle άψογα (και μεσω κινητής-cosmote και μέσω wireless (router της TP Link)). Μάλιστα δεν πείραξα τίποτα πέρα απο το disable στο Power saving του τηλεφωνου το οποίο όμως το επανέφερα μετά την αποκατάσταση του router (απενεργοποίηση του QoS).

Προβληματα εχω πια με την μπαταρία. 1 ημέρα με λίγα τηλέφωνα αλλά συγχρονισμό εμαιλ ανά 4ωρο και όποτε βρίσκει wifi

Raftoput στειλε αν θες πμ για να μιλήσουμε και τηλεφωνικα (να σου πω τις δικες μου ρυθμίσεις) μπας και βοηθηθείς.

Edited by Greekblogger

Δεν μου είπε κάτι ανάλογο, αλλά αυτή είναι η λύση, απ' τη στιγμή που την βρήκαν γιατί να βγάλουν update για κάτι τέτοιο;

για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτή την λύση την γνωρίζει το 10% των κατόχων Ε7 και το υπόλοιπο 90% που δεν μπαίνει σε φόρουμ μένει με το πρόβλημα..

Oneplus 5 - 128GB

παιδια εχει κανεις την custom anna του lagoskon για το E7 να την ανεβασει καπου?

δεν υπαρχει στο daily mobile forum και ο ιδιος εχει χασει τα αρχεια της....

ευχαριστω

τιποτα κανεις?

Νομιζω τα εχω στον σταθερο μου υπολογιστη.

Αυριο βραδυ εαν τα εχω θα τα ανεβασω καπου και θα ενημερωσω :)

Χρήστος