gerstavros2 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 με ποιον τρόπο γίνεται να αλλαξω το μενου απο αγγλικα σε ελληνικα η συσκευή μου ειναι κυπριακή !! Ε7 πρέπει να πληρώσω σε nokia care ? κυπριακή και δεν εχει ελληνικα? δεν γίνεται αυτό..πάντως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 ρε παιδια τι γινεται με την νεα αναβαθμιση... υποτιθεται την περασμενη εβδομαδα θα εβγαινε... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Δυο ερωτησουλες για κατοχους α) Με το πληκτρο που εχει μπορεις να απαντησεις σε κληση ή ειναι μονο για μενου? β) Με τα βελακια μπορεις να πλοηγηθεις στο μενου και να κανεις scroling? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 μονο για μενου/task manager κανονικα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδια σκεφτομε να αγορασω το συγκεκριμενο κυνιτο εγω η χριση που θελω να του κανω ειναι να μπενω internet και να πηγενει ψυλο γρηγορα και λιγο youtube και ζηταω την γνωμη σας αν αξιζει να το παρω η οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδια σκεφτομε να αγορασω το συγκεκριμενο κυνιτο εγω η χριση που θελω να του κανω ειναι να μπενω internet και να πηγενει ψυλο γρηγορα και λιγο youtube και ζηταω την γνωμη σας αν αξιζει να το παρω η οχι όχι. Σίγουρα όχι. Ειδικά για τα λεφτά του. Για ίντερνετ πρέπει να στραφείς αλλού. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Παιδιά κανένας αντικαταστάτης του Ε7 θα βγει?? Εννοώ communicator style.. Το έχω λατρέψει.. και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα που προχωράει η τεχνολογία. Δεν μπορώ με τίποτα τα κλασσικά τηλέφωνα που έχουνε μονο αφή. Δεν με βολεύει. Θέλω και τα δυο!! Θέλω νέο E7!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Παιδιά κανένας αντικαταστάτης του Ε7 θα βγει?? Εννοώ communicator style.. Το έχω λατρέψει.. και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα που προχωράει η τεχνολογία. Δεν μπορώ με τίποτα τα κλασσικά τηλέφωνα που έχουνε μονο αφή. Δεν με βολεύει. Θέλω και τα δυο!! Θέλω νέο E7!!! Ένα Ε7 με Belle FP2 και δυνατά specs θα με έκανε να ξεχάσω ακόμα και το Note .. Σε καταλαβαίνω, σίγουρα θα βγεί απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πλησιάσει σε κατασκευή το E7.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Το θέμα είναι πότε θα βγει? Ειληκρινά τόσο πολυ με βολεύει που μου έρχετε να αγοράσω και άλλο να έχω καβάτζα. Και η φάση είναι ότι καταργήθηκε κιόλας. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δεν θα βγει. Καλυτερα να ξεκινησεις να σκεφτεσαι εναλλακτικες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Η Νοκια δεν ειχε πει για ενα νεο qwerty πριν αρκετο καιρο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Η Νοκια δεν ειχε πει για ενα νεο qwerty πριν αρκετο καιρο ? αν δεν κάνω λάθος ναι είχε πει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 καλα ξεχάστε το. μην κάνετε ονειρα καλύτερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εγώ κοιτάζω να βρω κανένα καινούργιο E7 να το έχω για ρεζέρβα. Αν και το τελευταίο Ε7 που έχω το έχω μερικούς μήνες μόνο :P Εναλακτηκές σαν τι? Θέλω qwerty!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Εκανα την αναβαθμηση σε Nokia Belle Refresh και απο οτι βλεπω, οταν πας να γραψεις νεο μηνυμα με ανοιχτο το πληκτρολογιο , εξακολουθουν να μην υπαρχουν οι χαρακτηρες που απομενουν.. Δεν θα το διορθωσουν ποτε αυτο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) Πρέπει να έχω φλασάρει το Ε7 της μητέρας μου περίπου 4 φορές σε μία βδομάδα με 3 διαφορετικές official ROMS .Και τις 4 τρώει όποτε του καπνίσει ΚΟΛΛΗΜΑΤΑΡΕΣ σε βαθμό που θέλω να το πετάξω απο το μπαλκόνι :angry: . Ειδικά δε αν ανοίξω τα κοινωνικά δίκτυα, δε πα να τα κλείσω μετά με το appstop και όποιον άλλον τρόπο υπάρχει, αν δεν κάνω restart το κινητό αυτό θα σέρνεται και θα χει χρόνο ανταπόκρισης στο κάθε άγγιγμα 2-3 second μετά!!!! :dash: Είναι θέμα hardware ? αν ναι, τι θα μπορούσε να είναι? Ή τέτοια κολλήματα που και που τα συναντάτε και εσείς ώστε να ξέρω πως είναι κακή υλοποίηση του software? Εκανα την αναβαθμηση σε Nokia Belle Refresh και απο οτι βλεπω, οταν πας να γραψεις νεο μηνυμα με ανοιχτο το πληκτρολογιο , εξακολουθουν να μην υπαρχουν οι χαρακτηρες που απομενουν.. Δεν θα το διορθωσουν ποτε αυτο ? αν μας δώσουν το πληκτρολόγιο της fp2 τότε ελπίζω να διορθωθεί .. Μόνο έτσι μιας και μας έχουν ψιλοξεχασμένους ... Edited August 31, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Πρέπει να έχω φλασάρει το Ε7 της μητέρας μου περίπου 4 φορές σε μία βδομάδα με 3 διαφορετικές official ROMS .Και τις 4 τρώει όποτε του καπνίσει ΚΟΛΛΗΜΑΤΑΡΕΣ σε βαθμό που θέλω να το πετάξω απο το μπαλκόνι :angry: . Ειδικά δε αν ανοίξω τα κοινωνικά δίκτυα, δε πα να τα κλείσω μετά με το appstop και όποιον άλλον τρόπο υπάρχει, αν δεν κάνω restart το κινητό αυτό θα σέρνεται και θα χει χρόνο ανταπόκρισης στο κάθε άγγιγμα 2-3 second μετά!!!! :dash: Είναι θέμα hardware ? αν ναι, τι θα μπορούσε να είναι? Ή τέτοια κολλήματα που και που τα συναντάτε και εσείς ώστε να ξέρω πως είναι κακή υλοποίηση του software? έχεις κάνει hard reset? refurbish? format σ όλες τις μνήμες? αν ναι, τότε τα φτυσε το hardware Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 έχεις κάνει hard reset? refurbish? format σ όλες τις μνήμες? αν ναι, τότε τα φτυσε το hardware ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ κιολας!!!! είμαι μέσα στα νεύρα!! μου το χει φέρει πολλές φορές η μητέρα μου να το δω που ναι με τελείως παγωμένη οθόνη (πολλές φορές ανάμεσα στα πολλά refurbish) και χρειαζόταν να πατήσω το power button για καμιά 20αριά δευτερόλεπτα για να "βγει" η μπαταρία(ενώ συνήθως θέλει 8-12 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ κιολας!!!! είμαι μέσα στα νεύρα!! μου το χει φέρει πολλές φορές η μητέρα μου να το δω που ναι με τελείως παγωμένη οθόνη (πολλές φορές ανάμεσα στα πολλά refurbish) και χρειαζόταν να πατήσω το power button για καμιά 20αριά δευτερόλεπτα για να "βγει" η μπαταρία(ενώ συνήθως θέλει 8-12 μηπως τα επαιξε η μπαταρια??καμια φορα ευθηνεται για κατι τετοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ κιολας!!!! είμαι μέσα στα νεύρα!! μου το χει φέρει πολλές φορές η μητέρα μου να το δω που ναι με τελείως παγωμένη οθόνη (πολλές φορές ανάμεσα στα πολλά refurbish) και χρειαζόταν να πατήσω το power button για καμιά 20αριά δευτερόλεπτα για να "βγει" η μπαταρία(ενώ συνήθως θέλει 8-12 τα παιξε. στειλτο για σερβις αν έχεις κι εγγύηση και περίμενε κανα μήνα:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) τα παιξε. στειλτο για σερβις αν έχεις κι εγγύηση και περίμενε κανα μήνα:p βρε να περιμένω, μην μου το γυρίσουν όμως και μου πουν ότι δεν είχε τίποτα !! μηπως τα επαιξε η μπαταρια??καμια φορα ευθηνεται για κατι τετοια.. τι να σου πω, βγάζει άνετα μία μέρα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Edited August 31, 2012 by impreza_sti Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 οταν κανεις refurbish εχεις κατεβασει ολη τη ρομ μαζι με τα αρχεια του σκληρου ή μονο οτι αφορα την αναβαθμιση??που ειναι γυρω στα 400mb το πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 οταν κανεις refurbish εχεις κατεβασει ολη τη ρομ μαζι με τα αρχεια του σκληρου ή μονο οτι αφορα την αναβαθμιση??που ειναι γυρω στα 400mb το πολυ.. δεν το κατεβάζω όλο, τα λοιπά είναι οι ταινίες, φωτογραφίες + εξτρά ήχους. Εγώ θέλω μόνο το λειτουργικό. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 κατεβασε το ολο..εγω παντα αυτο κανω στο Ν8 και το Ε7 και δεν εχω τετοιο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 κατεβασε το ολο..εγω παντα αυτο κανω στο Ν8 και το Ε7 και δεν εχω τετοιο θεμα.. φίλε μου, τα 2 Ν8 που είχα και όσα Ε7 + Ν8 έχω πιάσει στα χέρια μου(έχω στον κύκλο 5-6 Ν8 + 3 Ε7 και όλοι σε εμένα τα φέρνουν :lol: ) πάντα τα φλάσαρα με το απλό. Το εξτρά έχει προεγκατεστημένους πολλούς χάρτες, τραγούδια + demo video και πράγματα που γενικά δεν έχουν να κάνουν με την ομαλή και σωστή λειτουργία του κινητού. Μάλιστα βάζω δίπλα δίπλα το Ν8 του πατέρα μου και το Ε7 που έχω(και τα 2 τα φλάσαρα την ίδια μέρα με την ίδια belle refresh του Product code τους) και το ένα πετάει και το άλλο όποτε του καπνίζει πηγαίνει καλά και όποτε του καπνίσει σέρνεται .. Με το Nokia care ας περιμένω μήνα να μου το φέρουν, αλλά ας το φέρουν φτιαγμένο ! έχουμε καμιά ιδέα για το ποιό κομμάτι του hardware τα χει φτύσει? Σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή σου :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts