SaintPetrouil Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 απλό ίσως για PC-- εμείς δουλεύουμε με mac, οπότε ούτε NOKIA PC suite υπάρχει, ούτε backup γίνεται εύκολα (ή δύσκολα), ούτε φαντάζομαι update μέσω υπολογιστή... σίγουρα το ουσιαστικό μέρος των δεδομένων:: επαφές- φωτο- video- ήχους θα μπορέσω να τα πάρω μέσω του isync. κοίταξε, η διαδικασία κρατάει 10-20 λεπτά. Δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιο άλλο Pc να το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία? τσέκαρε και αυτό Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ευχαριστώ πολύ, αλλά αναφέρει ρητά: *Update to Symbian Belle is not possible with NSU for Mac (due to required backup/restore) το οποίο βέβαια μας εξηγεί ότι η Belle απαιτεί, ούτως ή άλλως, backup και μετά restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ευχαριστώ πολύ, αλλά αναφέρει ρητά: *Update to Symbian Belle is not possible with NSU for Mac (due to required backup/restore) το οποίο βέβαια μας εξηγεί ότι η Belle απαιτεί, ούτως ή άλλως, backup και μετά restore. α δεν το είδα :p .. απλά copy paste το link.. Όπως και να χει, αν είναι κατέβασε το set up αρχείο απο το Nokia.com και όταν αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα pc με Windows κάνε την δουλειά σου :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Moλις την πέρασα στο Ε7 μου !! πωωωωω, κουκλί το άτιμο!!!!! άψογο!!!!! ΥΓ, επίσημη μέσω nokia suite Πέρασα!! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Χαζό ερώτηση, αλλα οφείλω να την κάνω: το NOKIA SUITE κρατά και τα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Χαζό ερώτηση, αλλα οφείλω να την κάνω: το NOKIA SUITE κρατά και τα sms? ναι :) [10 χαρακτήρες] Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ΔΥΣΤΥΧΩΣ έκανα το λάθος να αναβαθμίσω... τα προβλήματα ατέλειωτα! δεν είναι δυνατή η ρύθμιση emails, χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις WLAN, ovi, social networks και είναι αδύνατη η πρόσβαση στο store και σε δίκτυα όπως facebook 7 twitter. επιπλέον, τυχόν apps πάνε περίπατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ΔΥΣΤΥΧΩΣ έκανα το λάθος να αναβαθμίσω... τα προβλήματα ατέλειωτα! δεν είναι δυνατή η ρύθμιση emails, χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις WLAN, ovi, social networks και είναι αδύνατη η πρόσβαση στο store και σε δίκτυα όπως facebook 7 twitter. επιπλέον, τυχόν apps πάνε περίπατο... Εγώ του πέρασα greek-cyprous απο navifirm. :!: Τρώει απίστευτα σκαλώματα ώρες ώρες και απο το nokia store με πετάει συνέχεια έξω :!: Όσων αφορά κωδικούς που λές και ρυθμίσεις αυτό είναι λογικό ! αφου σου λέει πως κάνει ουσιαστικά hard reset για να περάσει την Belle. Αυτά δεν είναι προβλήματα. Αλλά όλα τα άλλα που ανέφερες είναι. Μου κάνει 7 φορές fail στην εγκατάσταση του Sleep Screen απο nokia store, του Battery Monitor το ίδιο κλπ κλπ .... Έχει γ@μηθεί !!!! Και αυτό και με τις 2 διαφορετικές που του πέρασα. Η μία ήταν η επίσημη UK που του πέρασα μέσω Nokia suite(τα ίδια προβλήματα) και η άλλη η ελληνική που το πέρασα. :!: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 γίνεται downgrade/ επιστροφή στην Anna μέσω του nokia suite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 γίνεται downgrade/ επιστροφή στην Anna μέσω του nokia suite? όχι. Πρέπει να την κάνεις downgrade σε Scandinavia και μετά να το φλασάρεις σε Anna με Phoenix. εν το μεταξύ στο Ν8 κανένα πρόβλημα . Μέχρι στιγμής σε C6-01 και σε Ε7 βλέπω προβλήματα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 νομίζω εντόπισα το πρόβλημα και τη λύση:: πρέπει να πας στην ώρα- ημερομηνία και να το ρυθμίσεις στην αυτόματη ενημέρωση. προφανώς είναι κάποιο bug και απαιτεί synchronized ρολόγια... :p μετά προσπαθώντας να συνδεθείς στο ovi store, θα σου ζητήσει να κατεβάσεις κάποια νέα έκδοση. Το κάνεις και προχωράς... Καλή τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 νομίζω εντόπισα το πρόβλημα και τη λύση:: πρέπει να πας στην ώρα- ημερομηνία και να το ρυθμίσεις στην αυτόματη ενημέρωση. προφανώς είναι κάποιο bug και απαιτεί synchronized ρολόγια... :p μετά προσπαθώντας να συνδεθείς στο ovi store, θα σου ζητήσει να κατεβάσεις κάποια νέα έκδοση. Το κάνεις και προχωράς... Καλή τύχη τερμάτισα απο δυνάμεις σήμερα. Το τσεκάρω αύριο. Καλή συνέχεια :) . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ΔΥΣΤΥΧΩΣ έκανα το λάθος να αναβαθμίσω... τα προβλήματα ατέλειωτα! δεν είναι δυνατή η ρύθμιση emails, χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις WLAN, ovi, social networks και είναι αδύνατη η πρόσβαση στο store και σε δίκτυα όπως facebook 7 twitter. επιπλέον, τυχόν apps πάνε περίπατο... δεν φταει το κινητο που εσυ δεν εκανες ενα backup Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) δεν φταει το κινητο που εσυ δεν εκανες ενα backup πού είδες να αναφέρομαι σε δεδομένα και ότι δεν έκανα backup? :blink: για όσους σκοπεύουν να αναβαθμίσουν στην BELLE, πριν προσπαθήσετε να ξανα-ρυθμίσετε email accounts, ovi-store, social networks, ρυθμίστε την ώρα του τηλεφώνου. ΟΧΙ manually, απλά βάζοντας την ώρα: από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου--> ώρα/ ημερομηνία---> βάλτε [αυτόματη ενημέρωση]. Προφανώς είναι bug, το οποίο εμποδίζει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που έχουν να κάνουν με το online και το internet. Edited February 8, 2012 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Εγω διαφορα δεν ειδα με την 0607 που ειχα πριν.. Ισως λιγο ποιο αργη να ειναι η επισημη Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekblogger Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά μόλις ολοκλήρωσα και εγώ την αναβάθμιση σε Belle. Συνολικός χρόνος περίπου 20 λεπτά. Πρώτες εντυπώσεις: ταχύτατο, στήσιμο 3 λογαριασμών email (2 gmail και ενός exchange active sync) σε χρόνο dt. Στήσιμο wifi πραγματικά παιχνιδάκι, επαφές άθικτες καθώς και τα μηνύματα. Σϋντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες. τελευταία ενημέρωση:Αποσύνδεσα το τηλέφωνο από το USB και παρατήρησα πρόβλημα στα mails. Κάτι δεν πάει καλά με το wifi. Δεδομένα (browsing) μέσω κινητής έχω. Νεότερα τις προσεχείς ημέρες ενημέρωση Νο 2: θεώρησα ότι δεν είχε στηθεί σωστά το Belle και τα επανεγκατέστησα. Αλλά ξανά είχα το ίδιο πρόβλημα με το wifi. Τελικά βρηκα τι φταίει. πατάτε στο δίκτυο του wifi και επιλέγετε στα settings->Power saving (κάντε το disable). To wifi λειτουργεί κανονικότατα από τότε. Σήμερα το πρωϊ είχε γίνει συγχρονισμός κανονικότατα. Edited February 9, 2012 by Greekblogger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Καλησπέρα παιδιά μόλις ολοκλήρωσα και εγώ την αναβάθμιση σε Belle. Συνολικός χρόνος περίπου 20 λεπτά. Πρώτες εντυπώσεις: ταχύτατο, στήσιμο 3 λογαριασμών email (2 gmail και ενός exchange active sync) σε χρόνο dt. Στήσιμο wifi πραγματικά παιχνιδάκι, επαφές άθικτες καθώς και τα μηνύματα. Σϋντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες. τελευταία ενημέρωση:Αποσύνδεσα το τηλέφωνο από το USB και παρατήρησα πρόβλημα στα mails. Κάτι δεν πάει καλά με το wifi. Δεδομένα (browsing) μέσω κινητής έχω. Νεότερα τις προσεχείς ημέρες ενημέρωση Νο 2: θεώρησα ότι δεν είχε στηθεί σωστά το Belle και τα επανεγκατέστησα. Αλλά ξανά είχα το ίδιο πρόβλημα με το wifi. Τελικά βρηκα τι φταίει. πατάτε στο δίκτυο του wifi και επιλέγετε στα settings->Power saving (κάντε το disable). To wifi λειτουργεί κανονικότατα από τότε. Σήμερα το πρωϊ είχε γίνει συγχρονισμός κανονικότατα. Ναι, αλλά ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό σε μπαταρία; Πάρα πολύ! Χώρια που ήδη βλέπω διαφορά (προς τα κάτω) με τη Belle... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekblogger Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ναι, αλλά ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό σε μπαταρία; Πάρα πολύ! Χώρια που ήδη βλέπω διαφορά (προς τα κάτω) με τη Belle... Σε μένα δεν έπαιζε αλλιώς. Ίσως με άλλο router (Θα το δοκιμάσω). Αναφορικά με την μπαταρία θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τελικά, μετά από reset συνεργάστηκε με το car kit και δούλεψε το Car Menu. Great News (at least for me)! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ερώτηση περιέργειας: Τελικά το E7 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στο γαλάζιο ; Δεν το βρίσκω πουθενά. Ούτε σε αμαζον uk ή de oύτε στα αντίστοιχα ebay. Περίεργο Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ερώτηση περιέργειας: Τελικά το E7 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στο γαλάζιο ; Δεν το βρίσκω πουθενά. Ούτε σε αμαζον uk ή de oύτε στα αντίστοιχα ebay. Περίεργο Κυκλοφορισε , σε πρασινο δεν κυκλοφορισε δυστηχως :( Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekblogger Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σε μένα δεν έπαιζε αλλιώς. Ίσως με άλλο router (Θα το δοκιμάσω). Αναφορικά με την μπαταρία θα σας ενημερώσω. ενημέρωση 09/02/2012: κάτι δεν πάει καλά με το router μου. Μου κάνει νερά και με το playbook που προσπαθώ να συνδέσω ( μάλλον πάω για αλλαγή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ερώτηση περιέργειας: Τελικά το E7 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στο γαλάζιο ; Δεν το βρίσκω πουθενά. Ούτε σε αμαζον uk ή de oύτε στα αντίστοιχα ebay. Περίεργο αν το εχει καποιος το θελωωωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 χρησιμοποιείς κανείς κάποιο πρόγραμμα για VOIP στο E7? έχω 2 αριθμούς στην Omninet και θα ήθελα να μπορώ να τους χρησιμοποιώ και στο E7. Αν έχετε κάτι υπ' όψιν και είστε ικανοποιημένοι... παρακαλώ μοιραστείτε τη γνώση ;) όπως επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει το τηλέφωνο hotspot (να μοιράζει τη σύνδεση internet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekblogger Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Σε μένα δεν έπαιζε αλλιώς. Ίσως με άλλο router (Θα το δοκιμάσω). Αναφορικά με την μπαταρία θα σας ενημερώσω. Καλημέρα μετά από απενεργοποίσης του QOS στο router ενεργοποίησα ξανα (enable) το Power saving στο wifi του κινητού. Μπαταρία από Παρασκευή μεσημέρι και συνεχίζει -με συγχρονισμό σε 2 λογαριασμούς email και πολύ λίγα τηλέφωνα - Δε φαίνεται να έχει διαφορά σε σχέση με την Anna. Πολύ γρήγορο, καλύτερο μενου στις συνδέσεις (wifi, δεδομένα μέσω κινητής, bluetooth..) Δε βρίσκω το ποσοστό που απομένει στην μπαταρία. Καμία ιδέα? Επίσης διαθέτει πιο εύχρηστο menu στη φωτογραφική μηχανή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts