Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα ρε παιδιά γιατι δεν μου εμφανίζει την 25.007 για αναβαθμιση; Ούτε μέσω suite ούτε μέσω ΟΤΑ

Προφανώς δεν είναι διαθέσιμη για το product code της συσκευής σου. Πήγαινε στην σελίδα http://www.nokia.gr/support/support/software-update/can-i-update, γράψε το product code της συσκευής σου και δες ποια έκδοση θα σου εμφανίσει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Προφανώς δεν είναι διαθέσιμη για το product code της συσκευής σου. Πήγαινε στην σελίδα http://www.nokia.gr/support/support/software-update/can-i-update, γράψε το product code της συσκευής σου και δες ποια έκδοση θα σου εμφανίσει.

Ευχαριστώ. Όντως δεν είναι διαθέσιμη. Θα είναι αργότερα, ή είναι μόνο για κάποιες συσκευές;

Ευχαριστώ. Όντως δεν είναι διαθέσιμη. Θα είναι αργότερα, ή είναι μόνο για κάποιες συσκευές;

Ειναι για ορισμενες αγορες.

γιατι ομως τοση πρεμουρα;

η Belle ερχεται , αυτο ειναι που μετραει.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα περιμένω!!

ποτε θα ερθει? αντεεεε ελπιζω να μην ειναι σαν την αννουλα γιατι τοτε .... 2012 :(

το θεμα ειναι πως δεν ξερουμε ποτε ερχεται . και επειδη την εχω περασει την 025.007 billy εχω να σου πω πως ΠΕΤΑΕΙ

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Με την κατανάλωση της μπαταρίας έχεται κ εσείς πρόβλημα; Ούτε μέρα δεν μου βγάζει. Μπορώ να κάνω κάτι;

κατεβασε και εγκατεστησε το app stop . Επισης το battery monitor της νοκια. Αφου εγκαταστησεις το app stop με το που μπουταρει το κινητο και αφου ειναι ετοιμες ολες οι homescreens τρεξε το αpp stop. Θα δεις πως τρεχουν ενα σωρο εφαρμογες. Κλεισε τες φυσικα , δεν υπαρχει λογος να τρεχουν. Επισης θα διαπιστωσεις πως οταν ανοιγεις το ρολοι και το κλεινεις, δεν κλεινει και τρεχει στο background(παραδειγμα σου δινω, αυτο συμβαινει σε αρκετα ακομα[ημερολογιο,μενου....] ) . Οποτε τα κλεινει με το app stop . Θα κερδισεις σιγουρα αρκετες ωρες αυτονομιας. Και κανε παρακολουθηση το πως τραβαει με το battery monitor.

Oneplus 5 - 128GB

κατεβασε και εγκατεστησε το app stop . Επισης το battery monitor της νοκια. Αφου εγκαταστησεις το app stop με το που μπουταρει το κινητο και αφου ειναι ετοιμες ολες οι homescreens τρεξε το αpp stop. Θα δεις πως τρεχουν ενα σωρο εφαρμογες. Κλεισε τες φυσικα , δεν υπαρχει λογος να τρεχουν. Επισης θα διαπιστωσεις πως οταν ανοιγεις το ρολοι και το κλεινεις, δεν κλεινει και τρεχει στο background(παραδειγμα σου δινω, αυτο συμβαινει σε αρκετα ακομα[ημερολογιο,μενου....] ) . Οποτε τα κλεινει με το app stop . Θα κερδισεις σιγουρα αρκετες ωρες αυτονομιας. Και κανε παρακολουθηση το πως τραβαει με το battery monitor.

Θα δοκιμασω την συμβουλη σου γιατι ψαχνω τροπους και εγω να μην ξεμενω απο μπαταρια :)

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

παιδιά επειδή ψήθηκα νατο πάρω πολύ ... πόσο SAR έχει ? Το γράφει και στην αρχή του θέματος αλλά δεν κατάλαβα κάτι αρχικούς κωδικούς

παιδιά επειδή ψήθηκα νατο πάρω πολύ ... πόσο SAR έχει ? Το γράφει και στην αρχή του θέματος αλλά δεν κατάλαβα κάτι αρχικούς κωδικούς

Το sar της συσκευής είναι 0,56 W/kg.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Φιλε michael150583 το sar του Ε7 ειναι αρκετα χαμηλο σε σχεση με τα περισσοτερα smartphone που κυκλοφορουν στην αγορα.Εμενα το Ε7 εμεινε ονειρο απιαστο μιας και αφου ξεκαθαρισα τι θελω με "φρεναρε" το θεμα τις ενσωματωμένης μπαταριας.Βεβαια ενός φιλου που το ειχε και τον ειχε πιασει η ιδια τρελλα με το θεμα μπαταρια,αν διαβασεις στη σελιδα 38,τα τσακαλια εκαναν μια ωραια προταση για να εχει αμεση ενεργεια παντου.

και μην ξεχναμε την εκπληκτικοτατη τιμη που πωλειται καινουργιο

310 ευρω!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

χαμηλοτερα και απο το Ν8 ? :blink:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

χαμηλοτερα και απο το Ν8 ? :blink:

yeap , και στο eb** uk το βρισκεις σε δημοπρασιες με 250-270. Λογικο, κλεισαν χρονο, και οσο μενουν απουλητα τα ριχνουν τα μαγαζια. Την στιγμη που τρωει τετοιο μαρκετινιστικο θανατο το symbian βολευει εμας που τα χτυπαμε αυτα τα μοντελα :D

Oneplus 5 - 128GB

Η τιμη ειναι πραγματικα πειρασμος. Βεβαια πλεον και τα τεχνικα χαρακτηριστικα (στα χαρτια τουλαχιστον) εχουν μεινει πολυ πισω. Παρολαυτα οντως η τιμη του Ε7 αλλα και του Ν8 εχουν πεσει παρα πολυ.

Ειμαι σε αναζητηση συσκευης (Symbian 3) και το γλυκοκοιταω. Μονο το μεγεθος με προβληματιζει....

Η τιμη ειναι πραγματικα πειρασμος. Βεβαια πλεον και τα τεχνικα χαρακτηριστικα (στα χαρτια τουλαχιστον) εχουν μεινει πολυ πισω. Παρολαυτα οντως η τιμη του Ε7 αλλα και του Ν8 εχουν πεσει παρα πολυ.

Ειμαι σε αναζητηση συσκευης (Symbian 3) και το γλυκοκοιταω. Μονο το μεγεθος με προβληματιζει....

Εγω το πηρα δεν αντεξα... Αυτο το qwerty, η ποιοτητα κατασκευης.. απλα δεν κρατηθηκα... το θεωρω must have στην συλλογη. Ενα κουκλι!

Oneplus 5 - 128GB

Μικρη ζητηση = χαμηλωμα τιμων.

οπως λεει και ο Πετρος αυτα ειναι τελεια νεα για τους φαν της συσκευης

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φαινεται παντως οτι απο εδω και περα τα Symbian θα εχουν ολο και μικροτερη ζητηση.

Πολυ σημαντικη πτωση τιμης εχει και το 701 με Belle που πλεον κανει 298

Aυτες πρεπει να ειναι οι πραγματικες τιμες πανω κατω σε High end μοντελα

απο 300-500

παραπανω ειναι κλεψια

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

παιδιά βρίσκομαι Αμπου Ντάμπι και εδώ δεν έχει φόρους παρόλαυτα το πουλάνε πιο ακριβά και από Ελλάδα στα 400 ευρώ στα περισσότερα μαγαζιά ... το link με το θέμα της μπαταρίας δεν μου εμφανίζεται ? τι παίζει ? Μπορεί κάποιος να το ξαναβάλει ?

Και γιατί το silver είναι πιο ακριβό από τα άλλα χρώματα ..λέω εγώ τώρα?

ευχαριστώ τους φίλους για την άμεση απάντηση :)

• 2 weeks later...
παιδια να ρωτησω κατι?εχει και το Ε7 το προβλημα με την αποχρωση του γκρι που ειχανε τα Ν8 και c7?που τα εμφανιζε σαν μωβ καποιους τονους του γκρι.

παιδια να ρωτησω κατι?εχει και το Ε7 το προβλημα με την αποχρωση του γκρι που ειχανε τα Ν8 και c7?που τα εμφανιζε σαν μωβ καποιους τονους του γκρι.

oχι δεν εχει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂