Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το hdmi υπάρχει για να μεταφέρει ήχο ή/και εικόνα.

άρα δεν έχει νόημα να το συνδέεις με το pc ή το laptop.

εκτός αν το συνδέσεις με την οθόνη του desktop

Μαλλον πολλα ζηταω κι εγω :lol:

Ευχαριστω για την απαντηση

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

• Απαντήσεις 995
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια το Ε7 διαβαζει .srt αρχεια με Ελληνικους υποτιτλους? Αν ναι τι ειδος αρχειων βιντεο υποστηριζει και μεχρι τι μεγεθος?

Ευχαριστω

Παιδια το Ε7 διαβαζει .srt αρχεια με Ελληνικους υποτιτλους? Αν ναι τι ειδος αρχειων βιντεο υποστηριζει και μεχρι τι μεγεθος?

Ευχαριστω

Τωρα περασα μια ταινια μαζι με τους υποτιτλους ξεχωριστα , αλλα τους βγαζει σαν 'κινεζικα' και οχι ελληνικα.. :(

Δεν αλλαζει αυτο ?

Edited by ardonhs

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Τωρα περασα μια ταινια μαζι με τους υποτιτλους ξεχωριστα , αλλα τους βγαζει σαν 'κινεζικα' και οχι ελληνικα.. :(

Δεν αλλαζει αυτο ?

θα κανεις το srt αρχειο Open with notepad και θα το κανεις οπως ειναι save as , εκει θα αλλαξεις το ANSI σε unicode.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μολις τωρα το βρηκα και θα το εγραφα SaintPetrouil, ευχαριστω!

Δουλευει μια χαρα και φαινετε παλυ καλα! :)

@asikis Η συγκεκριμενη ταινια ειναι αρχειο .avi με μεγεθος 700mb

Χρήστος

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ NOKIA Ε 7 ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΤΗΚΕ Η ANNA ΜΕΣΩ WIFI

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ Ε7 ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ????

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by stendor
Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00

Μολις τωρα το βρηκα και θα το εγραφα SaintPetrouil, ευχαριστω!

Δουλευει μια χαρα και φαινετε παλυ καλα! :)

@asikis Η συγκεκριμενη ταινια ειναι αρχειο .avi με μεγεθος 700mb

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Εχει δοκιμασει κανεις με .mkv να μας πει;;

@aionovios

Καλημέρα.

Αν το κινητό σου είναι παρα-εισαγωγής τότε κάνοντας αναβάθμιση μέσω ovi suite θα χαθούν τα Ελληνικά. Για να ελέγξεις όμως αν το κινητό σου είναι όντως παρα-εισαγωγής τότε σύγκρινε το product code της συσκευής σου με αυτά που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το Ε7 είναι παρα εισαγωγής οταν κανω αναβαθμηση μεσω wifi δεν χωνω την ελληνικη γλώσσα.

με πιο αλλον τρόπο μπορώ να κάνω την αναβάθμηση του λογισμικού χωρις να χαθει η γλώσσα ;;;;;

Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00

Το Ε7 είναι παρα εισαγωγής οταν κανω αναβαθμηση μεσω wifi δεν χωνω την ελληνικη γλώσσα.

με πιο αλλον τρόπο μπορώ να κάνω την αναβάθμηση του λογισμικού χωρις να χαθει η γλώσσα ;;;;;

μονο με αυτον

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια πια η διαφορα της αναβαθμισης μεσω ΟΤΑ και μεσω ovi suite,αν ειναι το ιδιο δεν καταλαβαινω το προβλημα.

ΟΤΑ ειναι ασυρματη (Over The Air) , ειτε μεσω 3g ή με το wifi

με το Ovi Suite πρεπει να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

@toulker

Επίσης στην αναβάθμιση over the air κατεβαίνουν μόνο τα απαραίτητα αρχεία, γι΄αυτό άλλωστε είναι μόνο μερικά ΜΒ, ενώ μέσω ovi suite κατεβαίνει ολόκληρο το λειτουργικό το οποίο απαιτεί και πιο πολύ χρόνο απ' ότι το over the air.

Νέα Ελληνική Αννα 25.007. Το αρχείο περιεχει πόνο τα rofs2 & core . Τα υπόλοιπα τα κατεβάζετε απο το Navifirm για το product code που σας αναφέρω.

Bonus for E7 users

Greek Anna v25.007 hacked rofs2 & core files . Replace the files from Navifirm ( product code RM626_059D2W3 greece_cyprus_blue) with mine.

Installserver , Filemanager (from CODeRUS) and Speed UI mod applied

Στο γνωστό μέρος

Xiaomi Mi 9T 128GB

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς αν ο browser της Nokia υποστηρίζει flash ? Αν όχι υπάρχει καποιο installation που μας επιτρέπει να να βλέπουμε flash video?

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς αν ο browser της Nokia υποστηρίζει flash ? Αν όχι υπάρχει καποιο installation που μας επιτρέπει να να βλέπουμε flash video?

Υποστηρίζει flash lite 4. Λογικά τα βίντεο από youtube θα πρέπει να τα παίζει κανονικά, γιατί πλέον είναι σε html. Γενικά δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει πλήρως flash.

καλησπερα παιδια. Συντομα θα εχω στα χερια μου το Ε7. Θα ηθελα να μαθω τι διαρκεια εχει η μπαταρια του με νορμαλ και με φουλ χρηση.

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα παιδια. Συντομα θα εχω στα χερια μου το Ε7. Θα ηθελα να μαθω τι διαρκεια εχει η μπαταρια του με νορμαλ και με φουλ χρηση.

Με νορμαλ χρηση το τελευταιο καιρο μου κραταει 3 ημερες.

Με φουλ χρηση το πολυ μιαμιση ημερα :)

Χρήστος

Διαβασα απο καποια ατομα οτι τους φανηκε πιο αργη η αννα 25.007 οποτε θα μεινω με την αρχικη εκδοση και θα παω κατευθειαν σε belle σε 1-2 μηνες:)

Την εικόνα που λές, την έβαλες απο το Μενου/Ρυθμίσεις/Θεματα/Εικόνα κλήσης. Αλλαξέ το σε Εικόνα θέματος, ή καμία αν δεν θες εικόνα.

Έχεις απόλυτο δίκιο.είναι μεγάλη η αλλαγή από c1-01 σε ε7!!! :D

προσέχω που βάζω την υπογραφή μου

η τελευταια εκδοση της Anna ποια ειναι? μια 22.014 εχει μεσα. αλλα δεν βγαζει νεα ενημερωση απο το κινητο. Ελληνικο product code εχει. Δεν εχει βγει η 25.007?

η τελευταια εκδοση της Anna ποια ειναι? μια 22.014 εχει μεσα. αλλα δεν βγαζει νεα ενημερωση απο το κινητο. Ελληνικο product code εχει. Δεν εχει βγει η 25.007?

Καλημέρα.

Κοίταξες μέσα από το ovi suite ή από το κινητό? Αν κοίταξες μόνο μέσα από το κινητό τότε κοίταξε και μέσα από το ovi suite.

Καλημέρα.

Κοίταξες μέσα από το ovi suite ή από το κινητό? Αν κοίταξες μόνο μέσα από το κινητό τότε κοίταξε και μέσα από το ovi suite.

aναβαθμισα απο το ovi suite σε 25.007. εβγαλε ομως κ αλλες 4 αναθμισεις τις οποιες δεν μπορει να τις βγαλει. εμφανιζει σφαλμα! τι μπορει να φταιει?

aναβαθμισα απο το ovi suite σε 25.007. εβγαλε ομως κ αλλες 4 αναθμισεις τις οποιες δεν μπορει να τις βγαλει. εμφανιζει σφαλμα! τι μπορει να φταιει?

κλεισε το οβι σουτ, κλεισε το κινητο σου, κλεισε το pc σου. Ανοιξε τα ολα παλι και δοκιμασε. Κατι τετοια κολληματα τα τρωει, με ενα restart στρωνει παντα.

Oneplus 5 - 128GB

ok αναβαθμισα στο νοκια suite στην 3.2 και τις περασε. το μονο εκνευριστικο π εχω βρει ειναι οτι στα μηνυματα λεει την ωρα που ανοιγεις το κινητο.και οχι την ωρα που τα εστειλε ο αλλος. αμα πας στις ιδιοτητες μηνυματος ομως το λεει κανονικα