rostropol Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Τί βλακεία είναι αυτή, και μόνο που τις βλέπω στο μενού τρελαίνομαι...Δεν θέλω να έχω τίποτε που δεν χρησιμοποιώ. Γενικά αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με το ^3 και δεν βλέπω και καμία τρομερή εμφανισιακή και λειτουργική διαφορά από το V5. Πέντε λεπτά έπαιξα μαζί του και πέρασα αμέσως το SPB mobile shell. Κάτι άλλο που με εκνεύρισε είναι η μετακίνηση του "εντοπισμός θέσης" μέσα στο μενού "ρυθμίσεις εφαρμογών". Τώρα πια δεν είναι αυτόνομη εφαρμογή και δεν μπορώ να το βάλω στην επιφάνεια εργασίας. Με βόλευε πολύ ώστε να ελέγχω αν συνδέθηκε το GPS. Μα το S^3 είναι μια εξέλιξη του S60v5 , δεν είναι τίποτα το τρομερά διαφορετικό ωστόσο είναι πολύ πιο σταθερό(είχα και ΄γω το C6 του avatar σου και άλλα όπως το N97mini πχ.) και έχει κάποιες ευχάριστες προσθήκες και κάποιες μικρές διαφορές(όπως αυτή που αναφέρεις πχ.) που βάσει των ατομικών μας συνηθειών "στησίματος" της συσκευής ενδέχεται να μας εκνευρίζει αλλά τελικά το μόνο καλό των συνηθειών είναι πως με τον καιρό η μια διαδέχεται την άλλη και έτσι τα πράγματα απλουστεύουν πάλι....:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Γενικά πάντως δεν έπαθα και το σοκ με το τηλέφωνο. Η αναβάθμιση από το C6-00 στο C7 δεν μου κόστισε πολύ, αλλιώς δεν είμαι σίγουρος ότι θα άξιζε. Εντάξει, είναι πιο ποιοτικό, αλλά το πλαστικό του το έχει και αυτό. Σιγά την μεταλλική πίσω πλευρά, ένα καπάκι είναι... Η ποιότητα πλοήγησης στα μενού είναι παρόμοια με του C6, για να μην πω χειρότερη. Ούτε η capacitive βοηθάει, ούτε το interface ιδιαίτερα. Τον γρηγορότερο επεξεργαστή ούτε που τον κατάλαβα. Το SPB mobile shell κινείται σχεδόν το ίδιο γρήγορα. Από την άλλη είναι σαφώ πιο "δεμένο" και ποιοτικό, η μεγαλύτερη οθόνη κάνει την διαφορά, εμφανισιακά είναι πολύ ισορροπημένο. Γενικά το κινητό κάνει τα πάντα με ποιότητα, απλά πιστεύω πως είναι ελαφρά υπερτιμολογημένο, ακόμη και τώρα. Για την φωτογραφική θα εκφράσω άποψη αργότερα, το χρωστάω και στον φίλο παραπάνω άλλωστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el05171 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ... Εχει τις ατελειες του σα τηλεφωνο αλλα εχει και τα καλα του . Ισως αξιζει να περιμενω τη νεα φουρνια τηλεφωνων προς το καλοκαιρι και να παψω να ασχολουμαι με το c7 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Γενικά πάντως δεν έπαθα και το σοκ με το τηλέφωνο. Η αναβάθμιση από το C6-00 στο C7 δεν μου κόστισε πολύ, αλλιώς δεν είμαι σίγουρος ότι θα άξιζε. Εντάξει, είναι πιο ποιοτικό, αλλά το πλαστικό του το έχει και αυτό. Σιγά την μεταλλική πίσω πλευρά, ένα καπάκι είναι... Η ποιότητα πλοήγησης στα μενού είναι παρόμοια με του C6, για να μην πω χειρότερη. Ούτε η capacitive βοηθάει, ούτε το interface ιδιαίτερα. Τον γρηγορότερο επεξεργαστή ούτε που τον κατάλαβα. Το SPB mobile shell κινείται σχεδόν το ίδιο γρήγορα. Από την άλλη είναι σαφώ πιο "δεμένο" και ποιοτικό, η μεγαλύτερη οθόνη κάνει την διαφορά, εμφανισιακά είναι πολύ ισορροπημένο. Γενικά το κινητό κάνει τα πάντα με ποιότητα, απλά πιστεύω πως είναι ελαφρά υπερτιμολογημένο, ακόμη και τώρα. Για την φωτογραφική θα εκφράσω άποψη αργότερα, το χρωστάω και στον φίλο παραπάνω άλλωστε! USB on the go, multitouch, 8gb εσωτερικη μνημη, sd μεχρι 32gb, fm transmitter, ΑΜΟLED οθονη (το C6 εχει TFT). καρτα γραφικων (gpu), bluetooth 3.0, ψηφιακη πυξιδα, φορτιση απο USB, DivX/Xvid απο τη μανα του, καλυτερο CPU, ανωτερη καμερα, μεγαλυτερη οθονη... κλπ δηλαδη τι αλλο να κανει παραπανω απο το C6-00 πια? να ψηνει πιτσα? Edited May 27, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Η οθόνη του, στα χαρτιά είναι κορυφαία, αλλά στην πράξη δεν είδα πια και ΤΙΣ διαφορές. Εννοείται πως είναι καλύτερο, απλά η συνολική εμπειρία είναι πολύ παρόμοια για εμένα. Εδώ και δύο ώρες παιδεύομαι με κάτι τρομερό. Ανίχνευσα κατά λάθος ένα δίκτυο, που νόμισα ότι ήταν το δικό μου. Πέρασα μέσα τον κωδικό μου και από εκείνη την ώρα το κινητό προσπαθεί συνεχώς να συνδεθεί σε αυτό το ****δίκτυο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να συνδεθώ ούτε με το δικό μου δίκτυο. Δοκίμασα να αποκρύψω αυτό το δίκτυο, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; ******Φάκελος Φωτογραφία!******* Ξέρω 5 πράγματα γύρω από την φωτογραφία και έχω μία καλή compact. Τις παρακάτω φωτό τις πάλεψα αρκετά, όχι όμως και εξονυχιστικά. Ευκρίνεια υψηλή (γιατί κάθε φορά χάνεται η τελευταία ρύθμιση που κάνουμε στα μενού;;;, 6MP σε όλες, για ό,τι διαφορετικό, θα σας ενημερώνω. Όλες οι φωτό τραωήχτηκαν μέσα σε 5-10 λεπτά. Συννεφιασμένη ημέρα, απλή λήψη από το μπαλκόνι. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/27052011007.jpg Λήψη από τα 30 εκ.. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/27052011002.jpg Λήψη από τα 50 εκ., white balance στο "συννεφιασμένο¨. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/27052011009.jpg Εσωτερικός χώρος, βράδυ, ένα μικρό φωτάκι μόνο πάνω στο γραφείο, 30 εκ. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/27052011013.jpg Ίδιες συνθήκες, αλλά το κινητό στα 50εκ. και φουλ zoom http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/27052011014.jpg Ελπίζω να μην θάβω άδικα το κινητό. Οι λήψεις τοπίου φαίνονται να είναι πολύ καλές, αλλά οι λήψεις λεπτομερειών (που για εμένα είναι το 80% της αξίας ενός κινητού ως φωτογραφική μηχανή) φοβάμαι ότι είναι τραγικές και δεν πλησιάζουν καν το C6. Edited May 27, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el05171 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 καλα οι φωτογραφιες ειναι απογοητευση , ακομα και το τοπιο στι λετπομερια ολα θολουρα τα δειχνει . αυτο μαλλον οποιος το παιρνει συνειδητα πρεπει να χει κατα νου οτι απο καμερα πασχει . παντως ειναι πολυ βλακες εκει στη νοκια , ας του βαζανε τη καμερα τη 5αρα με το autofocus του c6 ειναι δυνατον να βαζεις τετοια καμερα ? 8 μεγα πιξελ αλλα φωτο μαπα. Παντως ευχαριστω θερμα το φιλο που ποσταρε φωτογραφιες , και ασχοληθηκε με το θεμα.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Θα ασχοληθώ κι'άλλο με το θέμα φωτογραφία, δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα αυτά τα αποτελέσματα. Θα επικεντρωθώ κυρίως στις κοντινές, στις μακρινές δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Θα ασχοληθώ κι'άλλο με το θέμα φωτογραφία, δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα αυτά τα αποτελέσματα. Θα επικεντρωθώ κυρίως στις κοντινές, στις μακρινές δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Καλά δεν είδες τα specs του C7 πριν το πάρεις,είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο εδώ και μήνες ότι όλα τα S^3 πλήν του Ν8 έχουν Full focus κάμερα πλέον(ακόμα και το Χ7 αυτή την κάμερα έχει),αυτό είναι κάτι με το οποίο πρέπει κανείς να συμβιβαστεί και τελείωσε(όπως κατα συνέπεια ξεχνάς και τις κοντινές/macro φωτογραφίες με λεπτομέρεια) αλλιώς πάς και παίρνεις Ν8 και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Eλα ντε... πρωτα διαβαζουμε ενα review, ρωταμε γνωμες κατοχων κλπ Θα ασχοληθώ κι'άλλο με το θέμα φωτογραφία, δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα αυτά τα αποτελέσματα. Θα επικεντρωθώ κυρίως στις κοντινές, στις μακρινές δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. λογικο, αφου δεν εχει AF Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Καλά δεν είδες τα specs του C7 πριν το πάρεις,είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο εδώ και μήνες ότι όλα τα S^3 πλήν του Ν8 έχουν Full focus κάμερα πλέον(ακόμα και το Χ7 αυτή την κάμερα έχει),αυτό είναι κάτι με το οποίο πρέπει κανείς να συμβιβαστεί και τελείωσε(όπως κατα συνέπεια ξεχνάς και τις κοντινές/macro φωτογραφίες με λεπτομέρεια) αλλιώς πάς και παίρνεις Ν8 και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Η ποιότητα φωτό είναι από τα τελευταία που με νοιάζουν σε ένα κινητό, την προσπάθεια την έκανα για τον φίλο που ήθελε να δει δείγματα για να κρίνει αν θα το αγοράσει ή όχι. Παρόλα αυτά, παραμένει εντυπωσιακό το πόσο κακές κοντινές φωτογραφίες αποδίδει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Η κοντινές (<50cm) φωτογραφίες του C7 είναι χάλια. Μα το λέει και ο κατασκευαστής! Δεν είναι κάτι άγνωστο. Δεν κάνει για ανάγνωση πχ businesses cards. Από την άλλη έχει και δύο παράπλευρες θετικές συνέπειες. Πρώτο και βασικότερο, είναι ταχύτατη, δεν χρειάζεται να περιμένεις να εστιάσει οπότε το shutter lag είναι μικρότερο και από "κανονική" compact μηχανή. Και χάρη στην τεχνολογία που έχει είναι όλα εστιασμένα. Οπότε για snapshot χρήστες, είναι πολύ πρακτική και πιο αποτελεσματική από κάθε άλλη τεχνολογία. (Από την άλλη, αν θέλει κανείς μικρό βάθος πεδίου και bokeh κάνει ότι και εγώ, κουβαλάει την φωτογραφική τσάντα με 1-2 dslr, 3-4 φακούς και δύο φλάς! :lol::lol:) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλή η λογική του snapshot, μόνο όμως στην περίπτωση που το τελικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Γιατί, τελικά, με την τόση προσπάθεια και σκέψη που χρειάζεται κανείς για να βγάλει σωστή φωτό (υπό συγκεκριμένες συνθήκες) με το C7, παύει να θεωρείται snapshot! Δύο τελευταίες φωτό. Ίδιο περιβάλλον, αλλά φωτεινή ημέρα. 8ΜP, Flash on, Υψηλή ευκρίνεια, white balance στο ηλιοφάνεια, 60 εκ. από το θέμα. Κάτι κάνουμε,με λίγο cropping θα το πάρουμε το έγγραφο. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/30052011023.jpg Από την άλλη, το τοπίο με ηλιοφάνεια είναι αρκετά καλό για κινητό. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/30052011022.jpg Και εγώ κουβαλάω πάντα μαζί μου την μηχανή, αλλά στη δουλειά κάποιες φορές θα χρειαστεί να φωτογραφίσω με το κινητό μία λεπτομέρεια ή ένα έγγραφο και αν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Γενικότερα πάντως το κινητό είναι εξαιρετικό. Το hardware του είναι υπερεπαρκές, η οθόνη του εξαιρετική, η ποιότητά του πολύ υψηλή. Με την χρήση του SPB mobile Shell και του Symbian next theme, το αποτέλεσμα είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο. Μάλλον θα το κρατήσω για πολύ καιρό!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Αν πήρες το C7 για να φωτογραφίζεις έγγραφα, τότε έκανες λάθος επιλογή. Από τα S^3 μονο το Ν8 μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Για τις snap shot περιπτώσεις είναι ίσως το καλύτερο στην αγορά. Για creative φωτογραφία δύσκολο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ότι και να λέμε πάντως είναι μεγάλο μείον για κινητό touch 400€ και μάλιστα με το backup της Nokia να μην έχει autofocus μιας και το περιορίζει στα κοντινά και στα έγγραφα. Και η εναλλακτική του Ν8 που προτείνουν μερικοί δεν είναι λύση καθώς 1ον έχει 400€ κόστος δεν είναι δηλαδή ένα φθηνό απλό κινητό και σε πολλούς δεν αρέσει το Ν8 όπως σε εμένα που το πήρα 2 φορές και το δωσα κ τις 2 γιατί γλιστραγε μου την έδινε το στραβό κουμπί η έλλειψη κόκκινου πράσινου πληκτρου και όταν το έβαζες στη θήκη τις Nokia δε φαινόταν το κουμπί που αναβοσβήνει για τυχόν αναπάντητες μηνύματα και χώρια που δε το πετύχαινα με τη πρώτη, ήταν και χοντρό μετά με τη θήκη. Θέλω το C7 αλλά αυτό το απλό που δε μπορεί να κάνει focus σε έγγραφα π. χ. δε μ αφήνει να το πάρω γιατί τη χρειάζομαι στη δουλειά μου αυτή τη δυνατότητα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Αυτό που λέει ο manan69t, από ένα κινητό αυτής της τιμής, από το δεύτερο καλύτερο μοντέλο της Nokia, περιμένεις πολύ περισσότερα και σε αυτόν τον τομέα. Δεν είμαι κανένας τεχνικός, αλλά έχω την αίσθηση πως η έλλειψη focus είναι ένα μικρό μόνο μέρος των προβλημάτων της φωτογραφικής του C7. Αν δείτε τις φωτογραφίες με το εισιτήριο που περέθεσα παραπάνω, υπάρχει κάποια που είναι τραβηγμένη από τα 50εκ., με φλας και σε καλές συνθήκες φωτισμού. Όταν την μεγεθύνω, υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία στα γράμματα, δύο γειτονικά γράμματα μπορεί να είναι το ένα καθαρό και το άλλο θολό. Αυτό παρατηρείται σε όλη την επιφάνεια του εισιτηρίου. Αυτό πιο πολύ για πρόβλημα του αλγόριθμου συμπίεσης μου μοιάζει, δεν ξέρω. Μακάρι να είναι έτσι, γιατί η κατάσταση θα μπορούσε να διορθωθεί με κανένα software update. Edited May 31, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το κινητο κανει 250Ε και οχι 400! Για 250Ε δε νομιζω να ζηταει κανεις κατι καλυτερο! (αν και αμα ειχε και af θα ηταν πληρης συσκευη) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το κινητο κανει 250Ε και οχι 400! Για 250Ε δε νομιζω να ζηταει κανεις κατι καλυτερο! (αν και αμα ειχε και af θα ηταν πληρης συσκευη) ok στα 250 να το παραβλέψω, αλλά μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που ακριβώς θα το βρω στα 250€ ΕΛΛΗΝΙΚΌ με 2 χρόνια εγγύηση και όχι παραεισαγωγής να παω να το πάρω! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα και από εμένα, είμαι και εγώ κάτοχος του C7 εδώ και έναν μήνα περίπου. Αυτό που δεν μπορώ να δω είναι τα χαμένα συμβάντα (κλήσεις, μηνύματα) όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία οθόνης με την ώρα, ok το φωτιζόμενο πλήκτρο αναβοσβήνει αλλά εγώ θα ήθελα να φαίνεται και στην οθόνη. :rolleyes: Υπάρχει κάποια λύση, ή έστω ένα εναλλακτικό πρόγραμμα προστασίας οθόνης που να δείχνει την ώρα με τα χαμένα συμβάντα. Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ξέρετε κανένα πρόγραμμα να δείχνει τουλάχιστον την ένταση του σήματος σε -dbm ? Η κανένα κρυφό μενού του κινητού; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα και από εμένα, είμαι και εγώ κάτοχος του C7 εδώ και έναν μήνα περίπου. Αυτό που δεν μπορώ να δω είναι τα χαμένα συμβάντα (κλήσεις, μηνύματα) όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία οθόνης με την ώρα, ok το φωτιζόμενο πλήκτρο αναβοσβήνει αλλά εγώ θα ήθελα να φαίνεται και στην οθόνη. :rolleyes: Υπάρχει κάποια λύση, ή έστω ένα εναλλακτικό πρόγραμμα προστασίας οθόνης που να δείχνει την ώρα με τα χαμένα συμβάντα. Ηλίας δεν υπαρχει καμια λυση. εκτος και αν δεν κλειδωνεις το πληκτρολογιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Ξέρετε κανένα πρόγραμμα να δείχνει τουλάχιστον την ένταση του σήματος σε -dbm ? Η κανένα κρυφό μενού του κινητού; Δοκίμασε το PhoneNetInfo 2.0. Στα symbian s60 5th edition λειτουργεί απλά δεν το έχω δοκιμάσει σε συσκευή με Symbian^3. Edited May 31, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα και από εμένα, είμαι και εγώ κάτοχος του C7 εδώ και έναν μήνα περίπου. Αυτό που δεν μπορώ να δω είναι τα χαμένα συμβάντα (κλήσεις, μηνύματα) όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία οθόνης με την ώρα, ok το φωτιζόμενο πλήκτρο αναβοσβήνει αλλά εγώ θα ήθελα να φαίνεται και στην οθόνη. :rolleyes: Υπάρχει κάποια λύση, ή έστω ένα εναλλακτικό πρόγραμμα προστασίας οθόνης που να δείχνει την ώρα με τα χαμένα συμβάντα. Ηλίας http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-sleeping-screen Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 καλησπερα παιδια.ειχα το εν λογο κινητο ενα μηνα...και εμενα μου αρεσε το ολο στιλ του αλλα η φωτογραφικη του μου εδινε στα νευρα,ετσι το σουταρα και πηρα το ν8 με μια μικρη διαφορα μεταχειρισμενο και βρηκα την υγεια μου.4 μηνες μετα εχει αποδειχθει σκυλι,χωρις κολληματα και με φωτο για καδρο...οποιος θελει φωτογραφικη το ν8,αλλιως kalo to c7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Κρίμα pexths για ένα τέτοιο τηλέφωνο με το τελευταίο symbian λειτουργικό να μην φαίνονται εύκολα τα χαμένα συμβάντα, ενώ σε παλαιότερα nokia υπήρχε η δυνατότητα, όπως το να μην έχει μια απλούστατη εφαρμογή την χρονομέτρηση, για αυτήν έπρεπε να κατεβάσω κάτι από το ovi store. Ηλίας http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-sleeping-screen Φίλε Tsaglis μ’ έσωσες, μόλις το εγκατέστησα, καταπληκτικό προγραμματάκι, και με τέλεια εφέ. Thanks. Ηλίας Edited June 1, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία / διόρθωση / προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Όπως και να έχει πάντως, πάλι καλά να λέμε που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο λύνουμε όλα τα προβλήματα του κινητού, έστω και μέσω 3rd party προγραμμάτων. Και από μπαταρία δεν τα πηγαίνει και πολύ άσχημα. Τις τελευταίες ημέρες που, επιτέλους, έχω πια προσαρμόσει το κινητό και δεν είμαι όλη την ώρα από πάνω του, έχω μιλήσει περίπου 45', έχω συνδεθεί στο ίντερνετ, έχω παίξει με την επεξεργασία φωτογραφιών, έβγαλα καμιά δεκαριά φωτό με φλας, bluetooth ανοιχτό για 8 ώρες. Μετά από 24 ώρες συνεχούς λειτουργίας, η μπαταρία είναι στο 10%, καθόλου άσχημα. Είστε κάτοχος C7 και δεν είστε ικανοποιημένος από τις κοντινές λήψεις της φωτογραφικής; Στενοχωριέστε που οι φίλοι σας βγάζουν καλύτερες macro φωτό με τις μπακατέλες τους; Είστε ο περίγελως της παρέας με τις θολές, oversharped φωτογραφίες σας; Μην στενοχωριέστε και μην απελπίζεστε! Υπάρχει λύση! http://symbianworld.org/7802-how-to-take-macro-shots-on-full-focus-camera/ http://symbianworld.org/720-how-to-make-close-up-shots-with-your-fixed-focus-camera/ Μπορεί να κοροϊδεύω, αλλά αγόρασα έναν, έτσι, για δοκιμές... http://cgi.ebay.com/Credit-Card-Magnifier-3x-Magnifying-Glass-w-LED-LIGHT-/250822853602?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a663503e2 Edited June 3, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts