Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-01

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 874
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

νομιζω οτι ο φιλος μας αναφερετε σε αυτην την θηκη

Άρα? Εγώ γιατί δεν βρίσκω κάτι στο πλαίσιο για το C6-01:O:(

οπως φαινετε και στην φοτο αυτη η θηκη ειναι για το c6-01 μιας και η καμερα του c6 ειναι αλλου
That is Mahogany!

Παιδια η οθονη του ειναι amoled;

ναι και cbd :)

Περιγραφή συσκευής:

The Nokia C6-01 is a powerful combination of internet, social networking, video, photos, music, maps with Symbian^3 operating system. The device features compact design with stainless steel covers and 3.2" AMOLED ClearBlack capacitive touch display - improved outdoor visibility with vivid colors and pure black, 8 megapixel camera with dual LED flash and support for capturing 720p HD video, On Demand WebTV and A-GPS with Ovi Maps. Additional features include Qt 4.6.3, Java MIDP 2.1 Bluetooth 3.0 and Flash Lite 4.0. Supported WCDMA frequencies may vary based on region where the device is available.

Edited by anastas95
That is Mahogany!

οπως φαινετε και στην φοτο αυτη η θηκη ειναι για το c6-01 μιας και η καμερα του c6 ειναι αλλου

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!:bow: Άρα στο πλαίσιο ...(3 birds and a sparrow)

H NOKIA το έφερε στα 355€ (παραδοτέο την άλλη μέρα σε γκρι χρώμα). Από Γερμανό ξέρει κανείς κάτι και πότε?

Edited by alex61

παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι καινουργιος στο forum! Θελω μια πληροφορία για το nokia c6-01? εχει ερθει στην ελλαδα που και ποσο? ευχαριστω πολυ!!!!!!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Χθες μίλησα με τον υπεύθηνο κινητής στο Mediamarkt και μου είπε πως την άλλη βδομάδα θα το διαθέτουν....για να δούμε:)

Αντε ρε παιδιά να το δουμε επιτέλους!!!!!! Γιατι αργήσαν τοσο πολύ στην Ελλάδα να το φέρουν επίσημα? Ή μου φαίνεται εμένα πολύ επειδή το περιμένω? :rolleyes:

Ξέρουν ότι αν το φέρουν, C7 δε θα παίρνουν ούτε κι οι ίδιοι.

Οι επιλογές είναι δύο σε S^3, Ν8 και C6-01. Το C7, με specs πιο κοντά στο C6-01, και τιμή πιο κοντά στο Ν8, θα είναι δύσκολο να πουλήσει.

Αφήνουν να πάρουν όλοι αυτοί που δεν μπορούν να περιμένουν τα δύο ακριβά και μόλις πέσει λίγο η κίνηση, θα βγάλουν και το C6-01 και κάποιο φθηνότερο ίσως μαζί ή λίγο αργότερα για το απλό κοινό.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Ξέρουν ότι αν το φέρουν, C7 δε θα παίρνουν ούτε κι οι ίδιοι.

Οι επιλογές είναι δύο σε S^3, Ν8 και C6-01. Το C7, με specs πιο κοντά στο C6-01, και τιμή πιο κοντά στο Ν8, θα είναι δύσκολο να πουλήσει.

Αφήνουν να πάρουν όλοι αυτοί που δεν μπορούν να περιμένουν τα δύο ακριβά και μόλις πέσει λίγο η κίνηση, θα βγάλουν και το C6-01 και κάποιο φθηνότερο ίσως μαζί ή λίγο αργότερα για το απλό κοινό.

Μια που είχα πάρει και το Ν8 και το C7 τα οποία παίζουν στα 400-500 € με το Ν8 να είναι σαφέστατα καλύτερο λόγω κάμερας κυρίως και πιο πολλών δυνατοτήτων διασυνδεσης out of the box(αλλά πραγματικά όλα τα HDMI,USBotg κλπ. ποιος θα τα χρησιμοποιεί συχνά πυκνά στην καθημερινότητα του,πιστεύω όχι πολλοί),αλλά και τα δυο έχουν μια αδικαιόλογητα μικρή διαφορά στο κόστος αγοράς(για μας τους αγοραστες πάντα) ενώ το C6-01 θα έχει μεγαλύτερη διαφορά τιμής που ενδέχεται να είναι εως και 200 € πιο φθηνό(στην Wind που ρώτησα είχαν πουλήσει 1 κομμάτι στα 315 €) χωρίς τραγικά μεγάλες διαφορές με την κυριότερη να είναι η ελαφρώς μικρότερη οθόνη η οποία όμως είναι και CBD.

Σε γενικές γραμμές τα νέα μοντέλα S^3 πάντως με απογοητεύουν λόγω έλλειψης autofocus(μεγάλη πατάτα αυτή εκ μέρους τους) αλλά τουλάχιστον το C6-01 δεν θα κοστίζει και τόσο πολλά όσο το C7 και θα έχει την ίδια κάμερα και πιο δυνατό ηχείο(το ηχείο του C7 δεν είναι και ότι καλύτερο ως προς την ένταση του σε θορυβώδη περιβάλλοντα) ενώ ποιοτικά θα είναι ίδιο με τα άλλα.

Edited by rostropol
Διόρθωση

Είναι απαράδεκτοι. Από την άλλη, αυτή η έλλειψη autofocus (κάτι που με βόλευε αφάνταστα με όλα τα προηγούμενα κινητά μου και 2mp να είχαν, από την εποχή του K750, γιατί τραβάω καθημερινά κωδικούς από οθόνες pc) με οδήγησε στο Ν8. Έλα που η Cosmote ένα ασημί δε λέει να φέρει. Θα χαζέψω πια.

Χωρίς autofocus πάντως, προτιμούσα να κρατήσω το X6 μου (180 ευρώ) και να του περάσω το μενού του C6-00 κι ας έμενα με 5th edition. Θα είχα και διπλά ηχεία.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Αντε ρε παιδιά να το δουμε επιτέλους!!!!!! Γιατι αργήσαν τοσο πολύ στην Ελλάδα να το φέρουν επίσημα? Ή μου φαίνεται εμένα πολύ επειδή το περιμένω? :rolleyes:

Γιατί η Logicom είναι στη κοσμάρα της !!!

Τα ίδια τα NokiaCare έχουν παράπονα για την τροφοδοσία των κινητών.

Η τελευταία ενημέρωση που είχαν απο την Logicom για το C6-01 είναι αναμένετε το 2ο μήνα του 2011 :fool:

Edited by antheod
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Μπήκε στο e-shop του Πλαισίου με την ένδειξη "Αναμένεται σύντομα": http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-C6-01-Black-002S7N4.htm

Το έχει και ασημί απλώς ήμουν στην page του μαύρου!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

375 ????? Xίλιες φορές C7 με 40 ευρώ παραπάνω !!!!

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

375 ????? Xίλιες φορές C7 με 40 ευρώ παραπάνω !!!!

ΣΩΣΤΟΣ. Ότι θέλουν βάζουν.:lol:"Είναι χαζοί αυτοί οι Ρωμαίοι!!!!":fool:

Το ασημί είναι πολύ φθηνότερο. Γιατί άραγε;

Λογικά δεν νομίζω. Απλώς το ξαναλέω, δεν έχουν μια λογική σειρά το τι κάνουν. Ότι θέλουν βάζουν.

Αν το βγάλουν άλλα μαγαζιά φθηνότερα,θα ρίξει τις τιμές και το Πλαίσιο.

Ευκαιρία ήταν όταν έβαλε το Ν8 για λίγες μέρες στα 449 ευρώ.

εγω παιδες το εχω ενα μηνα, το ειχα παρει σε ασημι 315ε, το κινητο ειναι παρα πολυ καλο και η καμερα εχει αψογη αναλυση

εγω παιδες το εχω ενα μηνα, το ειχα παρει σε ασημι 315ε, το κινητο ειναι παρα πολυ καλο και η καμερα εχει αψογη αναλυση

Καλορίζικο!. Προφανώς παραεισαγωγής, από που το πήρες?

Εδώ οι διαφορές ... Τα παλικάρια δεν πάνε καλά ...

edit : και το ακόμα πιο ****** C7 !!!!

Εγώ ενδιαφερόμουν για το C6 01 πάρα πολύ αλλά η Nokia το θάβει και μόνη της !!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !