Jump to content

Θέματα και Widgets για Bada OS

gesamfunai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια βρηκα σε ενα site tτο θεμα του ipred και καποιος το παρουσιαζει σαν δικο του

ιδου:http://www.badaforums.net/forums/samsung-wave-themes/style-pro-theme-t1423.html

Up The Irons \m/

• Απαντήσεις 451
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου το widget της ώρας που έχεις στην μέση της οθόνης πιο είναι;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282860&page=3 ,τελευταίο post απο Haigoeo:)

παιδια βρηκα σε ενα site tτο θεμα του ipred και καποιος το παρουσιαζει σαν δικο του ιδου:http://www.badaforums.net/forums/sam...eme-t1423.html

Σίγουρα το παρουσιάζει ως δικό του ή δεν έχει αναφορά στο όνομά μου ?

Πάντως σήμερα μου απέκλεισαν την πρόσβαση.Ύποπτο αυτό σε συνδυασμό με αυτό που αναφέρεις.Δεν τους είχα για τέτοιους τους Γερμανούς.:confused: Βασικά αυτοί από τότε που τροποποίησα το weather widget του Tribal23 και άρεσε πιο πολύ στον κόσμο από το αρχικό σκυλιάσανε.:lol: Όπως και να έχει πάντως το θέμα μου φιλοξενείται στο μεγαλύτερο ξένο forum για το Wave οπότε....:) Κι επίσης να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που δε βγάζω χρήματα,ας το παρουσιάζει ο καθένας ως δικό του.;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282860&page=3 ,τελευταίο post απο Haigoeo:)

Σίγουρα το παρουσιάζει ως δικό του ή δεν έχει αναφορά στο όνομά μου ?

Πάντως σήμερα μου απέκλεισαν την πρόσβαση.Ύποπτο αυτό σε συνδυασμό με αυτό που αναφέρεις.Δεν τους είχα για τέτοιους τους Γερμανούς.:confused: Βασικά αυτοί από τότε που τροποποίησα το weather widget του Tribal23 και άρεσε πιο πολύ στον κόσμο από το αρχικό σκυλιάσανε.:lol: Όπως και να έχει πάντως το θέμα μου φιλοξενείται στο μεγαλύτερο ξένο forum για το Wave οπότε....:) Κι επίσης να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που δε βγάζω χρήματα,ας το παρουσιάζει ο καθένας ως δικό του.;)

Μπα κι εμένα suspended account Λέει.

κι εγώ δεν τους έκανα τίποτα :D

μάλλον κάτι θα έπαθε η σελίδα τους ...

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Και σε μένα suspended account γράφει.

Ipred, όταν λες για το μεγαλύτερο ξένο φόρουμ, σε ποιο αναφέρεσαι;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Κάτι ακόμα....

2η σειρά με εικονίδια στην αρχική οθόνη πως βγάζεις;

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Ακομα ενα μικρο ρολοι!

Πατωντας πανω του, αλλαζει χρωμα.

Edit : Και μια δευτερη εκδοση χωρις τα δευτερολεπτα.

Φίλε μου haigoeo, σαν να διαπίστωσα ένα μικρό bug στο ρολόι σου, την έκδοση χωρίς δευτερόλεπτα. Όταν το πρωτοέβαλα το wdget το ρολόι ήταν κόκκινου χρώματος.Πατώντας πάνω του το έκανα άσπρο. Το βράδυ όμως εγώ κλείνω το κινητό, και όταν το ξανανοίγω το πρωί το ρολόι είναι πάλι σε κόκκινο χρώμα κ πρέπει να το κάνω πάλι σε άσπρο όπως θέλω. Έχεις την δυνατότητα να το κάνεις να μένει μόνιμα στο άσπρο χωρίς να βγάλεις τη δυνατότητα αλλαγής χρώματος;

Ευχαριστώ.

@lambis_7, 2η σειρά εικονιδίων βάζεις εγκαθιστώντας κάποιον από τους applaunchers που κυκλοφορούν.Αν δεις για παράδειγμα κάποια posts πιο πριν έχω ανεβάσει κάποιους :) Όσο αφορά το χρώμα του nosecdigiclock, είναι γραμμένο στον κώδικα να ξεκινά πάντα με κόκκινο χρώμα.Αν έχω χρόνο αύριο θα το τροποποιήσω να έχει default το λευκό.Δεν είναι bug δηλαδή.

@giotamike,κι εγώ από vodafone έχω πάρει το κινητό , unbranded όμως και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Το δικό σου έχει menu και ιστορίες της Voda?

Παιδιά ανέβασα το Weather Max στο appstore και έχουν γίνει σε 9 μέρες 20.000 downloads.:blink: Όσο ακέφτομαι ότι μπορώ να του βάλω τιμή 1 ευρώ/download τρελαίνομαι !:w00t: Μάλλον δεν θα το κάνω πάντως γιατί ο πηγαίος κώδικας δεν είναι γραμμένος από μένα.Ένας δικηγόρος βέβαια μου είπε ότι από τη στιγμή που αναφέρω στα comments ότι έχω τροποποιήσει τον κώδικα και τα εικονίδια του τάδε αρχικού δημιουργού κι εφόσον η Samsung αποδεκτεί να βάλω τιμή δεν θα έχω εγώ νομικό κώλυμα.Δεν ξέρω ρε γμτ...είναι τρελός οικονομικός πειρασμός:O...θα δούμε.

@lambis_7, 2η σειρά εικονιδίων βάζεις εγκαθιστώντας κάποιον από τους applaunchers που κυκλοφορούν.Αν δεις για παράδειγμα κάποια posts πιο πριν έχω ανεβάσει κάποιους :) Όσο αφορά το χρώμα του nosecdigiclock, είναι γραμμένο στον κώδικα να ξεκινά πάντα με κόκκινο χρώμα.Αν έχω χρόνο αύριο θα το τροποποιήσω να έχει default το λευκό.Δεν είναι bug δηλαδή.

@giotamike,κι εγώ από vodafone έχω πάρει το κινητό , unbranded όμως και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Το δικό σου έχει menu και ιστορίες της Voda?

Παιδιά ανέβασα το Weather Max στο appstore και έχουν γίνει σε 9 μέρες 20.000 downloads.:blink: Όσο ακέφτομαι ότι μπορώ να του βάλω τιμή 1 ευρώ/download τρελαίνομαι !:w00t: Μάλλον δεν θα το κάνω πάντως γιατί ο πηγαίος κώδικας δεν είναι γραμμένος από μένα.Ένας δικηγόρος βέβαια μου είπε ότι από τη στιγμή που αναφέρω στα comments ότι έχω τροποποιήσει τον κώδικα και τα εικονίδια του τάδε αρχικού δημιουργού κι εφόσον η Samsung αποδεκτεί να βάλω τιμή δεν θα έχω εγώ νομικό κώλυμα.Δεν ξέρω ρε γμτ...είναι τρελός οικονομικός πειρασμός:O...θα δούμε.

Αν βάλεις διαφημίσεις μέσα.... ;;

Φίλε ipred σωστός και φυσιολογικός ο πειρασμός, αλλά σκέψου ότι εάν δεν ήταν δωρεάν, τα downloads θα ήταν μάλλον υποπολλαπλάσια...

Φυσικά, αν η δουλειά σου αυτή (παραμένοντας δωρεάν) συνεχίσει τόσο καλά και χτυπήσει ένα ωραίο αριθμό κατεβασμάτων, θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για ένα επόμενο app/widget που θα φτιάξεις. Σκέψου το... "από το δημιουργό του Weather Max"...

Διαφήμισεις όπως λέει ο φίλος mariosx νομίζω είναι πιο εφικτές σε εφαρμογές, παρά σε wigdets...

Φυσικά τα παραπάνω είναι μόνο οι ταπεινές μου σκέψεις... αν θες τις λαμβάνεις υπόψιν...

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις κάνει φοβερή δουλειά και περιμένουμε και τις μελλοντικές σου δημιουργίες!!

Αποστόλης

Δεν εννοώ οτι είναι πραγματικό bug. Γι'αυτό άλλωστε το έβαλα και μεσα σε " ". Έλεγα απλά αν μπορείς να το κάνεις να δέχεται σαν "default" χρώμα αυτό που θα επιλέξει ο χρήστης. Και όχι απλά να βάλεις το λευκό σαν default μόνο κ μόνο για να βολέψεις εμένα... :p Άλλος μπορεί να το θέλεισε πράσινο.... ;)

Anyway... Ευχαριστώ για τον πολύτμο χρόνο σου.

P.S. Όντως η εφαρμογή σου τα σπάει (Weather Max) Την πήρε το μάτι μου προχτές στο app Store... :cool:

Καλησπέρα,

φίλε ipred, ένα σου λέω , προχώρα και μην μασάς, εάν σου το είπε και δικηγόρος!!

όπως θυμάσαι εγώ είχα ανεβάσει στο γνωστό γερμανικό forum την δουλειά σου, και από εκεί που με λέγανε ευχαριστώ, κόντεψα να φάω ban, μέχρι που επενέβησαν οι Moderators , και ο ίδιος ο τριμπαλ,

από την στιγμή που δεν το κατοχύρωσε σαν δικιά του πατέντα . και εσύ το εξέλιξες παραπέρα!

Νομίζω έχεις όλο το δικαίωμα να πεις ότι είναι δικιά σου δουλειά, αλλά βασισμένη στο πρωτότυπο του τριμπαλ.> Ίσως να σου ζητήσει μερίδιο από τα κέρδη , χαχαχαχαχ<

αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πολλοί , βγάλανε προγράμματα στην αρχή τζάμπα, και μετά το γύρισαν σε κόστος. και φάγανε τα μούτρα τους.

Γιαυτό ξανά σκέψου την πρόταση που σου κάνει λίγο πιο πάνω ένας φίλος !!!!!

Αυτό να είναι η διαφήμιση σου και στο επόμενο να τους τα πάρεις χοντρά..

Φιλικά Μάκης

Edited by gianpithio

βαλε τιμη να το αγορασουμε, το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε για αυτα που μας προσφερεις(οταν γινουν βεβαια διαθεσιμες οι επι πληρωμη εφαρμογες...

To να γράψετε κανένα καλό σχόλιο στα comments μου φτάνει :)

38893 τα downloads !!! :blink: Γμτ αντί να χαίρομαι στεναχωριέμαι πλέον ο κουμου νιστής :( :p

Βάλε αν μπορείς βέβαια ένα donate και όποιος θέλει ας δώσει κάτι!Έτσι βλέπω κάνουν μερικοί.Άλλοι ψάχνουν για τέτοια!!Βέβαια να είσαι νόμιμος και ότι συνεπάγεται με αυτό.
Xiaomi Mi Mix 3

ipred συγχαρητηρια κ για το θεμα που εχεις κανεις αλλα και για το widget!Απο που παιρνει πληροφοριες για το καιρο το widget?Ειδα οτι το meteo.gr εβγαλε εφαρμογη για iphone

To να γράψετε κανένα καλό σχόλιο στα comments μου φτάνει :)

38893 τα downloads !!! :blink: Γμτ αντί να χαίρομαι στεναχωριέμαι πλέον ο κουμου νιστής :( :p

Ρε ipred, μην παρασύρεσαι ... όπως είπε και ο Μακ, δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει τέτοιο αριθμό αν ήταν paid... (όχι πως δεν είναι καλή :S εγώ είμαι 1ος fan σου :p αλλά ξέρεις πως πάει η φάση με τα λεφτά :p )

Αυτό που θα κάνεις, είναι να το δεις σαν θέμα publicity, και στο κάτω κάτω, μπορείς να την κάνεις paid για να δεις τι παίζει

Έμαθες αν δικαιούσαι πρώτα απ' όλα;

btw, με εφαρμογές ασχολήθηκες καθόλου; ή μόνο widgets ?

Βάλε αν μπορείς βέβαια ένα donate και όποιος θέλει ας δώσει κάτι!Έτσι βλέπω κάνουν μερικοί.Άλλοι ψάχνουν για τέτοια!!Βέβαια να είσαι νόμιμος και ότι συνεπάγεται με αυτό.

Ούτε donate πρόκειται να βάλω ούτε τιμή.:)

ipred συγχαρητηρια κ για το θεμα που εχεις κανεις αλλα και για το widget!Απο που παιρνει πληροφοριες για το καιρο το widget?Ειδα οτι το meteo.gr εβγαλε εφαρμογη για iphone

Από το AccuWeather αντλεί τις πληροφορίες.

Ρε ipred, μην παρασύρεσαι ... όπως είπε και ο Μακ, δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει τέτοιο αριθμό αν ήταν paid... (όχι πως δεν είναι καλή :S εγώ είμαι 1ος fan σου :p αλλά ξέρεις πως πάει η φάση με τα λεφτά :p )

Kοίτα...σήμερα καταρχάς τα downloads έχουν πάει στις 43064,αυξάνονται διαρκώς δλδ.Την 1η εβδομάδα ήταν 20000 και τη 2η 23000 ενώ περίμενα να μειωθούν.Λογικά πάντως κάποια στιγμή θα αρχίσει να μειώνεται ο ρυθμός.Έστω ότι σταματήσει στα 60000.Πόσοι από αυτούς θα έλεγαν "μου αρέσει το widget αλλά δεν δίνω 1 ευρώ" ? Προσωπικά δεν είμαι κανένας πλούσιος αλλά 1 ευρώ θα το έδινα άνετα για κάποιο widget/application που θα μου άρεσε.Να το έδινε το 1/3 ? Ωραία, άρα θα έπεφτα στα 20000.Και πάλι δλδ,αν η Samsung κρατά το 30% των πωλήσεων ( δεν έχω βρει ακόμα πόσο κρατά ) θα έβγαζα 14000 ευρώ.Δεν είναι και λίγα.:p

Όπως και να έχει, δεν θα το βάλω ούτε αυτό ούτε τυχόν μελλοντικά widgets επί πληρωμή.Δεν είναι στη φύση μου.:)

btw, με εφαρμογές ασχολήθηκες καθόλου; ή μόνο widgets ?

Μόνο με widgets.Αρχικούς κώδικες δεν ξέρω να φτιάχνω αλλά ξέρω να τους τροποποιώ μέσω του προγράμματος Eclipse.Δεν είναι και τίποτα δύσκολο και ούτε χρειάζεται να είσαι προγραμματιστής για να το χειριστείς.

Φίλε μου haigoeo, σαν να διαπίστωσα ένα μικρό bug στο ρολόι σου, την έκδοση χωρίς δευτερόλεπτα. Όταν το πρωτοέβαλα το wdget το ρολόι ήταν κόκκινου χρώματος.Πατώντας πάνω του το έκανα άσπρο. Το βράδυ όμως εγώ κλείνω το κινητό, και όταν το ξανανοίγω το πρωί το ρολόι είναι πάλι σε κόκκινο χρώμα κ πρέπει να το κάνω πάλι σε άσπρο όπως θέλω. Έχεις την δυνατότητα να το κάνεις να μένει μόνιμα στο άσπρο χωρίς να βγάλεις τη δυνατότητα αλλαγής χρώματος;Ευχαριστώ.

Έτοιμος :

http://www.mediafire.com/?4aca821tqtpam5h

http://img404.imageshack.us/img404/5683/20101124131659.th.jpg

WaveWeatherHD Pro,σήμερα ανέβηκε στο SamsungApps,πολύ ωραίο το βρίσκω..:)

http://img404.imageshack.us/img404/5683/20101124131659.th.jpg

WaveWeatherHD Pro,σήμερα ανέβηκε στο SamsungApps,πολύ ωραίο το βρίσκω..:)

Τώρα το κατεβάζω και σε ευχαριστώ πολύ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί δεν το εμφανίζει στην αναζήτηση; Το βρήκα από την πρώτη σειρά της κεντρικής σελίδας του samsungapps, όπου αναφέρει τις νέες εφαρμογές, αλλά γιατί δεν εμφανίζεται με την αναζήτηση; Μήπως επειδή είναι widget;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Τώρα το κατεβάζω και σε ευχαριστώ πολύ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί δεν το εμφανίζει στην αναζήτηση; Το βρήκα από την πρώτη σειρά της κεντρικής σελίδας του samsungapps, όπου αναφέρει τις νέες εφαρμογές, αλλά γιατί δεν εμφανίζεται με την αναζήτηση; Μήπως επειδή είναι widget;

Αργά ή γρήγορα θα εμφανίζεται και στην αναζήτηση,νομίζω σήμερα ανέβηκε στο appstore οπότε ας το απολαύσουμε.....:):)