Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα παιδες,θα ηθελα την βοηθεια σας για μια αγορα tablet...Με ενδιαφερει το εξης:

1)Να μπορω να διαβαζω ανετα e-books

2)Να μπορω να βλεπω και να διαβαζω αρχεια office

3)Nα σερφαρω χωρις κολληματα οποτε θελω καλο επεξεργαστη και μνημη.

4)να βλεπω ταινιες απροβληματιστα με ευκρινεια οθονης και σχετικα καλο ηχο

ειμαι παντελως ασχετος με το θεμα.εχετε να μ προτεινετε καποιο συγκεκριμενο γιατι βλεπω οτι εισαστε ψαγμενοι ολοι με το παραπανω...και αν ναι απο που να το αγορασω.ευχαριστω!!!

Υ.Γ Ενας γνωστος μ παραγγειλε απο ενα site το playTAB e7 και μ ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος ειναι ομως 7ιντζο.Πειτε μ αν μπορειτε τις αποψεις σας.ευχαριστω

Edited by laios23

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

laios23 said:
Kαλησπερα παιδες,θα ηθελα την βοηθεια σας για μια αγορα tablet...Με ενδιαφερει το εξης:

1)Να μπορω να διαβαζω ανετα e-books

2)Να μπορω να βλεπω και να διαβαζω αρχεια office

3)Nα σερφαρω χωρις κολληματα οποτε θελω καλο επεξεργαστη και μνημη.

4)να βλεπω ταινιες απροβληματιστα με ευκρινεια οθονης και σχετικα καλο ηχο

ειμαι παντελως ασχετος με το θεμα.εχετε να μ προτεινετε καποιο συγκεκριμενο γιατι βλεπω οτι εισαστε ψαγμενοι ολοι με το παραπανω...και αν ναι απο που να το αγορασω.ευχαριστω!!!

Υ.Γ Ενας γνωστος μ παραγγειλε απο ενα site το playTAB e7 και μ ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος ειναι ομως 7ιντζο.Πειτε μ αν μπορειτε τις αποψεις σας.ευχαριστω

χρηματικο οριο?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

250e μαξιμουμ!!!

http://www.merimobiles.com/Zenithink_ZT280_C10_Zepad_C91_10_1_inch_ICS_4_0_p/meri4841.htm

Αυτο μηπως το εχει παρει κανεις μηπως να μ πει εντυπωσεις???φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του!!

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

gponiris said:
Hyundai a7hd συνεχεια...

-To μαρκετ(εγκατεστησα το skype επιτυχως χωρις να το δοκιμασω ακομα) λειτουργει μια χαρα(εφοσον δημιουργησα λογαριασμο gmail),αλλα το google play γραφει οτι δεν υποστηριζεται απο τη συγκεκριμενη εφαρμογη(κανενα τιπ?).

-εβαλα το dolphin hd και παει σφαιρα το ιντερνετ

-εγκατεστησα καμια 10αρια παιχνιδια(τέλεια σε ολα!)

Αφου δεν συνδέεται με google play, Πώς κατέβασες skype κλπ;

Κι εγώ έχω το HYundai A7, αγορασμένο από Κίνα και έχω τα εξής προβλήματα:

α) δεν έχει εικονίδιο για app market,

β) δεν συνδέεται με Google Play για να κατεβάσω εφαρμογές (στο google play μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή).

Καμιά ιδέα; :rolleyes:

godiva said:

β) δεν συνδέεται με Google Play για να κατεβάσω εφαρμογές (στο google play μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή).

επειδή δεν έχει "επίσημο μαρκετ" μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη ρομ εδώ

http://www.slatedroid.com/topic/33135-romhyunday-a7hdonix-v03-rks7s01-a7hd-20120424-150512-updated/

που αναφέρει ότι και μαρκετ έχει και άλλο fingerprint στο οποίο σου δείχνει σχεδόν όλα τα αππς του μάρκετ

υ.γ. δεν έχω την ταμπλέτα οπότε δεν ξέρω τι παίζει με την ρομ ούτε πως την κάνεις εγκατάσταση οπότε πρέπει να διαβάσεις τις οδηγίες / σχόλια σε εκείνο το φορουμ

laios23 said:
250e μαξιμουμ!!!

http://www.merimobiles.com/Zenithink_ZT280_C10_Zepad_C91_10_1_inch_ICS_4_0_p/meri4841.htm

Αυτο μηπως το εχει παρει κανεις μηπως να μ πει εντυπωσεις???φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του!!

διάβασε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331765

καταπληκτικό το νέο μου tablet

http://www.buyincoins.com/index.php?main_page=product_info&products_id=16686

μόλις κατέβασα δωρεάν και το pes2012 αλλά και το pro office ...έχει ένα εικονίδιο με κινέζικα που κατεβάζεις όλες τις εφαρμογές δωρεάν...έχει και το play store αλλά εκεί πληρώνεις...

achilleas01 said:

μόλις κατέβασα δωρεάν και το pes2012 αλλά και το pro office ...έχει ένα εικονίδιο με κινέζικα που κατεβάζεις όλες τις εφαρμογές δωρεάν...έχει και το play store αλλά εκεί πληρώνεις...

Ε πες μας και τι πλήρωσες (εαν πλήρωσες) από τελωνείο , με τι στο στείλανε , πόσο έκανε να έρθει κλπ....

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

πληρωσα 104 ευρώ με paypal το στείλανε με απλό ταχυδρομείο hong kong post με το οποίο ποτέ δεν έχω πληρώσει τελωνείο...έκανε περίπου 10 εργάσιμες να έρθει. το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο φορτιστής είναι κινέζικος και το φορτίζω προς το παρόν μέσω usb. Τώρα κατεβάζω συνέχεια τζάμπα εφαρμογές από το κινέζικο market και παίζουν μια χαρά. Όλα καλά ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν στο μελλον παρουσιάσει προβλήματα

Πως και δεν διάλεξες το νέο Aurora II που έχει και IPS panel; Βέβαια βγαίνει πιο ακριβά αλλά καμία σχέση το IPS με το απλό.

Εαν σου είναι εύκολο μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις εκτός από στικάκια κανένα εξωτερικό δίσκο 2,5'' που δεν θέλει εξωτερική τροφοδοσία να μας πεις εαν τον διαβάζει;

Αυτό με το φορτιστή μην το φοβάσαι.Όλοι οι φορτιστές από Κίνα έρχονται.Πίστεψέ με...

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

απλά ο φορτιστής δεν μπαίνει σε ελληνική μπρίζα και θέλει ψάξιμο για να βρω προσαρμογέα. Έβαλα micro-sd ενώ δοκίμασα να βάλω τον εξωτερικό αλλά δεν τον βρήκε...θα ξαναδοκιμάσω μήπως έκανα κάτι λάθος

Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο;

Λογικά στα καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό θα έχουν σίγουρα.Πήγαινε μια βόλτα να ρωτήσεις.

Το μέγεθος της οθόνης σε ικανοποιεί; Έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις κάποιο pdf ή κάποια ιστοσελίδα;

έχω βάλει τον Opera browser και τις ανοίγει γρήγορα τις σελίδες. Για βιβλία δεν αλλάζω με τίποτα το kindle που είχα πάρει πριν 2 χρόνια παρόλο που είναι ασπρόμαυρο. Για σελίδες και παιχνίδια πολύ καλό το tablet, για βιβλία προτιμώ το kindle.

καλησπερα,

εγω σημερα πηρα το C71 χωρις ομως να το εχω ψαξει πολυ, για 2-3 ωρες που εφαγα εχει πλακα....

Τωρα αυτοι οι mobile κατι δεν μου φαινονται σοι.

Απο ebay που το πηρα 6/6, εφυγε στις 10/6 και ηρθε ταχυδρομειο την προηγουμενη πεμπτη 28/6.

Το track number το τσεκαρεις μετα απο 10 μερες που θα φυγει στα ελτα....

Για το C71 εδωσα 100 USD, δεν το χρειαζομουνα να πω την αληθεια, αλλα πιστευω οτι το τσιμπησα σε καλη τιμουλα και ειπα να πειραματιστω.

Τωρα εχω και εγω μερικες ερωτησεις.

1. τι σοι μνημη παιρνει? αυτη που λεγεται SD? πως να την ψαξω?

2. Εχει υποψη του κανεις που μπορω να βρω ζελατινες?

αν ειναι φτηνες να μην περιμενω απεξω....

3. το bluetooth το σερνω αριστερα στο on και εκεινο αρνειται και γυρναει στο off!!! κατι λειπει η απλα μου κανει χιουμορ?

4. υπαρχει καποιος φτηνος και σωστος τροπος να καθαριζω που και που την οθονη? πχ οχι αζαξ... :D κατι πιο νορμαλ?

5. μελλοντικα σκεφτομαι να παρω ενα usb GPS dongle

6. kernel version 2.6.34 καλος ειμαι να ψαξω κατι?

αυτα τα ολιγα και ειμαι στο ψαξιμο,

ευχαριστω οποιος μπορει να διαφωτισει :)

visualuser said:

Τωρα εχω και εγω μερικες ερωτησεις.

1. τι σοι μνημη παιρνει? αυτη που λεγεται SD? πως να την ψαξω?

micro sd παιρνει ειναι πολυ φτηνες και πολυ ευκολο να τις βρεις παντου

2. Εχει υποψη του κανεις που μπορω να βρω ζελατινες?

αν ειναι φτηνες να μην περιμενω απεξω....

ζελατινες ισως κανουν για 7ιντσα αλλης μαρκας ισως να μπορεις να παρεις και πιο μεγαλες και τις κοψεις εσυ στα μετρα σου

3. το bluetooth το σερνω αριστερα στο on και εκεινο αρνειται και γυρναει στο off!!! κατι λειπει η απλα μου κανει χιουμορ?

αν δεν κανω λαθος δεν εχει bleutooth

4. υπαρχει καποιος φτηνος και σωστος τροπος να καθαριζω που και που την οθονη? πχ οχι αζαξ... :D κατι πιο νορμαλ?

πιο νορμαλ απο νερο+μαλακο πανι δεν υπαρχει

5. μελλοντικα σκεφτομαι να παρω ενα usb GPS dongle

προσοχη μαθε αν ειναι αναγνωρισιμο απο το tablet σου

6. kernel version 2.6.34 καλος ειμαι να ψαξω κατι?

δεν μπορω να σε βοηθησω και μαλλον εισαι και λαθος μερος εδω (προς το παρων) μιλαμε για το c91

αυτα τα ολιγα και ειμαι στο ψαξιμο,

ευχαριστω οποιος μπορει να διαφωτισει :)

φιλικα :):):)

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

mxmav3rick said:
Τι να προτιμήσω μεταξύ των:

window n90 - onda VI40- gemei g9t?

Σας Ευχαριστώ

καμια απάντηση παιδια?

godiva said:

α)Εμενα εχει εικονιδιο για market.Aυτη ειναι η διαφορα μαλλον συν το οτι εχεις το a7,ενω εγω εχω το a7hd.Πιθανον να χρειαστεις αλλη android version(ρωτα αλλους για αυτο γιατι ειμαι πρωταρης :rolleyes: )

Αν υπαρχει καποιος τροπος να εβγαζα το application και να στο εστελνα πες μου

β)Το ιδιο μου βγαζει και εμενα.Αλλα με το market δεν εχω καποιο προβλημα

Μηπως να ανοιγαμε ενα topic για το συγκεκριμενο μοντελο?

achilleas01 said:

Ποιο εικονιδιο εχεις με τα κινεζικα?Εχω 4-5 εικονιδια και στο δικο μου αλλα δεν εχω ιδεα απο κινεζικα.Πως καταφερες την πλοηγηση?Αλλαξες τη γλωσσα?

gponiris said:
α)Εμενα εχει εικονιδιο για market.Aυτη ειναι η διαφορα μαλλον συν το οτι εχεις το a7,ενω εγω εχω το a7hd.Πιθανον να χρειαστεις αλλη android version(ρωτα αλλους για αυτο γιατι ειμαι πρωταρης :rolleyes: )

Αν υπαρχει καποιος τροπος να εβγαζα το application και να στο εστελνα πες μου

β)Το ιδιο μου βγαζει και εμενα.Αλλα με το market δεν εχω καποιο προβλημα

Μηπως να ανοιγαμε ενα topic για το συγκεκριμενο μοντελο?

Ευχαριστώ πολύ!

Tελικά μάλλον κάτι έχω ψιλοβρει, έχει ένα market δικό του, αλλά έχει τις εφαρμογές στα κινέζικα.

Αλλά κάποιες εφαρμογές με "διεθνες" όνομα (π.χ. dropbox) τις γράφει στα αγγλικά και έτσι τις βρίσκω.

Αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρω είναι ένα ελληνικό πληκτρολόγιο...

σημερα μου αρχισε το C71 νεα κολπα....

το ανοιξα το πρωι και δεν ξεκλειδωνε η οθονη,

και γενικα η οθονη δεν ανταποκρινονταν....

Στο μεταξυ τα παντα δουλευαν στο background, το screensaver,

τα e-mail, η ωρα ολα κομπλε.

Μονο που το λουκετακι ηταν μονιμα κλειστο!!!

Καποια στιγμη του εκανα hard reset και ξαφνικα εστρωσε,

αλλα σε ενα ανοιξε κλεισε κανει παλι τα ιδια!!

Μπας και κανεις εχει καμια φαεινη ιδεα τι στο καλο συμμβαινει? :blink:

edit: τελικα ξεκλειδωσε μονο του, αλλα πλεον δεν τολμαω να το αφησω κλειδωμενο.... για τετοια ειμαστε?

απορω τι σκαλωμα εφαγε ομως....

Edited by visualuser