Roid_rage Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Σερνεται απο τη μνημη; μηπως ειναι ο επεξεργαστης; Εγω με autokiller και watchdog, δεν το περιμενα, αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα και μαλιστα το kingsoft το ανοιγε πολυ γρηγορα και εσωζε επισης πολυ γρηγορα, ακομα και απο 2 GB Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αξιζει να δωσει καποιος 100 ευρω για το PIPO U1 PRO η' το SAMSUNG GALAXY TAB 3.7.0. T1100 LITE? Υπαρχει κατι καλυτερο στην Ελληνικη αγορα με αυτα τα χρηματα? φιλε μην πάρεις το pipo u1 pro έχει αδύναμο σήμα wifi..και μετά από καιρό δεν εντόπιζε κανένα rooter το έχω και εγώ γι αυτό στο λέω ;) ψάξε για κάτι άλλο.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 φιλε μην πάρεις το pipo u1 pro έχει αδύναμο σήμα wifi..και μετά από καιρό δεν εντόπιζε κανένα rooter το έχω και εγώ γι αυτό στο λέω ;) ψάξε για κάτι άλλο.. Ευχαριστω πολυ. Αυτο το ειχα ακουσει για το U2 και οχι για το U1pro. Μηπως γνωριζεις καποιο καλυτερο εκει γυρω στα 100 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μια ερωτηση ρε παιδια,γινετε να αγορασω ενα android tv box και να το χρησιμοποιησω σαν δηλ. pc,δηλ. να το συνδεσω με την lg παλια οθονη του pc που εχω και που εχει vga και να συνδεσω και πληκτρολογιο ποντικη και εναν εξωτερικο δισκο και dvd writer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Πηρα αυτο εδω σημερα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902405&sid=1 Πολυ ωραιο κομψο, ελαφρυ. Λευκο απο πισω. Οθονη πολυ ωραια. Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημέρα παίδες, πείτε καμιά γνώμη για αγορά tablet από 60-80€ ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ψάξε στο Geekbuying για επεξεργαστή A23... Ψάχνομαι για tablet για τις μικρές. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Αστέρη για επεξεργαστή A23. Βρήκα αυτά τα δυο http://www.geekbuying.com/item/Q88pro-Allwinner-A23-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Dual-Core-Capacitive-Touch-Screen-800-480-512MB-4GB---Pink-323800.html και http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=231175215330&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 αυτό του ebay είναι λέει 1.5GHz και με 16GB στα 45€ ενώ αυτο του Geekbuying στα 40€ με 1.2GHz και 4GB. Ποιο απο τα 2 προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Τελικα , δεν εχω καταλαβει, αν θελει καποιος να παιξει και κανενα παιχνιδακι στο tablet, τι ειναι καλυτερο? Ενας ταχυτερος διπυρηνος (π.χ. pipo s1s) η' ενας αργοτερος τετραπυρινος (π.χ. allview viva q7 life)? Υπαρχει καποιος να μας δωσει τα φωτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Ψάχνομαι για tablet για τις μικρές. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Αστέρη για επεξεργαστή A23. Βρήκα αυτά τα δυο http://www.geekbuying.com/item/Q88pro-Allwinner-A23-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Dual-Core-Capacitive-Touch-Screen-800-480-512MB-4GB---Pink-323800.html και http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=231175215330&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 αυτό του ebay είναι λέει 1.5GHz και με 16GB στα 45€ ενώ αυτο του Geekbuying στα 40€ με 1.2GHz και 4GB. Ποιο απο τα 2 προτείνετε; Άμα διαβάσεις τις 249 negative σε ένα μήνα αυτουνού στο Ebay, θα καταλάβεις μόνος σου γιατι δεν ψωνίζουμε τέτοια είδη από Ebay ή από αμφίβολα μαγαζιά. Ούτε 16GB θα είναι, ούτε 1.5GHz, ουτε 3000mAh μπαταρία, αλλά όταν το πάρεις στα χέρια σου θα είναι αργά. Ο τύπος έχει πολλά DOA από ότι βλέπω, μάλλον διακινεί refurbished-junks... Τελικα , δεν εχω καταλαβει, αν θελει καποιος να παιξει και κανενα παιχνιδακι στο tablet, τι ειναι καλυτερο? Ενας ταχυτερος διπυρηνος (π.χ. pipo s1s) η' ενας αργοτερος τετραπυρινος (π.χ. allview viva q7 life)? Υπαρχει καποιος να μας δωσει τα φωτα του? Ενα τετραπύρηνο με τον Α31S. Έχει από 65€, πχ Colorfly E708. Edited April 7, 2014 by Asterisd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπέρα, ψάχνω για ένα κινέζικο τάμπλετ γύρω στα 200 ευρώ. Θέλω να είναι μεγάλο σε μέγεθος, να έχει gps και αν γίνεται μεγάαααλη μπαταρία. Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) CORORFLY Η ONDA H TECLAST η καποια αλλη μαρκα για τετραπυρηνο μεχρι 8 ιντσες?ζητουμενο η ποιοτητα κατασκευης. http://www.geekbuying.com/item/Onda-V812-8-inch-Tablet-PC-Allwinner-A31-Quad-Core-2G-RAM-16G-Android-4-1-IPS-1024-768-313616.html http://www.geekbuying.com/item/Colorfly-E708-Q2-Allwinner-A31s-1-0GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-1G-16G-320942.html το ενα εχει καλυτερη αναλυση το αλλο εχει 2 γιγα ραμ. ποιο λετε και απο ποιοτητα κατασκευης? το onda λεει 4.1 τωρα αν το παραγγειλω θα εχει παρει την 4.2? Edited April 8, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Και 4.4.2 άμα ξέρεις να φλασάρεις. Και τα δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ενα τετραπύρηνο με τον Α31S. Έχει από 65€, πχ Colorfly E708. Σ'ευχαριστω. Μηπως γνωριζεις κατι παρομοιο απο Ελληνικη αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Και 4.4.2 άμα ξέρεις να φλασάρεις. Και τα δύο... Δηλαδή το onda αν το παραγγειλω τώρα θα έρθει μέ 4.2? Δεν ξερω/θέλω νά φλασαρω! Ποιό θα πρότεινες από αυτές τις δύο μάρκες; Και τέλος οι allwinner σε σχέση μέ rk πως τά πανε; Edited April 8, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anpe Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπερα παιδια λεω να παρω αυτο το ταμπλετ δεν γνωριζω και πολλα απο ταμπλετ οποτε θαθελα να με βοηθησετε Εκτος απο μπαταρια που ειναι μαπα τα αλλα ειναι οκ; http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-Quad-Core-ATM7029-Aoson-M723-Android-4-1-Tablet-PC-7inch-HD-Capacitive-1G-RAM/902555908.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σ'ευχαριστω. Μηπως γνωριζεις κατι παρομοιο απο Ελληνικη αγορα? Δεν έχω ιδέα. Να περιμένεις βέβαια διπλή τιμή περίπου, αλλά αν βιάζεσαι κάντο έτσι. Δηλαδή το onda αν το παραγγειλω τώρα θα έρθει μέ 4.2? Δεν ξερω/θέλω νά φλασαρω! Ποιό θα πρότεινες από αυτές τις δύο μάρκες; Και τέλος οι allwinner σε σχέση μέ rk πως τά πανε; Η Onda είναι μεγαλύτερο όνομα, αλλά και το Ε708 που ταλαιπωρεί ο γιός μου εδώ και 1 μήνα, μιά χαρά τα πάει. Και τα δύο λογικά θα έχουν 4.2, εκτός αν είναι στοκ σε κάποιο μαγαζί και κάθονται καιρό. Το φλασάρισμα είναι εύκολο όπως και να έχει. Τα Onda στο 4.2, έχουν ηλίθιο launcher που θέλει αλλαγή με άλλον από τον χρήστη. Κι αυτό ιδιαίτερα εύκολο, αν έχεις κάποιες στάνταρ γνώσεις... Τα Allwinner αν και πιό αδύναμα σε CPU, χάνουν σε GPU και σταθερότητα/ομαλότητα ROM. Τελευταία έχω μιά προτίμηση στα Α31... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSavvas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 θελω να παρω ενα tablet Vivaco και δεν ξερω ακομα αν αξιζει αν εχει παρει κανεις μπορει να μου πει αν εμεινε ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλημερα σε ολους. Επειδη σημερα τρεχει μια προσφορα για ενα lenovo a3000 , το οποιο δεν εχει ενσωματωμενο τον flash player, γνωριζει κανεις , εαν θα υπαρχει προβλημα εαν τον εγκαταστησω εγω σαν ξεχωριστο apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλησπέρα, ψάχνω για ένα κινέζικο τάμπλετ γύρω στα 200 ευρώ. Θέλω να είναι μεγάλο σε μέγεθος, να έχει gps και αν γίνεται μεγάαααλη μπαταρία. Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ. Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά βοηθήστε τον άσχετο!!! Με τάμπλετ δεν έχω ψαχτεί και θέλω επιτέλους να αποκτήσω ένα. Προτείνετε μου κάποιο να έχω έναν μπούσουλα βρε αδερφέ! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά βοηθήστε τον άσχετο!!! Με τάμπλετ δεν έχω ψαχτεί και θέλω επιτέλους να αποκτήσω ένα. Προτείνετε μου κάποιο να έχω έναν μπούσουλα βρε αδερφέ! Ευχαριστώ! Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Pipo M9pro με κλειστά μάτια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 σταυρο σε γενικες γραμμες ποιες εταιρειες ταμπλετ εχουν dc in για φορτιση ετσι ωστε εαν βλεπω ταινιες μεσω usb otg να μπορω παραλληλα να φορτιζω κιλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (edited) Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Pipo M9pro με κλειστά μάτια Μμμ μια χαρούλα φαίνεται, που το πουλάνε φτηνότερο αυτό το καιρό ξέρουμε; YΓ. Μονόδρομος γιατί; Λόγω gps? Edited April 13, 2014 by XtR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Pipo M9pro με κλειστά μάτια Μμμ μια χαρούλα φαίνεται, που το πουλάνε φτηνότερο αυτό το καιρό ξέρουμε; Εγώ μαζί με το Μ9pro βάζω και το M6pro. Το τελευταίο διάστημα τα είχα και τα δύο στα χέρια μου ταυτόχρονα και δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα δύο προτιμώ περισσότερο. Μάλλον το Μ6 (που είναι δικό μου). Αλλά ίσως και το Μ9 (που είναι ξένο και είναι πιο ...γλυκό). Το Μ6 αγοράστηκε από fastacardtech την οποία δεν προτείνω. Το Μ9 αγοράστηκε από Ελλάδα πού νομίζω ότι αξίζει το κόπο να το ψάξεις. Έχω γράψει το τελευταίο διάστημα λίγα λόγια και για τα δύο που όμως έχουν τη σημασία τους αφού τα είχα στα χέρια μου ταυτόχρονα. Μια τελευταία γνώμη. Αν δεν μου ήταν απαραίτητο το 3g στο δρόμο και σε καθημερινή βάση, θα έπαιρνα μοντέλο με wifi. Η δουλειά γίνεται και με 3g dongle, είναι φτηνότερο και το μηχάνημα έχει ένα κύκλωμα λιγότερο για να χαλάσει. Στο Μ9 το 3g έχει κατηγορηθεί ότι τρώει μπαταρία ακόμη κι αν είναι κλειστό, ακόμη κι αν δεν υπάρχει μέσα κάρτα. Στο Μ6 δεν διαπίστωσα ούτε διάβασα για τέτοιο πρόβλημα. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από το gps. Υπάρχουν και καλές αναφορές αλλά εγώ το βρήκα και στα δύο να είναι χάλια. Υπάρχουν άλλες λύσεις. Υπάρχουν υπερβολικά πολλές αναφορές και εδώ και σε ξένα φόρουμ, για πολύ κακό wifi στο Μ9. Και αντίστοιχα υπάρχουν και αρκετά βίντεο στο youtube με ανοίγματα και πειράγματα του Μ9 για να διορθωθεί το wifi. Με αγορά από Ελλάδα μπορείς να το ελέγξεις πριν το πάρεις. Με αγορά από Κίνα, το ρίσκο με το wifi του Μ9, είναι σημαντικό. Ήχος και φωτογραφίες είναι καλύτερα στο Μ6. Τουλάχιστον σε αυτά που είχα εγώ. YΓ. Μονόδρομος γιατί; Λόγω gps? Δεν ξέρω γιατί σου έγραψε "μονόδρομος", αλλά όταν στη συζήτηση για το μόνο μηχάνημα που θεωρείται ανάλογα καλό με αυτά τα δύο (το onda975), η μια στις δύο εγγραφές είναι για μπρικαρισμένα μηχανήματα, τότε το καταλαβαίνω απόλυτα το "μονόδρομος". Και μη νομίσεις ότι είναι κι άλλα. Αυτά τα τρία είναι και τέρμα. Η αγορά με τα μηχανήματα που έχουν επεξεργαστή intel είναι ακόμη πολύ μικρή για να κατευθυνθεί κάποιος προς τα εκεί. Edited April 14, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Kαλημέρα, Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αξιόπιστη υλοποίηση tablet σε 8'' του Ιntel Atom Z2580 που να προσφέρει HDMI output? Eυχαριστώ! Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) σταυρο σε γενικες γραμμες ποιες εταιρειες ταμπλετ εχουν dc in για φορτιση ετσι ωστε εαν βλεπω ταινιες μεσω usb otg να μπορω παραλληλα να φορτιζω κιλας?εδω κανεις που να ξερει? η chuvi τι λεει στα ταμπλετ της? επισης κατι βασικο για μενα:θελω να βλεπω τιβι στο ταμπλετ.ποια εισοδο χρησιμοποιουν τα tv tuner?θα μπορω να βλεπω τιβι και παραλληλα να το φορτιζω? Edited April 16, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts