fuorigioco1981 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μικροασυμβατότητες με native κώδικα εφαρμογών (π.χ Antutu) αλλά βγαίνουν αναβαθμίσεις και τα επιλύουν. To M6 έχει 2GB RAM, όχι 1GB που λες. Και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα: το M6 έχει Retina ανάλυση (2048x1536), το Mini One έχει μια απλή IPS (1024x768). Τέλος ΚΑΝΕΝΑ RK3188 δεν τρέχει στα 1.8GHz, όλα τρέχουν στα 1.6GHz (άλλο ένα ψέμα των Κινέζων dealers). Για 8" πολύ καλή πρόταση είναι αυτή. Η RAM είναι υπεραρκετή για αυτή την ανάλυση και πολύ πιο γρήγορη από αυτή του RK3188. Εάν σε ενδιαφέρει και ενσωματωμένη λειτουργία τηλεφώνου (δηλ. εκτός από 3G Internet να μπορείς να παίρνεις και τηλέφωνα), καλή πρόταση είναι και αυτή. του tomato ο MTK ομως ειναι καλος η τραγικος σε θεμα gps οπως ο δικος μου του ζοπο 980 τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1000 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 To M6 έχει 2GB RAM, όχι 1GB που λες. Και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα: το M6 έχει Retina ανάλυση (2048x1536), το Mini One έχει μια απλή IPS (1024x768). Τέλος ΚΑΝΕΝΑ RK3188 δεν τρέχει στα 1.8GHz, όλα τρέχουν στα 1.6GHz (άλλο ένα ψέμα των Κινέζων dealers). Εννόησα αυτό Window M6 Intel Clover trail Android 4.2 7.9 Inch IPS 1024*768 16GB Tablet PC Για 8" πολύ καλή πρόταση είναι αυτή. Η RAM είναι υπεραρκετή για αυτή την ανάλυση και πολύ πιο γρήγορη από αυτή του RK3188. Εάν σε ενδιαφέρει και ενσωματωμένη λειτουργία τηλεφώνου (δηλ. εκτός από 3G Internet να μπορείς να παίρνεις και τηλέφωνα), καλή πρόταση είναι και αυτή. Το site που δινεις ειναι οκ? εγω εχω παρει απο Merimobiles Και ηταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Τελικά πήρα αυτό εδώ, καθώς έχει μεγαλύτερη ανάλυση, storage, ΒΤ και HDMI, για μόλις 5 ευρώ διαφορά. Το κακό είναι ότι θα κάνει το συνηθισμένο μήνα για να έρθει, οπότε δεν θα μπορώ να το κρίνω άμεσα...πάντως η μικρή το περιμένει ήδη πως και πως :happy: Το οποίο είναι μονοπύρηνο στα 1GHz και θα σέρνεται... Και θα μπορούσες να το πάρεις από Geek http://www.geekbuying.com/item/X90-RK2928-1-0GHz-7-inch-Tablet-PC-Children-Tablet-Android-4-1-Capacitive-Touch-Screen-1024-600-512MB-8GB---Orange-320817.html για να έρθει με tracking και να έχεις υπστήριξη εκ των υστέρων. Και τα 20$ πως γίνονται 5€, δεν το καταλαβαίνω... Edited February 10, 2014 by Asterisd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1000 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτά τα 2 μου φαίνονται ίδια RAMOS I8 Intel Atom Z2580 Dual Core 8 Inch IPS Android 4.2 Tablet Window M6 Intel Clover trail Android 4.2 7.9 Inch IPS 1024*768 16GB Tablet PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτά τα 2 μου φαίνονται ίδια RAMOS I8 Intel Atom Z2580 Dual Core 8 Inch IPS Android 4.2 Tablet Window M6 Intel Clover trail Android 4.2 7.9 Inch IPS 1024*768 16GB Tablet PCδες την αναλυση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1000 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ορθόν !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 πως γινεται το Ι8 ramos να εχει gps και το I9 οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Το οποίο είναι μονοπύρηνο στα 1GHz και θα σέρνεται... Και θα μπορούσες να το πάρεις από Geek http://www.geekbuying.com/item/X90-RK2928-1-0GHz-7-inch-Tablet-PC-Children-Tablet-Android-4-1-Capacitive-Touch-Screen-1024-600-512MB-8GB---Orange-320817.html για να έρθει με tracking και να έχεις υπστήριξη εκ των υστέρων. Και τα 20$ πως γίνονται 5€, δεν το καταλαβαίνω... Sorry, 5 λίρες είναι η διαφορά τους, όχι 5€. Και από πλευράς CPU, το ένα είναι με Α13 1.2 και το άλλο με 2928 sto 1.0, με Mali400 και τα δύο...να κάνει τόση διαφορά η ανάλυση ? Θα δούμε, έτσι και αλλιώς μόνο για παιδικά παιχνιδάκια θα είναι... Edited February 10, 2014 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Α23 διπύρηνο σου έδειξα στο πρώτο link http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5204522#post5204522 , 1.2-1.5GHz x 2. 13.000-15.000 Antutu βγάζει, σε σχέση με τα 4.000 του 2928. Και τιμή 52$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1000 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 RAMOS I8 Intel Atom Z2580 Dual Core 8 Inch IPS Android 4.2 Tablet To παρήγγειλα , για να δούμε. Πρέπει να τους γράψω τίποτα ή όλα οκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 πως γινεται το Ι8 ramos να εχει gps και το I9 οχι? Κόστος και στόχευση αγοράς καθορίζουν τα χαρακτηριστικά. Ίσως θεωρούν ότι 7.9" είναι πιο πρακτικές για πλοήγηση GPS απ'ότι οι 8.9". Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Να ρωτήσω, φαντάζομαι ότι ταμπλετ χωρίς ενσωματωμένο 3G που να έχει δυνατότητα κλήσης Όχι μόνο ίντερνετ, δεν θα μπορεί να εγκατασταθούν εφαρμογές τύπου whatsapp,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Α23 διπύρηνο σου έδειξα στο πρώτο link http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5204522#post5204522 , 1.2-1.5GHz x 2. 13.000-15.000 Antutu βγάζει, σε σχέση με τα 4.000 του 2928. Και τιμή 52$. A ναι, σωστά, η διαφορά που έλεγα εγώ είναι μεταξύ των δύο που πόσταρα...τα "παιδικά" tablets τα βαράνε λίγο παραπάνω λόγω -και καλά- ανθεκτικότητας...θα δω πως θα πάει αυτό, μπορεί να πάρω αυτό που λες σε μπλε :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Για οποιους ενδιαφερονται να μαθουν για ποιοτητα-επιδοσεις κλπ για intel cpu tablets ας ριξουν και ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ψαχνω καποιο tablet 8αρι win8, πληρες οχι RT, το οποιο να μην κολλαει καπου. Προφανως να μπορω να κανω οτι κανει ενας υπολογιστης εκτως απο gaming. Dell Venue Pro και Toshiba Encore WT8 ειναι 2 κομματια που εχω υποψιν μου. Υπαρχουν και αλλα, και απο αυτα εχετε καποια αποψη? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ψαχνω καποιο tablet 8αρι win8, πληρες οχι RT, το οποιο να μην κολλαει καπου. Προφανως να μπορω να κανω οτι κανει ενας υπολογιστης εκτως απο gaming. Dell Venue Pro και Toshiba Encore WT8 ειναι 2 κομματια που εχω υποψιν μου. Υπαρχουν και αλλα, και απο αυτα εχετε καποια αποψη? Καλυτερα να ρωτησεις στα νηματα της καθε αυσκευης που μπορει να σου απαντησουν χρηστες των συσκευων για οτι θες να μαθεις η στην επιλογη συσκευης. Πληροφοριακα υπαρχουν και το Asus Note 8,Lenovo Miix 8,Acer W4,Thinkpad 8 περα απο τα 2 που ανεφερες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλά τα κινέζικα έχουν play store? Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλά τα κινέζικα έχουν play store?Αυτα που εχουν,και ειναι παρα πολλα,το λενε στα αντιστοιχα σαιτ που τα πουλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ψαχνω καποιο tablet 8αρι win8, πληρες οχι RT, το οποιο να μην κολλαει καπου. Προφανως να μπορω να κανω οτι κανει ενας υπολογιστης εκτως απο gaming. Dell Venue Pro και Toshiba Encore WT8 ειναι 2 κομματια που εχω υποψιν μου. Υπαρχουν και αλλα, και απο αυτα εχετε καποια αποψη? Είπες 8αρι, αλλά εγώ έχω το Τ100, και μόνο καλά λόγια έχω να σου πω :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Είπες 8αρι, αλλά εγώ έχω το Τ100, και μόνο καλά λόγια έχω να σου πω :cool: Σωστα και το Τ100 αν θέλει σε 10αρι tablet. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Thanx Alex, πανω κατω τα ιδια πραματα βλεπω να φορανε. Μονο μικρες αλλαγες σε εμφανιση και τιμες παρατηρω. Απο εικονες μαλλον το W4 φαινεται πολυ ωραιο, αλλα Ελλαδα δειχνει να εχει μονο το W3 ακομα... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το τοπικ μου διαγραφηκε και μεταφερθηκε σαν ποστ σε νημα για android tablets... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Colorfly E708, τετραπύρηνο με IPS 1280x800 και 1gb ram στα 69€... Το Colorfly υποστηρίζει Bluetooth? Δεν αναφέρει κάτι στα specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ειδα στο κωτσοβολο διπλα διπλα το vero g8i και ενα αλλο που δεν θυμαμαι αλλα το vero ειχε intel και το αλλο το κλασσικο κινεζικο επεξεργαστη.και τα δυο με 1γιγα ραμ.αδεια απο εφαρμογες και τα δυο.παρατηρησα οτι το vero με τον intel ειχε ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ πολυ πιο πολυ ραμ απο οτι ο κινεζικος επεξεργαστης.300 ελευθερα στο vero ,800 ελευθερα στον κινεζικο!ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μια ενδεικτική πρόταση εδώ. Μιλάμε για διπύρηνο Atom, Android 4.2.2 (4.4.2 θα πάρει πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα RK3188 - αν πάρουν κάτι σταθερό - λόγω Intel), FullHD ανάλυση και με όλα τα κλασσικά "μπλιμπλίκια" που έχουν τα Κινέζικα (εκτός της HDMI που δεν έχει το συγκεκριμένο). Το συγκεκριμένο "χτυπάει" κοντά στα 25000 στο Antutu (το οποίο δεν έχει ακόμα native έκδοση για x86). Έχω επίσης "πιάσει" στα χέρια μου ΟΕΜ Intel Atom DualCore tablet με ανάλυση 1280x800, το οποίο είχε κάτι εξωφρενικές επιδόσεις (34000) λόγω ανάλυσης, αλλά η GPU του σε κάθε περίπτωση (ακόμα και σε FullHD αναλύσεις) είναι έτη φωτός μπροστά από αυτές των RK3188 και ίσως και του αναμενόμενου RK32xx. Αν δεν υπήρχε θέμα χρημάτων, θα αγόραζα το i9 και για το ενδεχόμενο να το "πειράξω" ώστε να επιχειρήσω να τρέξω Windows 8.1. Από θέματα αξιοπιστίας, είναι Ramos και δεν έχει γραφτεί κάτι για σοβαρό πρόβλημα (π.χ flash). Ψιλοασυμβατότητες τις έχει - λόγω x86 - αλλά αυτά λύνονται μέρα με τη μέρα. Το συγκεκριμένο πουλάει τρελά πάντως και το έχει φέρει και το Πλαίσιο εδώ (ΟΕΜ) με +€90 στην τιμή που βλέπεις στον παραπάνω σύνδεσμο. Μικροασυμβατότητες με native κώδικα εφαρμογών (π.χ Antutu) αλλά βγαίνουν αναβαθμίσεις και τα επιλύουν. Ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις σας. Κοίταξα τις ταμπλέτες που μου προτείνετε και μοιάζουν πολλά υποσχόμενες. Τουλάχιστον για κάποιον που θέλει μια ταμπλέτα 7,9 ή 8,9. Εγώ όμως θέλω οπωσδήποτε 9,7 ή 10,1. Έψαξα όσο μπορούσα σε όλα τα μαγαζιά και δεν βρήκα παρά μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ταμπλέτες με τον Atom. Μπορεί το Ramos i9 να έχει πουληθεί καλά, αλλά στο φόρουμ μας η σχετική συζήτηση έχει ακόμα μόνο 2 σελίδες. Τα τρελά μπεντσμαρκ δεν μου λένε και πολλά πράγματα μιας και έχω διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι παρόλο που μετά από αλλαγή ρομ έπεσε η βαθμολογία σε ταμπλέτα που είχα, στη πράξη η ταμπλέτα ήταν σε όλα καλύτερη. Διάβάζω ότι ο Atom είναι το μέλλον και όχι μόνο για τις ταμπλέτες και ότι η Intel δηλώνει ότι δεν θα χάσει άλλη φορά το τραίνο εννοώντας την έκρηξη πωλήσεων ταμπλετών (που την έχασε) και πως θα γεμίσουν τα ράφια με Atom ταμπλέτες που θα κάνουν μέχρι και $150. Φαντάζομαι ότι και οι κινέζοι θα ακολουθήσουν με Atom ταμπλέτες σε διάφορες συνθέσεις και διαστάσεις για όλα τα γούστα. Όλα αυτά στο κοντινό μέλλον. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι κλασσικό όπως κλασσική είναι και η απάντησή του. Να περιμένω για να πάρω το λίγο καλύτερο έχοντας περισσότερες κριτικές και μεγαλύτερη επιλογή; Η αναμονή όμως δεν τελειώνει ποτέ μιας και πάντα θα περιμένουμε κάτι καλύτερο. Εγώ θέλω μια ταμπλέτα ΤΩΡΑ και εκτιμώ από αυτά που διάβασα ότι η συγκεκριμένη αγορά (ταμπλέτες Atom) είναι ακόμη στα σπάργανα. Επειδή λοιπόν δεν έχει νόημα να περιμένω μερικούς μήνες και επειδή τα υπάρχοντα μοντέλα δεν με καλύπτουν, θα κατευθυνθώ σε ότι είναι καλό σήμερα. Θα ψάξω να βρω το απλό Pipo M6, κι όπου με διαβεβαιώσουν ότι το έχουν, θα το πάρω. ΥΓ. Ξέρετε το Pipomall; Έχει καμμιά σχέση με τους απατεώνες του focalandroid (cube-tablet, κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Thanx Alex, πανω κατω τα ιδια πραματα βλεπω να φορανε. Μονο μικρες αλλαγες σε εμφανιση και τιμες παρατηρω. Απο εικονες μαλλον το W4 φαινεται πολυ ωραιο, αλλα Ελλαδα δειχνει να εχει μονο το W3 ακομα... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το τοπικ μου διαγραφηκε και μεταφερθηκε σαν ποστ σε νημα για android tablets... Ελλάδα κυκλοφορούν μονο το Dell,Toshiba και Lenovo Miix 8 Το Acer w4 και Asus note 8 οχι οπως και το ThinkPad 8 παει Μάρτιο(ίσως εμφανιστούν το Asus/Acer πιο γρήγορα,διοτι ήδη έξω άρχισε η κυκλοφορία του) Το Dell κυκλοφορει ήδη,αλλα πιο μαζικά οταν το φέρει επίσημα η αντιπρόσωπια εδω εώς Μάρτιο αργότερα. Η μονη διαφοροποίηση στα 8ρια οτι το Asus εχει Wacom digitazer και το ThinkPad 8 full HD οθονη,αλλιως σε specs τα ίδια ειναι γενικώς. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts