Asterisd Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μετά απο αρκετό ψάξιμο για ένα 7ράκι για απλή οικιακή χρήση και παιχνίδι για τα παιδιά, κατέληξα στο Colorfly E708 Q1 http://www.colorful-europe.de/E708/index.html http://tablethype.de/wp-content/uploads/2013/11/colorfly-e708.jpg Operating System: Android 4.2.2 Model: Colorfly E708 Quad Core Announced: 2013.09 Product Type: Tablet PC Keyboard: Touch Screen Display Technology: IPS Capacitive touch screen Screen Size: 7 inch Max Resolution: 1280*800 CPU Manufacturer: Allwinner CPU Model: A31s Quad Core CPU Speed: 1.0GHz RAM / Technology: DDR3 RAM Installed Size: 1GB Hard Drive Type: NAND FAST FLASH Hard Drive Capacity: 8GB PCMCIA Expansion: T-FLASH(Support 32GB MAX) Camera: 0.3MP HDMI: Yes 3G: External 3G Bluetooth: NO GPS: NO G-Sensor: Yes Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office Language: Multi-language support Battery Type: Li-ion 2300 mAh (reference only) Power Device Type: AC Adapter, AC 100-240V Charging Voltage: DC 5V 2A Voltage required: 100/240V Color: Black + White Item Dimensions/ W*D*H: 190*117*8mm Net Weight: 250g Input/Output Connectors Ports: 1 x Micro USB OTG Port 1 x Micro SD card slot 1 x Earphone jack 1 x Mini HDMI port Για τα χρήματά του (62 Ε από geekbuying) μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο και πολυ οικονομικό και το παρήγγειλα Το έχει κανείς? Το έχω παραγγείλει εδώ και 10 μέρες, όπως και μιά μπαταρία 4500mAh για να του βάλω, γιατί με τα 2300 δεν βγάζει δίωρο λένε. Χαμηλό Antutu έχει, στα 13.000, όταν το αντίστοιχο Onda έπιανε 22.000 και μάλιστα με την 512MB ram. Αν βγάλουν βελτιστοποιημένο firmware και δούμε αντίστοιχο antutu, θα είναι το απόλυτο 7ιντσο σε τιμή έκπληξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas1 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπερα παιδια, ψαχνω ταμπλετ 8 ιντσων με ips οθονη εχετε καμια καλη και φτηνη προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Το έχω παραγγείλει εδώ και 10 μέρες, όπως και μιά μπαταρία 4500mAh για να του βάλω, γιατί με τα 2300 δεν βγάζει δίωρο λένε. Χαμηλό Antutu έχει, στα 13.000, όταν το αντίστοιχο Onda έπιανε 22.000 και μάλιστα με την 512MB ram. Αν βγάλουν βελτιστοποιημένο firmware και δούμε αντίστοιχο antutu, θα είναι το απόλυτο 7ιντσο σε τιμή έκπληξη... Το σκεφτομαι και εγω γιατι θελω ενα γενικα απλο και φτηνο tablet. Ποια μπαταρια παρηγγειλες? Πως μπορω να την αλλαξω και εγω? thanks. Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 http://www.ebay.com/itm/281133823422?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Το ίδιο μέγεθος αλλά σε 3.6mm, την έχει φορέσει κάποιος στο https://www.facebook.com/groups/ColorFlyE708/ . Η δικιά μου που παρήγγειλα είναι 4mm πάχος, αλλά δεν πιστεύω να έχω θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τι γνώμη έχετε για αυτό; http://www.onda-tablet.com/onda-v819-3g-7-9-inch-quad-core-android-tablet-pc-gps-bluetooth-fm-16gb.html Το έχει κάποιος για να μου πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και το νήμα είναι μεγάλο :) Αναζητώ ένα tablet 10" εώς 140-150€ για ηλικία 7-9 ετών! Θεωρητικά για να μπορει να παίξει κανένα παιχνίδι και λίγο Ίντερνετ, social. Κάθε πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ Έκ των προτέρων. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και το νήμα είναι μεγάλο :) Αναζητώ ένα tablet 10" εώς 140-150€ για ηλικία 7-9 ετών! Θεωρητικά για να μπορει να παίξει κανένα παιχνίδι και λίγο Ίντερνετ, social. Κάθε πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ Έκ των προτέρων. Mόλις σήμερα παρέλαβα (για λογαριασμό φίλου) το Ainol Novo 10 Hero. Σε 15 μέρες ήρθε από κίνα με την ΣΙΓΚ ΠΟΣΤ. Από όσα διάβασα το ταμπλετάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του, ίσως από τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα. Το έχουν με το μικρό του τώρα και το επεξεργάζονται. Πιστεύω δεν θα πέσεις έξω αν πας για αυτό. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Mόλις σήμερα παρέλαβα (για λογαριασμό φίλου) το Ainol Novo 10 Hero. Σε 15 μέρες ήρθε από κίνα με την ΣΙΓΚ ΠΟΣΤ. Από όσα διάβασα το ταμπλετάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του, ίσως από τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα. Το έχουν με το μικρό του τώρα και το επεξεργάζονται. Πιστεύω δεν θα πέσεις έξω αν πας για αυτό. Παναγιώτης Καλημέρα και σ ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έχεις μήπως κάποιο διαθέσιμο λινκ για να το δω; * αν δεν επιτρέπεται δημοσίως με πμ :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημέρα και σ ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έχεις μήπως κάποιο διαθέσιμο λινκ για να το δω; * αν δεν επιτρέπεται δημοσίως με πμ :) Η παραγωγη του εχει σταματησει καιρο τώρα. Πρόσεχε μην είναι επισκευασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Η παραγωγη του εχει σταματησει καιρο τώρα. Πρόσεχε μην είναι επισκευασμένο. Αυτό δεν το γνώριζα. Πάντως στο buyincoins που το πήρα, με το που το παρήγγειλα κατευθείαν το έβγαλε sold out. Το τελευταίο πήρα. Βέβαια ακόμα εγώ δεν το έχω δει, ελπίζω να μην έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Παναγιώτης Edited January 31, 2014 by aboulafia προσθήκη link Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Η παραγωγη του εχει σταματησει καιρο τώρα. Πρόσεχε μην είναι επισκευασμένο. Άρα το απορρίπτουμε...! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδια ριξτε μια ματια στο ONDA 975M Γενικα τα σπαει και υπαρχει και σεχετικο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383722 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μια ερώτηση... έχω πάρει το Onda V975M που φορτίζει μέσω usb...διερωτώμαι, υπάρχει κάποιο usb (otg) cable splitter ή hub, ώστε να φορτίζω ταυτόχρονα τη ταμπλέτα και να έχω συνδεδμένη κάποια άλλη συσκευή; Πχ http://www.banggood.com/Wholesale-2-In-1-Femal-OTG-Plug-To-Male-Micro-USB-Adapter-Cable-For-Tablet-p-55914.html http://www.banggood.com/Wholesale-2-In-1-Femal-OTG-Plug-To-Male-Mini-USB-Adapter-Cable-For-Tablet-p-55912.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μια ερώτηση... έχω πάρει το Onda V975M που φορτίζει μέσω usb...διερωτώμαι, υπάρχει κάποιο usb (otg) cable splitter ή hub, ώστε να φορτίζω ταυτόχρονα τη ταμπλέτα και να έχω συνδεδμένη κάποια άλλη συσκευή; Πχ http://www.banggood.com/Wholesale-2-In-1-Femal-OTG-Plug-To-Male-Micro-USB-Adapter-Cable-For-Tablet-p-55914.html http://www.banggood.com/Wholesale-2-In-1-Femal-OTG-Plug-To-Male-Mini-USB-Adapter-Cable-For-Tablet-p-55912.html Λογικά λόγω android θα είναι όπως και τα κινητά. Αν το βάλεις για φόρτιση από usb έχει επιλογή για "φόρτιση μόνο" ή να το βλέπει σαν δίσκο (αλλά τότε δεν φορτίζει), οπότε πιθανολογώ πως δεν θα γίνεται κάτι τέτοιο. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 μηπως γνωριζετε κανενα οικονομικο tablet μεχρι 100 ευρω?Μ'ενδιαφερει να βλεπω απροβληματιστα ιντερνετ,βιντεακια,ευκρινης οθονη χωρις κολληματα και επανεκκινησεις και μεγαλη διαρκεια μπαταριας..!!!και οσο το δυνατον με περισσοτερες δυνατοτητες..!!ευχαριστω..!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 μηπως γνωριζετε κανενα οικονομικο tablet μεχρι 100 ευρω?Μ'ενδιαφερει να βλεπω απροβληματιστα ιντερνετ,βιντεακια,ευκρινης οθονη χωρις κολληματα και επανεκκινησεις και μεγαλη διαρκεια μπαταριας..!!!και οσο το δυνατον με περισσοτερες δυνατοτητες..!!ευχαριστω..!!:( Επειδη και γω ειμαι σε αυτο το διλλημα, ψαχνω ενα οικονομικο "μικρο" tablet,δηλ 7 ή 8 ιντσων μεχρι 100-110 usd. Επειδη υπαρχουν απειρα tablets στην αγορα οι ερωτησεις μου ειναι: 1. Αληθευει οτι οσο πιο μεγαλη αναλυση τοσο δυσκολευει η CPU να τα βγαλει περα? (1024*768 ειναι καλα για 7 ιντσες?) 2. Ποια CPU ειναι καλυτερη?(δηλ value for money) πχ υπαρχουν πολλα με A31s, άλλα με RK3188 κτλ κτλ 3. Φανταζομαι οτι εχει κατω απο 1GB RAM απορριπτεται ε? Πχ το Colorfly E708 Q1 μου φαινεται καλη λυση αλλα εχει τραγικη μπαταρια. Ειναι βεβαια και το Onda V701s, το PIPO S1 Pro και η λιστα ειναι απειρη... Ειμαι σχετικα αναποφασιστος... Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το Onda 701s έχει τραγική οθόνη. Το 711s είναι καλό, με IPS, αλλά πρέπει να πάρεις το 1/16GB, πρόσεξε μην πάρεις το 512/8GB. Το Pipo s6 το περιμένω από μέρα σε μέρα για να το δω (για φίλο), όπως επίσης και το Colorfly E708, που το θέλω για τον γιό. Για το πρόβλημα της μπαταρίας έχω παραγγείλει μιά 4500mAh από Ebay, οπότε με 85€ σύνολο πιστεύω ότι το ταμπλετάκι θα σκίζει (6 ώρες διάρκεια λένε στο FB group του Ε708 με την 4000mAh) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το colorfly το εχω παραγγείλει και εγώ.. Υπάρχει καμια εκτίμηση για το πόσο κρατάει η μπαταρία σε φουλ χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Μιάμισυ ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyB_78 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπέρα σας! Την γνωμη σας για αγορα tablet με budget 150-200 ευρω παιδια, εχω να παρακολουθησω τις εξελιξεις αρκετο καιρο μιας και ειχα το Ainol novo hero 10 εδω και 7 περιπου μηνες αλλα πριν 4 μερες εσβησε και δεν λεει να ξαναανοιξει. Εχω ακουσει καλα λογια για το Pipo M9pro ... Οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 παιδια για πειτε γνωμη για το vero g8i που το ειδα στον κωτσοβολο.ωραιο μου φανηκε για την γυναικα.εχει atom αυτο ειναι καλο η κακο?λεω κακο γιατι δυο ιδια ταμπλετ με το ενα με atom και το αλλο με rk1388 το atom χρησιμοποιουσε πολυ πιο πολυ ραμ απο οτι ο RK1388! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Χωρίς να θέλω να επηρεάσω, να πω οτι δύο Vero που έχουν περάσει ως τώρα από τα χέρια μου, είχαν και τα δύο πρόβλημα με το touch screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 καλησπέρα θέλω να αγοράσω το παρακάτω μοντέλο από merimobiles http://www.merimobiles.com/ainol-novo-eternal-quad-core-10-1-inch-16gb-hdmi_p/meri7711.htm το έχει αγοράσει κανένας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Χωρίς να θέλω να επηρεάσω, να πω οτι δύο Vero που έχουν περάσει ως τώρα από τα χέρια μου, είχαν και τα δύο πρόβλημα με το touch screenδεν ειχαν εγγυηση απο την εδω αντιπροσωπεια oktabit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπέρα σας! Την γνωμη σας για αγορα tablet με budget 150-200 ευρω παιδια, εχω να παρακολουθησω τις εξελιξεις αρκετο καιρο μιας και ειχα το Ainol novo hero 10 εδω και 7 περιπου μηνες αλλα πριν 4 μερες εσβησε και δεν λεει να ξαναανοιξει. Εχω ακουσει καλα λογια για το Pipo M9pro ... Οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη. Ευχαριστω! Μόλις σήμερα το πρωί παρέλαβα το Pipo max m6. Βέβαια δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από τάμπλετ, αλλά το μηχάνημα φυσάει και η οθόνη του απλά "κρύσταλλο". Στα 180€ που το πήρα μαζί με το HDMI καλώδιο του θεωρώ πως είναι φανταστική αγορά. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts