djfog Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παρέλαβα σήμερα το ifive mini 2 από Spemall. Πρώτες εντυπώσεις, πολύ καλές. Θα το δουλέψω και θα επανέλθω αναλυτικότερα. Καλορίζικο φίλε μου!! Περιμένω με αγωνία νέα σου, καθώς το συγκεκριμένο μου έχει μπει στο μάτι από την αρχή που το είδα ;) Σίγουρα δεν έχει gps? Γιατί στα χαρακτηριστικά του το γράφει, εν αντιθέσει με άλλα που έχουν μόνο τις υπηρεσίες google και δε γράφουν καν ότι έχουν gps... :confused: Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ρε παιδιά υπάρχει καμιά θήκη από Ελλάδα για το hyundai x700??Δεν μπορώ να βρω με τίποτα!(από το εξωτερικό δεν θέλω γιατί θα πρέπει να περιμένω 100 χρόνια) Αν είσαι Αθήνα, ξέρω να σε στείλω σε μια στοά.....εχει τις περισότερες από τις θήκες που βλέπουμε στα site. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αν είσαι Αθήνα, ξέρω να σε στείλω σε μια στοά.....εχει τις περισότερες από τις θήκες που βλέπουμε στα site. Μένω Κέρκυρα οπότε δεν γίνεται,κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αν με αφήσουν τα μικρά, θα προσπαθήσω! Σε ποιο site είπαμε πως ανεβάζουμε τις φωτογραφίες για να βάλουμε το link; tinypic.com, postimage.org Ρε παιδιά υπάρχει καμιά θήκη από Ελλάδα για το hyundai x700??Δεν μπορώ να βρω με τίποτα!(από το εξωτερικό δεν θέλω γιατί θα πρέπει να περιμένω 100 χρόνια) Κάποιος μου πε ότι έχει φθηνές θήκες σε μαγαζί στην Ερμού. Ακόμα περιμένω να μου πει πού ακριβώς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 tinypic.com, postimage.org Κάποιος μου πε ότι έχει φθηνές θήκες σε μαγαζί στην Ερμού. Ακόμα περιμένω να μου πει πού ακριβώς Δεν μένω Αθήνα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 απλά το rootάρεις κ βγάζεις ότι δεν χρειάζεσαι Συμφωνώ Σταύρο, απλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιον οδηγό για να το κάνω root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Συμφωνώ Σταύρο, απλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιον οδηγό για να το κάνω root. -.- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 το χω κάνει σελιδοδείκτη πάνω στη μπάρα για να το αντιγράφω 10 φορές τη μέρα όποτε διαβάζω «δεν ξέρω να κάνω root»:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 -.- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 το χω κάνει σελιδοδείκτη πάνω στη μπάρα για να το αντιγράφω 10 φορές τη μέρα όποτε διαβάζω «δεν ξέρω να κάνω root»:p Οδηγίες στα Ελληνικά δεν έχεις σε σελιδοδείκτη παρακαλώ??? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 -.- http://forum.xda-developer....php?t=1886460 το χω κάνει σελιδοδείκτη πάνω στη μπάρα για να το αντιγράφω 10 φορές τη μέρα όποτε διαβάζω «δεν ξέρω να κάνω root» xaxaxxa! Και μόλις το έκανα και εγώ σελιδοδείκτη! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Οδηγίες στα Ελληνικά δεν έχεις σε σελιδοδείκτη παρακαλώ??? :lol: 1. Ενεργοποιείς το USB Debugging/Εντοπισμός σφαλμάτων USB στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου 2. Κατεβάζεις το μαραφέτι Root_with_Restore_by_Bin4ry_v21 3. Τρέχεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή, πατάς 1, enter, και συνδέεις με USB το κινητό, κι όταν βγάλει την οθόνη για Restore/Επαναφορά την κάνεις, κι έτοιμο μετά τις επανακινήσεις που θα κάνει! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια χτες μου εστειλαν τo tracking number της παραγγελίας μου αλλα δεν βρισκω πουθενά κάποιο site για να δω την κατασταση της παραγγελίας μου(Το παραγγειλα με Singapore post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλη σας ημερα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο διαπιστωσα οτι τελικα ειμαι για 10ιντσο. Πολυ μικρο το 7αρι στα χερια μου, αλλιως θα εσπαγα τον κοσμο να βρω το Fire. Απο 8ιντσα δυστηχως εχουν μεινει λιγο πισω οι εταιριες, και τα 9,7 ειναι αρκετα ακριβα για κινεζικα. Κατεληξα στο Ainol Hero οπως πολλα παιδια απο εδω αλλωστε. Αυτο που θα ηθελα απο εσας θα ηταν να μου πειτε απο που να το προμηθευτω Pandawill? Buyinicons? ή πιο αλλο?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια χτες μου εστειλαν τo tracking number της παραγγελίας μου αλλα δεν βρισκω πουθενά κάποιο site για να δω την κατασταση της παραγγελίας μου(Το παραγγειλα με Singapore post) Κανεις πλακα ετσι?:p https://www.google.gr/search?q=Singapore+post&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλη σας ημερα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο διαπιστωσα οτι τελικα ειμαι για 10ιντσο. Πολυ μικρο το 7αρι στα χερια μου, αλλιως θα εσπαγα τον κοσμο να βρω το Fire. Απο 8ιντσα δυστηχως εχουν μεινει λιγο πισω οι εταιριες, και τα 9,7 ειναι αρκετα ακριβα για κινεζικα. Κατεληξα στο Ainol Hero οπως πολλα παιδια απο εδω αλλωστε. Αυτο που θα ηθελα απο εσας θα ηταν να μου πειτε απο που να το προμηθευτω Pandawill? Buyinicons? ή πιο αλλο?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων από minideal στα 141€ Ρε παιδια χτες μου εστειλαν τo tracking number της παραγγελίας μου αλλα δεν βρισκω πουθενά κάποιο site για να δω την κατασταση της παραγγελίας μου(Το παραγγειλα με Singapore post) Google is your friend. (sao.cn) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλη σας ημερα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο διαπιστωσα οτι τελικα ειμαι για 10ιντσο. Πολυ μικρο το 7αρι στα χερια μου, αλλιως θα εσπαγα τον κοσμο να βρω το Fire. Απο 8ιντσα δυστηχως εχουν μεινει λιγο πισω οι εταιριες, και τα 9,7 ειναι αρκετα ακριβα για κινεζικα. Κατεληξα στο Ainol Hero οπως πολλα παιδια απο εδω αλλωστε. Αυτο που θα ηθελα απο εσας θα ηταν να μου πειτε απο που να το προμηθευτω Pandawill? Buyinicons? ή πιο αλλο?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων merimobiles στα 137€ και έχει και 7% έκπτωση σήμερα οπότε παει στα 127€. Χτύπα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δεν το βλέπω με την έκπτωση που αναφέρεις.Κάνω κάτι λάθος άραγε ή το χάσαμε το κορμί πατριώτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δεν το βλέπω με την έκπτωση που αναφέρεις.Κάνω κάτι λάθος άραγε ή το χάσαμε το κορμί πατριώτη; Πρέπει να εγγραφείς στο newsletter και σου ερχεται mail. Αλλα και έτσι απλά οταν κανεις την παραγγελια γραφεις κατω που νομιζω λεει apply coupon : part2 και γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Καλη σας ημερα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο διαπιστωσα οτι τελικα ειμαι για 10ιντσο. Πολυ μικρο το 7αρι στα χερια μου, αλλιως θα εσπαγα τον κοσμο να βρω το Fire. Απο 8ιντσα δυστηχως εχουν μεινει λιγο πισω οι εταιριες, και τα 9,7 ειναι αρκετα ακριβα για κινεζικα. Κατεληξα στο Ainol Hero οπως πολλα παιδια απο εδω αλλωστε. Αυτο που θα ηθελα απο εσας θα ηταν να μου πειτε απο που να το προμηθευτω Pandawill? Buyinicons? ή πιο αλλο?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων Βασικά κι εγώ το ιδιο σκέφτομαι. Τη χαμηλότερη τιμή την έχει το buycoins οπως είδα στα 175$ με free shipping. Και το pandawill το ίδιο μεν αλλά επειδη πολλοί γράφουν για μεγάλες καθυστερήσεις και ελλείψεις στο συγκρεκριμένο site το σκέφτομαι YΓ: τώρα πρόσεξα αυτό που ανέφεραν παραπάνω για 5% εκπτωση στο pandawill αλλά και 6% έκπτωση αμα κάνεις like στη σελίδα του buycoins στο facebook οπότε πάει τελική 164,5€ περίπου 130€. Νομίζω ότι δεν αξίζει να περιμένω κι άλλο για κανά pipo m9 που έλεγα με τέτοια τίμη θα το χτυπήσω θεωρώ Edited March 16, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ψάχνω 10ιντσο για φίλο με 2 ηχεία και καλή οθόνη. Θα του προτεινα το δικό μου (Ν101), αλλά αλλά δεν κυκλοφορεί πια. Τι προτείνετε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ψάχνω 10ιντσο για φίλο με 2 ηχεία και καλή οθόνη. Θα του προτεινα το δικό μου (Ν101), αλλά αλλά δεν κυκλοφορεί πια. Τι προτείνετε; Κυκλοφορεί το δικό σου αλλά και το window n101 2. Επισης καταγράφεται έντονο ''ρεύμα'' προς το ainol novo hero 1 σε πολυ καλή τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Κυκλοφορεί το δικό σου αλλά και το window n101 2. Επισης καταγράφεται έντονο ''ρεύμα'' προς το ainol novo hero 1 σε πολυ καλή τιμη Το δικό μου με τα 2 ηχεία είναι ακόμα στην αγορά; Νόμιζα ότι σταμάτησε λόγω παλαιότητας. Πού το βρήκες; Το HERO I βλέπω ότι φοριέται πολύ αλλά με χαλάει η διπύρηνη gpu. Τιμή όμως και χαρακτηριστικα μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Το δικό μου με τα 2 ηχεία είναι ακόμα στην αγορά; Νόμιζα ότι σταμάτησε λόγω παλαιότητας. Πού το βρήκες; Το HERO I βλέπω ότι φοριέται πολύ αλλά με χαλάει η διπύρηνη gpu. Τιμή όμως και χαρακτηριστικα μια χαρά. ναι, φυσικά και κυκλοφορεί το N101 I σε πολλά μαγαζιά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Ισχυουν αυτα που γραφει για merimobiles ο φιλος gechro. Μολις παραγγελνω το Hero 1. Edit'' Ξερω θα ρωτησω βλακεια αλλα γιατι το site και το ΧΕ.com εγραφε 128€ και το paypal 134,5€ την αγανακτηση??? Edited March 16, 2013 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Το δικό μου με τα 2 ηχεία είναι ακόμα στην αγορά; Νόμιζα ότι σταμάτησε λόγω παλαιότητας. Πού το βρήκες; Το HERO I βλέπω ότι φοριέται πολύ αλλά με χαλάει η διπύρηνη gpu. Τιμή όμως και χαρακτηριστικα μια χαρά. Δες εδω. Δεν θυμάσαι που σε ρωτούσα αν είναι καλό το wifi γιατί ήμουν έτοιμος να το πάρω? http://www.merimobiles.com/window-n101-1-6-ghz-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-1280-800-with-32gb-android-4-1-hdmi-bluetooth_p/meri6566.htm http://www.minideal.net/window-yuandao-n101-10-1-dual-core-rk3066-1-6ghz-ips-16gb-android-tablet-pc.html Edited March 16, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Δες εδω. Δεν θυμάσαι που σε ρωτούσα αν είναι καλό το wifi γιατί ήμουν έτοιμος να το πάρω? http://www.merimobiles.com/window-n101-1-6-ghz-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-1280-800-with-32gb-android-4-1-hdmi-bluetooth_p/meri6566.htm http://www.minideal.net/window-yuandao-n101-10-1-dual-core-rk3066-1-6ghz-ips-16gb-android-tablet-pc.html Κάτι θυμάμαι. Τελικά τι πήρες με καλό wifi? Πάντως το Merimobiles δεν το εμπιστεύομαι. Πήρε φίλος το ίδιο Ν101 με μένα και τις πρώτες βδομάδες είχε πρόβλημα με γραμμές στην οθόνη. Μετά έφυγαν σιγά σιγά μόνες τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts