gechro Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 καλημερα σε ολους. εχει κανεις αποψη για τα ramos και συγκεκριμενα για το i9s; ευχαριστω εκ των προτερων Γενικά τα Ράμος είναι καλά αλλά ακριβά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους.Απ' ότι είδα, δεν υπάρχει ανάλογο θέμα και σκέφτηκα ν' ανοίξω ένα εδώ!!Ποια είναι η γνώμη σας παιδιά για την MLS στα τάμπλετ?Και 2) σκέφτομαι να πάρω το MLS iQTab Bianco 3G.Αξίζει;Τι λέτε; http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=362 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όσοι από εσάς έχετε κινέζικο Windows Tablet ή Dual Boot με Android + Windows, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μήνυμα και ενημερώστε μας αν παρατηρείτε αυτό το φαινόμενο και στη δική σας συσκευή... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Ρε παιδία τι θα μου προτείνατε σε φτηνό αλλά καλό ταμπλετ?? Δεν με νοιάζει να είναι κινέζικο, Φτάνει να τρέχει Android και να το παιδεύω χωρίς να κολλάει... Μπορώ να δώσω το μέγιστο 150 ευρώ Edited June 16, 2015 by gkontos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ρε παιδία τι θα μου προτείνατε σε φτηνό αλλά καλό ταμπλετ?? Δεν με νοιάζει να είναι κινέζικο, Φτάνει να τρέχει Android και να το παιδεύω χωρίς να κολλάει... Μπορώ να δώσω το μέγιστο 150 ευρώ http://m.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-3G-MTK8392-Octa-Core-97-Inch-Android-44-Tablet-p-930639.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπερα παιδια κ εγω μια γνωμη για ταμπλετ μεχρι 200 € 3g θελω κοιταω κατι σε onda v919 το εχει κανενα?καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky_monk Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω τάμπλετ και έχω καταλήξει σε κάποια από την κινέζικη αγορά. Είμαι ανάμεσα στο Teclast P98 4g στο Onda V919 4g air και στο Cube talk 9X. Ποια είναι η γνώμη σας; Ανοιχτός και σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση για κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά και τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 http://m.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-3G-MTK8392-Octa-Core-97-Inch-Android-44-Tablet-p-930639.html Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες φίλε μου για αυτο?? Το έχεις δοκιμάσει? Απο μπαταρία τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το ανηψουδι έχει γιορτή σε κάνα μήνα και μου ζήτησε αναβάθμιση στο tablet.Παιχνιδομηχανή οπότε οι μόνες προϋποθέσεις είναι δεκαρι, να τσουλανε τα games και αξιοπρεπή οθόνη.Ταβάνι τα 150 ευρώ και μάλλον πάμε για κινέζο αν και το σκέφτομαι και από Ελλάδα με κάποιες ελαφρές παραχωρήσεις. Έτσι πρόχειρα μου έρχεται το cube 9x.Any other ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλησπέρα.Επειδή έχω καλη επιδότηση στην cosmote μπορώ να πάρω δωρεαν αυτο το tablet http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=313 Απο χαρακτηριστικα είναι αρκετά καλό.Γενικά για τα MLS tablets τi γνώμη έχετε? έχετε ακουσει προβλήματα?το συγκεκριμένο δεν το βρiσκω σε κάποιο review. Ξερω μόνο οτι η MLS είναι ελληνικη εταιρία και τα tablet φτιαχνονται στην κινα. θα το προτείνατε? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταλαθος ανοιξα νεο θεμα.Παρακαλώ καποιος να το μεταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω τάμπλετ και έχω καταλήξει σε κάποια από την κινέζικη αγορά. Είμαι ανάμεσα στο Teclast P98 4g στο Onda V919 4g air και στο Cube talk 9X. Ποια είναι η γνώμη σας; Ανοιχτός και σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση για κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά και τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες φίλε μου για αυτο?? Το έχεις δοκιμάσει? Απο μπαταρία τι λέει? Το ανηψουδι έχει γιορτή σε κάνα μήνα και μου ζήτησε αναβάθμιση στο tablet.Παιχνιδομηχανή οπότε οι μόνες προϋποθέσεις είναι δεκαρι, να τσουλανε τα games και αξιοπρεπή οθόνη.Ταβάνι τα 150 ευρώ και μάλλον πάμε για κινέζο αν και το σκέφτομαι και από Ελλάδα με κάποιες ελαφρές παραχωρήσεις. Έτσι πρόχειρα μου έρχεται το cube 9x.Any other ideas? Μακριά είπαμε από το onda air!!!! Το cube είναι πολύ καλό και με την καλύτερη μπαταρία που μπορείς να βρεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μπορούμε να το βρούμε από κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη?? Είναι εύκολο να δώσεις λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Μπορούμε να το βρούμε από κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη?? Είναι εύκολο να δώσεις λινκ? Οχι Δες σε banggood.com Pandawill.com Klpklp Edited June 26, 2015 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ακυρο ποστ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλημέρα έχω ένα tablet με windows 8.1 bing προχθές το έκανα format με τα windows που υπάρχουν στο site του κατασκευαστή. Το πρόβλημα μου είναι ότι μου λέει πως τα windows θέλουν ενεργοποιηση... Προσπαθώ να κάνω αλλα δεν υποστηρίζεται σε αυτό το region... Μπορείτε να με βοηθήσετε να τα ενεργοποιήσω? Ευχαριστώ Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Οχι Δες σε banggood.com Pandawill.com Klpklp Το banggood είναι αξιόπιστο για ηλεκτρονικά ή είναι σαν το aliexpress?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Το banggood είναι αξιόπιστο για ηλεκτρονικά ή είναι σαν το aliexpress?. Το banggood είναι κατάστημα, είναι αξιόπιστο και έχεις κανονικά την εγγύηση του paypal. Το aliexpress είναι σαν το eBay και αγοράζεις από πωλητές και δεν δέχεται paypal. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Α οκ ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν το ήξερα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Θέμα ασφάλειας δεν τίθεται πάντως απλά βρες αξιόπιστο πωλητή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 καλημερα σε ολους. εχει κανεις αποψη για αυτο; http://www.everbuying.net/product575164.html οχι απο πλευρα τιμης τοσο, οσο απο χαρακτηριστικα και δυνατοτητες. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλημέρα σε όλους!Τα φώτα σας..ψαχνω tablet 8'' android 1gb ram απο Ελλάδα εως 100ε maximum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 παιδια ψαχνω για tαblet μεχρι 150 ευρω 9-10 ιντζες, για να αντικαταστησω το ainol hero που εχω. Το θελω για παιχνιδια βιντεο. Τι μμου προτεινετε; σκεφτομαι το cube talk 9x αλλα επειδη βλεπω οτι ειναι περσινο, θα κρατησει 3-4 χρονια (αναβαθμισεις κλπ)? θα πάρει lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια καλημερα, μπορεις καποιος εμπειρος να μου δωσει τα φωτα του?! Ψαχνω ταμπλετα γυρω στο 100-ρι με 2 gb ram, καλη σχετικα αναλυση οθονης, 10' ιντσες, και σχετικα καλη παλι μπαταρια. Μπανιζω αυτο τον τελευταιο καιρο αλλα οπως ειπα δεν εχω ιδεα.... http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174921.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια καλημερα, μπορεις καποιος εμπειρος να μου δωσει τα φωτα του?! Ψαχνω ταμπλετα γυρω στο 100-ρι με 2 gb ram, καλη σχετικα αναλυση οθονης, 10' ιντσες, και σχετικα καλη παλι μπαταρια. Μπανιζω αυτο τον τελευταιο καιρο αλλα οπως ειπα δεν εχω ιδεα.... http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174921.html Καλά όλα αυτά. Πώς θα το πληρώσεις έχεις βρει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλά όλα αυτά. Πώς θα το πληρώσεις έχεις βρει; Νομιζά μπορώ να περάσω λεφτά στο paypal τωρα? οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts