vamvakoulas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Για οποιους ενδιαφερονται να μαθουν για ποιοτητα-επιδοσεις κλπ για intel cpu tablets ας ριξουν και ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ψαχνω καποιο tablet 8αρι win8, πληρες οχι RT, το οποιο να μην κολλαει καπου. Προφανως να μπορω να κανω οτι κανει ενας υπολογιστης εκτως απο gaming. Dell Venue Pro και Toshiba Encore WT8 ειναι 2 κομματια που εχω υποψιν μου. Υπαρχουν και αλλα, και απο αυτα εχετε καποια αποψη? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ψαχνω καποιο tablet 8αρι win8, πληρες οχι RT, το οποιο να μην κολλαει καπου. Προφανως να μπορω να κανω οτι κανει ενας υπολογιστης εκτως απο gaming. Dell Venue Pro και Toshiba Encore WT8 ειναι 2 κομματια που εχω υποψιν μου. Υπαρχουν και αλλα, και απο αυτα εχετε καποια αποψη? Καλυτερα να ρωτησεις στα νηματα της καθε αυσκευης που μπορει να σου απαντησουν χρηστες των συσκευων για οτι θες να μαθεις η στην επιλογη συσκευης. Πληροφοριακα υπαρχουν και το Asus Note 8,Lenovo Miix 8,Acer W4,Thinkpad 8 περα απο τα 2 που ανεφερες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλά τα κινέζικα έχουν play store? Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλά τα κινέζικα έχουν play store?Αυτα που εχουν,και ειναι παρα πολλα,το λενε στα αντιστοιχα σαιτ που τα πουλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ψαχνω καποιο tablet 8αρι win8, πληρες οχι RT, το οποιο να μην κολλαει καπου. Προφανως να μπορω να κανω οτι κανει ενας υπολογιστης εκτως απο gaming. Dell Venue Pro και Toshiba Encore WT8 ειναι 2 κομματια που εχω υποψιν μου. Υπαρχουν και αλλα, και απο αυτα εχετε καποια αποψη? Είπες 8αρι, αλλά εγώ έχω το Τ100, και μόνο καλά λόγια έχω να σου πω :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Είπες 8αρι, αλλά εγώ έχω το Τ100, και μόνο καλά λόγια έχω να σου πω :cool: Σωστα και το Τ100 αν θέλει σε 10αρι tablet. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Thanx Alex, πανω κατω τα ιδια πραματα βλεπω να φορανε. Μονο μικρες αλλαγες σε εμφανιση και τιμες παρατηρω. Απο εικονες μαλλον το W4 φαινεται πολυ ωραιο, αλλα Ελλαδα δειχνει να εχει μονο το W3 ακομα... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το τοπικ μου διαγραφηκε και μεταφερθηκε σαν ποστ σε νημα για android tablets... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Colorfly E708, τετραπύρηνο με IPS 1280x800 και 1gb ram στα 69€... Το Colorfly υποστηρίζει Bluetooth? Δεν αναφέρει κάτι στα specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ειδα στο κωτσοβολο διπλα διπλα το vero g8i και ενα αλλο που δεν θυμαμαι αλλα το vero ειχε intel και το αλλο το κλασσικο κινεζικο επεξεργαστη.και τα δυο με 1γιγα ραμ.αδεια απο εφαρμογες και τα δυο.παρατηρησα οτι το vero με τον intel ειχε ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ πολυ πιο πολυ ραμ απο οτι ο κινεζικος επεξεργαστης.300 ελευθερα στο vero ,800 ελευθερα στον κινεζικο!ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μια ενδεικτική πρόταση εδώ. Μιλάμε για διπύρηνο Atom, Android 4.2.2 (4.4.2 θα πάρει πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα RK3188 - αν πάρουν κάτι σταθερό - λόγω Intel), FullHD ανάλυση και με όλα τα κλασσικά "μπλιμπλίκια" που έχουν τα Κινέζικα (εκτός της HDMI που δεν έχει το συγκεκριμένο). Το συγκεκριμένο "χτυπάει" κοντά στα 25000 στο Antutu (το οποίο δεν έχει ακόμα native έκδοση για x86). Έχω επίσης "πιάσει" στα χέρια μου ΟΕΜ Intel Atom DualCore tablet με ανάλυση 1280x800, το οποίο είχε κάτι εξωφρενικές επιδόσεις (34000) λόγω ανάλυσης, αλλά η GPU του σε κάθε περίπτωση (ακόμα και σε FullHD αναλύσεις) είναι έτη φωτός μπροστά από αυτές των RK3188 και ίσως και του αναμενόμενου RK32xx. Αν δεν υπήρχε θέμα χρημάτων, θα αγόραζα το i9 και για το ενδεχόμενο να το "πειράξω" ώστε να επιχειρήσω να τρέξω Windows 8.1. Από θέματα αξιοπιστίας, είναι Ramos και δεν έχει γραφτεί κάτι για σοβαρό πρόβλημα (π.χ flash). Ψιλοασυμβατότητες τις έχει - λόγω x86 - αλλά αυτά λύνονται μέρα με τη μέρα. Το συγκεκριμένο πουλάει τρελά πάντως και το έχει φέρει και το Πλαίσιο εδώ (ΟΕΜ) με +€90 στην τιμή που βλέπεις στον παραπάνω σύνδεσμο. Μικροασυμβατότητες με native κώδικα εφαρμογών (π.χ Antutu) αλλά βγαίνουν αναβαθμίσεις και τα επιλύουν. Ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις σας. Κοίταξα τις ταμπλέτες που μου προτείνετε και μοιάζουν πολλά υποσχόμενες. Τουλάχιστον για κάποιον που θέλει μια ταμπλέτα 7,9 ή 8,9. Εγώ όμως θέλω οπωσδήποτε 9,7 ή 10,1. Έψαξα όσο μπορούσα σε όλα τα μαγαζιά και δεν βρήκα παρά μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ταμπλέτες με τον Atom. Μπορεί το Ramos i9 να έχει πουληθεί καλά, αλλά στο φόρουμ μας η σχετική συζήτηση έχει ακόμα μόνο 2 σελίδες. Τα τρελά μπεντσμαρκ δεν μου λένε και πολλά πράγματα μιας και έχω διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι παρόλο που μετά από αλλαγή ρομ έπεσε η βαθμολογία σε ταμπλέτα που είχα, στη πράξη η ταμπλέτα ήταν σε όλα καλύτερη. Διάβάζω ότι ο Atom είναι το μέλλον και όχι μόνο για τις ταμπλέτες και ότι η Intel δηλώνει ότι δεν θα χάσει άλλη φορά το τραίνο εννοώντας την έκρηξη πωλήσεων ταμπλετών (που την έχασε) και πως θα γεμίσουν τα ράφια με Atom ταμπλέτες που θα κάνουν μέχρι και $150. Φαντάζομαι ότι και οι κινέζοι θα ακολουθήσουν με Atom ταμπλέτες σε διάφορες συνθέσεις και διαστάσεις για όλα τα γούστα. Όλα αυτά στο κοντινό μέλλον. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι κλασσικό όπως κλασσική είναι και η απάντησή του. Να περιμένω για να πάρω το λίγο καλύτερο έχοντας περισσότερες κριτικές και μεγαλύτερη επιλογή; Η αναμονή όμως δεν τελειώνει ποτέ μιας και πάντα θα περιμένουμε κάτι καλύτερο. Εγώ θέλω μια ταμπλέτα ΤΩΡΑ και εκτιμώ από αυτά που διάβασα ότι η συγκεκριμένη αγορά (ταμπλέτες Atom) είναι ακόμη στα σπάργανα. Επειδή λοιπόν δεν έχει νόημα να περιμένω μερικούς μήνες και επειδή τα υπάρχοντα μοντέλα δεν με καλύπτουν, θα κατευθυνθώ σε ότι είναι καλό σήμερα. Θα ψάξω να βρω το απλό Pipo M6, κι όπου με διαβεβαιώσουν ότι το έχουν, θα το πάρω. ΥΓ. Ξέρετε το Pipomall; Έχει καμμιά σχέση με τους απατεώνες του focalandroid (cube-tablet, κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Thanx Alex, πανω κατω τα ιδια πραματα βλεπω να φορανε. Μονο μικρες αλλαγες σε εμφανιση και τιμες παρατηρω. Απο εικονες μαλλον το W4 φαινεται πολυ ωραιο, αλλα Ελλαδα δειχνει να εχει μονο το W3 ακομα... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το τοπικ μου διαγραφηκε και μεταφερθηκε σαν ποστ σε νημα για android tablets... Ελλάδα κυκλοφορούν μονο το Dell,Toshiba και Lenovo Miix 8 Το Acer w4 και Asus note 8 οχι οπως και το ThinkPad 8 παει Μάρτιο(ίσως εμφανιστούν το Asus/Acer πιο γρήγορα,διοτι ήδη έξω άρχισε η κυκλοφορία του) Το Dell κυκλοφορει ήδη,αλλα πιο μαζικά οταν το φέρει επίσημα η αντιπρόσωπια εδω εώς Μάρτιο αργότερα. Η μονη διαφοροποίηση στα 8ρια οτι το Asus εχει Wacom digitazer και το ThinkPad 8 full HD οθονη,αλλιως σε specs τα ίδια ειναι γενικώς. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το Colorfly υποστηρίζει Bluetooth? Δεν αναφέρει κάτι στα specs. Όχι, ο Α31 και Α31s δεν έχουν υποστήριξη bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Να ρωτησω λιγο, ψαχνομαι κ εγω για ενα RAMOS I9, αλλα εχω μια ερωτηση, επειδη ειναι βασισμενο στην αρχιτεκτονικη χ86 παιζει να υπαρχουν ασυμβατοτητες στα παιχνιδια κ στις εφαρμογες του play store?! Κ δεν εννοω οτι μπορει να διορθωθουν στο μελλον αλλα εγω το θελω αμεσα!! Αλλα ερωτηση, ποιο ειναι πιο γρηγορο κ πιο smooth κ παιζει απροσκοπτα ολα τα games που κυκλοφορουν?: RAMOS I9 PIPO M9 PRO ONDA V975M Πειτε να μου να διαλεξω σας παρακαλωωωωω!! Edited February 11, 2014 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ελλάδα κυκλοφορούν μονο το Dell,Toshiba και Lenovo Miix 8 Το Acer w4 και Asus note 8 οχι οπως και το ThinkPad 8 παει Μάρτιο(ίσως εμφανιστούν το Asus/Acer πιο γρήγορα,διοτι ήδη έξω άρχισε η κυκλοφορία του) Το Dell κυκλοφορει ήδη,αλλα πιο μαζικά οταν το φέρει επίσημα η αντιπρόσωπια εδω εώς Μάρτιο αργότερα. Η μονη διαφοροποίηση στα 8ρια οτι το Asus εχει Wacom digitazer και το ThinkPad 8 full HD οθονη,αλλιως σε specs τα ίδια ειναι γενικώς. Χμμ το W4 ειναι ισως το πιο ομορφο οπτικα, και τα αλλα εχουν τα προτερηματα που αναφερεις. Οποτε αυτα ειναι ολα και αποφασιζω αναλογα με τις αναγκες μου. Αν επαιρνε πενακι το Lenovo, ή Full HD το Asus Note θα κοιταγα αυτα. Περα απο ολα αυτα εχει ανακοινωθει κατι πιο πληρες για το μελλον μηπως? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Processor NVIDIA® Tegra® 4-up to 1.8 GHz quad+1 Cortex A15 72-core NVIDIA GeForce® GPU 1080p video decode, encord/record System Memory 1 GB DDR3L-1600, 12.8 GB/s Display 7” HD IPS LCD with LED backlight (1280x800) Camera 5 MP AF HDR rear VGA front webcam Storage 16 GB e.MMC Micro SD slot for up to additional 32 GB storage Audio Front-facing stereo speakers with unique bass reflex port NVIDIA PureAudioTM processing delivers increased volume, noise reduction, and echo cancellation Enhanced frequency range for more natural voice & higher highs Touch High-speed 10-point capacitive NVIDIA DirectTouch Stylus Included, chisel tip Communications 802.11 b/g/n Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 LE, GPS/GLONASS Sensors 9-axis (gyro, accelerometer, compass) Ambient light sensor for backlight control Peripheral Interfaces HDMI with up to Ultra HD 4K display support USB 2.0 with host and device support 3.5 mm audio jack with mic support Front mic for chat and voice commands Battery 4100 mAh for up to 8 hours HD video playback Power USB charger 5V, 2A Dimensions 200 x 120 x 9.4 mm, 320g το εχει κανεις το συγκεκριμενο ταμπλετακι?απο οσα reviews ειδα,φαινεται οτι πιο δυνατο κ lag-free υπαρχει στην αγορα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Χμμ το W4 ειναι ισως το πιο ομορφο οπτικα, και τα αλλα εχουν τα προτερηματα που αναφερεις. Οποτε αυτα ειναι ολα και αποφασιζω αναλογα με τις αναγκες μου. Αν επαιρνε πενακι το Lenovo, ή Full HD το Asus Note θα κοιταγα αυτα. Περα απο ολα αυτα εχει ανακοινωθει κατι πιο πληρες για το μελλον μηπως? Στις 8 ιντσες αυτα τα 6 μοντέλα ειναι αυστηρα,δεν αναμένεται κατι αλλο για το επόμενο εξάμηνο. Οπως τα λες ειναι,κάποιον συμβιβασμο θα κανεις οπως και να εχει. Μην ξεχνάς οτι στην ουσια ειναι η πρώτη γενια windows tablet σε αυτες τις ιντσες. Σίγουρα το προσεχώς μέλλον αναμένουμε ακομα πλήρεστερες προτασεις. Όρεξη να έχουμε δηλαδη και κανα φράγκο βεβαια:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Στις 8 ιντσες αυτα τα 6 μοντέλα ειναι αυστηρα,δεν αναμένεται κατι αλλο για το επόμενο εξάμηνο. Οπως τα λες ειναι,κάποιον συμβιβασμο θα κανεις οπως και να εχει. Μην ξεχνάς οτι στην ουσια ειναι η πρώτη γενια windows tablet σε αυτες τις ιντσες. Σίγουρα το προσεχώς μέλλον αναμένουμε ακομα πλήρεστερες προτασεις. Όρεξη να έχουμε δηλαδη και κανα φράγκο βεβαια:p Τα ThinkPad και Asus Note ξερουμε σε τι τιμη θα τα ξεκινησουνε? Ο λογος που ψηθηκα και ξεκινησε το ολο νταραβερι ειναι επειδη ειδα το Toshiba στα 270 προσφορα. Αν και τα αλλα δεν κανουν πολυ πανω απο 300 τα ψηνω αμεσα. αν πανε ομως πιο κοντα στα 400, δυσκολευει το θεμα. Απο δυνατοτητες θα ειναι σαν ενα υπολογιστη που εκτελει ολα τα βασικα μη βαρια προγραμματα και λειτουργιες και full hd video ο οποιος ομως δεν θα τρεχει games? Σε σχεση δλδ με ενα netbook 11.6 που χω τωρα με Dual-Core Celeron 1007U @1.5GHz και 2GB Ram θα ειναι περιπου στα ιδια ή σημαντικα υποδιεστερο? Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινισεις. :) Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τα ThinkPad και Asus Note ξερουμε σε τι τιμη θα τα ξεκινησουνε? Ο λογος που ψηθηκα και ξεκινησε το ολο νταραβερι ειναι επειδη ειδα το Toshiba στα 270 προσφορα. Αν και τα αλλα δεν κανουν πολυ πανω απο 300 τα ψηνω αμεσα. αν πανε ομως πιο κοντα στα 400, δυσκολευει το θεμα. Απο δυνατοτητες θα ειναι σαν ενα υπολογιστη που εκτελει ολα τα βασικα μη βαρια προγραμματα και λειτουργιες και full hd video ο οποιος ομως δεν θα τρεχει games? Σε σχεση δλδ με ενα netbook 11.6 που χω τωρα με Dual-Core Celeron 1007U @1.5GHz και 2GB Ram θα ειναι περιπου στα ιδια ή σημαντικα υποδιεστερο? Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινισεις. :) Θα σου πω για το T100 που έχει BayTrail. Τρέχει τα πάντα όλα, ακόμα και μικρομεσαία παιχνίδια (χωρίς να έχει dedicated κάρτα γραφικών), π.χ. Dungeon Hunter 4. Δεν βλέπω 60+ fps, αλλά είναι απολύτως αποδεκτό και ως gaming machine. Προφανώς παίζει τα πάντα σε emulators (από παλιά DOS μέχρι τα βαριά του MAME). Και βέβαια ανοίγει κανονικότατα και σφαιράτα οτιδήποτε αρχεία Office. Αν μπορείς να σκεφτείς λίγο τη σύγκριση, ο BayTrail είναι στα ίδια επίπεδα απόδοσης με τους τελευταίους Snap (800/805). Θεωρώ ότι σε σχέση με οποιοδήποτε παλιότερο dual-core επεξεργαστή, είναι από λίγο έως αρκετά ταχύτερος. Αν δεις κιόλας εδώ, θα δεις ότι ο BayTrail είναι σχεδόν άμεσα συγκρίσιμος με τους επεξεργαστές στα low-specced σύγχρονα laptops. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Τα ThinkPad και Asus Note ξερουμε σε τι τιμη θα τα ξεκινησουνε? Ο λογος που ψηθηκα και ξεκινησε το ολο νταραβερι ειναι επειδη ειδα το Toshiba στα 270 προσφορα. Αν και τα αλλα δεν κανουν πολυ πανω απο 300 τα ψηνω αμεσα. αν πανε ομως πιο κοντα στα 400, δυσκολευει το θεμα. Απο δυνατοτητες θα ειναι σαν ενα υπολογιστη που εκτελει ολα τα βασικα μη βαρια προγραμματα και λειτουργιες και full hd video ο οποιος ομως δεν θα τρεχει games? Σε σχεση δλδ με ενα netbook 11.6 που χω τωρα με Dual-Core Celeron 1007U @1.5GHz και 2GB Ram θα ειναι περιπου στα ιδια ή σημαντικα υποδιεστερο? Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινισεις. :) Το Asus ήδη το τσίμπησα εχθές στα 329 ευρω,το ThinkPad έξω ειναι 430 ευρω για το 64αρι παντα,τωρα εδω άγνωστο ποςο θα το φέρει η αντιπρόσωπια. Τελη του μηνός θα ξέρουμε με αρχές Μαρτίου. Στα specs τους ειναι μια χαρα και light προς μέση χρηση θα σε καλυψει απολυτα. Πανω απο το celeron στανταρ που αναφέρεις. Πλησιάζουν αρκετα τις επιδοςεις ενός i3 2012 μοντέλου δηλαδη sandy bridge. Μέρα με τη νύχτα με τα προ 3ετιας netbook ξεκάθαρα. Και σε gaming στα λεφτα τους ειναι αρκετα αξιοπρεπει θα έλεγα. http://forum.tabletpcreview.com/asus/59617-asus-t100-gaming-impressions-performance.html http://forum.tabletpcreview.com/dell/59470-dell-venue-8-pro-game-experiences-thread-not-just-touch-enabled-games.html Ίδιο επεξεργαστη εχουν ολα αυτα συν ίδια GPU. Δες και εδω http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-2365M-vs-Intel-Atom-Z3740 http://www.notebookcheck.net/Intel-Atom-Z3740-Tablet-SoC.101427.0.html Edited February 12, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το Asus ήδη το τσίμπησα εχθές στα 329 ευρω,το ThinkPad έξω ειναι 430 ευρω για το 64αρι παντα,τωρα εδω άγνωστο ποςο θα το φέρει η αντιπρόσωπια. Τελη του μηνός θα ξέρουμε με αρχές Μαρτίου. Στα specs τους ειναι μια χαρα και light προς μέση χρηση θα σε καλυψει απολυτα. Πανω απο το celeron στανταρ που αναφέρεις. Πλησιάζουν αρκετα τις επιδοςεις ενός i3 2012 μοντέλου δηλαδη sandy bridge. Μέρα με τη νύχτα με τα προ 3ετιας netbook ξεκάθαρα. Και σε gaming στα λεφτα τους ειναι αρκετα αξιοπρεπει θα έλεγα. http://forum.tabletpcreview.com/asus/59617-asus-t100-gaming-impressions-performance.html http://forum.tabletpcreview.com/dell/59470-dell-venue-8-pro-game-experiences-thread-not-just-touch-enabled-games.html Ίδιο επεξεργαστη εχουν ολα αυτα συν ίδια GPU. Δες και εδω http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-2365M-vs-Intel-Atom-Z3740 http://www.notebookcheck.net/Intel-Atom-Z3740-Tablet-SoC.101427.0.html 329 απεξω? Θα με ψηνε που χει πενακι αλλα επειδη περσυ πηρα Note 3, μαλλον για thinkpd με κοβω εμενα που χει και fullHD. Απο την Micro-usb μπορεις να κουμπωσεις hubaki ωστε να δουλευεις ταυτοχρονα πλξηκτρολογιο ποντικι και εξωτερικο δισκο. Με χαροποιει το γεγονος οτι θα ειναι καλυτερο απο το νετμποοκ μου, το οποιο ηδη με εχει βγαλει ασπροπροσωπο, και αμα παρω το ταμπλετ θα ειναι και πιο φορητο να το κουβαλαω πιο ευκολα στο γραφειο. Αλλα βεβαια με μολις 32 η 64 gb θα πρεπει να κουβαλαω και σκληρο :down: Ραμ παιρνουνε αναβαθμιση, για να ανεβουν στα 4gb? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) 329 απεξω? Θα με ψηνε που χει πενακι αλλα επειδη περσυ πηρα Note 3, μαλλον για thinkpd με κοβω εμενα που χει και fullHD. Απο την Micro-usb μπορεις να κουμπωσεις hubaki ωστε να δουλευεις ταυτοχρονα πλξηκτρολογιο ποντικι και εξωτερικο δισκο. Με χαροποιει το γεγονος οτι θα ειναι καλυτερο απο το νετμποοκ μου, το οποιο ηδη με εχει βγαλει ασπροπροσωπο, και αμα παρω το ταμπλετ θα ειναι και πιο φορητο να το κουβαλαω πιο ευκολα στο γραφειο. Αλλα βεβαια με μολις 32 η 64 gb θα πρεπει να κουβαλαω και σκληρο :down: Ραμ παιρνουνε αναβαθμιση, για να ανεβουν στα 4gb? Όχι από εδώ το πήρα, σε ένα μαγαζί στο Φαλήρο. http://www.grab-it.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30743 Το ThinkPad 8 θα κυκλοφορήσει και 128αρι αλλα στα 600 ευρώ,εξω σίγουρα τώρα εδώ αν το φέρουν δεν γνωρίζω (νωρίς είναι ακόμα) 4gb ram δεν παίρνουν τα παρόν μοντέλα,μελλοντικα σίγουρα. Το ThinkPad σκέφτομαι και εγώ αλλα το 64αρι αυστηρα που θα με καλύπτει πιο άνετα για την δικιά μου χρήση,σίγουρα. Edited February 12, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 ειδα στο κωτσοβολο διπλα διπλα το vero g8i και ενα αλλο που δεν θυμαμαι αλλα το vero ειχε intel και το αλλο το κλασσικο κινεζικο επεξεργαστη.και τα δυο με 1γιγα ραμ.αδεια απο εφαρμογες και τα δυο.παρατηρησα οτι το vero με τον intel ειχε ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ πολυ πιο πολυ ραμ απο οτι ο κινεζικος επεξεργαστης.300 ελευθερα στο vero ,800 ελευθερα στον κινεζικο!ξερει κανεις γιατι? Έχει να κάνει με τη διαχείριση μνήμης από τα SoCs. Δεν είναι κακό στο Linux να αξιοποιείται η μνήμη (άρα να έχεις και λιγότερη ελεύθερη), ειδικά εάν μας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Με απλά λόγια: μη σε απασχολεί αυτό :) Επειδή λοιπόν δεν έχει νόημα να περιμένω μερικούς μήνες και επειδή τα υπάρχοντα μοντέλα δεν με καλύπτουν, θα κατευθυνθώ σε ότι είναι καλό σήμερα. Θα ψάξω να βρω το απλό Pipo M6, κι όπου με διαβεβαιώσουν ότι το έχουν, θα το πάρω. ΥΓ. Ξέρετε το Pipomall; Έχει καμμιά σχέση με τους απατεώνες του focalandroid (cube-tablet, κλπ) Αν βρεις το Max-M6 (όχι το Pro) είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή (και εγώ γιαυτό το κρατάω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος). Όσο για το PipoMall νομίζω ότι δεν έχει σχέση με το focalandroid, αλλά είναι ένας "εξουσιοδοτημένος" dealer της PiPO (γιαυτό και οι τσιμπημένες τιμές). Ρώτα πάντως και στο νήμα με τα αξιόπιστα sites. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχει να κάνει με τη διαχείριση μνήμης από τα SoCs. Δεν είναι κακό στο Linux να αξιοποιείται η μνήμη (άρα να έχεις και λιγότερη ελεύθερη), ειδικά εάν μας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Με απλά λόγια: μη σε απασχολεί αυτό :) Αν βρεις το Max-M6 (όχι το Pro) είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή (και εγώ γιαυτό το κρατάω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος). Όσο για το PipoMall νομίζω ότι δεν έχει σχέση με το focalandroid, αλλά είναι ένας "εξουσιοδοτημένος" dealer της PiPO (γιαυτό και οι τσιμπημένες τιμές). Ρώτα πάντως και στο νήμα με τα αξιόπιστα sites. To Pipo max m6 το πήρα πρόσφατα από το εν λόγω κατάστημα (pipomall) και μόνο τα καλύτερα έχω να πω τόσο για το μηχάνημα όσο και για το κατάστημα. Τατχύτατοι και άψογη εξυπηρέτηση. Από ότι είδα σήμερα έχει μείνει μόνο σε στοκ η 3G version και όχι το απλό (δεν ξέρω αν σε πειράζει αυτό), αλλά το έχουν στα 196€ που νομίζω είναι καλή τιμή για αυτή την έκδοση. Για μένα πάρτο και δεν θα το μετανοιώσεις. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) To Pipo max m6 το πήρα πρόσφατα από το εν λόγω κατάστημα (pipomall) και μόνο τα καλύτερα έχω να πω τόσο για το μηχάνημα όσο και για το κατάστημα. Τατχύτατοι και άψογη εξυπηρέτηση. Από ότι είδα σήμερα έχει μείνει μόνο σε στοκ η 3G version και όχι το απλό (δεν ξέρω αν σε πειράζει αυτό), αλλά το έχουν στα 196€ που νομίζω είναι καλή τιμή για αυτή την έκδοση. Για μένα πάρτο και δεν θα το μετανοιώσεις. Παναγιώτης Ευχαριστώ για την απάντηση Τους έχω στείλει mail εδώ και δύο μέρες ρωτώντας αν το έχουν και δεν έχουν απάντήσει παρότι λένε ότι απαντούν σε 24 ώρες. Ούτε το banggood απάντησε. Το Geekbuing μου ζήτησε να τους στείλω κωδικό της ταμπλέτας που ζητάω προφανώς γιατί δεν ήμουν σαφής όταν έγραφα Pipo Max M6 3G (not the Pro). Τους έστειλα παρόλα αυτά τον κωδικό αλλά από τότε καμμία απάντηση. Πολύ φοβάμαι ότι δεν το έχει κανείς. Ξαναγυρνάω στο Pipomall για να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το εξής: Έχουν δύο είδη που μοιάζουν ίδια, με τη διαφορά ότι το ένα είναι φτηνότερο και έχει και δώρα. Έχει κανείς άποψη; Μαζί τους πάντως δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Σε περίπτωση που δεν μπορέσω να βρω το Μ6 προσανατολίζομαι στο Μ9 Pro. Τι λέτε; Βασικό κριτήριο η αντοχή-ποιότητα. Έχω αρχίσει να διαβάζω και το σχετικό νήμα. Edited February 13, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts