Vland Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 καλημερα ψαχνω για ταμπλετ μεχρι 150 ευρω κατα προτιμηση 10αρα οθονη και απο ελληνικο μαγαζι.Για χρηση καθημερινη , σερφαρισμα ταινιες διαβασμα και κανα παιχνιδακι.Καμια προταση ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abtboug Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μετα απο σχεδον 1 χρονο χρησης του Hyundai t7 και οντας απολυτα ικανοποιημενος ηρθε η ωρα να παρω ενα μεγαλυτερο με οθονη 9 ιντσες και πανω. Θα θελα τις αποψεις σας απο τα μοντελα που εχεται ωστε να μπορεσω να επιλεξω καποιο και εγω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Καλησπέρα. Ψάχνω κ γώ για ταμπλέτα το πολύ μέχρι 150 ευρώ για τους γονείς μου. Δε με νοιάζει αν είναι κινέζικο ή κάτι άλλο, αρκεί να είναι 9-10 ιντσες (να μπορούν να βλέπουν οι άνθρωποι), 2πύρηνο, 1gb ραμ (μου φαίνεται καλό για απλό σερφάρισμα κ παιχνίδια), αν είναι δυνατόν να έχει κ 2η κάμερα για skype (λόγω συγγενών στο εξωτερικό) κ προφανώς android. Ακούω για κάτι απίστευτα χαμηλές τιμές σε ορισμένα άγνωστα κινέζικα μοντέλα κ ομολογώ ότι δε τα πολυπιστεύω ούτε τα πολυεμπιστεύομαι. Χρειάζομαι λοιπον τις γνώσεις σας, γιατί θα είναι η 1η ταμπλέτα ever. Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο κινέζικο σάιτ που να μην υποχρεώνει τον πελάτη για μεταφορά με courier και να δέχεται Paypal, θα με διευκολύνατε πολύ. Ευχαριστώ Edited October 7, 2013 by mazanostra Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εισαι ο μοναδικός που ακουω να λεει ασχημα πραγματα για τα βέρο. :ninja: Απλά είπα την εμπειρία μου από το μαγαζί Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Απλά είπα την εμπειρία μου από το μαγαζί Είναι οι μοναδικοί που παρέχουν εξυπηρέτηση για τα ταμπλετ και σε θέμα firmware ρε συ. Τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα που φέρνουν άλλα μαγαζιά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myrina Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ειμαι μεταξυ του ipad 3 3g και του samsung galaxy note 10.1...αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο ειναι καλυτερο!Ακουω πολλες αποψεις και εχω μπερδευτει....καμια προταση;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Είναι οι μοναδικοί που παρέχουν εξυπηρέτηση για τα ταμπλετ και σε θέμα firmware ρε συ. Τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα που φέρνουν άλλα μαγαζιά Σε αυτό δεν διαφωνώ. Στο θέμα firmware είναι μια χαρά. Αλλά για εγγύηση δεν έχω καλές εμπειρίες Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Είναι οι μοναδικοί που παρέχουν εξυπηρέτηση για τα ταμπλετ και σε θέμα firmware ρε συ. Τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα που φέρνουν άλλα μαγαζιά Έχεις link για τα firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 http://forum.oktabit.gr/forums/mobile Δες εδώ Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 http://forum.oktabit.gr/forums/mobile Δες εδώ Ευχαριστώ, το φοράει ήδη όμως η ταμπλέτα μου το 4.1.1. Έλπιζα να είχαν πάει σε 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) καλημέρα στην παρέα ψάχνω για 7ιντσο ή το πολυ 8ινστο ταμπλετάκι, το οποιο να υποστηρίζει και τηλεφωνικές κλήσεις θελω κάτι πραγματικά καλό- έχω δει τόσα βεβαια που εχω μπερδευτει καμιά ιδέα? και μια δεύτερη ερώτηση - οταν βλέπω OEM για ενα κινητό/κινέζικο ταμπλετ, τι σημαίνει? τι μου προτείνεται? εχω δει τα ainol novo venus και huyndai 7 ts - καμια αλλη προταση ? Edited October 10, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Αυτα που λες δεν εχουν κλησεις οποτε πας για αλλα ,δεν εχω εμπειρια με 3G ταμπλετες και δεν εκφραζω αποψη. Για το OEM ειναι λιγο μπερδεμα εχει αλλαξει πολυ ο πραγματικος ορισμος του ΟΕΜ ,σημερα οταν λεμε ΟΕΜ εννοουμε οτι ειναι ενα ταμπλετ-κινητο-σκουποξυλο που δεν εχει επανω καποιο brand κατασκευαστη. Εγω προσωπικα αποφευγω τα ΟΕΜ λες και εχουν πανουκλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 καλημέρα στην παρέα ψάχνω για 7ιντσο ή το πολυ 8ινστο ταμπλετάκι, το οποιο να υποστηρίζει και τηλεφωνικές κλήσεις θελω κάτι πραγματικά καλό- έχω δει τόσα βεβαια που εχω μπερδευτει καμιά ιδέα? Υπάρχουν πολλά tablet με Mediatek chipsets που χουν ολες τις λειτουργίες ενός τηλεφώνου (GSM/3G με κλήσεις και βιντεοκλήσεις 3G, GPS, bluetooth) Δες Ainol AX1 και Cube U55GT Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velvetmorning Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει tablet με ενσωματωμένο tv tuner, και ποιές είναι οι εντυπώσεις του. Αξίζει κάποιος να θυσιάσει άλλα χαρακτηριστικά για την τηλεόραση, ή δεν αξίζει να ασχοληθείς με το θέμα tablet + tv tuner? Φυσικά, μιλάμε για κάτι οικονομικό, είναι δύσκολοι οι καιροί! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Πέτρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ουτε καν ειχα ακουσει γι αυτο αλλα με ενα γρηγορο ψαξιμο ανακαλαυψα πως η καθε συσκευη που λειτουργει σε android μπορει να μετατραπει σε τηλεοραση μ' αυτο το εξαρτημα, αρκει να εχει διπύρηνο η πιο δυνατό επεξεργαστη! Δεν ειναι ασχημο για ενα 10αρι tablet! http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/kartes-tv-tuner/Turbo-X-TV-tuner-for-Android-devices-DK5220.htm Κι αν το θελεις φιλε μου κυριως για τηλεοραση, τσιμπα ενα κινεζνικο με δυπηρινο που ειναι "τσαμπα" και βαλτου τον δεκτη αυτον! ;) Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Υπάρχουν και φθηνότερα αλλά με μια μικρή καθυστέρηση στο χρόνο αναμονής.... Δείτε εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 σε galaxy tab 2 που εχω βαλει της παίζει αψογα παντως δε νομίζω ότι θα βρεις κανένα πρόβλημα, έχει να κάνει με το σήμα και με το δέκτη, όχι με το tablet το ιδιο (εκτος αν παρεις κανα πολυ φτηνο που σέρνεται) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karines Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) καλησπερα εχει αγορασει κανεις ταμπλετ intel βρηκα σε καταστημα το intel tablet ecs tm 105a 10'' τιμη 177, αξιζει να το παρω, φτηνο μου φενεται για επωνυμο, εχει βεβαια androind 4.0.4 αυτο δε μου φενεται και τοσο καλο, το καταστημα ειναι το tabletpcstore. Υ.Σ. ειμαι ασχετος απο τεχνολογια Edited October 11, 2013 by karines Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velvetmorning Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 σε galaxy tab 2 που εχω βαλει της παίζει αψογα παντως δε νομίζω ότι θα βρεις κανένα πρόβλημα, έχει να κάνει με το σήμα και με το δέκτη, όχι με το tablet το ιδιο (εκτος αν παρεις κανα πολυ φτηνο που σέρνεται) Επειδή θα το πάρω στη γυναίκα, που το πιο απαιτητικό πράγμα που θα κάνει είναι να βλέπει ταινίες online, δεν θέλω να δώσω πολλά για tablet. Θέλω μια φτηνή λύση, απλά θέλω να παίζει νορμαλ και τηλεόραση. Υπάρχουν 3-4 μηχανάκια με φθηνότερο το Connect Me KLM-18GR (100€), και στην συνέχεια τα GO CLEVER TAB T76 GPS TV GR (130€) και Edision EdiTab 2 7" πάλι στα 130€. Εχει δοκιμασει κάποιος κάποιο από τα παραπάνω? Με ενδιαφέρει μόνο το σερφάρισμα, η τηλεόραση και το GPS, ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Υπάρχει ταμπλετ 10αρη με κανονική είσοδο USB; Όχι μίνι που έχουν συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παιδια ρίξτε μια ματιά!! http://www.spemall.com/Ramos-i9-Tablet-PC-with-Android-4-2-OS-Intel-Atom-2GB-RAM-16GB-ROM-8-9-Inch-1920-1200-IPS-Screen-Wifi-Bluetooth-OTG-Dual-Camera_g.html Είναι κανείς για ομαδική παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Υπάρχει ταμπλετ 10αρη με κανονική είσοδο USB; Όχι μίνι που έχουν συνήθως. Αν είναι να βάζεις στικάκια, θα τα σπάσεις στο πι και σε κάποια άτσαλη κίνηση. Αν είναι να βάζεις ποντίκια-πληκτρολόγια, πάρε ένα με bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλημέρα.Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το tablet.Αξίζει η αγορά του,ειναι αξιόπιστο?Ή να προτιμήσω κάποιο άλλο? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Υπάρχει ταμπλετ 10αρη με κανονική είσοδο USB; Όχι μίνι που έχουν συνήθως. Micro-USB έχουν όλα πλέον. Για κανονική USB παίρνεις αντάπτορα OTG Καλημέρα.Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το tablet.Αξίζει η αγορά του,ειναι αξιόπιστο?Ή να προτιμήσω κάποιο άλλο? Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343289. Πλέον τρέχει και android 4.2.2. Είναι περσινο μοντέλο πάντως, με σχετικά αδύναμη GPU αν θες παιχνίδια, και σαν κατασκευή καθόλου αξιόπιστο, έχουν καεί πολλά κυκλώματα φόρτισης και digitizers, στις παλιές φουρνιές τουλάχιστον..Σίγουρα αξίζει όμως για τα λεφτά του Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Κάποιο αλλο σε αυτά τα χρήματα έχεις να μου προτείνεις σε 7-8 ιντσες? Edited October 13, 2013 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts